29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.
Příští cyklus jdeme do inseminace. Je tu někdo po úspěšném IUI?
A podařila se někomu holčička? Jasně, že je mi ale úúúúúúúúúúúúúplně jedno, co to bude, hlavně když bude (a kéž už by bylo
). Jen teoreticky je podle mě větší šance pro "klučičí" spermie.
Tak pište , dík
.
Upravil(a) medulka (13. 3. 2010 11:39)
Není tady
Marketka,Adri,Gall
(kluci) jo a ještě Lenula teď v podzimňátkách
Medulko přeji hodně moc štěstí
a něco na tomu bude s těmi klučíky,je fakt že znám pár holek z jiné bývalé diskuze a kluci po IUI převažují ale jsou tam i dva párečky v dvojčecím provedení
budeš něčím stimulovat??nebo bude inseminace v uplně přirozeném cyklu?
Upravil(a) Gabu (13. 3. 2010 12:55)
Není tady
Tak určitě bude větší šance jak doma,tím že spermijkám pomůžou dál a pěkně je properou
Mužeš na IUI 6X tak to by bylo,aby to neklaplo,budu držet palečky,aby bylo hned na poprvé
Není tady
ahojki,
přesně jak psala GABU ,já se také řadím mezi ty,kterým IUI přineslo pozitivní testík.povedlo se hned na poprvé
Brala jsem ten cyklus Clostilbegyt - tot vše a pak na udržení do 12 týdne utrogestan.Vůbec jsme to s manželem nečekali,protože jeho spermiogram v den IUI dopadl špatně-měl málo pohyblivých spermií,dr.miřekla,že pokud by to měl i příště,tak ať začneme uvažovat o IVF. No a vidíš i přes špatné výsledky jsem teď začala 15 týden
mojí kamarádce po 3 letech snažení také IUI pomohlo - na 2 pokus ,ale ta si píchala injekce.A ted má 9 měsíčního chlapečka
Přeji,ať se zadaří!
Upravil(a) lenula (13. 3. 2010 13:37)
Není tady
Medulko tak už IUI... moc moc budu držet palce
mmch, já taky otěhotněla po tuším 3. IUI.... bohužel to nedopadlo, ale to je na jiné téma...
pokud se dobře pamatuju, tak Clare má kluky taky z IUI
Není tady
Medulko moc držím palčáky, jo a Marktét ta už měla pozitiní test asi hoďku po IUI:) to přeháním ale fakt asi 6 dní po už měla čárku. Pohlaď za mne Kryštůfka
Není tady
Medulko budu držet palečky, aby to klaplo a to hned napoprvé
Já jedno IUI podstoupila, ale bohužel bylo neúspěšné a pak už se nám "nechtělo čekat a podstupovat další zklamání" takže jsme zvolili IVF
Není tady
Medulko,kočko taky moc držím palce at to výjde
a ted se zeptám co to vlastně je IUI a kdy na to může mudr poslat..myslím po jaké době snažení? My se snažíme o druhý mimi už rok..já ovuluju normálně,16 DC mám nasazen duphaston,manžel byl ted na spermiogramu,ale ještě nevíme výsledky a já mám k tomu ještě zakloněnou dělohu ...
myslíte,že by bylo dobrý podstoupit IUI ?
Není tady
Intrauterinní inseminace - IUI
Intrauterinní inseminace je zavedení spermií po pročištění do dutiny děložní. Tato technika asistované reprodukce patří mezi základní metody.
Iui se provádí ve všech Car-centrum asist. reprodukce
Lucko,když máš prokázanou ovulaci a průchodné vejcovody(což máš,když máš už malou)tak by neměl být problém.Objednat se můžeš bez doporučení do jakéhokoliv CAR.
Myslím,že po roce snažení máš už nárok
Ještě se může ovulace podpořit hormony(Clostilbegyt,Clomhexal) a na vyvolání ovu a dozrání vajíčka/ček se píchá injekce hcg Pregnyl no a pak šup tam se spermijkami nebo se jen naplánuje domácí styk
Není tady
Gabu díky moc ještě mám dvě balení toho duphastonu,takže až doberu a půjdu na kontrolu tak se na vše pozeptám
Není tady
Medulko,
nám se IUI povedlo na poprvé. Ale kluk Brala jsem Clostylbegyt a pak jenom jednu injekci /už nevím jak se to jmenovalo/ dva dny předtím.
Držím ti moc palce ať se to povede. My s tím ani nepočítali, říkali že není moc šance a po týdnu byl test negativní, ale po dvou týdnech pozitivní. A máme krásnýho modrookýho blonďáčka
takže pozitivní přístup a držím moc palce
Není tady
Gabu, až příští měsíc . V pátek to dostanu... Nebo ne?!?
A až potom.
No, teď řeším zánět středního ucha u mého prvorozeného a říkám si, že mít nemocný děti dvě . Ach jo. Snad mě to čeká
!
Není tady
medulka napsal(a):
Holky - prosím ještě jeden dotaz - brali jste chlapa už na ten první UTZ - 10 DC? Asi jo, co, kdyby bylo jajco... Jsem se na to zapomněla zeptat.
Díky moc.
Se mnou byl ,ale ja mam brzo OVU a taky musel dat
Není tady
Medulko tak tenhle cyklus,už budu držet palce správně že jo
a kolikátý den IUI byla?
Není tady
Dííííííííííííííííííky, Gabu .
Jo jo, tenhle cyklus to proběhlo - 12DC - před týdnem v pondělí. Případný test mám dělat až za 18 dní. K tomu čekání mě ale nikdo nedonutí .
Díky za palce .
A jak se Tobě koulí, už to začíná být makačka, viď .
Brusinko, vida, jedna bílá vránečka holčička, moc gratuluju. Ještě jednu holčinu jsem tu odšmírovala, že bude mít po IUI kočičku . Ne, mně je to fakt už tak jedno...Hlavně, ať
je a vydrží!
Není tady