Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 3. 2010 14:47

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Kelišky - 5

http://www.beruska8.cz/kyticky/kyticky2/124.gif  Jani, vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti přeje Dana s rodinou

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#52 15. 3. 2010 14:51

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jé Jani ,ty máš dnes narozky??? no tak to vše nej nej nej ,,moc si je užij:pussa:
http://image026.mylivepage.com/chunk26/463421/427/prani_k_narozeninam_031_animace.gif

Upravil(a) sisi21 (15. 3. 2010 14:55)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#53 15. 3. 2010 14:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky.
jinak vás všechny moc zdravím ..Jestli byla bouřka ani nevím godlike já usnula jako dudek..ale prej to trady hezky hřmělo ,,mi říkal albert

jdu ven,na prochajdu .jinak usnu..padá na mě únava!! tak to jdu rozchodit..Mějte se pá večer.

Není tady

#54 15. 3. 2010 15:37

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Jani, všechno nej nej nej a hodně zdraví, lásky a pohody a krásně to oslav storstarkhjarta !!

http://www.coonhoundcalendar.com/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=56&g2_serialNumber=1

Není tady

#55 15. 3. 2010 20:19

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

http://img20.dreamies.de/img/587/b/sp6gnot1cvj.gif

hjarta  MILÁ JANIČKO... hjarta  CHVÁTÁM TI POPŘÁT, ABY TO BYLO JEŠTĚ DNES  vissla  lol  tummenupp 
TAK TEDY.. VŠE NEJ NEJ .. HODNĚ MOC ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA A HLAVNĚ ..RODINNOU POHODU  PLNOU LÁSKY A POROZUMĚNÍ   storstark  tummenupp  RENČA S RODINKOU.....   hjarta  kapitulation

Není tady

#56 15. 3. 2010 20:30

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  AHOJKY HOLKÝÝ  hjarta  kapitulation 
no u nás večer také  fučelo..a padal sníh..ale já spala jak miminko.. vzala jsem si prášek na bolest.. to mi říkal Romča odpo jak to tu večer vypadalo.... a ráno mi psala mamka z jihu..že jsou zapadaný a večer prý hodně hřmělo.. vissla  no snad se to už vyblblo a bude lépe..  kapitulation 

tedy Silvi.. hjarta  kapitulation  tak pěkně jsem ti to do SZ vylíčila a nic jo..   dumbom  lol  vissla 

Bertinko..ahojky .. hjarta  kapitulation  vydrž s  albert  to ta zima.. mamina mi včera říkala,že praštila dědu po  albert  dumbom  pantoflí....  lol  smála se tomu do mobilu ..ale vím,že tam kvůli  albert  po nocích nespí ..toto měla s babičkou..s její maminkou..a ted´s  albert  roll  jsem říkala ,jestli se babi nevtělila do  albert  vissla  jo..stáří.. ale u dědy nějak brzy..byl to takový čipera..ale říkám..ta zima dlouhá dělá s lidmi divy !!!!  hjarta  grater  Tak at´je u vás brzy pohoda a klid  tummenupp 

hjarta  kapitulation

Není tady

#57 15. 3. 2010 20:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

salek napsal(a):

:
tedy Silvi.. hjarta  kapitulation  tak pěkně jsem ti to do SZ vylíčila a nic jo..   dumbom  lol  vissla 
:

jak nic?? sem ti poslala SZ wink.jo jestli myslíš jako co budu dělat ..to vůbec nevím..popis si poslala ale dobrej.lol tummenupp

Není tady

#58 15. 3. 2010 20:48

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak já přišla z procházky oúúplně hotová!!lol sem prošla kus Prahy..nožky bolí.lol a můžu jít rovnou do postele.

bertinko .přesně! myslím ,že nás v krimu bude víc!! já minulý týden myslela,že albert vodstřelím lollollol
asi je to všude stejný..lol

Evi ,,dnes byl mladej v Plzni ve škodovce..měli to od školy.

kočky přeji dobrou,můžu si roztrhnout ústa.

Není tady

#59 15. 3. 2010 21:21

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Já málem vodstřelovala albert před hodinou... jsem mu včera povídala, že se chci od osmi dneska dívat na ten novej seriál, jsme se spolu o tom bavili, no a dneska než to začalo, si přepnul na novu a já si myslela, že je míň hodin a pak se ještě divil, o co jde, že jsem včera o ničem nemluvila.... taková kravina godlike , ale jak já se rozčílila... fakt už ta dlouhá zima dělá svoje  godlike

A to ještě předtím konečně rozebral čerpadlo, samo, že závada nalezena, musí sehnat nový, no ale trvá to tři týdny a přišel na to až teď, protože napřed tvrdil, že v tý vodě nic není a že si to vymejšlíme, pak vyčistil bojler a tak...  to dalo míň práce...  kdyby tohle udělal hned, nemusel vypít a sníst jistý množství bakelitu odrolenýho z nějaký vrtule, co odešla dumbom , protože balená voda podle něj byla nesmysl, když ta z vodovodu je čistá, chjoooo  godlike

Přeci se nenecháme všechny zavřít kvůli chlapům, to nemá cenu, zavřeme někam je a my si budem užívat tummenupp

Silvi, no to mladej viděl asi pěknej bordel  big_smile

Jdu dnes dřív spát, ráno letím na kontrolu, což znamená přijít hodně brzo a pak tam stejně strávit celý dopoledne dumbom

Dobrouuu sova

Není tady

#60 15. 3. 2010 21:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

big_smile Já málem vodstřelovala albert před hodinou... jsem mu včera povídala, že se chci od osmi dneska dívat na ten novej seriál, jsme se spolu o tom bavili, no a dneska než to začalo, si přepnul na novu a já si myslela, že je míň hodin a pak se ještě divil, o co jde, že jsem včera o ničem nemluvila.... taková kravina godlike , ale jak já se rozčílila... fakt už ta dlouhá zima dělá svoje  godlike

A to ještě předtím konečně rozebral čerpadlo, samo, že závada nalezena, musí sehnat nový, no ale trvá to tři týdny a přišel na to až teď, protože napřed tvrdil, že v tý vodě nic není a že si to vymejšlíme, pak vyčistil bojler a tak...  to dalo míň práce...  kdyby tohle udělal hned, nemusel vypít a sníst jistý množství bakelitu odrolenýho z nějaký vrtule, co odešla dumbom , protože balená voda podle něj byla nesmysl, když ta z vodovodu je čistá, chjoooo  godlike

Přeci se nenecháme všechny zavřít kvůli chlapům, to nemá cenu, zavřeme někam je a my si budem užívat tummenupp
:

zase jsem se pobavila....................a co vůbec ti šlo za film??.jJ hlavně ,že na to Jiřík přišel!!
taky si říkám ,že je to blbost ..protože kdo by mě ty buchty do krimu vozil..Jako albertlol.to určitě né!.Takže přesně.  Zavřeme je a bude klid!!!!!lollollollollol

Není tady

#61 15. 3. 2010 21:42

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ale, začal ňákej seriál o umělých oplodněních, tak jsem na to byla zvědavá ... no miluju malý miminka, tak jsem je chtěla vidět, jenže oni je teprve vyrábějí, tak snad v dalších dílech big_smile  A ta doktorka v hlavní roli mi vůbec není sympatická, je moc hubená a pisklavá dumbom
Jo, na ty chlapy se musíme ňák domluvit...   tummenupp

Není tady

#62 16. 3. 2010 10:28

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky přeji hezký den.

Není tady

#63 16. 3. 2010 11:27

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, pěkný den.
Koukám, že to tady nějak vázne mad

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#64 16. 3. 2010 13:47

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojkýýý holky hjarta rock
Tak jsem jen na chviličku nakoukla.... mám tu Dominička, tak není moc čas ... až večer se ještě kouknu za vámi reta zatím se mějte pěkně kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#65 16. 3. 2010 14:17

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky holky,

tak jsem konečně taky tady, po krásnejch čtyřech hodinách strávenejch v čekárně na ORL dumbom , to bylo dneska hrozný...  Na začátku jsem byla sedmá, jenže tam posílají dětičky z dětskýho a ty mají přednost, což je pochopitelný, ale když už se tam objevilo devátý dítě (zrovna malej ťaman), tak jsem už ztrácela trpělivost big_smile , no ve čtvrt na jednu jsem šla... a zrovna přijela mamka s desátým mimčem... čekárna jen zavzdychala, dr. ji brala hned po mě, je to děs, tady by se v pohodě uživily dvě ušařky dr. , jedna pro děti a jedna pro ostatní...  ale smolík, je to takhle.  A toho pláče, ty chudinky všechny měly píchaný ouško, nebo obě...  mi jich bylo líto.
Takže pak ještě rychle nakoupit, uklohnit jídlo a teď jsem si sedla a udělala kafe.
Pak vyluxuju a jestli nebude vítr, půjdu honem zas posypávat ven...  dnes konečně slez sníh.
Takže taky nakouknu zas večer kapitulation

Upravil(a) Berry (16. 3. 2010 14:18)

Není tady

#66 16. 3. 2010 17:49

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Hezký večer všem!

Já jsem dneska jako praštěná. Ráno jsem vstávala, že už na mě něco leze.
No a po obědě jakoby to na mě někdo hodil a je mi usch  Bolí mi celý člověk svaly a kosti trochu mám rýmu a lochtání v krku. To mám radost. Po obědě jsem odpadla na necelé dvě hodiny sova  Už se těším do postele vezmu si paralen a zalomím to. albert  mě pořád posílá do postele jenže já se prospím a pak tu budu v noci strašit to zase nee. Potřebuji spát až do rána. Ještě, že jde na noční nebude žádný chrrrrrrrrrrrr.
Ach jo já nechci být nemocná mad

Evi tohle je i u nás na ORL. Je to na poliklinice a Dr. tam přichází z nemocnice po vizitě. Jakoby, že by udělali nějaký pořadník to ani náhodou. Byla jsem tam s klukem asi 3x a stačilo.
No a jak jsi dopadla ani jsi nepsala. Asi už snad dobrý ne?

A protože už večer nenakouknu přeji hezký večer a dobrou noc.

Není tady

#67 16. 3. 2010 17:53

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

smile.  Na začátku jsem byla sedmá, jenže tam posílají dětičky z dětskýho a ty mají přednost, což je pochopitelný, ale když už se tam objevilo devátý dítě (zrovna malej ťaman), tak jsem už ztrácela trpělivost big_smile ,:

čus bus ,lollollollol jo ťamani jsou všude,...ale nenapsala si:lol: jak si dopadla??????

Není tady

#68 16. 3. 2010 17:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky kočky..

jani tak držím palce ,ať vyženeš bacila!...se ti vůůůbec nedivím .taky nerada marodím..ale pak jsem si zvykla a mohla bych být doma pořád!lol

Danuš.nevázne,neboj ,asi všichni makaj:lol:.

a já jdu taky .pověsit prádlo a udělat svačiny..jj pořád dokola..

Není tady

#69 16. 3. 2010 18:33

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Díky za optání, dopadla jsem dobře, jen mám pořád sprej do frňáku stříkat a bejt v teple, v klidu do konce týdne godlike - jo, to by ale za mě musel někdo hrábnout na zahradě, takže jsem před chvílí přišla, no měla jsem zas čepici a vypadala jak blb dumbom , ale mám hotovo, tedy - došlo mi sypání, ale nejdůležitější místa jsou tummenupp
Jinak mi dneska opět cosi škrábala z mandle usch a pak ještě zážitek, kterej už nikdy opakovat nechci, ňákým jodem mi na tamponu na dlouhým drátu ty mandle čistila a pak kdesi vzádu v krku taky,  to už jsem skoro neustála  usch .

Jani, moc ti držím palce, ať z toho žádný marodění není,  honem teplo, ležet,  paralen, vitamíny a hodně pít a ať jsi fit rock  Až  se vyspíš, tak podej hlášení, jak je!

Jo a co mladej, jak je na tom s rukou?

Není tady

#70 16. 3. 2010 19:38

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation hjarta  ahojky holkýýý  hjarta  kapitulation 
u nás nic nového..takže ani nevím ..co bych napsala ..  reta  jo..Romča jel na trénink v kulečníku..od pátku do neděle hraje přebor ,,dědečků" lol  vissla   v Praze .. jako minulý rok..to tam hrál s Kornem..jestli si pamatujete kapitulation 

Silvi.. hjarta  kapitulation  myslela jsem to tak..že jsem ti to vše nějak vylíčila..a moudrá z toho stejně nejsi.. lol   no musíš vědět sama..jak to zvládáš..a jak se nakonec rozhodneš  tummenupp 

Evi.. hjarta  kapitulation  no to si dnes tedy zkoušela  usch  butter  já bych to neustála  usch  do pusy si nenechám šahnout  roll 
Tady fouká pořádně ..celý den !!

Jani.. hjarta  kapitulation  také tobě držím palečky tummenupp  sjuk   ..a posílám huš huš bacily !!!!  skurt  dumbom  To je to ranní vstávání do zimy..  dumbom 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tak co..jak si v plné polní.. ??  Asi čteš pohádku ..že ??? 

hjarta  kapitulation  zatím..pa..jdu dát Veru hají..  hjarta  kapitulation

Není tady

#71 16. 3. 2010 21:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Reni jíá vím ,dobře si to popsala,Jseš šikulka.Já opravdu nevím.Cvičím tak nějak .lol copak vím jestli dobře!!
Uvidím za pár měsíců..
a kde Romča hraje??

Evi ,to  je vidět ,že je to na dobré cestě..

Kočky přeji vám všem hezký večer,

Není tady

#72 16. 3. 2010 21:47

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ještě nakukuji a už půjdu do hajan..  hjarta  kapitulation 
Silvi.. hjarta  kapitulation  já ti ted´nevím kde  R. hraje..zítra ti to napíši ..že by si se jela podívat na mistra OuTribulajna..nebo jak si to říká  lol 
Dej si do vyhledávače ,,Kegelovi cviky" když jsem nevěděla..cvičila jsem podle toho..
Veru už spinká od osmi hodin..Míša šla s  usch  před chvilkou..dala jsem ji zase trošku kázání..byl u nás dlouho klid.. prostě má v hlavince jen toho svého  hjarta  roll
Včera se fikla na praxi do prstu .. když se převlékala  z praxe..prasklo ji to..zakrvila mikinu za 800.-kč.. yikes já ji nekupovala..to tak..koupila si ji sama za své peníze co dostala k narozkám.. no namočila jsem fleky do soli a dnes vyprala přípravkem na fleky od krve.. tummenupp  no  a dnes se píchla o větvičku do oka..prý hodinu slzela a špatně viděla.. ta se na té praxi zabije !!!  yikes  dumbom 
brou.... hjarta  kapitulation

Není tady

#73 16. 3. 2010 21:48

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Renčo, dyť já taky žádný šmátrání do huby nesnesu .... tedy do krku, fujtajbl, od prvního zabolení jsem měla strach z výtěru, no po dnešku mi to přijde jak nic. Kdybych to byla věděla, co mi tam čeká, tak bych tam byla nechodila big_smile , ale pak už mi bylo blbý utíkat  big_smile
Jo, na souboj Romči s Kornem pamatuju, to je jasný, a hraje letos zase s někým známým?

Silvi, doufám, že na dobrý cestě, už toho bylo dost dumbom
Hele, ty potřebuješ posilovat pánevní dno? Vo tom jsem něco zajímavýho četla na netu, co na to pomáhá lollol ...

No, já jdu spát, mám asi ze zahrady otravu kyslíkem big_smile a doma otravu z albert , má dneska mlčící a občas bručící den butter ,  nechce říct proč, no když mlčí, tak ani nemůže godlike , už se mu to docela dlouho nestalo, tak se asi dost mění počasí, nebo mu zas blbnou hormony dumbom , ale mě to nebaví, tak si jdu chvilku číst a pak sova .

Dobrouuu sovasova

Není tady

#74 16. 3. 2010 23:04

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jsem nakoukla.už alepůjdu.

Reni dík za tip..
do oka??? ..to bolí jak blázen.Pokud to Míšu bude bolet ať dojde na oční ..Já si takhle o suchý stéblo protrhla rohovku!!fujj,když si na to vzpomenu!

Evi,,zase hormony va,sakra ...se máme na co těšít!..

a už vážně dobrou..

Není tady

#75 17. 3. 2010 8:39

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Tak Jani, jak je?  Doufám, že lepší hjarta

Renčo, chudák Míša, ty praxe jí dávaj zabrat big_smile , ale s okem žádná pr.......  to musí příšerně bolet butter

Silvi, no to se těš dumbom , je to děs, teď už tolik dnů mluvil a vůbec byl docela ukecanej, jako jsem byla z toho vedle... a trochu si v duchu říkala, že to není normální a kdy asi přijde zlom big_smile  a obrátí se to, no a ono jo, tak ale naráz, snad během pár minut, že se na to člověk nemůže dopředu připravit big_smile . Jsem se na něj večer vyprdla a mlčela taky, dnes budu pokračovat, dokud mu tím nezačnu být protivná, já mu dám godlike .

Teď musím jet na finančák, on tam tatík pořád nedal daňový přiznání, který jsem mu vyplnila, slíbila, že ho tam hodím, jenže marodila...  tak to doma pořád leží dumbom a konec března se blíží. No snad aspoň nebude pršet, je tam ňák divně gloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí