21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky, tak se musim u vás trochu uklidnit. Byla jsem u zubaře, po 15 letech Nael mi pět kazů, v ranném stádiu. Take mě objednal a e mám přijít jako dneska, e tam bude zubní hygienička a kdy zbyde čas, e mi něco odvrtá. Já, v oblasti stomatologie, několik let nepolíbená, přila, slečna mi hoďku čistila tlamku a pak si řekla o tisícovku !!!
Myslím, e mi jako mohl ten zubař říct, kolik to bude stát, ne? Musela jsem jít vybrat, páč jsem měla jenom devetset
Take ty zuby si necham vyplnit amalgánem, protoe u jsem si peníze na zubaře jaksi vybrala
Není tady
Zubní kámen, povlak a tak. Přes hoďku se s tím patlala.
Není tady
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
No tak to je paráda..já čekala 200kč....napíu ti SZ Hani, ale a zítra ..teď jdu chrnět!
No ty 200-300Kc to stoji, kdyz jdes do nejakyho centra, kde to tancuji...my to mame jako skolni aktivity, takze skoro zadarmo
Já si to právě myslím no....a nějaký povinný tělocvik máte taky?? My měli dva semestry a mohli jsme si vybrat cokoliv...
jj to jsme meli... my 4 semestry a taky jsme mohli vybirat cokoli... od volejbalum pres atletiku, posilovnu, horolezeckou stenu, kajaky atd:)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, tak se musim u vás trochu uklidnit. Byla jsem u zubaře, po 15 letech
Nael mi pět kazů, v ranném stádiu. Take mě objednal a e mám přijít jako dneska, e tam bude zubní hygienička a kdy zbyde čas, e mi něco odvrtá. Já, v oblasti stomatologie, několik let nepolíbená, přila, slečna mi hoďku čistila tlamku a pak si řekla o tisícovku !!!
Myslím, e mi jako mohl ten zubař říct, kolik to bude stát, ne? Musela jsem jít vybrat, páč jsem měla jenom devetset
Take ty zuby si necham vyplnit amalgánem, protoe u jsem si peníze na zubaře jaksi vybrala
no na to, ze jsi tam nebyla 15 let, jsi myslim dopadla jeste dobre Ja chodila k jedne zubarce celou zakladku, pak k druhe celou stredni...a tedka jsem se preobjednala k zubari chlapovi
...a ten se me zeptal, jestl jsem k zubari nechodila
.... tak jsem rekla, ze kazdej pul rok poctive a on mi rekl, ze by ho teda zajimalo, co to bylo za zubarku... ze mam plno kazu mezizubnich a taky ze jsou ty plomby co mam udelany desne a kazi se mi to pod tim
(.-.. zabit takovy zubarky!!! A tedka chodim kazdy tyden k zubari aby mi to dal vse dokupy...takze Romi ...da se to prezit
Není tady
misha88 napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Zubní kámen, povlak a tak. Přes hoďku se s tím patlala.
aha ..na tom jsem nikdá nebyla..tak neznám. díky.
Tak to má kvalitního zubaře ...
Není tady
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
aha ..na tom jsem nikdá nebyla..tak neznám. díky.Tak to má kvalitního zubaře
...
To si nemyslím...
neznam cloveka, co by se mu nedelal zubni kamen a povlak....
Není tady
misha88 napsal(a):
Pak mám asi blbou zubařku, e mi ho nečistí
me ho ta minula taky necistila... A co novyho? Dneska bylo krasne... my tu meli 24!
Není tady
Tak jsem si opět dala na metr beruku... minule mi donesla MS tak uvidíme, co teďka
Není tady
No, u tak hezky není, co? Bouřka a vichr jako blázen. koda toho víkendu
Není tady
Romana.P napsal(a):
No, u tak hezky není, co? Bouřka a vichr jako blázen. koda toho víkendu
jj tady taky ...vikend bude skaredej
Není tady
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
Pak mám asi blbou zubařku, e mi ho nečistí
me ho ta minula taky necistila...
A co novyho? Dneska bylo krasne... my tu meli 24!
Právě abych se nedivila a zajdu k jinýmu...
No ja si taky prave rikala, zubar jako zubar,,, a pak jsme se s M. domluvili, ze budeme chodit je stejnymu a tak me
tam prehlasil a ja se fakt divila... dokonce mi moc nechybelo k slzam...a po otazce: vy jste nechodila na prohlidky? jsem myslela, ze zakricim :-D
U nás bylo taky vedro, byla jsem v práci celý den, a ted večer se nějak zvedá vítr, něco se chystá...
No tady vecer teda hodne foukalo, dokonce litaly i blesky a byla bourka Ale dneska uz tu azse sviti slunicko a je hezky i kdyz o 10 stupnu in jak vcera.
Není tady
Ahoj holky, dlouho jsem mezi vás nezavítala, ale myslím na vás stále, protoe v těkých chvílích jste mě tu podrely a na to se nezapomíná.. Obdivuju vás a neztrácejte naděje a zbytečně se nenervujte Koukám, e snailky se rozrůstají, tak budu mocinky dret paluchy, aby se nám rozrostly i ty maminky
A s přicházejícím jarem přeju dobrou náladičku a energii na nové snaeníčko
Není tady
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
Tak to má kvalitního zubaře...
To si nemyslím...
neznam cloveka, co by se mu nedelal zubni kamen a povlak....
naopak myslím, e tvůj zubař je kvalitní. Já trpím na krvácení dásní, te mě po kontrole taky obj. k zubní hgieničce, musela jsem tam 2x. Také mi vyčistila mezizubní prostory a koupila jsem si mezizubní kartáčky a od té doby (tak rok a půl) mi nekápla krev z pusy a pokadé jsem vyplácla taky litr, ale fakt je to potřeba. Pak se dělá paradentoza a zuby odumírají, vypadnou....je třeba to jednou za pár let vyčistit, jen ta cena
Není tady