19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
zdravim vsechny maminky - nemate nahodou nektera zkusenosti s jazykovymi skolkami? chtela bych svoje dite dat do nejake, protoze si myslim, ze cim drive se zacne clovicek ucit jazyk, tim lip:)). nemuzete mi nahodou nekdo doporucit nejakou z prahy 4 nebo 11? kamaradka mi rikala o skolce Banbin - nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti? nebo s nejakou jinou? Dekuju moc. petra
Není tady
Pěkný den Petrusinko,
kolky Praha 4:anglická kolka chodov a anglická kolka budějovická.
Do jedné pobočky jazykových kolek kindergarten chodí i moje neteř (ne na prahu 4) a jsou spokojeni jak s hlídáním, personálem, výukou. Můu doporučit
Z příspěvku byly odstraněny odkazy na komerční webové stránky. Ronja
Upravil(a) Ronja (16. 11. 2010 18:55)
Není tady
Dobrý den,
já ano. Přestoe jsem byli s Maxíkovou kolkou spokojeni tak musím napsat, e máme s nimi patnou zkuenost. Jedná se o jejich akci a 1 rok zdarma. Pozor na ni. Podívejte se na stránku na facebooku, kdy jsem ve popsal:
http://www.facebook.com/#!/pages/Anti-M … 41?sk=info
David
Není tady