Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 3. 2010 20:46

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

CHAT: Kelišky - 5

http://www.majka57.cz/images/obrazky/GIF/kocky_psi/kocky_psi1/kocky_psi3.gif

at se vám Kéééélišky lol líbí v novým pokojíčku..hjartahjartahjartahjartahjarta

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#2 11. 3. 2010 20:52

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 5

Ježiši ty jsou k sežrání. Vzala bych si všechny, ale už by mi nesměli vyrůst.

Není tady

#3 11. 3. 2010 21:24

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, zase nový pokojík???
Tak ať tu jsou jen samé dobré zprávy. tummenupp
Dobrou noc a zasráno

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#4 11. 3. 2010 21:38

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile  Chvilku tady nejsem a tady proběhlo stěhování - tak ať v tomhle pokojíčku už přijde jaro, odejdou nemoci a ať je nám tady fajn tummenupp

Já mám konečně hotovo, dortíky v ledničce, na dvou jsem se krásně vyblbla, to mi fakt bavilo, zato třetí butter - měla to bejt televizní obrazovka, chlap to přines přesně všechno narýsovaný big_smile , takovou práci si s tím dal, si myslel, že to udělám ve stejným měřítku (slepený dvě A4 k sobě), to by mi nevlezlo do ledničky ani do trouby big_smile a vůbec se z marcoše krásně dělaj pravý úhly big_smile , mě to neba, já radši tvořivější náměty, tak jsem vyrobila pěknej paskvil....  On tam měl narýsovaný pomocí přímek a čeho všeho i písmenka - no to mě málem kleplo, stejně jsem použila svoje vykrajovátka, tak čekám zítra zklamání (z jeho strany) dumbom

Teď se tady všechno lepí a já jsem ráda, že konečně sedím, už je mi sice líp, ale dobrý to úplně není, tak holt to uklidím až ráno, ono to na mě počká.

Silvi, to jsou krásný štěňátka, ty jsem měla kdysi na PC jako tapetu ....  a taková byla Ketynka, než trošku big_smile vyrostla...
Ty si užij víkend, vidím babčo, že budeš mít zábavu tummenupp , tak to všichni přežijte ve zdraví

Jani, to je mi tě líto, v tomhle místě jsou afty děsně příjemný usch , jako by nestačila tetka, ono toho musí bejt vždycky víc najednou ...

Renčo, bych k tvýmu BM mohla přijet moje "příbuzná" skurt , ta ty duchy prej vyhání lol (ono jí hlavně hrabe....). Ale  Míše se nedivím, mě tohle někdo říct, tak tam taky nespím. No snad šlo jen o "puštěnýho ducha"  http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_15_8.gif

Tak a teď houby vím, co jste psaly, protože do starýho nevidím a nic si nepamatuju... půjdu si to znovu přečíst a pak zalezu chrnět.

Přeju dobrou noc sova

Není tady

#5 12. 3. 2010 6:31

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, krásný den. Já mám zase dnes poletování, musím vyřídit daně a pak na siciálku vyplnit papír o mém převrtném příjmu a posledního března máme zase soud kvůli vyživnýmu

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#6 12. 3. 2010 8:14

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkné ráno v novém pokojíčku, holkýý hjarta rock
Silvinko, to jsou pejsánci k pomuchlání par
Také doufám, že sem budeme psát jen samé dobré zprávičky.... už nic smutného hjarta
Za chvilku jdu do města, včera jsem nikde nebyla a už musím nakoupit a stavit se na poště.
Evi, víš že bráška v Prostějově a Olomouci už pro sebe a mamce nic nesehnal.... ještě že jsem jí ty granulky koupila tummenupp však jsem taky vykoupila všechno, co tam měli wink tummenupp
Venku celou noc sněžilo a teď je tam velká mlha jako mlíko... je to možný ??? Vůbec se mi nikam do takového počasí nechce.. vissla
Děti odešly do školy a už se začínají zase parádně soplit a kašlat... doufám, že se jim nevrátí chřipajzna dumbom
Tak se zatím mějte reta

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#7 12. 3. 2010 10:46

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky holky !!

Tak nám pro změnu sněží godlike  Ráno ještě nic, pak jsem šla fotit svoje výtvory a než jsem to dodělala, tak je bílo dumbom  Snad to sleze, takhle bych ty budoucí plevely nevyhubila - Mirčo, tys měla šťastnej den, když jsi to kupovala!  Vážně, i na netu, dáš to do vyhledávače a vyjede toho strašně, ale všude pak po rozkliknutí "toto zboží již není na skladě"  a hotovo.  No, já už nehledám, já už mám big_smile !  Teď jen to počasí aby mi bylo trochu nakloněný...

Danuš, tak to nějak zvládni, lítání po ouřadech nic moc ... a navrch ještě soud, no hlavně, abys už konečně z tvýho bejvalýho něco vymáčkla... tummenupp

Já teď vařím vejce big_smile , koupila jsem včera v Globuse sekanou, ale syrovou a zkusím z toho uplácat pštrosáky - ale mám pocit, že se rozblemcají, no uvidím big_smile

Upravil(a) Berry (12. 3. 2010 10:47)

Není tady

#8 12. 3. 2010 10:51

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

u nás sněží dumbom  to už není ani možný.I v noci sněžilo takže je něco na zemi napadáno.

Danuš dobře pořiď na ouřadech. No toho posledního března ať dobře dopadne.

To já zase vyženu mladýho pro pečivo. Teď vysaje a po obědě půjde hezky nakoupit.
Ať má taky nějakou užitečnou činnost.

Mně ta pusa bolí stejně už mi to nebaví. Za chvíli si to půjdu zase vypláchnout.
Večer mám jít posedět  storstark a moc se mi tedy nechce. Jak nejsem ve své kůži. Horší je že jsou to srandisti a tam mě bolí pusa už jenom z jejich řečí  albert  nemůže je do noci  v práci, tak mi bylo řečeno " prý nás může vyzvednout. "

Jdu uvařit čočku už na ní mám chuť nějakou dobu. Je to rychlý a dobrý.

Není tady

#9 12. 3. 2010 11:39

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Jani, mě se taky dost často dělaly afty v puse a dětem taky. Nevím kde, ale četla jsem, že v těle chybí vitamín B.
Koupila jsem si v lékárně B-Komplex forte (je tam 20 tabletek)
http://www.lekynainternetu.cz/p/b-kompl … va-20-tbl/
a když se mi udělal aft, tak jsem ho po třech dnech užívání měla pryč. Děti mi už taky hlásí, že mají v puse aft, tak dostanou 1x denně ze tři dny po piluli a je klid.
Teď na jaře si je beru tak 2x týdně, jak si vzpomenu, ne častěji a mám od nich zatím pokoj. Tak nevím, jestli to zabírá jen mě a nebo by to pomohlo i tobě. Zkusit bys to mohla, protože opravdu to v puse bolí... grater

Na oběd jsem dělala ptáčky s těstovinami...  reta

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#10 12. 3. 2010 11:53

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Jani a jako první pomoc, když chceš někde jíst, pít a smát se big_smile je dobrý tohle:
http://www.lekarna.cz/aloclair-gel/   - já to měla pod trošku jiným názvem před dvěma roky, jak jsem měla vyřezanej zub a jizvy až do tváře, tak tohle to zakrylo a mohla jsem se najít dumbom
Tak ať se ti brzy zahojí hjarta

Pštrosí vejce se pečou a zatím drží tvar, tak jdu oloupat brambory tongue

Není tady

#11 12. 3. 2010 12:24

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

hjarta  hjarta  moje moooc děkuji.

Evi ten gel neznám já používám http://www.docsimon.cz/zbozi/mundisal-gel-8g
a ten druhý  http://www.docsimon.cz/zbozi/kamistad-s … ni-gel-10g         
Jen co půjdu do města hned si ho v lékárně koupím. Vždy to tady máme jako první pomoc. Kluk s tím taky trpí. Já jako holka jsem ho měla stále pak se to zklidnilo a ted se sem tam se objeví.
Četla jsem, že je to nedostatek vitamínu, stres což byl a taky když má přijet tetka, takže to nějak pasuje.
Mně totiž stačí jenom kousnutí a už se klube. Ale teď si nejsem jistá, že to bylo kousnutím.

Mirčo já mám nějaký ty multivitamíny s minerálama, takže to zobu každý den a vidíš stejnak se tam hajzlík vyklube.
To béčko čistý by bylo lepší to taky koupím do foroty.
Asi už mi opravdu chybí to slunéčko.

Když jsem četla na netu jak se to drasticky léčí, tak jsem z toho vyjela. Jako sůl se sodou to bych tu asi tančila čardáš.

Jdeme jíst Tom už nakoupil a je zpátky.

Není tady

#12 12. 3. 2010 18:00

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýý mojéé  hjarta  kapitulation 
také přeji nám tu v novém pokojíčku ..abychom se  scházeli ve zdraví ,pohodě a klidu ..........   tummenupp 
Míša je u  hjarta  Veru se cpe plněnýma knedlema.. usch  a  albert  kouká na sport v telce.. no jak dlouho nevím... sova  lol 
a já peru už druhou pračku.. vissla 

Jani.. hjarta  kapitulation  sůl se sodou..jo..ježišíí to musí štípat..  usch  skurt 
tady sněží také od samého rána ..no pršosněží..a je pěkná zima..nakoupit jdeme až zítra.. vissla 

Evi.. hjarta  kapitulation  u vás také bílo.. butter  včera jsem vyslechla nějaké baby..jak povídaly..že bude zima do poloviny dubna..pak teplo.. a zima přijde opět rychle.. fakt na  dumbom  já vím..že už se vidíš na zahrádce vid´??  vissla 
Co pštrosáci.. ?? Někdy se vejce nafouknou.. a maso praskne..  butter  nerada je dělám  vissla 
Tedy  ty máš zvláštní objednávky na dorty.. roll 

hjarta  kapitulation  zatím pa..  hjarta  kapitulation

Upravil(a) salek (13. 3. 2010 15:26)

Není tady

#13 12. 3. 2010 23:13

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jani, tak doufám, že ti bylo líp a šla jsi na pokec s kámošema storstark

Renčo, až do poloviny dubna? Uf.... no na zahrádce se nejen vidím, ale i jsem tam dnes byla.  Odpoledne jsem na chvilku vylezla posypávat ty spáry, no zvládla jsem ten nejmenší chodníček a začlo drobně sněžit, navíc byla zima, tak jsem to nechtěla přehánět a jak ráda vlezla zase zpátky do tepla. 
Pštrosáci dobrý, pár jich puklo, ale vespod, takže to nevadilo, byly dobrý a hlavně to z toho bylo rychle hotový. Ještě jsem si nechala na zítra dvě pro sebe, budu dělat guláš v troubě, rodina si ho vyžádala a já ho až tak nemusím.

Mirčo, mám dotaz big_smile - já ti chudáku s tím nedám pokoj, prosímtě, sype se to jak asi hustě?  Kulička vedle kuličky, nebo můžou bejt mezírky, nebo naopak vrstvička ... já to dělala nějak moc pilně a první balení jsem spotřebovala ani nevím jak dumbom , ono je to tam napsaný, ale v gramech na nějaký metry, to je mi platný...  a ty už to máš vyzkoušený, tak jistě poradíš godlike  No, zítra stejně asi zas napadne sníh, takže to nespěchá...

Mě odešli oba kluci s partou kamsi pařit, Petr a jeden kámoš mají příští tejden narozky, tak svolali bandu  a  storstark , takže to zas bude spánek, až přijdou, rozeštěká se pes, protože jak cítí smrad hospody, nepozná svojí smečku a hlásí vloupání dumbom  No a ráno k mý velký radosti přijede tchán roll

Takže všem přeju dobrou big_smilesova

Není tady

#14 13. 3. 2010 10:59

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

počasí zase naprd zataženo a nálada pod psa. Už mi to opravdu nebaví. A ještě když se tu dozvím, že bude hezky až v dubnu pak chvíli teplo a zase to začne zimou. usch

Včera jsem nakonec šla jsem si říkala stejnak mi to bude bolet jak doma tak tam. Tentokrát se nás sešlo méně, ale i to nevadilo.Se ženskejma jsme pokecaly a byla půl noc a šlo se domů.

Holky, tak nám v noci skonal potkánek. Jsem ho trošku ořvala a děkovala zároveň zubatý, že si ho už konečně vzala. Už se trápil dlouho.A člověk nemá srdce tomu pomoct.
Takže akvárko a všechny věci jsem namočila do sava, protože už Tom pronesl, že si musí pořídit dalšího. Právě vymýšlý pro něj jméno. Jsem mu říkala vždyť nevíš co to bude holka kluk?

Jdu něco dělat jako třeba pověsit prádlo, které mi právě doždímalo. mad

Není tady

#15 13. 3. 2010 11:51

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky a hezkou sobotu !!

Já se vyhrabala až na desátou, to jak zvonil tchán dumbom , no a teď zrovna přijeli s jedním vlekem dřeva a ještě pojedou pro další. Takže jsem rovnou šla do kuchyně připravit na guláš a do pekárny dala dělat chleba, no tak za půl hodky to všechno bude.

Venku je hnus, v noci asi sprchlo, teď je vlhko, studeno, zataženo a tak nějak listopadově dumbom 

Jani, to je mi líto, ale zase má aspoň po trápení, teď koupí Tom novýho a zas bude mazlíček hjarta . Se jménem se musím smát, my máme Pežota, chvilku to byla holka, pak kluk a teď zas je Aneta přesvědčená, že je to holka...  nějak to nejde dobře rozpoznat, na holku to tam má velký a na kluka malý lol , ale jak se jmenuje, je mu jedno big_smile

Prádlo musím naopak sundat a polikvidovat, pračku nacpu další až zítra, to je nekonečný kapitulation
A dnes mi čeká fajn odpoledne plný nečekanejch zpráv a objevů od tchána skurtgodlike

Není tady

#16 13. 3. 2010 12:56

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, pěknou sobotu.
Já jsem zase už druhý den k ničemu, včera to byl měsíc s Jiříkem, grater, navíc snacha mě napadla, že za jeho smrt můžu já a že Nellinku už nikdy v životě neuvidím. Už na ní nemám žaludek, tak jsem ji napsala své a je púo všem. no doufám, že nebude stát na hřbitově ochranka, až bude mít Jiřík svátek, chci jet na hřbitov.
Tak jak jsem se z toho dostávala, jsem zase tam, kde jsem byla. grater

Není tady

#17 13. 3. 2010 15:20

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýý  hjarta  kapitulation 
tak už jsem tu také.. reta  ráno jsem šla nakoupit..pak rychle oběd..bábovku..abych měla co dát návštěvě..ohlásil se kamarád-kolega Romči z bývalé práce..byl na půl roku v Afgánistánu..tak přijel i se svou ženou pokecat ..před chvilkou odjeli..tak jdu ještě naplnit pračku ... no pak se další práce najde ..že ženy???  reta  Vždyt´to znáte..stále dokola  vissla  roll 
Jo ani jsem vám včera nenapsala..byl zase ve školce chvilku klid že..kvůli jídelníčku.. jak dělá problémy ta maminka.. kvůli salámům atd.. ta její holčička byla asi tři týdny doma..včera máma zjistila..že v pondělí máme mít na sváču pomazánku z hermelínu a šunky.. no to bylo roll  ..že prý si nepřeje ,abych holku cpala nějakou plesnivou houbou.. yikes no neměla jsem slov..tak jsem jí řekla,že holce namažu chléb s máslem..  a víc se s ní nebavila.. dumbom  no  rock  kdyby viděla holku den před tím..jak se cpala bramborákem se salámem.. dojídala bramboráky i po dětech..co to dávaly na odkládací stoleček.. lol  a den potom byly ty knedle povidlové  lol  doma ji drží zkrátka..pak je holka ,,nedožraná"  lol 
Večer jsem tu hledala nějaké články o stravě ve školce.. příspěvky-reakce..ale nic jsem tak konkrétního k mému problému-nebo té maminky problému  vissla  lol  nenašla.. budu muset sesmolit něco sama  vissla 

Danuško.. hjarta  kapitulation  je toho na vás všechny ted´moc..možná snacha neví kudy kam..tak kope okolo sebe.. chce to čas.. uvidíš.. bud´se něco pohne k lepšímu..nebo se budeš muset smířit s tím co tě z její strany dál čeká... butter  nedej se.. a bojuj sama se sebou..  hjarta  tummenupp 

Evi..hjarta  kapitulation  u nás je také venku hnus fialový !! Od rána mrholí a je zima..fouká vítr studený !!! Takže jsme na tom stejně!!!  yikes 
Copak tchán.. máš díru v hlavince..nebo jsou ještě venku se dřevem ???
No a co klucííí..  storstark 
Jo..koukala jsem na dortíky ..opět  tummenupp 

Jani.. hjarta  kapitulation  to je mi líto s potkánkem.. kde má hrobeček?? To bylo vždy něco,když nám zvířátko umřelo.. kam s ním..a kór tady ve městě..takže bud´do krabičky od ramy.. pěkně do vatičky s kytičkou a poslat po Labi..nebo až za město nahoru k lesu.. zakopat ,aby to psi nevyhrabali  vissla to byly vždy ,,obštrukce"  lol  tak at´si Tom brzy koupí dalšího kámoše...  tummenupp

hjarta  kapitulation

Upravil(a) salek (13. 3. 2010 15:28)

Není tady

#18 13. 3. 2010 16:39

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

jsem vymrzlá jako sobolí hovínko tam je taková vlezlá zima.
Po obědě jsme se sbalili museli jsme nakoupit, minerálky nám došly a nějaký ovoce a zeleninu.
Taky jsme se zastavili na zahradě, hlavně jsme  museli překontrolavat jestli tam nebyla škodná.Svlíkla jsem tam postele, takže to musím vyprat. Bereme si v dubnu dovolenou, chtěla bych tam jet na nějaký den.Už by se to počasí mohlo umoudřit.
Na tu chvíli jsme tam nezatápěli ani to nemělo cenu. Trochu jsme tam vyvětrali albert  se tam porochnil rovnou jsme Matýska /potkana / zakopali pod strom. No a jeli jsme domů.
A teď se tu rozehřávám kotlem čaje.
Jo a hlavně mám vitamín B a tu mastičku co jsi mi Evi doporučila. Jen co se za chvíli najím namažu si to.

No a před nákupem jsme se museli stavět ve zverimexu a mladej si vybral nového člena rodiny. Opět potkana je to kluk. Jméno je zatím v nedohlednu.

Evi mi máme štěstí na samé kluky, ale řeknu ti, že každý to má jiný. lol  Všichni to měli schovaný / varlátka / v břichu, takže byly vidět jenom takový bouličky a  ten předcházející a koukala jsem i ten nový to má zase vylezlý. To mi řekni jak je to možný. lol
A co tchán dobrý?
Taky jsem koukla na dortíky ty jsou. Na tož jak si psala jak je ti zle. Jsou pěkný je vidět, že tě to baví.

Reni, mně by zajímalo co ta maminka té holčičce vaří doma.Tohle se mi strašně líbí.
Jak byl albert  v lázních, dostali ke stolu dědka, který neustále nadával na jídlo. albert  si jídlo chválil velký porce oni měli i večeře teplý. Říkal, že mu už to maso lezlo i ušima. Není na to zvyklý taky neděláme vše s masem.Ono se to ani nedá.
Tak jsem mu říkala že by mě zajímalo co mu bába doma vaří, když tady ohrnuje nad vším nos.
Na snídani měli švédské stoly i na to nadával. Vždyť tam si můžeš vybrat od sladkého po slané. Oni se tomu už smáli s kolegou.
A ještě jsem si vzpomněla. Sousedům se narodil syn dneska je mu už asi 11 - 12  let a oni asi žerou jenom mrkev no prostě zdravou výživu. Taky podle toho vypadají už jim je přes padesát, ale postavičky jak dvacítky.Oni i dost sportují.To jim neberu a i jí tedy tu postavu závidím to se přiznám.V životě jsme je neviděli s nákupem.Pouze něco málo na dně igelitky.
No a samozřejmě tak učili jíst i kluka.Nojo, ale chlapeček přišel mezi děti a snědl jim tyčinky, lupínky, sušenky, bonbony .... prostě kdo si co donesl. Protože on to chudák neznal a byl po tom úplně posedlý.Možná, že mu bylo doma i zle když to spatlal páté před deváté. usch
A je to asi týden nesl si chlapec brambůrky a po cestě je pojídal já jsem koukala z okna.No a jak je pojídal, tak neustále koukal k nim do okna a pak pytel rychle vyhodil jako že nic neměl. Tohle samé dělal s nanukama v létě počkal až ho dolízal a honem vyhodit klacek.
takže si myslím, že to bude asi něco takového podobného.

Danuš to už není se snachou pravda.Takže to zkouší s penězma pak zase s malou. Hezky holka psychicky vydírá.
Vím, že to nejde hodit za hlavu, ale ty se musíš dát dohromady je to stále čerstvý a nějaký čas to bude trvat.

Jdu uvařit kotel polévky.A vyndat maso z mrazáku na zítřejší oběd.

Upravil(a) Janila (13. 3. 2010 16:44)

Není tady

#19 13. 3. 2010 18:04

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

díky za pochvalu dortíků :hjarta: , no ty dva - brouček a dinosaur - jsem dělala fakt s chutí, jen mi to kazilo to, že mi bylo blbě, ale vyloženě jsem se na ně těšila, až je budu tvořit. Zato televize :usch: - no je to na ní poznat, jak mi bavila :D , ale holt to jinak nejde, ten chlap přišel s takovým nadšením, že se nedalo nic dělat. Kupodivu ale včera si to odnášel spokojenej, pokud nekecal.  No a příští tejden mám pro Anetu k šestnáctinám a pro Petra k pětadvacetinám, další víkend pořádá holka nějakou velkou oslavu s 2 kámošema, co maj všichni teď narozky, takže budu dělat nějakej velikej a další týden má tchán 80.....  to se vyblbnu :godlike: !

Odpoledne, po obědě, šel :albert: s tchánem ven a já na zahradu, narazila jsem si i teplou čepici a rukavice a zase chvilku sypala ty spáry, opět mi zahnal dovnitř drobnej déšť a pořádnej vítr, tak jsem udělala jen kousíček, ale aspoň tak, takže taky horkej čaj potom...  no a taťka tchána unavil tak, že pak už ani nešel dovnitř a rovnou jel domů :D . Předtím se stihnul vykecat, hodinu obědval, už to měl studený, ale jak furt mluvil, tak mu to dýl trvalo :dumbom: .
Já teď peču margotkovou buchtu, včera jsem večer udělala borůvkovou, ale už je sežraná :godlike: .

Jani, my fakt máme asi potkaní holku, prodavačka to tehdy určila, ale má tu prdku nějakou velkou, takže holka občas řeší, jestli to náhodou nejsou spíš malý kulky :gloria:
Tak už se těšíte na duben, viď, má prej přijít rovnou to léto :D - tak to budete mít veget na chajdě! (nebo si tam zabobujete, jestli léto nepřijde).

Renčo, mě by taky zajímalo, čím tu malou doma krmí...  no aspoň že díky školce si holka občas pochutná :D , když to matka zrovna nevidí. Tedy o milovaným hermelínu říct plesnivá houba - ta ženská je blbááááá :fuck: 
My máme v příbuzenstvu taky jednu takovou zdravěvyživovanou, ona je o dva-tři roky starší než já, postavičku jak šestnáctka, ale sekne jí to jen při pohledu zdálky, zblízka vypadá jak sama smrt :skurt: , jak je hubená, tak má vrásky, ale strašný, hluboký v ksichtě i na krku,  a takovej suchej obličej, řídký vlasy...  vypadá strhaně, no na ní je poznat, že né každýmu pojídaní zrní a zeleniny dělá dobře, ale ona je spokojená, že není tlustá :dumbom: . No, do tloušťky má opravdu daleko.  A děti k tomu vedla taky, ale nějak jim to dlouho nevydrželo :D

Danuš, ta Ida je pitomá,  prď na ní nějakou dobu, dej se trošku do pořádku a pak to řeš... je to od ní hnusný vydírání, nevím, proč bys nemohla vidět vlastní vnučku :hjarta: .  Nebo nemohla jít na ten hrob, to mi hlava nebere...   drž se :hjarta: !

Buchta už voní, jdu ji vyndat a udělat polevu :P

Upravil(a) Berry (13. 3. 2010 18:05)

Není tady

#20 13. 3. 2010 18:52

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  tak jdu na chvilku.. albert  opět sedí u telky a sportu..to šla  atletika..a ted´fotbal..důležitý..hraje Slavie -Teplice  vissla  roll 
Vyprala jsem tu další pračku prádla.. dala vařit brambory na zítra..na zapečené s mletým masem a sýrovou omáčkou.. tongue  no a ted´jsem četla s Veru novou knížku pro předškoláky a docela ji to pálilo  gloria  tummenupp 
Venku stále pršo-sněží..takže ani ven jsme nešli  vissla 
Tedy vy jste se holky rozepsaly ...........................   reta 

Evi.. hjarta  kapitulation  tak to máš opět co dělat s dortíkama ..ted´si měla chvilku od nich odpočinek vid´??
Tak to sis tchána moc neužila  lol  tummenupp 
No holky ..mě je té holčiny ve školce  líto .. když ono ji tak chutná..a máma ji to zakazuje..pak křičí..že chce to co mají děti.. když to vidí u nich na talíři..mámě bych něco řekla.. je ale rozumově někde jinde.. nevím jestli by mě chápala..nechci se zbytečně hádat..nebo dohadovat..mohlo by se to někdy obrátit proti mě.. vissla  od jiných rodičů jsem zatím nic neslyšela..tak si myslím,že je vše v pořádku.. holčina je při tom krev a mléko.. je vidět,že ji chutná..  butter 
Jani.. hjarta  kapitulation  tak snad už na duben bude hezky..když máte takové plány na chajdu  tummenupp 
No vidíš..vy máte vlastně zahrádku na hrobečky  tummenupp  tak snad bude mít tento potkánek život delší..  tummenupp  to byl fofr s novým členem vid´???  tummenupp 
Vidíš děti nebo dospělí..nezavděčíš se s jídlem nikomu !!! Kdoví co dědula jedl doma  lol  ti jsou nejhorší strávníci... dumbom   

hjarta  kapitulation  zatím pa...  hjarta  kapitulation

Není tady

#21 13. 3. 2010 19:13

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

kapitulationkapitulationkapitulation

Ahoj holky  hjartahjartahjarta

Jak se máte??  albert zatím pracuje ale hrozně nadává a že tam nebude za 40 kč na hodinu butter

Tchýně pořád povídá a povídá ,volala dcera že asi dovezou Kubíka potřebují koupit vše do koupelny do baráku co staví a Kubík je nemocnej tak bude veselo . Pořád cvičím chodím na procházky  koupila jsem si  AB ROCKET  posilovací stroj na břicho  tak posiluju . Jinak nic nového a co tady je něco nového????  Asi vás ani nedočtu .  Muj syn byl v posilovně a strhl si prsní    sval v pondělí jde na ultrazvuk tak jsem zvědavá dumbomdumbom  vubec tam nemá žeprej sval má to propadlé ale nebolí ho to . Ještě večer nakouknu tak pa kapitulationkapitulation

Není tady

#22 13. 3. 2010 20:13

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojký holky hjarta rock
Teď jsem se sem konečně dostala a nestačím koukat, co jste tady toho napsaly stolt tummenupp
Děti jsou už doma, tak je tu dost velký a hlavně nezvyklý klid... vissla
Zítra, jestli nenapadne sníh nebo to nebude klouzat, tak zajedeme k mamce, aspoň na chvilku, no uvidíme....  vissla

Evi, tak ti to nedalo a zase jsi sypala....
Na dortíky jsem se taky koukla a zase je máš pěkný tummenupp a teď jak píšeš, se zase vyřádíš na dalších... já tě obdivuji, že tě to tak moc baví ... stolt tummenupp

Jani, tak podkánek to má chudinka za sebou grater a hrobeček má tam u vás na zahradě u chaty?
Na dovolenou co budete mít v dubnu by už mohlo být opravdu lepší počasí.... vždyť už se to táhne dost dlouho dumbom
A je dobře, že si Tom koupí nového mazlíka, aspoň mu nebude smutno stolt

Renči, k té mamině nemám slov, ale ono je to a si pravda, že co se nejvíc dětem zakazuje, tak to obzvláště chutná tongue  A co Verunka, už je dobrá?

Dáši, ahojký reta to je dost, že se tu taky mezi námi občas ukážeš ... já vím, pořád je co dělat, že? A jak tam máš navštěvu, tak není moc času... wink

A kdepak máme dneska Silvinku? Je v práci a nebo na chatě?  Asi jsem něco přehlédla....  vissla

Tak hjarta pěkný večer a dobrou noc kapitulation kapitulation

Není tady

#23 13. 3. 2010 20:55

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Dani  čtu tady o té tvé snaše  to snad není možný ona ti nemuže zakázat že neuvidíš vnučku jsi její babička ,já vím že kámošky syn se rozvedl  a snacha jí nechtěla dát vnučku byl soud a vyhrála berou si jí každý rok na dovolenou, ona je na pal...dumbom ta tvá snacha

U nás pořád sněží to je hrozný a pořád chodím do kotelny přikládat už mě to vadí . sedíme s tchýni a popíjíme vínko babča kouká na telku tak zatímkapitulationkapitulation

Není tady

#24 13. 3. 2010 21:19

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Mirčo přesně tak P ho zakopal pod tůjí.Sice to šlo špatně je to zmrzlé.

Dáši ahoooj.

Jdu se osprchnout a zalezu do peřin. Dobrou noc.

Není tady

#25 13. 3. 2010 21:44

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, no uvidím v dubnu, jinak jsem taky říkala , že si nechám udělat soudní rozhodnutí, taky si myslím, že mi ji jako babičce musí půjčovat. Ale teď ne, je to moc smutný a já se stále snažím se s tím vyrovnat. Musím se nejdříve srovnat se smrtí Jiříka, ale zase se mi nějak nedaří grater grater grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí