27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Více je na příspěvek upraven, nepovolená reklama. V případě zájmu o inzerci, kontaktujte prosím administrátora. v záloce 10.000. Není to ádná kuliárna, jenom prostě nemám čas si něco zajistit. Budu ráda, kdy se to povede.
Dost dobře nechápu, co je na tom za nepovolenou reklamu - prostě jsem zveřejnila kontakt na osobní stránky, není to ádná firma, MLM atd. Chci jenom, aby mi někdo s něčím pomohl a já mu za to zaplatím (jako za hlídání dětí, venčení psa apod.).
Upravil(a) opportunity (16. 3. 2010 23:23)
Není tady
viz pravidla (1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uivatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uivatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí) )
Není tady
tina napsal(a):
viz pravidla (1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uivatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uivatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí) )
Tak jo, jenom nevím, proč píete "nepovolená reklama" a ne přímo "nedostatek příspěvků". Jdu sbírat příspěvky.
Není tady