29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všichni, rekonstruujeme domek a chtěli bychom si tam dát krbová kamna. jaké máte zkušenosti s kamny v domku? na co si dát pozor při výběru? už jsem trošku brouzdala po internetu, líbily se mi krbová kamna od firmy Romotop (www.romotop.cz), máte někdo s nimi zkušenosti?
Není tady
ano máme je taky od Romotopu již 3 roky a naprostá spokojenost
Není tady
My máme Jotul. Nevím do jaké míry se platila "značka" , ale jsem z nich už třetí sezonu nadšená. Máme rozlehlý dům, pokud topíme v celém domě neskutečně nám stoupají náklady na teplo. Jotulky mi vyhřejí hlavní obytný prostor naprosto spolehlivě, žádný prach ( kterého jsem se obávala u přikládání), spotřeba dřeva tak akorát a popelu lopátečka za dva dny. Lituju jediné věci- že jsme krbovky pořídili až po mnoha letech.
Není tady
Máme taky Jotul....třetí sezónu....super
Není tady
ahojky, kamna od Romotop-u máme na chatě asi 4 roky, jsme plně spokojeni. dcera s mužem si teď staví vlastní bydlení a budou si tam dávat ty samé kamna (na chatě máme krbová kamna Haro).
Není tady
alysia napsal(a):
ahojky, kamna od Romotop-u máme na chatě asi 4 roky, jsme plně spokojeni. dcera s mužem si teď staví vlastní bydlení a budou si tam dávat ty samé kamna (na chatě máme krbová kamna Haro).
no tak koukám...sranda cena, my za Romotop dali jednou tolik
Není tady
ahoj holky, co myslíte, co je lepší: koupit "hotová" krbová kamna nebo krbovou vložku a tu pak hezky obezdít?
Není tady
jahůdka1 napsal(a):
ahoj holky, co myslíte, co je lepší: koupit "hotová" krbová kamna nebo krbovou vložku a tu pak hezky obezdít?
nedá se jednoznačně odpovědět...koukni sem
http://www.nazeleno.cz/vytapeni-1/krby- … y-dum.aspx
Není tady
Pokud je téma aktuální, doporučuji kanadská krbová kamna.
Není tady
Tak pokud vybíráte krbová kamna, podle mě je nejlepší výběr v mountfieldu. Mají tam i celkem dobré ceny. Nekupovala bych to v obchodě, o kterém nic moc nevím. My tam vždycky kupovali jen věci na zahradu, jako sekačku, filtry apod. a teď když jsme zařizovali chalupu tak to pro nás byla jasná volba. A komu se nechce do obchodu tak mrkněte tady http://www.mountfield.cz/krbova-kamna/
Není tady
Taky máme jotulky - drahý, ale perfektní. Jednak to není plech, ale litina, zadruhé skutečně dělají málo popele (zvláště při tvrdém dřevě) a zatřetí to byla (tenkrát, dneska už je to možná jinak) jediná kamna, která jdou nechat otevřená. Mají čtyřkřídlá dvířka, která se dají složit do stran.
Volně stojící kamna aby ale byla obložená kachlemi, jinak se k tomu nedá moc přiblížit....
Není tady
Zdravím všechny. Máte prosím někdo jakékoliv zkušenosti s krbovými kamny s teplovodním výměníkem? Řeším právě tento druh topení a za každou radu budu moc vděčný.
Díky
Není tady
Ahoj,
my jsme také řešili, která kamna a nakonec jsme sáhli po značce Seguin, jestli Vám to něco říká. Musím řici, že jsou dražší než jiné značky, ale pokud si potrpíš na kvalitní zpracování, tak je to super volba. Hlavně z těch designů jsem unešená. Topíme v nich už 4 rok myslim a vše v pořádku.
Mrkni sem: http://www.topsys.cz/krbova-kamna-seguin.php odsud je máme a nechali jsme si je namontovat.
Není tady
Také topíme krbovou vložkou s výměníkem. Značka Samson, nebyla moc drahá, ale zatím spolehlivá. V otopném systému máme 10 deskových radiátorů a 2 otopné žebříky Koralux a vložka to zvládne ohřát. Do systému je ještě připojen plynový kotel, který spíná, když netopíme ve vložce.
Není tady
Ty si s tou reklamou taky nedáš pokoj, co? Co příspěvek, to mazáno moderátorkou. Proč takovéhle zjevy prostě nezabanujete?
Není tady