18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
slunicko napsal(a):
Mishka82 napsal(a):
slunicko napsal(a):
Mishko a z jaké vesničky, já tam k Olomouci jezdila 15 let na prázdniny (mám tam sestru)
a ty ovu testy...musí ho mít fáááákt hodně pozitivní, jinak to neplatí....mě vyjde slabě vdycky kterejkoli den cyklu, jen jednou se mi to podařilo chytnout fakt akorátJsem z Týnečka
No tak to jsem s těma OVU testama namazaná Je ale fakt,e mě kolem toho 14. dne cyklu pobolívá břicho....pokud to není vsugesce
Ono by bylo nejlepí to neřeit...jene...VONO TO NEJDÉÉÉÉÉÉSégra teď bydlí v Toveři a předtím ve Vésce
jj, to se řekne, neřeit
Toveř je kousilínek
No právě
Není tady
Holky...my u máme po rybízu....
...a nevím, jestli vás zas na chvilku neopustím, doma nám to jaksi houstne....
Mishko, tak se třeba navtívíme, a tam pojedem....jenom nevím kdy, teď to má segra hektický, budou stavět, tak pořád není čas...
Není tady
slunicko napsal(a):
Holky...my u máme po rybízu....
...a nevím, jestli vás zas na chvilku neopustím, doma nám to jaksi houstne....
Mishko, tak se třeba navtívíme, a tam pojedem....jenom nevím kdy, teď to má segra hektický, budou stavět, tak pořád není čas...
Jakpak houstne?
No já jsem pro můem zajít někam vypustit děti
Není tady
slunicko napsal(a):
ááále...vrací se nám nae stará známá krize
Určo bude zase brzo líp
Není tady
Ahoj kočule!!!!!!!!!!!!!
Není tady
brouzdám po pc
Není tady
Jo byli jsme tam na chatě, ale přijeli jsme dřív, pač se pos.. počasí
Není tady
to to se má, tady teda skoro celý den prí a je mě kosááá
Není tady
misha88 napsal(a):
Ale dneska u to počasí zase lo. Já tedy byla na kosmetice a v práci, tak jsem toho venku moc nepobyla..ale aspoň z okna:)!!
Babuchy, jedu ve středu na promoci...svoji:)!
My ji máme a v říjnu ...
Není tady
slunicko napsal(a):
čau holky, čo rodíte? já přikvačila z práce, je toho na mě moc, tak si jdu spočnout
Není tady
slunicko napsal(a):
hhanca napsal(a):
slunicko napsal(a):
čau holky, čo rodíte? já přikvačila z práce, je toho na mě moc, tak si jdu spočnout
překlep, no
Ale docela trefnej
Není tady