18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
slunicko napsal(a):
mishi heslo i jméno je lucinka
Mně to nefunguje, tobě Hani jo?
me joooooooooo
Není tady
misha88 napsal(a):
Joooo u mi to jde....!!
Hezký 4 dui.... Sluni, on manel jetě neví jo?
a kdy mu to reknes?? Prekvapko
Není tady
slunicko napsal(a):
mmch.....katuli, a se u nás objeví....asi sem vyhrála
tyyyyyyyyyy joudo já si tady čtu v klidu v noci a zatím jsem prohrála....... krásný testíky,krásný hele Ty podvádí,u si to určo věděla,kdy si dala souhlas....kdo dřív ne teď váně....Sluni moooooc gratuluju,je to super.... tak a je tentokrát vechno na jedničku a bez problémů....si v červenci tady čtvrtá těhulka,tak jen doufám,e je ploďácký letní období a bude to takhle hezky postupovat jako doposud a vechny se sejdeme v jarňátkách mmch stejného duíka jsem teď měla na mamáči 28DC já,bohuel ms dorazila.....
Sluni a jak je,je něco jinak ne u předchozích?
Není tady
Holky, no nic, zaloím novej chlív a pak si dáme poradit, jak tam upnout nástěnku, ju? u pěkně přesluhujuem!!!!
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p2525024
Upravil(a) slunicko (30. 7. 2010 7:39)
Není tady
Přeji hezký den, ráda bych se k vám přidala. Máme doma 2,5 chlapečka a chtěli bysme 2.mimi.V červenci jsem otěhotněla, byli jsme tak astní a těili jsme se na dalí přírůstek, ale radost netrvala dlouho, bohuel jsem minulý týden o mimčo přila, přestalo mu tlouct srdíčko, byla jsem 9tt. Doufám, e se to přítě povede. Po jaké době po revizi se můeme znovu pokouet o mimi??Doktorka mi doporučila Utrogestan a kyselinu listovou+vitamín C plus. Bohuel mám kolem sebe jen lidi, kteří naí ztrátu nechápou[/b
Není tady