Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 14. 3. 2010 20:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Jak vlastně funguje přání? (2)

Wau! tummenupp Krása...my jsme si právě říkaly s kamarádkou, že si dáme denní úkol - něco si přát, třeba úplnou blbost - protože jsme zjistily, že to moc neumíme. Že jaksi máme pocit, že nic nepotřebujeme, bo co va
Ale ona žuje v Londýně - a to vám musím povědět: potřebovala zařídit synkovi střední školu. Ona je na školy hrozně vysazená, tak vybírala, až vybrala - ale soukromou, na kterou nemají ani omylem. Škola ovšem dává stýpka - tak vosila. Synek přijímačky neudělal rovnou, ale pak jim přišlo, že stýpko dostane - poněvadž stipendistů je asi 6, tak musel být těsně pod čarou. No: a jí nabídli, že jí dají 60% stýpko, poněvadž prý raději dají půlku, aby měli dva žáky, než někomu celý. No a kamarádka jim na to, že když utáhnou všechny kohoutky, tak se zmůžou na 20% školného. Paní že se poradí a zavolá...a zavolala. Že jako jo lol Tak kamarádka povídá - jestli nejsem blbá, že jsem nechtěla 100% lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#52 14. 3. 2010 21:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lupi,
já myslím, že těch 20% ještě není ztracených wink
Jinak člověk by si myslel, že když dostane hodně peněz, že bude šťastný a bude se z peněz radovat, ale tak to není. Zjistila jsem zajímavou věc: získat nečekané peníze je jen o trochu lepší než nemít peníze. Zní to divně, ale podle mě je to jen další zkouška. Když člověk zvládne nemít peníze, tak začnou chodit a je to jen 2. kolo na cestě k blahobytu. Já se teď bojím, že nepřijdou další, a tak bych si je nejraději syslovala big_smile . A na druhou stranu se zase bojím, že když je budu syslovat, tak další nepřijdou (což je hodně pravděpodobné, nesmí se ten mlýnek zastavit big_smile ). Taky se bojím, že o ně můžu přijít.

Je to fakt na dumbom lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#53 14. 3. 2010 21:39

Cirilla
♥♥♥♥---

Ono u přání je právě dost důležitá správná formulace. Takže  příklad: nechci být nemocná ( vyzkoušeno na vlastní kůži - vždy když jsem si tohle v minulosti z neznalosti věci říkala, tak jsem zaručeně omarodila). Vesmír tu záporku nějak neslyší a pak se dějou přesně ty věci, které nechceme. Takže správně: jsem zdravá a mé tělo dokonale funguje.  Ale je moc těžké ve svém myšlení a mluvě ty záporky vynechávat. A jak už bylo výše řečeno - vše v čase přítomném. Na drobnější přání mi to funguje stoprocentně, horší je to s těmi pro mě důležitějšími. Tam už se asi neumím tak uvolnit a být nad věcí, takže mi moc nefungují.  A už zase používám ty nešťastné záporky.

Není tady

#54 14. 3. 2010 21:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ják přes kopírák, Tuli lollol Si to asi nechám odblokovat, bo co. Vždyť jsem psala, že přát si zámek v Bavořích by mně vůbec nepřišlo divný - ale přídatek k důchodu? Jó, to je pane problém! lol TA londýnská kamarádka mi povídá - tak si přej zámek v Bavořích a pak ho prodáš lol No bojím se, že by to nefungovalo.

Cirillo, záporky už mám zmáklý - ani mě nenapadnou. Horší je, že pak člověku vyvstanou ještě tuhle a ještě támhle - pořád nějaký zádrhele.
Asi si objednám likvidaci zádrhelů....cool

Není tady

#55 14. 3. 2010 22:11

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

big_smile

Není tady

#56 15. 3. 2010 10:47

BB
♥♥♥♥♥♥-

Cirilla napsal(a):

Ono u přání je právě dost důležitá správná formulace. Takže  příklad: nechci být nemocná ( vyzkoušeno na vlastní kůži - vždy když jsem si tohle v minulosti z neznalosti věci říkala, tak jsem zaručeně omarodila). Vesmír tu záporku nějak neslyší a pak se dějou přesně ty věci, které nechceme. Takže správně: jsem zdravá a mé tělo dokonale funguje.  Ale je moc těžké ve svém myšlení a mluvě ty záporky vynechávat. A jak už bylo výše řečeno - vše v čase přítomném. Na drobnější přání mi to funguje stoprocentně, horší je to s těmi pro mě důležitějšími. Tam už se asi neumím tak uvolnit a být nad věcí, takže mi moc nefungují.  A už zase používám ty nešťastné záporky.

Cirilio, byla jsem kdysi na Modré Alfě, a tam nám to Petr krásně přirovnal k myšlení dítěte: jde dospělý člověk s dítětem a před nimi je kaluž, dospělák nechce aby dítko do kaluže vlezlo a vydá pokyn : nelez do té kaluže! Dítě neslyší to NE a už je v ní !  Máme radši říct třeba : obejdeme tu kaluž ... nebo že ji přeskočíme ... . A tak to funguje prý i u těch přání. Já to zatím moc nepraktikuju, páč mám před tím veliký respekt a obávám se nedomyšleného ....  třeba jeden človíček si přál  vyhrát, z hecu vrazil stovku do automatů, napoprvé vyhrál 50.000,-  a v tom momentě to bylo v pr.... a už rok bojuje s tím, aby se vyhrabal těch dluhů, do kterých se dostal. Šíleně si zkomplikoval život. A stály ty prachy za to ?

BB

Není tady

#57 15. 3. 2010 11:13

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ja jsem si asi pred rokem zalozila malou knizku, do ktere jsem napsala sva prani v case pritomnem, tedy jako bych uz to vsechno mela.
Dnes muzu rict, ze se mi vsechna prani splnila.
A ze to nebyla mala prani!!!
Mam noveho, hodneho pritele, ktery ma vsechny vlastnosti, ktere jsem si prala. Minuly tyden jsem se dozvedela, ze dostanu v praci novou smlouvu.....
I ostatni mensi nebo vetsi prani se mi splnila.

Tak lidi do toho, VOS opravdu funguje!!! tummenupp

Není tady

#58 15. 3. 2010 13:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Lupi,
já myslím, že těch 20% ještě není ztracených wink
Jinak člověk by si myslel, že když dostane hodně peněz, že bude šťastný a bude se z peněz radovat, ale tak to není. Zjistila jsem zajímavou věc: získat nečekané peníze je jen o trochu lepší než nemít peníze. Zní to divně, ale podle mě je to jen další zkouška. Když člověk zvládne nemít peníze, tak začnou chodit a je to jen 2. kolo na cestě k blahobytu. Já se teď bojím, že nepřijdou další, a tak bych si je nejraději syslovala big_smile . A na druhou stranu se zase bojím, že když je budu syslovat, tak další nepřijdou (což je hodně pravděpodobné, nesmí se ten mlýnek zastavit big_smile ). Taky se bojím, že o ně můžu přijít.

Je to fakt na dumbom lol

TO TEDA!
K čemu jsou ti ty strachy?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#59 15. 3. 2010 14:03

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pan,
strachy jsou mi k tomu, abych s nima něco udělala big_smile . Jak říkám, další zkouška, v situaci, kdy jsem nevěděla, co s penězma, jsem snad ještě nikdy nebyla, taky se to musím naučit smile

Není tady

#60 15. 3. 2010 16:46

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Já jsem nikdy záměrně s přáním ještě nemanipulovala. Pokaždé, když se mi něco splnilo, tak to bylo, když jsem si to něco realisticky představovala a nebo prožívala to snění naplno. Ale to si uvědomuju až zpětně, že to bylo moje přání big_smile A pokud jde o takové ty drobnosti jako je parkovací místo, tak to mi vyšlo třeba i v centru Prahy proto, že jsem s tím na stoprocent počítala big_smile.... no na netu tam bylo nakresleno parkoviště, tak vocode? A to, že by mohlo být plné mně na mysl vůbec nepřišlo. lol A právě se jedno uvolnilo... no není to super!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#61 15. 3. 2010 17:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pom - ti jsi normálně godlike dobrá! tummenupp
PAn - heleď, to bych já taky ráda věděla, k čemu mi ty strachy jsou - a ne a ne na něco přijít grater
Jestli vás něco napadne, sem s tím.....
Venuše - ty jsi ta původní Venuše? va Jestli jo, tak tummenupp Protože jestli jo, tak to je teda rodeo lol

Není tady

#62 15. 3. 2010 19:08

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Já jsem nikdy záměrně s přáním ještě nemanipulovala. Pokaždé, když se mi něco splnilo, tak to bylo, když jsem si to něco realisticky představovala a nebo prožívala to snění naplno. Ale to si uvědomuju až zpětně, že to bylo moje přání big_smile A pokud jde o takové ty drobnosti jako je parkovací místo, tak to mi vyšlo třeba i v centru Prahy proto, že jsem s tím na stoprocent počítala big_smile.... no na netu tam bylo nakresleno parkoviště, tak vocode? A to, že by mohlo být plné mně na mysl vůbec nepřišlo. lol A právě se jedno uvolnilo... no není to super!

Naprosto dokonaly, genialni. Naprosto spontanni a prirozeny tummenupp

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#63 15. 3. 2010 19:21

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Jak funguje u mě přání vlastně ani nevím.Nesledovala jsem nikdy kolik mi toho vyšlo a kolik ne.Jiné to mívám se strachem.Když se něčeho bojím,vyfantazíruju si třeba 10 průběhů pokaždé s jiným koncem. A ono to dopadne tak,jak by mě ani ve snu nenapadlo.Nejsem předvídavá,vždy mě něco nemilého zasáhne ve chvíli,kdy to nejmíň čekám... Ale mám velmi zvláštní zážitek.Asi před 11 lety jsem měla veliký strach.Trval několik měsíců a mě to velmi vyčerpávalo. Jednoho večera jsem na ten svůj strach tak intenzivně myslela a moc si přála najít odpověď ve svém snu. A tu noc se mi zdál sen,který mi tu odpověď dal a strach mě přešel. Od té doby se mi to už nestalo,přestože jsem si asi 3x také přála odpověď. Ale asi nejsou ty odpovědi tak moc důležité jako byla ta před 11 lety....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#64 15. 3. 2010 19:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

PAn - heleď, to bych já taky ráda věděla, k čemu mi ty strachy jsou - a ne a ne na něco přijít grater

Já to vím lol
No jako přece fšeckóóóóó'winkvissla
Abysme se tady lupiš nenudily přeciž stoltwink

Není tady

#65 15. 3. 2010 19:32

Miluš
♥♥♥♥---

venuše napsal(a):

Ja jsem si asi pred rokem zalozila malou knizku, do ktere jsem napsala sva prani v case pritomnem, tedy jako bych uz to vsechno mela.
Mam noveho, hodneho pritele, ktery ma vsechny vlastnosti, ktere jsem si prala. Minuly tyden jsem se dozvedela, ze dostanu v praci novou smlouvu.....

Venuše tummenupp godlike

Není tady

#66 15. 3. 2010 19:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A pak že se zázraky nedějí, že winktummenupp

Není tady

#67 15. 3. 2010 19:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

venuše napsal(a):

sááákryš! tummenupp godlike

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#68 15. 3. 2010 19:47

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi,
Pan má pravdu. Představ si strašit tady šťastné v blahobytu s nicneděláním do stovky lol

Není tady

#69 15. 3. 2010 19:48

venuše
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Pom - ti jsi normálně godlike dobrá! tummenupp
Jestli vás něco napadne, sem s tím.....
Venuše - ty jsi ta původní Venuše? va Jestli jo, tak tummenupp Protože jestli jo, tak to je teda rodeo lol

Jo, jsem to ja! Ne vlastne ne, asi bych si mela zmenit nick.... jsem uplne jinej clovek, pozitivni, stastna, milujici a milovana....
Najednou mam vsechno, co jsem si prala a co se zdalo nesplnitelne.

ZAZRAKY SE DEJI!!!

Není tady

#70 15. 3. 2010 19:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Venuše, já ti gratuluji stolt
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec stolt
Tak si to už nedej nikým a ničím vzít pussa

Není tady

#71 15. 3. 2010 19:52

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

BB napsal(a):

Cirilla napsal(a):

Cirilio, byla jsem kdysi na Modré Alfě, a tam nám to Petr krásně přirovnal k myšlení dítěte: jde dospělý člověk s dítětem a před nimi je kaluž, dospělák nechce aby dítko do kaluže vlezlo a vydá pokyn : nelez do té kaluže! Dítě neslyší to NE a už je v ní !  Máme radši říct třeba : obejdeme tu kaluž ... nebo že ji přeskočíme ... . A tak to funguje prý i u těch přání. Já to zatím moc nepraktikuju, páč mám před tím veliký respekt a obávám se nedomyšleného ....  třeba jeden človíček si přál  vyhrát, z hecu vrazil stovku do automatů, napoprvé vyhrál 50.000,-  a v tom momentě to bylo v pr.... a už rok bojuje s tím, aby se vyhrabal těch dluhů, do kterých se dostal. Šíleně si zkomplikoval život. A stály ty prachy za to ?

jojo stolt Jednou jsem si přála mít se jako náš kocour. Jenom jíst a ležet a ležet a spát. Byla jsem mrtvá z práce, tak jsem na kocourka závistivě koukala big_smile A hups...několik měsíců jsem jenom ležela a jedla a spala. Háček byl v tom, že mi nebylo krásně jako našemu kocourkovi, ale ležet jsem musela, pač šlo o můj a prckův život ve mně usch
A poučila jsem se fakt pořádně - přát si vééééélice opatrně godlike

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#72 15. 3. 2010 19:56

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nám říkal Petr na Modré Alfe dovětek k přání: Toto a ještě něco lepšího ať se stane ve prospěch všech zúčastněných.

Není tady

#73 15. 3. 2010 20:03

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Venuše, já ti gratuluji stolt
Měla bys uspořádat školení pro luminku, lávského ap. BI. "Překročila" jsi svůj vlastní stín a to je tedy hoooodně těžká práce. Seš oprvdu borec stolt
Tak si to už nedej nikým a ničím vzít pussa

Dekuji. godlike
Nebyt Babinetu a par dobrych kamaradek, tak jsem to asi uz davno zabalila....

Zivot je krasnej a kdyby se mi neco nemileho prihodilo..... vim, ze to zase prejde a bude dobre.

Není tady

#74 15. 3. 2010 20:06

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Když po něčem toužím, tak se snažím si navodit hlavně příjemný pocit. Prostě to dělám skrz pocity, právě protože se mi už párkrát stalo, že jsem si něco přála ale pocit jsem naprosto vynechala a dopadlo to tragicky. Takže se hlavně snažím vizualizovat a navozovat si příjemný pocit. To u mě pak funguje nejlíp.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#75 15. 3. 2010 21:19

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

já si radši nic nepřeju. wink
co mám mít, to se ke mně snad dostane. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí