29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Henna sů barvy, zábaly atd. na vlasy.
Není tady
Mishi, tak abych to všechno zodpověděla
K doktorce jdu 23.3.
S tou listovkounevim, tady jsou uvedený jen mg. Beru tohle:
http://www.docsimon.cz/zbozi/acidum-fol … g-30x-10mg
Jo a s pojistným to bude fakt sranda
Není tady
Ahojky holky, ja se tak na tyden odmlcim ....
Takze Romi, tobe drzim palecky at je vse OK...
Misho, tak jsem cetla ze MS dorazila, tak aspon neco...aspon clovek vi na cem je...
Tak se mejte a pak se zase ozvu...pa
Není tady
Děkuju a taky se měj hezky, Hani
Upravil(a) Romana.P (13. 3. 2010 16:07)
Není tady
misha88 napsal(a):
jaktože se odmlčíš Hani??
ale nejaky problemy... ja jsem takovej introvert, takze potrebuju klid a cas ... takze az bude fajn, tak se urco ozvu. Budu sem nakukovat, kdyz to pujde...
Ale drzim vsem palecky at se povede, co si prejete !
Není tady
Ahoj, Mishi! Já jen jdu pozdravit a šupky dupky do hajan. Nevydržela jsem to a změnila metřík. Snad mi to nepřinese smůlu, když mi to doktorka ještě nepotvrdila...
Není tady
Dadulko, ozvi se nám!!!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Dadul chodí jen sem..myslím že do maminky a děti (0-3roky) ani moc nechodila...k těm, co jsou děti stejně starý jako její Anet...
to je pravda, vždyť jsem ji zvala k nám do Letňat, ale nepřišla...tak jen doufám, že nemá net...
Není tady
Andri napsal(a):
misha88 napsal(a):
Dadul chodí jen sem..myslím že do maminky a děti (0-3roky) ani moc nechodila...k těm, co jsou děti stejně starý jako její Anet...
to je pravda, vždyť jsem ji zvala k nám do Letňat, ale nepřišla...tak jen doufám, že nemá net...
Hm..
Není tady
misha88 napsal(a):
Copa?? Proč smutníš??
My vykoupili Ikeu trochu včera...tak jsme dnes skládali..a super!
posli foto, rada kouknu ...
Mishi je mi fakt hrozne
Není tady
Ježíši, Haníku, co se stalo????
Já se omlouvám, že to tady flákam, ale při každé možné příležitosti ležim.
Není tady
ahojky, t ak se přidávám i k vám. Mám doma 15ti měsíčního kluka a teď čekám, jestli se dostaví ms, nebo další těhotenství....mám jen dotaz - prožíváte to čekání atd úměrně tomu, že už máte doma potomka/y, nebo ta euforie z možného těhotenství, testování atd se vám vrátila ?
Není tady
krtkaa: jsme se museli přesunout viď...neva...jojo na vyvolání ms...měla mi přijít 6.3. a stále nic...tak jen čekám a čekám a porád nic...příznaky ne že by nebyly....bolení bříška, nateklá prsa a slabý výtok....psala jsem trochu níž v diskuzi a prý moje měření bazální teploty nevypadá zrovna růžově spíš anovulační cyklus...uvidíme
Není tady
tak nééééé že bych ti chtěla dávat nějaký zbytečný naděje, bla bla, ale u mě se test projevil až po delší době . poslední ms jsem měla 9.2.08 a test vyšel první pozitivní, velmi slabě až 22.3. takže zkoušej dál a uvidíš...vyvolávačka miminku neublíží, ale ještě to zkus...
s tou bazální teplotou...to je taky věc....říkala jsem si, že jí nikdy měřit nebudu a šup už to dlěám..ale je to k ničemu, protože stejne v klidu v noci nespim, púže chodím čůrat, nebo si vzpomenu až pozdě..tak měřím většinou po hodině lěžení, nebo nic nedělání a mívám 36,9 - už několikátý den stejnou, at pred tím dělám co dělám..ale není to směrodatný, spíš tím živím něco co třeba ani není
Není tady
krtkaa: už jsem teploměr založila zpátky do lékárničky...mě se dokonce zdálo o tom jak si měřím teplotu asi trochu "magořím"
... je to náš první pokus o miminko a bylo by to hezký kdyby to vyšlo...na první jsme čekali 2 roky...jinak já jsem ze západu čech
Není tady