Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 15. 3. 2010 21:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Jak vlastně funguje přání? (2)

Pandorraa napsal(a):

lupina montana napsal(a):

PAn - heleď, to bych já taky ráda věděla, k čemu mi ty strachy jsou - a ne a ne na něco přijít grater

Já to vím lol
No jako přece fšeckóóóóó'winkvissla
Abysme se tady lupiš nenudily přeciž stoltwink

Jo tak to jo lol
Venuše pussa Ku*va, tys mě málem rozbrečela... cool To je, jako když člověk dostane orchidej v květináči a ono to furt nějak ne a ne a hnije to....a najednou to má půlmetrovej květ.....

Pan - co ty víš...třeba budem takhle slavit za rok i Luminku smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#77 15. 3. 2010 22:36

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

A pak že se zázraky nedějí, že winktummenupp

Zazraky se deji! tummenupp
Copak neni zazrak, ze kdyz v noci spite, Vase telo SAMO o sobe funguje? Srdce bije, krev obiha, plice nadechuji a vydechuji! A clovek si v klidu spi a nemusi se o nic starat. Je to zazrak, kterym lze byt okouzlen kazdou vterinu zivota! tummenupp

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#78 16. 3. 2010 9:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

venuše napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Venuše, já ti gratuluji stolt
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec stolt
Tak si to už nedej nikým a ničím vzít pussa

Dekuji. godlike
Nebyt Babinetu a par dobrych kamaradek, tak jsem to asi uz davno zabalila....

Zivot je krasnej a kdyby se mi neco nemileho prihodilo..... vim, ze to zase prejde a bude dobre.

Mně fakt padá brada a čumííím lol
Ale nakonec a vlastně i ty jsi potrvzením toho, čemu na sto pro věřím - tahle práce s "tupouný" je jedna z nedůležitějších a nejkrásnějších na světě, protože když se takový člověk konečně "probere" k životu, je to jako kdyby zapršelo na poušti a ona se zazelenala a rozkvetla - je to malý velký zázrak stoltsmile

Moc si vážím lidí jako jsi ty, lidí kteří tuhle lekci zvládnou, protože sama vím, jak je tvrdá.
Ještě jednou ti gratuluji a pozdravuj ty svoje kámošky. Jistě to jsou úžasný baby, když to s tebou přežily tummenuppstoltpar

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#79 16. 3. 2010 9:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Pan - co ty víš...třeba budem takhle slavit za rok i Luminku smile

Moc bych jí to přála, to mi věř stolt

Není tady

#80 16. 3. 2010 12:48

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

venuše napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Venuše, já ti gratuluji stolt
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec stolt
Tak si to už nedej nikým a ničím vzít pussa

Dekuji. godlike
Nebyt Babinetu a par dobrych kamaradek, tak jsem to asi uz davno zabalila....

Zivot je krasnej a kdyby se mi neco nemileho prihodilo..... vim, ze to zase prejde a bude dobre.

Mně fakt padá brada a čumííím lol
Ale nakonec a vlastně i ty jsi potrvzením toho, čemu na sto pro věřím - tahle práce s "tupouný" je jedna z nedůležitějších a nejkrásnějších na světě, protože když se takový člověk konečně "probere" k životu, je to jako kdyby zapršelo na poušti a ona se zazelenala a rozkvetla - je to malý velký zázrak stoltsmile

Moc si vážím lidí jako jsi ty, lidí kteří tuhle lekci zvládnou, protože sama vím, jak je tvrdá.
Ještě jednou ti gratuluji a pozdravuj ty svoje kámošky. Jistě to jsou úžasný baby, když to s tebou přežily tummenuppstoltpar

Kamosky mam skvely, jedna z nich si ted ale stezuje, ze je se mnou nuda, kdyz uz tolik neskuhram a pry uz nemuze poslouchat ty moje optimisticky reci winkbig_smile.
Tohle fakt nikdo necekal....
Zacalo to vsechno "Pranim", pokracovalo novou praci, kde jsem ziskala zpatky moje ztraceny sebevedomi, najednou jsem zjistila, ze lidi nejsou tak spatny.... pokracovalo to blizsim seznamenim se s jednim kolegou... ted uz spolu chodime skoro rok a v praci mi i pres vsechny financni problemy nabidli novou smlouvu.....

Pokracovani priste.....

Není tady

#81 16. 3. 2010 12:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

venuše napsal(a):

Kamosky mam skvely, jedna z nich si ted ale stezuje, ze je se mnou nuda, kdyz uz tolik neskuhram a pry uz nemuze poslouchat ty moje optimisticky reci winkbig_smile.
Tohle fakt nikdo necekal....
Zacalo to vsechno "Pranim", pokracovalo novou praci, kde jsem ziskala zpatky moje ztraceny sebevedomi, najednou jsem zjistila, ze lidi nejsou tak spatny.... pokracovalo to blizsim seznamenim se s jednim kolegou... ted uz spolu chodime skoro rok a v praci mi i pres vsechny financni problemy nabidli novou smlouvu.....

Pokracovani priste.....

To je supééér par
Prostě jsi jen živým dokladem toho, že když "se" chce, tak všechno jde tummenupp

Není tady

#82 16. 3. 2010 15:36

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No není ten život nádhernej?
Proč jsem si ho "nepořídila" tak pěknej dřív? big_smile
Já jsem si totiž myslela, že už jako někdo to všechno do škatulek rozdělil. Že já tam jakoby nemám- netvořím ten aktivní podíl. No a když, tak jen tu a tam, trochu...Někteří jsou prostě takoví dobří,..a někteří jsou prostě špatní...a hotovo.

No a pak člověk najednou procitne... do situace, kdy zjistí, že svůj život si vodí na drátkách jak Hurvínka.. lol big_smile ..a to je potom dohánění toho "užívání si" ..big_smile

Není tady

#83 23. 3. 2010 19:12

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wikia: Proč jsem si ho "nepořídila" tak pěknej dřív? big_smile
Já jsem si totiž myslela, že už jako někdo to všechno do škatulek rozdělil. Že já tam jakoby nemám- netvořím ten aktivní podíl.

Wiki! godlike Přesně tak jsem to měla já.
Dnes jsem byla úplně v šoku. Protože jsem si uvědomila, jak silně ta přání působí - pochopitelně louskám "Tajemství", i když parkování díky jedněm lidem (znali přání dávno) máme s manželem zmáknuto už desetiletí.
Jsem zatížená na auta a jeden malý modýlek mého vysněného - tehdy vozu teprve ve vývoji - jsem kdysi dostala od kamaráda; dívávala jsem se na něj zbožně (bylo finančně naprosto nad rámec našich příjmů a možností) a říkávala si, "jednou, někdy, v budoucnu, snad... si ho pořídím"... a samozřejmě už si v něm vozím zadek.
Zrovna tak před narozením dítka jsem si intenzivně, snad až moc, přála, aby to byla princezna, kluka jsem hrozně nechtěla, doslova jsem to zaklínala - mám ji.
Ale to jsem nikdy nevnímala jako výsledek vědomého přání, "čarování", smile až teď konkrétně na toto téma jsem chtěla napsat: včera večer jsem měla intenzivní přání - přiznám, že penízky... A dnes jsem z toho celá mimo - prostě "přišly". Začínám se bát smile.
Jinak Venuši taky gratuluji - ať se daří!!

Upravil(a) Tercila (23. 3. 2010 19:16)

Není tady

#84 24. 3. 2010 10:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jo, s penězma mám bůhvíproč taky problém skurt kdybych si přála zámek v Bavořích, tak mi to jako problém nepřijde - tak kamarádka říkala, no tak si přej zámek v Bavořích a pak ho prodej lol Musím hledat obezličky.... dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí