18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kUK
Ahoj Pinky, Sillwan
docela se mi stýská po době, kdy jsem si tu s váma psala.
Pinky - hodí mi nějaký fotky jak rostete?
U nás - David je ve čtvrtáku na průmce, ale má to tak nějak vechno na háku, a říká, maturita na podzim,maturita s jistotou, no já mu říkám,e jeho tempem si kdy tak prodlouí dětství a zopákneme si 4.ročník.
Na podzim se rozeel s holčinou, co s ní chodil tři roky. I kdy jí pořád miluje, u je kadý někde jinde.
Pavlik je v prváku na učnáku. Učí se na lodníka. U nás v DC populární a vyhledáváný obor. Od léta randí s holkou (jsou převáně furt u nás)
Marky je drbna. Předkolačka jak vyitá. Malý generál, tatínek pro ni udělá i neskutečné a ona potvora i toho vyuívá. V lednu k zápisu,v září do koly. No Pinky asi jako u Vás.
Já jsem od prosince na pracáku (měla jsem práci na dobu určitou zástup na mateřskou). Ale docela si doma uívám. Měla jsem dojídění hodku s přestupem. Take u ráno před estou na bus, jezdila jsem domů po půl páté. Take mamka chodila do kolky ze kolky. (kdy jsem jezdila autem,tak to jetě jak tak lo to je půl hodka) ale to mám v kovorotu.
Zatím práci nemám, uívám si holky. Fakt je znám,e mě potřebuje,a e těch 10 hodin bylo na mě i na ní dost.
Přemýlím,e bych začala háčkovat a plést na zakázku,popřípadě vypomáhat ze ehlením a tak. tak uvidím, jetě jsem sítě nerozhodila.
Těím se,e napíete
Není tady
Duí, tak to máte podobný jako u nás, jen s tím rozdílem, e ná starí, je hacker a PC maniak, který si holku najde, leda a bude nějaká kyber a bude vechno fungovat na systémové bázi a přes wifi připojení a ten druhý je sice pěknej konoupek, ale dríme ho zkrátka, take se zatím neprojevil
Je ale fakt, e s skládají motorku, chodí na ryby a pomáha kolem baráku, kterej stále nemáme dodělanej Letos jsme udělali za 100 tisíc sjezd do garáe a chodníky vude okolo, postavili udírnu a jsme zase na suchu
Úplně ti závidím, e jsi doma. Já byla v září na marodce, protoe mě nechtěli pustit v práci na dohodu a udělali na mě podraz a úplně jsme si to uívala, odbleila jsem barák a prostě byla pohoda.
k čemu mi bylo, e jsem kadý den vyjela v pět a v půl paté jsem se vracela, zralá tak na lofíka a to jsme si jetě na konci měsíce vozila práci domů
Pněíze jsme měla na enskou bez vysoké krásný, ale kdy 5tisíc projezdí a spočítá hodiny, zjistí, e i Ukrajinci dělají za víc peněz.
Byla jsem z toho hodně psychicky vyčerpaná, poslední týden v měsíci jsem jezdila domů v sedm, no dílo.
Před dovolenou jsem vechno musela udělat a po dovolené jsem zase makala do večera, abych to dohnala. Jooo, nadnárodní společnost s velkým jménem
Dobrý bylo snad jen to, e jsem si procvičila angličtinu
Teď dělám na est hodin, sice ranní a odpolední a kadou druhou sobotu, ale mám klid a čistou hlavu.
Doma být nemůu..... prostě musím těch 8-10tisíc do rozpočtu přidat, jinak by jsme nevyli. Manel stále podniká a lidi stále neplatí, tak jak mají a inkaso, obědy, úvěry ....holt nepočkají
Sillwan a ty u jsi někde činná jako paní doktorka ??? Já jen, e bych se jako mohla chlubit
Není tady
Pinky - já vím,e Ty peníze chyběj. Zatím jsem doma krátce a mám podporu.
My jsme měli doma málem rozvod. Manel nepůjde dělat za minimální mzdu,tak radi seděl doma půl roku a čekal, a mi vyjde zahraničí. (minulý rok to samý). U jsem měla zajitěný podnájem a klíče v ruce, ale pořád mě tu něco drí.
Od června maká v Německu, 7h od nás. DOcela blbý,na jednu stranu dobrý,e si od něho odpočneme, ale ten měsíc je dlouhý a stýská se ke konci i mně. V létě jsme si zaádali v Německu přídavky na děti, tak u to tu dolaďujeme. Máme na ně nárok, máme je odkleplý,ale jetě nám chybělo pár tiskopisů.
Tím,e manel přijel den před vánocemi domů, nestihli jsme vůbec nic. Take jsme dneska oběhávali sociálku.PRotoe jsme potřebovali potvrzení,e nemáme nárok tady u nás. Take hodiny fronta, doloit příjmy. Nakonec jsme zjistili,e druhý formulář vyplnuje jen ministerstvo vnitra, a e se musí poslat do Prahy. Jsem docela z toho nakrklá. PRotoe manel se na ty přídavky v SRN na úřadu byl ptát, vdycky vechno bylo v pořádku, a pak mu před vánocemi přila obálka,co je potřeba dodat. SIce to dostaneme zpětně, ale to je papírování.
No a co jsem to chtěla. Tak nějak se utěuju,kdy ted chlap dělá a budou ty přídavky, e nemusím spěchat a brát jakkoukoliv práci kvůli 8000Kč. Ale samo e nechci zůstat doma napořád.
S tou angličtinou se dobrá. Jazyky nedávám.
Sem se přihlásila na kurz němčiny,e jí opráím a byla jsem tam třikrát. jsem střevo na jazyky.
Není tady
čauky holky!
Není tady
Madličko ahoj Tebe u jsem taky dlouho neviděla.
Povídej, přeháněj
Není tady
Duí, tak jestli to není 500kč jako tady tak se to lítání vyplatí
My u nemáme přídavky ani tady u nás.
Jak jsi psala o tom ehlení, ani mi nemluv, hned bych ti to posílala Natěstí mám teď od podzimu suičku tak jsem happy
Jo a krizi mi nemluv, tak jak jsme pořád byli v pohodě, tak jsme po mojí poslední mateřské měli taky krizovky
Ale je tady fakt, e já jsem po smrti mamky, byla tak zralá na psychiatra, take v tom nejsem bez viny.
Není tady
Ahoj Dui, no po 1000 letech mrknu na bbn a ono ejhle, álí mě zrak? To bych nemohla udělat, alespoň nepozdravit.
Není tady
Madli ahoooj, tak co ???
Pěkně jako na srazu...... po letech
Co nového s dětma ?? Co tvůj motorkář ??? Co oprava bydlení ???
Není tady
ahoj baby! me uz se taky styska... to byla doba! s nektryma vim co a jak diky facebooku,ale o nekterych holkach nevim nic vzdyt uz nam ty nase mimina pujdou letos k zapisu do prvni tridy!!! boze,to tak uteklo! jdu docist,co noveho
Není tady
máte facebook? já taky
Pinky, motorkář nemá na motorku čas, take stojí v garái, dětičky rostou jako z vody, domeček se opravuje na etapy, ale jde to a je to prima
Není tady
Pinky - říkala mi vagrová,e za penízky se ehlí jedna radost. Za to pro rodinu - to dře.
Suičku bych taky brala.
Upravil(a) dusička (2. 1. 2013 21:17)
Není tady
Duí, suička super, ale taky ne na vechno
Madli, já Face book nemám a nechci mít..... nemám ráda tyhle sociální sítě ..... mám okolo sebe tolik známých, kterým rozbil např. FB nebo Twitter manelství, e se tomu vyhýbám
Ali ahoooj
Duí, to ty nás sem na dvoreček nahání ??
Není tady
Pinky - Madličku ne
Já mám FB, ale mám tam jenom enský.
Není tady
No joo a já bych tam beztak měla i chlapy
Holky, tak pro dneek dobrou, jsem nějaká nachcípaná, tak jdu chrnět
Není tady
Tak s chlapama si můou psát jinde ne?
Dobrou Pinky
Malá anketní:
V kolik chodí spát vae zlatíčka?
Marky ponocuje.
(kdy tedy nepočítám ted prázdniny,tak to chrní i do deseti) a chodí spát po desáté.
Kdy chodí do kolky, kdy ve kolce spí, usíná po desáté
kdy jde po o, je ochrápaná a celý den je protivná.
Není tady
Dusi,Ada chodi po pul devate a rano vstava 6,45 ... o prazdninach ale ponocoval,tak zitra tusim problem... dneska lezl az v pul devaty z postele.
Není tady
bylo by fakt fajn to tu ozivit,me ten ventil chybel... moc probrat,co vas stve,zjistit,ze je to vsude stejne... dobrej napad Dusi! me ten novej babinet odradil,nelibil se mi tak,jak tento... navrat ke starym casum
Není tady
Ali - to nebyl můj nápad, začaly tu výřit Silwy a Pinky.
Jojo, ráda jsem Vás četla, co je u koho nového, hláky dětí, trable, radosti. Prostě ivot. Se otočíme a budeme mít koláky. Tak straně ten čas letí.
Není tady
Jej, super, baby, ze ste nakukli a rozkecali sa Chyba mi to!!!
Není tady
Čauvec BBizny
Co se týká usínání, radi bych nemluvila Přes svátky malá chodila spávat kolem půlnoci a vstávala v jedenáct, i kdy ji ve vední dny nacpeme do postele v půl deváté a zapneme nebo nezapneme DVD, tak prostě neusne. Usíná nejdřív v deset a to jetě desetkrát dojde pro pití a čůrat a e chce zakrýt, no prostě katastrofa.
Pak neví, kdy vstávat a je protivná jak blázen.
Ve kolce, chodí jeden týden po obědě, tak to je vidět, e si nezdřímne, ale jak jde po spa, usíná fakt a kolem půl jedenácté, u teď se děsím vstávání do koly.
Manel je z ní pak na infarkt, neumí si s ní toti poradit, ale to jsou ty srandičky a kraviny a pak kdy má zapůsobit jako autority, je to v pytli
Na mě Adéla dá... já jsem doma holt ten dráb. No, někdo to být musí.
Dui, jetě jsem zapomněla, chtělas fotky, nic moc nemám, jen to, co mi fotila sestřenka a mám to v mailu, protoe teď u skoro nefotíme a kdy něco máme, mám to v druhým PC a ten je kaput a čeká na opravu:dumbom:
Teď mám novej.
Ali a Madli vy pracujete?? A kde, jestli to není tajný ??
Silwi, tebe jsem se ptala jestli dělá ve své profesi ?? Doufám, e jo, protoe by tě bylo jinde koda
Není tady
ahoj holky
nechci ruit,ale jen pozdravit známý tváře...Sillwan,Duí i Alenak mám na FB.....ale Pinkáčka moc moc zdravím
Není tady
Ahoj Lucíí
Opoděně gratuluju k chlapečkovi
Kukla jsem na fotky a má krásný děti a ty jenom mládne
Tady dneska vichni křoupou popcorn a čučí na Dallas ???
Není tady
Ahojte,
Pinky, prepac, neodpovedala som, lebo ma nenechali pisat... Ano, pracujem od marca v sukromnej ambulancii. Danko nemal vtedy skolku, tak som nastupila na polovicny uvazok, a este by som tam chcela ostat nejaku dobu, urcite do konca tohto roka, kvoli Tomaskovi - zacne chodit do skoly a budem mat nanho viac casu nez ked budem makat v spitali.
Inak, u nas sa chodi spat o pol deviatej, precitame rozpravku, yhasneme a som s nimi, kym nezaspia, co je tak 10-15 mniut, este si rozpravame vselico, pripadne analyzujeme den a dostanu kartac Vstavacka o pol siedmej...
V polovici januara nas caka zapis, boli sme v skole na necisto a tam ma Tomasko velmi prekvapil, lebo som, priznam sa, uvazovala aj o odklade, je velmi nesmely. Ale dal to s prehladom, dokonca spieval
Akurat to teraz budeme mat trosku pestre, lebo Danka caka operacia, pocitam s rekonvalescenciou asi 3 tyzdne, takze budem musiet riesit hliadky
Toz zatim cus, vyhanaju ma od pocitaca...
Není tady
ahoj, vichni
tak jsem vás nala taky... to je ostuda, taková drbna a přijde za tři dny...
zápis nás čeká 18., Máa půjde na stejnou kolu jako Jiřík, take starosti s logistikou ubudou - ale jinak se toho děsím, je to kvítko z čertovy zahrady a jak chytá od Jiříka rozumy, tak je drzej jak opica, v kombinaci s jeho kulatým obrýleným ksichtíkem je někdy sakra těký udret kamenný rodičovský obličej
oba taky hrajou fotbal, take hodně víkendu máme zabitých kvůli turnajům a v týdnu lítáme na tréninky, na nae sportovní vyití u tudí čas nějak nezbývá ( a na mě je to teda pekelně vidět )
jinak se máme fajn, vybírám zrovna hory na jarňáky, a chystám se na večer na oslavu narozek - teda a dopracuju
tak doufám, e se to tu rozproudí jako za starých časů
Není tady
Tinu ahoooj
Ty a e se kulatí ?? Neke, vdy jsi zhubla tehdy na polovinu svojí váhy Teď má beztak 5 kg nahoře a u ílí
Silwi, na jakou jdete operaci ?? S očima ??
A ty jsi v kardioambulanci ??
Není tady