21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
a jak se to bere prosím vás s tou BT - pres den i kdyz pred tim v klidu mam treba 37,6, a kdyz lezim, sem v klidu tak 36,9 - posledni dobou stejne jak v puse pod jazykem, tak i tam dole ale uz na to prdim, protoe je to dalí berlička jen
chapu e to neni nic směrodatnýho, kdy neměřím pravidelně po klidu atd
Není tady
misha88 napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jeíi, Haníku, co se stalo????
Já se omlouvám, e to tady flákam, ale při kadé moné příleitosti leim.Taková únava u se děje jo....téda. Usíná v práci??
Mishi, je to děsný. Zatím jsem jetě v práci neusnula, páč nejsem kůň, abych spala ve stoje Ale, popravdě, víc jak na 3 minuty bych si oči zavřít netroufla
Není tady
misha88 napsal(a):
Romi tak se dr, to snad brzo přejde, moná je to lepí ne blivno...
To zatím nic?
Ne, ne, zatím ne Spí mám takové stavy, e tak zhruba po dvou hodinách se mi udělá jakoby patně od hladu, svírá se mi aludek a je mi slabo. Tak musím něco sníst, třeba jen trochu, ale musím. Mám trochu strach, aby to nebyla cukrovka, máme ji v rodině. V pátek jdu ná náběry, tam se to ukáe.
Není tady
Jj, úterý tu bude cobydup Já tedĄpár dní nebudu, jedu k rodičům( za dědou a za babi
) Taky mi tam kámoka v nemocnici nabere HCG, take budu chytřejí dřív ne půjdu na kontrolu
Tak se tu mějte hezky, včas vechno oznámim
Pořád musím myslet na tu Dadulku
Není tady
Ahojky holky, jdu pozdravit. Vsechno se vyviji zatim dobre, tak jsem si oddychla a je mi lip Dekuju za podporu, pomohlo mi to! A co tady noveho?
Není tady
misha88 napsal(a):
Hani ahoj, to je dobře e je líp...
My dnes dovezli druhou várku z ikei, take zase montujem, ale pokračování zítra!!!
Romča jde na KO v úterý!!
Jinak asi nic jinýho...
Dobrou...
jj lip, v ramci moznosti...vsak vis...
o Romče vim, psaly jsme si SZ, tak jsem se ptala, kdy si to jde nechat potvrdit:) Drzim palecky at je vse OK.
Není tady
misha88 napsal(a):
Jé Hani, ty u jsi zas 25DC...letí to...
jj to mas pravdu, je to sileny...kdybych tu nemela metr, tak ani nevim, kolik dni to je Tak uvidime, na jaky cislo se tentokrat dostanu..
Není tady
misha88 napsal(a):
Je to furt stejný...uvidí, taky tě to za chvilku čeká
!!!
ja vím, jen se ptám
Není tady