27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky Mishi, jj vcera MS prisla...beruska fakt pomaha a tak jsem si ji tam nechala i na tento cyklus )) Se tu kroutim bolesti, v brise krece...fakt uz nevim, co s tim... prasek ani nezabral. Kratsi o 3 dny nez minuly...tedka 33! Porad dlouhy, ale treba se to jeste srovna.
My sli vcera spat brzo. Dle staryho v 22...coz se nam moc nedari, dycky tak kolem pulnoci. A vstavali jsme dle novyho pred 9. Pak jsem letela nakoupit dokud svitilo slunicko a tedka uz nam tu zacalo prset.
Uklid uz mam taky jaks taks za sebou. Takze tedka jdu tukat nejaky data na web. Bakalarku mam napsanou teorii a cast prakticke a cekam na schvaleni nebo na pripominky Tak uvidim, co budu predelavat
Tak hezkej den a at ti jde prace od ruky
Není tady
misha88 napsal(a):
Díky díky...
Beruka dělá divy!33DC ale u jde...to není nijak dlouhý! Říká se e je normální 21 a 35 dní....tak v limitu u jsi.
Tady neprí ale zatáhlo je.
Taky by sis tu berusku mela dat Pokud se to nebude natahovat tak OK... jen by to mohlo byt pravidelny, abych vedela kdy to prijde a nebylo vzdy prekvapko
Tady uz zase neprsi...a sviti slunicko...njn April se blizi
Není tady
misha88 napsal(a):
Ne, tak na ovu testu ani zblik.... jen ta kontrolní, dokonce ani slabí testovací tam není, take ovu v nedohlednu.
To je taky práce s tím fakt
Není tady
misha88 napsal(a):
Taky taky slunce.... Tak místo trůdlů dělám něco na slano se slaninou a sýrem to listový těsto!!
Asi vyrazím ven s pesanem...
jj na slano je to taky dobrý Já včera dělala jablíčkový kompot...jako přesnídávky pro M., protoe má tu dietu, tak teďka dycky nevím, kam dřív skočit a co udělat...samý jen duený, vařený...nic smaenýho, tučnýho atd...
Není tady
misha88 napsal(a):
Srdíčko je taky červený..to to taky podporuju ne?? ..
podporuje mimi ne??
Ale tim lip, ze
Drzim palce na mimi a kdyz nebude tak aspon at je cyklus kratsi konecne
Není tady
misha88 napsal(a):
Jasně ...a MS nechodí z důvodu e jsem těhu, ale né z důvodu e jí to trvá 70 dní ne dorazí...
jj to je fakt ílená doba...se ti tak zmenuje na polovinu počet pokusů za rok ..
Není tady
misha88 napsal(a):
No tak snad u to tak dlouho trvat nebude...rok...pffffffffff
vsak ty vis jak jsem to myslela...s takovyma dlouhyma cyklama to stihnes do konce roku uz jen 4-5x ... coz teda neni moc Misto normalnich 9
Není tady
misha88 napsal(a):
Chápu chápu...já jen doufám e to stihneme "upíct" i dřív
!!
Právě jsem zjistila e se kamarádovi narodila holčička....vůbec jsem o nich teď neměla kontakt, ani jsem nevěděla e jsou těhotní! Paráda..
no tak pečte pečte ...
No vidis, dalsi mimi .... no jako jestli letos nebude narust obyvatel, tak uz fakt nevim )) ...skoro kazda ma brisko, co tak koukam
Znami minuly tyden taky ohlasili, ze cekaji 3.
Není tady