|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pandorraa napsal(a):
lupina montana napsal(a):
PAn - heleď, to bych já taky ráda věděla, k čemu mi ty strachy jsou - a ne a ne na něco přijít
Já to vím
No jako přece fšeckóóóóó'
Abysme se tady lupiš nenudily přeciž
Jo tak to jo 
Venuše
Ku*va, tys mě málem rozbrečela...
To je, jako když člověk dostane orchidej v květináči a ono to furt nějak ne a ne a hnije to....a najednou to má půlmetrovej květ.....
Pan - co ty víš...třeba budem takhle slavit za rok i Luminku 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
A pak že se zázraky nedějí, že
Zazraky se deji!
Copak neni zazrak, ze kdyz v noci spite, Vase telo SAMO o sobe funguje? Srdce bije, krev obiha, plice nadechuji a vydechuji! A clovek si v klidu spi a nemusi se o nic starat. Je to zazrak, kterym lze byt okouzlen kazdou vterinu zivota! 
Není tady
venuše napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Venuše, já ti gratuluji
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec
Tak si to už nedej nikým a ničím vzítDekuji.
Nebyt Babinetu a par dobrych kamaradek, tak jsem to asi uz davno zabalila....
Zivot je krasnej a kdyby se mi neco nemileho prihodilo..... vim, ze to zase prejde a bude dobre.
Mně fakt padá brada a čumííím 
Ale nakonec a vlastně i ty jsi potrvzením toho, čemu na sto pro věřím - tahle práce s "tupouný" je jedna z nedůležitějších a nejkrásnějších na světě, protože když se takový člověk konečně "probere" k životu, je to jako kdyby zapršelo na poušti a ona se zazelenala a rozkvetla - je to malý velký zázrak 

Moc si vážím lidí jako jsi ty, lidí kteří tuhle lekci zvládnou, protože sama vím, jak je tvrdá.
Ještě jednou ti gratuluji a pozdravuj ty svoje kámošky. Jistě to jsou úžasný baby, když to s tebou přežily 

Není tady
lupina montana napsal(a):
Pan - co ty víš...třeba budem takhle slavit za rok i Luminku
Moc bych jí to přála, to mi věř 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
venuše napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Venuše, já ti gratuluji
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec
Tak si to už nedej nikým a ničím vzítDekuji.
Nebyt Babinetu a par dobrych kamaradek, tak jsem to asi uz davno zabalila....
Zivot je krasnej a kdyby se mi neco nemileho prihodilo..... vim, ze to zase prejde a bude dobre.Mně fakt padá brada a čumííím
Ale nakonec a vlastně i ty jsi potrvzením toho, čemu na sto pro věřím - tahle práce s "tupouný" je jedna z nedůležitějších a nejkrásnějších na světě, protože když se takový člověk konečně "probere" k životu, je to jako kdyby zapršelo na poušti a ona se zazelenala a rozkvetla - je to malý velký zázrak
Moc si vážím lidí jako jsi ty, lidí kteří tuhle lekci zvládnou, protože sama vím, jak je tvrdá.
Ještě jednou ti gratuluji a pozdravuj ty svoje kámošky. Jistě to jsou úžasný baby, když to s tebou přežily
Kamosky mam skvely, jedna z nich si ted ale stezuje, ze je se mnou nuda, kdyz uz tolik neskuhram a pry uz nemuze poslouchat ty moje optimisticky reci 
.
Tohle fakt nikdo necekal....
Zacalo to vsechno "Pranim", pokracovalo novou praci, kde jsem ziskala zpatky moje ztraceny sebevedomi, najednou jsem zjistila, ze lidi nejsou tak spatny.... pokracovalo to blizsim seznamenim se s jednim kolegou... ted uz spolu chodime skoro rok a v praci mi i pres vsechny financni problemy nabidli novou smlouvu.....
Pokracovani priste.....
Není tady
venuše napsal(a):
Kamosky mam skvely, jedna z nich si ted ale stezuje, ze je se mnou nuda, kdyz uz tolik neskuhram a pry uz nemuze poslouchat ty moje optimisticky reci
.
Tohle fakt nikdo necekal....
Zacalo to vsechno "Pranim", pokracovalo novou praci, kde jsem ziskala zpatky moje ztraceny sebevedomi, najednou jsem zjistila, ze lidi nejsou tak spatny.... pokracovalo to blizsim seznamenim se s jednim kolegou... ted uz spolu chodime skoro rok a v praci mi i pres vsechny financni problemy nabidli novou smlouvu.....
Pokracovani priste.....
To je supééér 
Prostě jsi jen živým dokladem toho, že když "se" chce, tak všechno jde 
Není tady
No není ten život nádhernej?
Proč jsem si ho "nepořídila" tak pěknej dřív? 
Já jsem si totiž myslela, že už jako někdo to všechno do škatulek rozdělil. Že já tam jakoby nemám- netvořím ten aktivní podíl. No a když, tak jen tu a tam, trochu...Někteří jsou prostě takoví dobří,..a někteří jsou prostě špatní...a hotovo.
No a pak člověk najednou procitne... do situace, kdy zjistí, že svůj život si vodí na drátkách jak Hurvínka..
..a to je potom dohánění toho "užívání si" ..
Není tady
Wikia: Proč jsem si ho "nepořídila" tak pěknej dřív? 
Já jsem si totiž myslela, že už jako někdo to všechno do škatulek rozdělil. Že já tam jakoby nemám- netvořím ten aktivní podíl.
Wiki!
Přesně tak jsem to měla já.
Dnes jsem byla úplně v šoku. Protože jsem si uvědomila, jak silně ta přání působí - pochopitelně louskám "Tajemství", i když parkování díky jedněm lidem (znali přání dávno) máme s manželem zmáknuto už desetiletí.
Jsem zatížená na auta a jeden malý modýlek mého vysněného - tehdy vozu teprve ve vývoji - jsem kdysi dostala od kamaráda; dívávala jsem se na něj zbožně (bylo finančně naprosto nad rámec našich příjmů a možností) a říkávala si, "jednou, někdy, v budoucnu, snad... si ho pořídím"... a samozřejmě už si v něm vozím zadek.
Zrovna tak před narozením dítka jsem si intenzivně, snad až moc, přála, aby to byla princezna, kluka jsem hrozně nechtěla, doslova jsem to zaklínala - mám ji.
Ale to jsem nikdy nevnímala jako výsledek vědomého přání, "čarování",
až teď konkrétně na toto téma jsem chtěla napsat: včera večer jsem měla intenzivní přání - přiznám, že penízky... A dnes jsem z toho celá mimo - prostě "přišly". Začínám se bát
.
Jinak Venuši taky gratuluji - ať se daří!!
Upravil(a) Tercila (23. 3. 2010 19:16)
Není tady
Jo, s penězma mám bůhvíproč taky problém
kdybych si přála zámek v Bavořích, tak mi to jako problém nepřijde - tak kamarádka říkala, no tak si přej zámek v Bavořích a pak ho prodej
Musím hledat obezličky.... 
Není tady