27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
misha88 napsal(a):
Jo jo těhule se rojí....v okolí ale teď celkem nic. Jen jedna spoluačka..
Ja jsem nedavno zjistila, ze spoluzacka ze ZS ma uz rocni ditko Okolo je teda tehulek hodne a i mezi znamyma...tak uvidime no...se pak tezko odolava
Není tady
Mío promiň, e jsem na tebe nereagovala, vyskytla se mi nějaká mení prácička, tak jsem si tě nevimla, nakonec jsem ani vtipy nehledala....
tak tady jeden má ju.
Zavolá si Klaus Grosse na kobereček: "Chci slyet pravdu, kdes vzal peníze na byt!" - "Jeden pán mi dal milion do kapsy." - "A to se nestydí nechat se zkompromitovat za milion?" - "Stydím, ale kdy on u sebe víc neměl!"
Není tady
Manelka stojí večer v lonici před zrcadlem a brečí. Manel leí naproti na posteli a poslouchá:KSICHT SAMÁ VRÁSKA, PRSA A DO PŘÍZEMÍ, ZADEK JAKO VYDÍMANEJ POMERANČ, KŘEČOVÝ ÍLY, VLASY JAK POCHCANOU SLÁMU...JSEM po*nÁ.
Celá zoufalá se nakonec obrátí na manela:ŘEKNI MI PROSÍM NĚCO POZITIVNÍHO. A z pelechu se ozve: NA SVŮJ VĚK MÁ VÝBORNÝ ZRAK
Není tady
verynka napsal(a):
no jo, pak se fakt těko odolává.... jáááá chciiiiiiiii miminko, nebo se brzo zblázním...
Very, ty uz aspon jedno mas ... vsude kolem me jsou
a ja nic
...njn musim pockat... ale tobe preju, aby jsi uz necekala
Není tady
misha88 napsal(a):
Hani..já tě vidím! Jdu ti psát tu Sz.
ja se taky vidim ...ja jela rano na 8 do skoly...dojedu tam, zacnu pracovat v labu...a ejhle prestane tyct voda... a ze potece kolem 13 az ze prasklo potrubi...tak jsem se sbalila a jela jsem na kolej. Takze den skvele zacal....
Není tady
misha88 napsal(a):
Z čeho Very?? Téda ty ses tu u dlouho neukázala
!! Nahod vtip nějakej...
Od nás ze Z nic moc....jedna holčina má tedy kluka, narozenýho u srpen 2008, ale s tou se nevídám.
A pak spoluák jedno 3leté vyenil a sám má od listopadu 2008 svoje s tou enou. Jinak se u nás neplodí..z gymplu nikdo jetě.
To si docela pospisili U nas taky, co vim (teda spis nevim
) ) tak nikdo. Ale z nizsiho rocniku ze ZS uz asi 6 holcim ma mimi, nektery uz i 2 lety.
Není tady
misha88 napsal(a):
Tak o niích ročnících nevím nic. Spí ty o rok starí mají...asi o třech vím!
A v laborce jsi asi závislá na vodě e!!
Jo my u máme přes hodinu taky technický výpadej, zase nám nejde bankovní systém!! Take taky nepracuju. Resty u mám vechny hotový, take jdu dřív na oběd..
jj na te jsem teda hodne zavisla. chlazeni, filtrace, umyvani...proste vse... takze nic no dnes....
Není tady
misha88 napsal(a):
U nás taky dneska nic. Dali mimořádnou poradu atd.
!! Ale 6 hodin jsem tam aspoň strávila, ne mě řekli a jdu domů..
Taky blázni ne??
Není tady
misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
U nás taky dneska nic. Dali mimořádnou poradu atd.
!! Ale 6 hodin jsem tam aspoň strávila, ne mě řekli a jdu domů..
Taky blázni ne??
Práce tak 2,5 hodiny, 2hodiny výpadek a 1,5h porada
!! No tak co, platěj mě, tak tam klidně budu takhle občas nic nedělat...to mi nedělá problém
!
Jdu na palačinky Hani...ba bramboráky jetě neuzrál ten správný čas.
A k té tvé SZ se asi nedostanu nebo co...
Jo tak pokud má to nicnedělání placený tak proč ne e
Palačinky mňam....já dělala dneska jen pár lívanečků. Teďka na večeři bude dietní krupicová kae
No koukám, e SZ pořád nikde....
Není tady
misha88 napsal(a):
U je po véče...palačinky byly dobroučký!! U JDU NA SZ ALE DOOPRAVDY...
jj čekám ...třeba se konečně dočkám
Není tady
misha88 napsal(a):
čekej čekej
no dneska to asi nebude co :-D a nebo to bude desne dlouhyyyyyyyyyyyyy
Není tady