3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj. no jasně, e ten termín je přibliný. A únava fakt přichází, ze zálohy, kdy ji vůbec nečekam..
Tak to jsem z toho blázen, Misho
Myslím, e to rozlouskne a ta mudr.
Jinak holky, musím pořád myslet na tu Dadulku, jestli se jí něco nestalo
Není tady
misha88 napsal(a):
Jetě né...
Zkuené těhule a maminy (=Andri). Můe být člověk těhu ani by to test ukazoval dvěma čárkama?
ja nejsem zkusena tehule teda... ale nasla jsme na netu moc zenskych co psali, ze treba se jim // ani neukazali a pak sli k Dr. a uz byli 11tt
Není tady
Bré ránko!!!
Není tady
Misho nejste nároční, jen dobře vidíte.
Není tady
Ahoj,
Mío, je to slabá útěcha, ale aspoň něco. Hurá do dalho pokusu, snad u bude úspěný!!! hlavně, a u se to rozjede, toto Nevím MUSÍ být na palici.
S Dadul nevím, u ní v chlívku něco nevědí? je to divné....
Není tady
Ahoj, holky! Tak Misha to má jasný. Ale buď ráda, alespoň se něco děje. A nemusí k mudr., viď?
Taky jsem se chtěla zeptat, kolik mám uívat listovky. Beru tabletu denně, je to 10mg. Není to málo? A taky jestli můu brát biosil na vlasy. U to začíná s těma otázkama..
Není tady
Já beru mamavit, a myslím, e je tam ve co je potřeba. Na vlasy sem hodila teď hennu a je to paráda, lupy zmizely a ta kvalita je lepí, přestaly tak padat vlasy, ale moc mě to neobarvilo.
Není tady
Já beru calibrum, ale tu listovku stejně. Jen nevim kolik
Není tady