27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, Mishi Ne, ne nemají , já jsem jedináček. No jsou astný, to je jasný, ale asi to jetě úplně nepobrali
Normálně teď ráno, jak jsem vstala a čistila si zuby v koupelně, udělalo se mi tak blbě, e jsem si musela lehnout na zem a dát nohy na vanu. Fakt hrůza. Jedu na tu genetiku, tak nevím, co se tam bude dít
Není tady
Bré ránko!!!
Není tady
ahojky holky, tak bych se chtěla zeptat, jak jste měly ms po porodu/kojení ?
Není tady
misha88 napsal(a):
Hani, to teda a to hlásili dé, a je úplně modro, vymeteno....a já jdu konečně z práce...
V Praze cely den slunicko 17 stupnu
Není tady
Tak, tak, bylo fakt krásně. Tak na genetice v pohodě, jsem objednána na sreening. A zítra ta kontrola
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak, tak, bylo fakt krásně. Tak na genetice v pohodě, jsem objednána na sreening. A zítra ta kontrola
jj myslim na tebe a drzim palce
Není tady
Děkuju, Hani
Není tady
Romana.P napsal(a):
Děkuju, Hani
neni zac Jak bylo dneska? Zase ti bylo spatne?
Není tady
No, dneska ráno jsem nejdřív myslela, e při čitění zubů vrhnu, ale ustála jsem to. Pak ale se mi začalo zatmívat před očima a celá jsem se najednou zpotila, musela jsem si lehnout na podlahu a dát nohy na vanu. Chvíli jsem tak leela ne to přelo. Jestli to bude takhle kadý ráno...
Není tady
misha88 napsal(a):
Romčo fajne e genetika ok, take jsi 7+4jo cca?? Krásný krásný...to by i to srdíčko zítra mělo být a i bít......
Supeeeeer....
A já u jsu zas 10DC...pff..
A porad MS???
Není tady
misha88 napsal(a):
Hani co kola? ..jak to jde?? Já vůbec nic nedělám
!!
Misho, predevcirem jsem psala bakuli do pul druhy do rana, vcera do jedne...a mam napsanou uz teoretickou cast a postup prakticke, tak jsem to dneska nesla na skouknitu vedouci. Takze uz mi chybi jen mereni a vysledky a diskuze. Snad ta teorie projde Ty uz to mas taky skoro napsany ne? dyt pises porad
Není tady
Romana.P napsal(a):
No, dneska ráno jsem nejdřív myslela, e při čitění zubů vrhnu, ale ustála jsem to. Pak ale se mi začalo zatmívat před očima a celá jsem se najednou zpotila, musela jsem si lehnout na podlahu a dát nohy na vanu. Chvíli jsem tak leela ne to přelo. Jestli to bude takhle kadý ráno...
No teda, to ti nezavidim, ale urco bude brzo lip. A taky bych se priklanela k tomu, ze nez vstanes tak si neco malo snis. Tak at je brzo lip a ne ...
Není tady
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
A porad MS???
Ne u ani skoro včera né...
Tak aspon, ze tak...
Není tady
Romi, dej si hned jak se probudí - ne vyleze z postele nějakou suenku (bebe, nebo tak něco) a uvidí, e to bude lepí, ádný spěch.
Připrav se, e bude hůř a pak zase nádherně!!!!
Někdo se ptal na ms po kojení / porodu - já jí měla hned 3 měsíce po porodu, přestoe jsem jetě dalí 3 měsíce kojila. Kadá enská to má nastavený jinak, vím o maminkách, kterým naběhla a po víc ne roce. Je to hodně individuální.
Není tady
Misho ty jsi jak já, ne sedhodlám na něco pořádně vlítnout...
Pak jsem z toho na nervy.
Není tady