|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pandorraa napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Světlo sterilizuje
bez tmy se nic nemnoží....ale to platí pro život pozemský, nevím, jestli je to univezrální duchovní zákon
Tak já sem toho Terryho seknu,mně to nedá:(bohužel nevím přesně)
Světlo si myslí, že je nejrychlejší v celém vesmíru, jenže tma je ještě rychlejší...vždycky, když někam dorazí světlo, tma už tam na něj čekáAno, aby o to víc to světlo zviditelnila
Když je tma, jsou vidět i hvězdy, když se rozední a tama zmizí, světlo splyne se světlem a po tmě není ani památky.
Světlo potře tmu, tma světlo jen ještě víc zviditelní.
Světlo existuje i bez tmy, tma je jen nedostatek světla.
Tma je jen jiné světlo.
Je to úplně stejné jako s pavdou, neexistuje poznatelně absolutní pravda stejně jako absolutní nesvětlo, tedy přiznivěji absolutní tma.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Tma = světlo s menší dodanou energií?
no až tak nikoli příteli, ale pro zdejší husopasky
![]()
to úplně vyhovuje.
Pisateli, kroť se
Není tady
Pandorraa napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Světlo sterilizuje
bez tmy se nic nemnoží....ale to platí pro život pozemský, nevím, jestli je to univezrální duchovní zákon
Tak já sem toho Terryho seknu,mně to nedá:(bohužel nevím přesně)
Světlo si myslí, že je nejrychlejší v celém vesmíru, jenže tma je ještě rychlejší...vždycky, když někam dorazí světlo, tma už tam na něj čekáAno, aby o to víc to světlo zviditelnila
Když je tma, jsou vidět i hvězdy, když se rozední a tama zmizí, světlo splyne se světlem a po tmě není ani památky.
Světlo potře tmu, tma světlo jen ještě víc zviditelní.
Světlo existuje i bez tmy, tma je jen nedostatek světla.
A svetlo je jen nedostatek tmy 
Není tady
mariposa napsal(a):
Tohle svědčí o té úrovni, to neřekne dnes ani dítě z 5 obecné. 
Není tady
Pisatel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
![]()
to úplně vyhovuje.
? proč něco takového sem píšeš?
Myslím, že to má jediný význam - vyvolat hádku. S kýmkoliv. 
Není tady
mariposa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
krásné myšlenky... a s láskou psané, ty já mám nejraději
To jsem rada, ze sis vsimla jak pisu - s laskou
![]()
Ach to ego, vid?
Není tady
PavlaH napsal(a):
mariposa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
krásné myšlenky... a s láskou psané, ty já mám nejraději
To jsem rada, ze sis vsimla jak pisu - s laskou
![]()
Ach to ego, vid?
Uz zas to ego? 
To ego Ti nejak nedava klidu, neda Ti spat 
Není tady
Copak rict, ze pisu s laskou, je egoisticke??? Kdo si tohle mysli?
Ja proste vim jak pisu, pisu s laskou, vim to a je to tak. Citim to, citim tu lasku. Napsala jsem to. A Pavla mi napise neco o egu? Kdo tomu tady prosim rozumi, vysvetlete mi to. Kdyz reknu: "pisu s laskou", je to snad egoisticke???
Není tady
Mariposo, vtip je v tom, že já si všimla už dávno, že i ty píšeš některé příspěvky s láskou v srdci. Ale nejsi sama. Jen ty jediná jsi však neodolala sebe vypíchnout. Nebo jsi snad chtěla mě popíchnout? Obojí je zbytečné...
Upravil(a) PavlaH (11. 3. 2010 15:12)
Není tady
Wiki napsal(a):
Lupi, z čeho konkretně čerpáš ? (sterilizuje, ..nemnoží.. apod.) to by mě v životě nenapadlo...
unglaublich !
Žiš, já nevím, Wiki?
Ještě ze střední, z hodin biologie - znáš to, blbostě se nejlépe pamatujou
Dokonce mám dojem, že jsme na praktikách dělali takovej pokus - to se opylily okurky, tuším a pak se jim furt svítilo, abychom viděli, že nezabřeznou
A ty co byly potmě, tak ty měly plody.
Není tady

Wiki napsal(a):
Pisatel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
![]()
to úplně vyhovuje.
? proč něco takového sem píšeš?
Myslím, že to má jediný význam - vyvolat hádku. S kýmkoliv.
Wiki
tuhle poznámku cením.
Není tady

Pisatel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Nezdá se ti to trapné, Pisateli - takový výsměch zrovna od tebe?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Nezdá se ti to trapné, Pisateli - takový výsměch zrovna od tebe?
Trapné by to byl, kdyby to nebylo hodně smutné, že žena z21 století nezná látku z 5 třídy. Pravda je dost často hodně krutá.
Není tady
Pisateli, prosím tě, nemáš-li nic k věci, odpověd na otázky nebo tak nějak, nemáš- li nic k věci, mlč prosím.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Mariposo, vtip je v tom, že já si všimla už dávno, že i ty píšeš některé příspěvky s láskou v srdci. Ale nejsi sama. Jen ty jediná jsi však neodolala sebe vypíchnout. Nebo jsi snad chtěla mě popíchnout? Obojí je zbytečné...
Pavlasku, tak ja Ti neco povim. Pokud sis vsimla (uz driv), ze pisu s laskou, tak je to super! Jsi vsimava! 
Proc ale tedy reagujes tim, ze mi zase o hlavu omlatis nejake ego? Tva reakce naprosto mimo tema (o psani s laskou). Neslo o to jakkoliv se vyzdvihnout, jak jsi to ZAHLEDLA a VYHODNOTILA TY, slo skutecne o popichnuti Te, o srandicku, o legracku. Nemam zapotreti se jakkoliv vyzdvihovat, proste se mi to tam hodilo to napsat, zajimalo me i jak na to zareagujes.
Jestli je neco zbytecne pro Tebe, nemusi a neni to zbytecne pro me. Nedelam zbytecne veci, nedavam energii kam si nepreju. Ale volim.
Není tady
mariposa napsal(a):
Jsi vsimava!
hodnocení. Nežádala jsem tě.
mariposa napsal(a):
slo skutecne o popichnuti Te, o srandicku, o legracku.
skutečně? Já si legraci nedělám.
mariposa napsal(a):
Nemam zapotreti se jakkoliv vyzdvihovat, proste se mi to tam hodilo to napsat, zajimalo me i jak na to zareagujes.
kecy v kleci, pozdě bycha honit, tak jak to ještě omluvíš?
mariposa napsal(a):
Jestli je neco zbytecne pro Tebe, nemusi a neni to zbytecne pro me. Nedelam zbytecne veci, nedavam energii kam si nepreju. Ale volim.
Nevyžádané rady jsou horší než mor a plané neštovice.
Nedávám energii tam, kde je to zbytečné. Měj se hezky. Bye bye.
Není tady
Kolik hodnoceni jsi venovala Ty me!
Tech bylo habadej
A navic, toto neni hodnoceni, to je FAKT, vsimla sis, to Ti rikam ja, protoze kdyz hodnotis, hodnotis ze sve pozice (projekce, zrcadlo), analyzujes, ale kdyz se skutecne strefis do toho jak to je (jak to citim ja, pokud pises o mne a o mem psani s laskou), tak je to skutecnost, neni to hodnoceni, je to trefa, je to tak. Neni to analyza, ale je to skutecnost, kterou jsi zachytila (intuice), neni to vymysl mysli 
Nedelas si legraci?
Tak to jsi suchar
Pavli, umis si Ty vubec delat srandu sama ze sebe? Zasmat se sama sobe? Co by na tohle reklo ego, co myslis, Ty jeden experte na egouse? 
Nemam co omlouvat, nemam co radit. Zas neco hodnotis, projektujes si neco na mne, jo jo 
Hasta la vista, baby

Není tady

Mari, říkat o někom, že když si neumí dělat legraci ze sebe, že je suchar - to mi přijde dost nepříjemná záležitost. Nikdy totiž nemůžeš vědět, co daný člověk prožívá.
To, že ty si ze všeho chceš právě teď a nyní dělat řiť, je sice super, ale je to jen a jen tvůj postoj, který nutně nemusí ostatní s tebou sdílet.. Pokud ovšem tuto svoji "vizi" budeš mít snahu "projektovat (jak ty říkáš)" někomu jinému i přes to, že o to nestojí, pak se vystavuješ nebezpečí, že právě ve chvíli, kdy ty o to budeš nejméně stát, se ti to vrátí zas od někoho jiného.. A to samé platí samozřejmě naopak.
Zrcadlení - těžko někomu předkládat cokoliv o zrcadlení tak, jak to právě nyní a teď vidíš ty, když dotyčná osoba to ze svého pohledu vidí úplně jinak. Svoje vize můžeš pouze napsat jako názor, nikoliv je druhým "projektovat" tak, aby se to snažili pochopit. Toto podle mně nelze a je to brzda vývoje. Spíš dej názor a ostatní si to přeberou.
Ego - to je tady vůbec oblíbené téma. Myslím, že právě nyní a teď je potřeba být spíše v rovnováze. Malé ego je sice pro vývoj hezké, ale to má svůj čas. Velké ego naopak je dost nepříjemné. Vidím to tak, že je spíše lepší pro "teď" mít s tím egem takový ten "zlatý střed" - ani málo, ani moc..
Upravil(a) DaiTerr (12. 3. 2010 8:24)
Není tady

Blossom napsal(a):
A dál už vám to tady nebudu duchovně kazit....
a jdu se věnovat zajímavějším vláknům.
![]()
![]()
a jaképa to sou vlákna ? 
Upravil(a) Kaštanka (12. 3. 2010 9:14)
Není tady

DaiTerr napsal(a):
Mari, říkat o někom, že když si neumí dělat legraci ze sebe, že je suchar - to mi přijde dost nepříjemná záležitost. Nikdy totiž nemůžeš vědět, co daný člověk prožívá.
To, že ty si ze všeho chceš právě teď a nyní dělat řiť, je sice super, ale je to jen a jen tvůj postoj, který nutně nemusí ostatní s tebou sdílet.. Pokud ovšem tuto svoji "vizi" budeš mít snahu "projektovat (jak ty říkáš)" někomu jinému i přes to, že o to nestojí, pak se vystavuješ nebezpečí, že právě ve chvíli, kdy ty o to budeš nejméně stát, se ti to vrátí zas od někoho jiného.. A to samé platí samozřejmě naopak.
Zrcadlení - těžko někomu předkládat cokoliv o zrcadlení tak, jak to právě nyní a teď vidíš ty, když dotyčná osoba to ze svého pohledu vidí úplně jinak. Svoje vize můžeš pouze napsat jako názor, nikoliv je druhým "projektovat" tak, aby se to snažili pochopit. Toto podle mně nelze a je to brzda vývoje. Spíš dej názor a ostatní si to přeberou.
Ego - to je tady vůbec oblíbené téma. Myslím, že právě nyní a teď je potřeba být spíše v rovnováze. Malé ego je sice pro vývoj hezké, ale to má svůj čas. Velké ego naopak je dost nepříjemné. Vidím to tak, že je spíše lepší pro "teď" mít s tím egem takový ten "zlatý střed" - ani málo, ani moc..
Kolego
... ego, to není lego 
Není tady

PavlaH napsal(a):
Je rozdíl mezi světlem a tmou? Mezi jednotou a jedinečností? Černým a bílým? Jak to vidíte?
Je rozdíl mezi dechem a výdechem? Mezi mnou a Tebou? Mezi mužem a ženou?... 
Není tady

Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Ego - to je tady vůbec oblíbené téma. Myslím, že právě nyní a teď je potřeba být spíše v rovnováze. Malé ego je sice pro vývoj hezké, ale to má svůj čas. Velké ego naopak je dost nepříjemné. Vidím to tak, že je spíše lepší pro "teď" mít s tím egem takový ten "zlatý střed" - ani málo, ani moc..Kolego
... ego, to není lego
Lego? To tam vidíš? Pak je to tvůj pohled, ne můj. 
Když už jsme u toho ega - vysvětlíš mi, prosím, vlastními slovy, CO to ego je a KDE se vzalo, či nevzalo a podobně? Takové malé vysvětlení - zkusíš to? Předem díky.
Upravil(a) DaiTerr (12. 3. 2010 9:15)
Není tady

Kaštanka napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Je rozdíl mezi světlem a tmou? Mezi jednotou a jedinečností? Černým a bílým? Jak to vidíte?
Je rozdíl mezi dechem a výdechem? Mezi mnou a Tebou? Mezi mužem a ženou?...
Nevím, jak ti odpoví PavlaH, ale rozdíly budou či nebudou dle úhlu pohledu dané osoby. Někdo by řekl, že rozdíly samozřejmě jsou a patrné na první pohled, jiný by řekl, že z hlediska Celku je všecko Jedno/jedno 
Upravil(a) DaiTerr (12. 3. 2010 9:19)
Není tady

DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Ego - to je tady vůbec oblíbené téma. Myslím, že právě nyní a teď je potřeba být spíše v rovnováze. Malé ego je sice pro vývoj hezké, ale to má svůj čas. Velké ego naopak je dost nepříjemné. Vidím to tak, že je spíše lepší pro "teď" mít s tím egem takový ten "zlatý střed" - ani málo, ani moc..Kolego
... ego, to není lego
Lego? To tam vidíš? Pak je to tvůj pohled, ne můj.
jen můj (?) 
Není tady