6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj. no jasně, že ten termín je přibližný. A únava fakt přichází, ze zálohy, když ji vůbec nečekam.. Tak to jsem z toho blázen, Misho Myslím, že to rozlouskne až ta mudr. Jinak holky, musím pořád myslet na tu Dadulku, jestli se jí něco nestalo
Není tady
misha88 napsal(a):
Ještě né...
Zkušené těhule a maminy (=Andri). Může být člověk těhu aniž by to test ukazoval dvěma čárkama?
ja nejsem zkusena tehule teda... ale nasla jsme na netu moc zenskych co psali, ze treba se jim // ani neukazali a pak sli k Dr. a uz byli 11tt
Není tady
Bré ránko!!!
Není tady
Misho nejste nároční, jen dobře vidíte.
Není tady
Ahoj,
Míšo, je to slabá útěcha, ale aspoň něco. Hurá do dalšho pokusu, snad už bude úspěšný!!! hlavně, ať už se to rozjede, toto Nevím MUSÍ být na palici.
S Dadul nevím, u ní v chlívku něco nevědí? je to divné....
Není tady
Ahoj, holky! Tak Misha to má jasný. Ale buď ráda, alespoň se něco děje. A nemusíš k mudr., viď?
Taky jsem se chtěla zeptat, kolik mám užívat listovky. Beru tabletu denně, je to 10mg. Není to málo? A taky jestli můžu brát biosil na vlasy. Už to začíná s těma otázkama..
Není tady
Já beru mamavit, a myslím, že je tam vše co je potřeba. Na vlasy sem hodila teď hennu a je to paráda, lupy zmizely a ta kvalita je lepší, přestaly tak padat vlasy, ale moc mě to neobarvilo.
Není tady
Já beru calibrum, ale tu listovku stejně. Jen nevim kolik
Není tady