27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
slunicko napsal(a):
čágos bágos, tak já holky právě objednala ovu testy a novej teploměr
take jdu do boje se ví parádou
Drím palečky
Není tady
slunicko napsal(a):
taky drím
Sluni,dáme závod
holky ahojte
Není tady
Dík hhanco
Není tady
Kaulka 33 napsal(a):
slunicko napsal(a):
taky drím
Sluni,dáme závod
![]()
holky ahojte
No jasně, ty u má 4DC, tos e ti to kecá ale jo, jdu do toho
Není tady
misha88 napsal(a):
A odkud Mío jsi?
No není to nic levného teda...
Jsem z dědinky kousek od Olomouce ...
S tou BT,aspoň by si věděla,e probíhá OVU...No nebo OVU testy...jsou myslím pohodlnějí,ale za praule
Já jsem si dělala OVU test dvakrát...vdycky 14. den cyklu a byla tam slabí čárka.Take OVU mám asi před nebo po 14. dnu cyklu ... doufám Myslím si,e stačí testovat ze dva,tři cykly a ví zhruba kdy OVU má ...
Není tady
Mishko a z jaké vesničky, já tam k Olomouci jezdila 15 let na prázdniny (mám tam sestru)
a ty ovu testy...musí ho mít fáááákt hodně pozitivní, jinak to neplatí....mě vyjde slabě vdycky kterejkoli den cyklu, jen jednou se mi to podařilo chytnout fakt akorát
Není tady
slunicko napsal(a):
Mishko a z jaké vesničky, já tam k Olomouci jezdila 15 let na prázdniny
(mám tam sestru)
a ty ovu testy...musí ho mít fáááákt hodně pozitivní, jinak to neplatí....mě vyjde slabě vdycky kterejkoli den cyklu, jen jednou se mi to podařilo chytnout fakt akorát
Jsem z Týnečka
No tak to jsem s těma OVU testama namazaná Je ale fakt,e mě kolem toho 14. dne cyklu pobolívá břicho....pokud to není vsugesce
Ono by bylo nejlepí to neřeit...jene...VONO TO NEJDÉÉÉÉÉÉ
Upravil(a) Mishka82 (23. 7. 2010 23:47)
Není tady
Mishka82 napsal(a):
slunicko napsal(a):
Mishko a z jaké vesničky, já tam k Olomouci jezdila 15 let na prázdniny
(mám tam sestru)
a ty ovu testy...musí ho mít fáááákt hodně pozitivní, jinak to neplatí....mě vyjde slabě vdycky kterejkoli den cyklu, jen jednou se mi to podařilo chytnout fakt akorátJsem z Týnečka
No tak to jsem s těma OVU testama namazanáJe ale fakt,e mě kolem toho 14. dne cyklu pobolívá břicho....pokud to není vsugesce
Ono by bylo nejlepí to neřeit...jene...VONO TO NEJDÉÉÉÉÉÉ
Ségra teď bydlí v Toveři a předtím ve Vésce
jj, to se řekne, neřeit
Není tady
misha88 napsal(a):
Minule bylo 34...take zatím nic zajímavýho:)!! Testuju a kdy cyklus doleze k té 40tce!!
OK,OK ...tak snad to vyjde uz konecne !!!
Není tady
Ja uz mam uvareno, upeceno ...a odpoledne na rybiz, fakt se mi chce
Není tady