|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
DaiTerr napsal(a):
...By ses divila, čím vším může dělat "klapy-klap" takový mega-cap..
I ty jeden!
To by ňa nenapadlo...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...Já fííííím, všude samej neznaboh a bezvěrec.... to musí být docela peklo, pořád hlídat, zda to všechno všichni chápou správně...
Tim se nezdrzuju (na rozdil od tebe), mi staci, ze si sebe ohlidam...
Už ses příkladně naučila aramejsky? Přečti si Otčenáš, budeš dost zírat
A tak je to s celou biblí svatou.
Každý si myslí, že jeho náboženství ji vykládá NEJLÍP, přitom ji posledních minimálně tisíc let nikdo nečetl v originále.
Jenom ty jo, žejo? 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Daphné napsal(a):
... "psi štěkají, ale karavana jede dál".
Mozna jo, ale uz ne pres muj pisecek...
Tak to je džouk týdne 
To ti uvěří snad jen ten, kdo neumí číst a tudíž si nevšimne, jak pořád za tou karavanou běžíš
Máš ji v hlavě, stále ji připomínáš a odvoláváš se na ni.... Už tu přece není, tak co řešíš?
Tak už se pusť Viki, uvědom si, že v těch, co nevědí po tom roce, která bije, jen vzbuzuješ zvědavost a mohli by začít pátrat...a třeba se jim zalíbí víc naše "karavana" než tvoje "věž" Co si pak počneš? Jak si to zodpovíš?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
...Já fííííím, všude samej neznaboh a bezvěrec.... to musí být docela peklo, pořád hlídat, zda to všechno všichni chápou správně...
Tim se nezdrzuju (na rozdil od tebe), mi staci, ze si sebe ohlidam...
![]()
Už ses příkladně naučila aramejsky? Přečti si Otčenáš, budeš dost zírat
A tak je to s celou biblí svatou.
Každý si myslí, že jeho náboženství ji vykládá NEJLÍP, přitom ji posledních minimálně tisíc let nikdo nečetl v originále.Jenom ty jo, žejo?
Sebe si ohlídáš? Nebuď labuť, Viktorko 
A originál? Naštěstí jsem ho nečetla jen já. Ono stačí opravdu hledat a pak člověk najde. A nestačí se divit, jak se dá "zpotvořit" neustálým překládáním z překladů i takováhle kniha...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
... jen vzbuzuješ zvědavost a mohli by začít pátrat...a třeba se jim zalíbí víc naše "karavana" než tvoje "věž" ...
No vidis, jakou ti delam sqjelou reklamu... zvysil se ti zajem? Naval procenta...
Není tady
Viktorko, víš co založ si vlastní vlákenko se Strážní a jdi tam i s tebou poodbnými neplevel jiná vlákna svými pseudo názory a tam si notujte dle libosti.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...A originál? Naštěstí jsem ho nečetla jen já...
...přitom ji posledních minimálně tisíc let nikdo nečetl v originále...
Tak jak je to teda?
Cetla?
Necetla?
Pred tisici lety?
Není tady