29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem
tak koukám, že se nechytáme už tady natož na novém babinetu co
Jinak u nás novinky.
Marky zvládá školku ok, už ani ráno nebrečí, těší se, takže mín starostí
Já jsem měla štěstí a od září pracuju jako účetní, takže paráda.
No nic moc nestíhám, tedy skoro nic, však to znáte přijdete odpoledne domů, večeře, úkoly, pofackovat a je večer.
Tak kde jste kočky, co je u vás nového?
Pinky - kde najdu tvoje fotky?
Všem posílám pusu a doufám, že se ozvete
Není tady
Ahoj holky, já sem občas nakukuji...
Duši to je fajn, že už si malá zvykla na školku... a gratulace k práci!!!
Nicolka už taky zbožnuje být ve školce, na to jak první dny plakala, tak teď strašně těší...má tam už nějaké kamarádky, tak
Jinak teda už máme za sebou první zánět průdušek a rýmu, jsem zvědavá, jak často v té školce bude a hlavně mám strach, aby nenakazila Vikinku...už min. týden chytla od ní rýmu a to odsávání miminek je fakt děs...
Není tady
Ahoj Maharishi
jo nemoci, to jsou svinstvo, tak posílám pusu, at tvým kočičkám líp
Si vzpomínám, jak Marky na začátku ve školce řvala, stranila se kolektivu, neřekla ahoj a tak. A ted? Prý si nenechá nic líbit, dělá ze sebe kašpárka (hraje dětem divadlo) a rve se o hračky. A to jsem si dřív stěžovala, jak je nesmělá.
Tady na starým babi se mi líbí smajlíci tenhlenejvíc a tenhle
a tenhle
Tak se tu mějte všechny hezky, já zase nakouknu
Není tady
Ahojki,
koukam, tady zase mrtvo A to mame zalozeny chlivek uz i na novem BBT!
Maharishi, u nas je to same v bledemodrem vydani... Zacali sme chodit do skolky v rijnu, zpocatku se zdalo dobry, az tedy pro mne prekvapive, zustala jsem zaskocena, jak dobre nastup zvladl. Ale sotva po tydnu chozeni do skolky chytil od brasky rymu, tak jsem ho nechala doma (vikend+ dva dny) a pak nastoupil zpet a to zacalo peklo. Rev, plac, vydirani (budu ve skolce smutny a nebudu tam papat)... Zkousim vse mozne i nemozne, abych mu to tam sprijemnila, nedavam najevo svuj pocit bezmoci, ale zatim nic moc... Pak ve skolce se podle ucitelky po mem odchodu rychle uklidni a je v pohode, s jidlem tedy stavkuje, moc jist nechce, ale jinak ok. Tak uvidime, v pondeli nam cirkus asi zacne znova, ted ma teplotu, dnes do skolky nesel...
Ostatni zdravim, zejmena "busy" pracujici
Není tady
Nazdárek mamčule....tak koukám, že už to tu pěkně upadlo..no jo většina mamin v pracovnim procesu a zbytek v zápřahu se dvěma dětma. Teda aspoň já jsem. Tohle je teda náročný období. Praní, řvaní, bitky na denim pořádku. Takže mě přijde, že jenom řvu, lítám jak tryskomyš a jsem hotová.
MMch. my máme novej babinet? Ukazuje se mi to stejně jako vždycky.
Jinak Terka jde zejtra na odběry a začátkem listopadu na vytažení nosní mandle. Bude to náročný ona na sebe nenechá šáhnout, scény i při kapkách do nosu.
Tak se mějte hezky a přežijte nějak to začínající zimní období.
Není tady
Jejda, koukám, že to rýmkování začíná všude...
Kleuš, tak ať to Terezka zvládne co nejlíp, budem na ni myslet!
Duši, super, blahopřeju k práci
U nás taky vše při starém, děcka jsou spiklenci, sice se občas taky o nějakou hračku přetáhnou, ale jak dojde na věc, táhnou za jeden provaz i proti nám rodičům
Tak si užívejte podzima, snad nám nadělí ještě nějaký pěkný dny, na sníh se fááákt ještě necítím
Tak páček a pište, co je novýho
Není tady
Ahoj,taky zdravíme...zase jsem se podívala na úžasné fotky Terezky..no parádní nálada z nich jen čiší jako vždy a mamka vypadá jak starší segra a ne mamka tak je to taková vzpruha v tom podzimním nečase
no u nás se taky rýmuje ..a jinak ve školce Šimon v naprosté pohodě ,strašně se tam těší,tak doufám že mu to vydrží
Tak se všechny mějte a opatrujte
Není tady
tak se to tu konecne zas trochu rojizdi, tak jdu taky pozdravit...u nas je to podobne, od te doby, co je mala ve skolce, tak je porad nemocna, davam uz ji na posilei imunity co se da a porad je to stejne, teba v zari byla ve skolce jen 5 dni, jinak byla nemocna..no des
Klei, drzime moc palce, at je to v pohode, mne stacilo vysetrei mandle u dr., ma ji prej docela malou ale prej jestli bude porad tak nemoca, tak ze by ji dal taky ven, tak uvidime
Pinky a mala uz ma mandlu venku?
no a pokud budete mit cas a vase skolka zrovna nesoutezi, tak budu rada, kdyz poslete hlas Vercine skolce
http://www.kiri.cz/galerie/strana-1/?kiribot=411
Není tady
Ahojky,
u nás je obrázek podobný. Malá je nemocná v podstatě v kuse od posledního víkendu v srpnu. Chvilkama je to lepší..to chodí do školky, pak se zase zhorší..nechám ji doma...je mnohme lepší..dám ji školky..po pár dnech se zase zhorší...zase doma..a tak je to pořád dokola.....no na palici
Jinak se máme dobře. Jsme v jednom kole, ale šťastní a to je nejdůležitější
Mějte se tu fajn. pa
Není tady
nazdar zeny
Hani, hlas poslan, teda to byla zadávačka
jinak se mame fajn, dopolko min dve hodky venku, dneska teda byla mlha a hnus, tak jsme si dali "vylet" mhd do mestskeho materskeho centra, kluci si pohrali a pak zas dom na obidek, spinkacka a k babicce - chudak si zlomila minuly tyden ruku, tak tam ted chodim denne, dneska s klukama, no to byl zverinec, ale zas mela rozptyleni
doufam, ze jste vsici zdravi a veseli!
posilam vsem hubana a pozdraveni
Není tady
Ahoj holky,
vidím, že vám děti taky stále marodí, my se přidáváme do klubu, už třetí týden jsme doma
Niki má zánět bubínku, spojivek, nosohltanu a kašle...no samo lepší a mě už z toho začíná hrabat...
Haňule, co dáváš na posílení imunity???
Není tady
Tinuško ti kluci už jsou tak velcí...to tak letí
a fotky máte báječný..takovejch výletů ...fakt tu tiše závidím
my s tou naší ubečenou filoménou nevylezeme pomalu dál jak za barák tak snad se to zlepší až bude běhat
Není tady
Zkoukla jsem fotky.
Janul,Tinuško - dítka jsou naprosto božský
Při vašich fotkách si uvědomuju, jak už je Marky velká holka
Ty jo, to letí, je to nedávno, co jsme si tu psali o prvních pohybech
Přeju všem hodně zdravíčka a posílám
Není tady
ahoj holky
Maharashi, ma ribomunyl od dr. a ja ji sem tam davam jeste vitamny s echinaceou a zkouseli jsme ji koupit cesnekovou tinkturu, ale nejsem si jista, do jake miry to pomaha, uz zase kasle, ale je pravda, ze vetsinou ten kasel zvladne bez antibiotik a nema ani horecky, no uvidime, jaka bude zima
Tomasek mi chodi porad po spickach, tak musime porad cvicit vojtovku, ale zacina se dost branit a je to dost velky boj, uz aby chodil normalne a nemusel cvicit, jinak mi hrabne
vsechny zdravim
Není tady
Haňule, no vidíš to, ribomunyl mě nenapadl...a to je na předpis? Já dávám malé jen homeopatika + marťánky, zatím antibiotika neměla, pouze lokální, ale mám strach, že jakmile nastoupí zase do školky, tak to má zpátky...
Dnes jsme byli na kontrole, tak dr. říkal, že ted řádí ve školkách hodně straptokoků apod. ... Vidím, že tady cvičí s malým vojtovku...já jsem s NIkolkou musela cvičit asi dva měsíce, nechtěla pro změnu vůbec lozit po kolínkách a jen za sebou táhla nohy...to je fakt už těžký v tomto věku přinutit prcka cvičit, viď?
Není tady
jo,ribomunyl je na predpis...tak to mas dobre, ze nemela jeste ATB, Verca ma kazdy rok aspon ctvery, uz jsem z toho hotova, ted jdem znova na nosni, akorat se od neho jeste nenechala vysetrit optikou, tak ji musim nejak ukecat
Není tady
holky, co vubec planujete pod stromecek, chceme koupit detem trampolinu se siti, ale jen tak asi 150 cm kvuli mistu, jakou mate, jestli mate?
Není tady
Haňule, tak my jsme si na Vánoce "objednali" od tchýně taky trampolínu s ochranou sítí (ještě na půl s Nikolčiným bratránkem)...budeme ji mít venku...Nevím teda rozměry ani značku, to zařizovala švagrová, ale můžu to zjistit
Není tady
Ahoj holky, neporadíte mi někdo, kde najdu stránky Kamčitky pro objednání sedacího vaku? Nějak se mi to nedaří. moc moc děkuju a mějte se všichni fajn.
Není tady
Ládi ahoj i všechny jarnátka
odkaz je tady..ještě jsem ho měla uložený http://www.kampet.cz/
Není tady
Luci - ahoj Moc moc držím pěstě
Upravil(a) dusička (12. 12. 2010 20:50)
Není tady
dusička napsal(a):
Luci - ahoj
Moc moc držím pěstě
děkuju zlatíčko
Není tady
NAZDAR BBabizny:D
Žiju a jsem ostuda
V práci jsem dala výpověď, minulý týden jsme byly rvát nosní mandle Ale pohodě, čekala jsem větší jatka.
Všem doporučuju lokál
Snad bude už pokoj ... byla nonstop marod a od prázdnin jsme byli tak desetkrát píchat ucho
Lucíí, taky držím pěsti
Upravil(a) Pinky (16. 12. 2010 22:03)
Není tady
Dušíí, zdě, ale přece http://hrbali.rajce.idnes.cz/Podzim_2010/
Není tady