27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsem zjistila, e mi BBN blbne. Mě se nezobrazovaly ádné nové zprávy, pořád mi tu visel můj příspěvek .... to kdy se se.re, tak se se.re.
Není tady
Já se bavim, ale ty tu nejsi
Není tady
jei ahoj Romi, co to vidím ????? Moc gratuluju, vůbec jsem netuila, e se zadařilo ... to je super, tak se měření BT vyplatilo, e ???
Není tady
Ty Dadul, já ti ani nevim, páč sexovali jsme celkem 5x( já vim, nic moc) a to 8., 10., 13.,15.,20.DC. Teplota toho mnoho neřekla, vdycky +0,2/-0,2...Spí by té ovulaci odpovídaly ty první sexíky. Ale 1.test jsem si dělala 29DC a byl negativní. 2.test byl pozitivní a bylo to ve 39DC. Podle MS jsem při prohlídce byla 7+5, ale podle dr. a velikosti plodu(9mm) tak 6+5. Take kdypak jsem otěhotněla?
Upravil(a) Romana.P (2. 4. 2010 16:13)
Není tady
Já myslím, e je to umák KDY, hlavně, e se zadařilo .... srdíčko u máte ???
Není tady
Dadula napsal(a):
Já myslím, e je to umák KDY, hlavně, e se zadařilo .... srdíčko u máte ???
Byla jsem zatím jen na jedné prohlídce. Doktorka řekla, e je ve o.k., má 9mm a srdíčko mu bije
Není tady
Ahojky holky, jsme tento vikend u tchanovcu...jinak u nas snih vubec Krasne tu sviti slunicko dneska i vcera
Není tady
Misho, gratulace ke ZK. Koukam, ze uz jsi zase 21... to teda leti! U me ZK zatim nic, jen zapocty se blizi. Zkousek se bojim, bude to des Vsak napisu v SZ. Tak se mej a at ti jde hezky psani. Ja mam tento vikend spis odpocinkovy, jsme u M. rodicu a zitra prijedou vsechny maly holky, tak tu bude veselo
Není tady
Misho a to ten ovu test delas kazdej den??? To leze do penez ne...a zase kdyz to delas treba kazdej 3. tak se nemusis trefit a treba uz davno byla... a nebo jsi tehu
Není tady
misha88 napsal(a):
Ne ne, dělala jsem 28.3 první, dneska druhej....take rozdíl 5 dní. Mám je zalevno, asi 10Kč mi vychází jeden cca.
Ono kdyby druhá čárka byla slabí tak by to nebyla ovu, ale někde kolem...ale ono není na testu nic z druhé čárky. Take ovu daleko, asi bude zas někde kolem 40 DC ...!!!
No to je teda taky na palici uz fakt
Není tady
Hezkýá víkend a a se vám povedou hezky nabarvit vajíčka
Upravil(a) hhanca (2. 4. 2010 21:02)
Není tady
misha88 napsal(a):
Dadula napsal(a):
Tak jsem zjistila, e mi BBN blbne. Mě se nezobrazovaly ádné nové zprávy, pořád mi tu visel můj příspěvek .... to kdy se se.re, tak se se.re.
Taky se mi to u dvakrát stalo, e se mi nezobrazovalo pár posledních příspěvků..nevím, co je to za chybu!
Já u se bála, e se nám zase zaviroval komp. Jetě nikdy se mi to nestalo.
Misho - co to je - ta poslední délka cyklu - to je jak ze sci-fi
Koukám, e si ta Tvoje mrcha dělá co chce ....
Není tady
Já na prdlačky ... ke KETu nedolo, embryjka se přestala vyvíjet, take mě poslal na imunologii a genetiku, pak jdu do 2.IVF .... teda snad
Jinak od února jsme měli doma rodinný blázinec - do slova a do písmene. Táta v nemocnici - bylo to dost patný, mamka ruku v sádře, take vedu dvojí domácnost - vaření, úklid ... u mě z toho hrabe, mám toho víc ne dost ...
Není tady
jj venku je nádherně, já byla včera s holkama na procházce a místy bylo i docela chladno. Dneska je venku líp, ale zase nemám ven s kým
Já vařím zítra pro nae a sestry, přijedou z chaty, tak dělám oběd... a u toho budu prát, ehlit atd. a pak opět směr Praha...
Moje bakalářka zatím stojí na místě, čekám na zkontrolování a pak pokračuji praktickou částí.
Není tady