29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda na to, ze to tu Misha zavirala a vyhanela me odtud, se to tu pekne rozjelo Jinak ahojky
Není tady
Jupí...mám metříky
No jo,je to už naše velká holčička...potřebuje sourozence jako prase drbání
Normální snažení beru jako že vysadíš a "jedeš" Zuřivé snažení:hlídáš si ovulaci,měříš BT,pojídáš vitaminy,popíjíš čajíky na plodnost atd
Upravil(a) Mishka82 (21. 7. 2010 20:49)
Není tady
misha88 napsal(a):
Aha:)!! Tak čajíky piju - kontryhel a zobu listovku, toť vše. Ovulaci sleduju jen dle testů...a to jen trošku. K měření BT jsem se ještě zatím neodhodlala:)
Měření BT teď taky neřeším...ono ani není kdy...malá mě ráno vytáhne z postele tak rychle,že si na to ani nevzpomenu a pak už je to pasé No ale,když jsem si byla v lékárně koupit nějaký ten čajík na plodnost,tak mi "vnutili" nějaký homeopatika
Prý to dává jeden doktor homeopatik pacientkám,co mají potíže s otěhotnění, jako první...tož uvidíme.Mělo by to upravit cyklus.Jinak mě docela zaujala MACA!Počkám,měsíc a kdyžtak půjdu do ní...Do přítele tlačím SeleZink...takže se vlastně opět zuřivě snažíme
Není tady
misha88 napsal(a):
co je MACA? Jo ten muj taky zobe zinek..
příznivě působí při tělesné a duševní zátěži
energizuje a revitalizuje
napomáhá při nechutenství, únavě a duševní vyčerpanosti
pozitivně ovlivňuje rekonvalescenci a chudokrevnost
příznivě působí na sexuální funkce organismu
zlepšuje imunitu a celkový metabolismus
podporuje erekci při erektilní dysfunkci
neplodnost mužů i žen (zlepšuje dozrávání vajíček a spermií, zvyšuje počet a pohyblivost spermií)
upravuje problémy chování a mentální nedostatečnosti dětí a starců
zlepšuje hormonální nerovnováhu
reguluje menstruační cyklus
zmírňuje projevy klimakteria
podporuje růst a kalcifikaci kosti (rachitis, osteoporóza)
revitalizuje činnost neuronů, posiluje a omlazuje organismus
zlepšuje fyzickou a psychickou výkonnost
podporuje zmírnit záněty prostaty a nezhoubné zvětšení prostaty
neoddělitelná součást výživového programu sportovců, zvyšuje energii, podporuje výkonnost a růst svalové hmoty
Není tady
misha88 napsal(a):
Vyčerpávající...
!
A je to v podobě prášku, kapek, čeho?
Jsem to zkopírovala z jedné lékárny
Může to být v prášku nebo v kapslích,což si myslím,že bude lepší...Ten prášek se totiž namíchává s vodou a je to prý pěknej humus
Není tady
Very tak to je bezva, aspoň máš o zábavu postaráno
Mishko, a jak se jmenujou ty homeopatika, jesi si to pamatuješ
Holky, já jdu zas příští týden do práce....nevím jesi se těším nebo ne ale aspoň zase chvilku bude změna....
Není tady
slunicko napsal(a):
Very
tak to je bezva, aspoň máš o zábavu postaráno
Mishko, a jak se jmenujou ty homeopatika, jesi si to pamatuješ
Holky, já jdu zas příští týden do práce....nevím jesi se těším nebo neale aspoň zase chvilku bude změna....
Jedno je Apis mellifica AKH a druhy Graphites AKH.To druhy sice nechápu...proč to mám jíst?Když jsem se na to dívala na netu Možná jestli tahle kombinace je nějaká dobrá ...co já vím
Není tady
misha88 napsal(a):
A kde se holky kupují homeopatika?? Nikdy jsem žádné nezobala.. Mají v lékárnách? A zhruba cena? Díky...
Jinak tady začlo v noci lít a stále prší, je příjemněji, ale dlouho ty deště taky trvat nemusí. Vyšlo to na víkend:(!
Ty homeopatika jsem koupila v lékárně...mi to "vnutili" místo čajíku na plodnost platila jsem 408,- nebo tak nějak za oboje.Paní říkala,že to mám brát měsíc a pak se mám ozvat co a jak(možná budu muset kupovat ještě jedny aby to na ten měsíc vyšlo,mám brát 3x2tbl z každé krabičky
) Kdyžtak by mě objednala u nějakýho doktora co se na to specializuje...Prý zrovna snažilky řeší rád
Doufám ale že to nebude nutné..(Nevím jestli bych se ale raději neobjednala někde v CARu
když už ..)
No u nás je tak na půl...slunko se snaží vykukovat ... a je hyc...Těším se až deštík dojde k nám
Upravil(a) Mishka82 (23. 7. 2010 10:31)
Není tady
Ahojky, jste se teda rozjely s tim kecanim
Misha koukam 7777 prispevku
Není tady
Dneska se hezky ochladilo, konecne se da neco delat. Copak mate v planu?
U nas se dneska trosku slavi
Není tady