|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Je rozdíl mezi světlem a tmou? Mezi jednotou a jedinečností? Černým a bílým? Jak to vidíte?
Není tady
Předchozí vlákno bylo uzavřeno dřív,než se mi podařilo svůj příspěvek dopsat.
Tak ho vkládám sem:
PavlaH napsal(a):
Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3.
Když to je právě na tomhle vlákně asi jediné zajímavé a opravdu poučné, jak si každý myslí - já jsem to "světlo", ti druzí jsou ty můry...
Ale uznávám, že po slepicích, hovězím, sucharech, malých bejby jsou můry konečně aspoň trochu originální.
A dál už vám to tady nebudu duchovně kazit....
a jdu se věnovat zajímavějším vláknům.

Upravil(a) Blossom (10. 3. 2010 16:13)
Blos nekazíš
, za sebe, sama za sebe nemůžu říct, že bych byla světlo. Nebo , že by někdo konkrétní byl světlo. Snažím se jen o popsání svého pohledu. Světlo se tam line z laskavých a s láskou psaných příspěvků, z osobních prožitků a zkušeností, at už je psal kdokoli. Ale proč tedy s některými debatuju? Protože mě osobně nejvíc vadí manipulace. A té je tam zhusta.
Upravil(a) PavlaH (10. 3. 2010 16:22)
Není tady
Blossom napsal(a):
Tak ho vkládám sem:PavlaH napsal(a):
Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3.
Když to je právě na tomhle vlákně asi jediné zajímavé a opravdu poučné, jak si každý myslí - já jsem to "světlo", ti druzí jsou ty můry...
![]()
Ale uznávám, že po slepicích, hovězím, sucharech, malých bejby jsou můry konečně aspoň trochu originální.![]()
![]()
A dál už vám to tady nebudu duchovně kazit....a jdu se věnovat zajímavějším vláknům.
![]()
![]()
Bloss ... vítej, místní světlušky se možná cítí býti občas uondány. Je to takové oživení, když se tu objeví nějaké nové světýlko a naruší ten " pes jitrničku sežral..." nekončící kolotoč výpadů proti čemukoli ........... 
Není tady

BB napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tak ho vkládám sem:PavlaH napsal(a):
![]()
Ale uznávám, že po slepicích, hovězím, sucharech, malých bejby jsou můry konečně aspoň trochu originální.![]()
![]()
A dál už vám to tady nebudu duchovně kazit....a jdu se věnovat zajímavějším vláknům.
![]()
![]()
Bloss ... vítej, místní světlušky se možná cítí býti občas uondány. Je to takové oživení, když se tu objeví nějaké nové světýlko a naruší ten " pes jitrničku sežral..." nekončící kolotoč výpadů proti čemukoli ...........
BB - a ty patříš k těm světluškám? A kdo dělá ty výpady proti čemukoliv?
Jen se chci orientovat BI.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
BB napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tak ho vkládám sem:
Když to je právě na tomhle vlákně asi jediné zajímavé a opravdu poučné, jak si každý myslí - já jsem to "světlo", ti druzí jsou ty můry...![]()
![]()
![]()
![]()
BB - a ty patříš k těm světluškám? A kdo dělá ty výpady proti čemukoliv?
Jen se chci orientovat BI.
Máš pocit, že to tvrdím ? Zařaď si každého kam chceš ..... a s tou orientací ti asi nepomůžu ... to je samozřejmě na tobě ...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Je rozdíl mezi světlem a tmou? Mezi jednotou a jedinečností? Černým a bílým? Jak to vidíte?
Je rozdil mezi svetlem a tmou.
Je rozdil mezi cernou a bilou.
Jedinecnost je, kdyz je clovek v jednote sam se sebou. Pak je jedinecny. Je v jednote. 
Upravil(a) mariposa (10. 3. 2010 19:51)
Není tady
Ups!... stare duchovno "naplneno" a nove tady... Ja snad odkracim na "skuhraci"...
22 novych stran nezvladnu docist ani za celou noc, uaaa!
Nechcete trochu zvolnit?
Abych nahodou "o neco neprisla", kdyz uz jsem teda "prisla o neco pozdeji"...

Není tady
Neboj, tak horký to nebude 
černá je nejtmavší odstín bílé a naopak - co tohle, Pavlo? 
Na tmu a světlo mě napad jen můj milovaný Terry 

Není tady

A taky bez tmy by jsme nepoznali světlo 
Není tady
Světlo sterilizuje
bez tmy se nic nemnoží....ale to platí pro život pozemský, nevím, jestli je to univezrální duchovní zákon 
Tak já sem toho Terryho seknu,mně to nedá:(bohužel nevím přesně)
Světlo si myslí, že je nejrychlejší v celém vesmíru, jenže tma je ještě rychlejší...vždycky, když někam dorazí světlo, tma už tam na něj čeká 
Není tady
krásné myšlenky... a s láskou psané, ty já mám nejraději 
Není tady
Ale, vy brepty duchovne zalozene...
Upravil(a) ViktorkaLove (10. 3. 2010 21:55)
Není tady
Tak taky zabreptej 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Světlo sterilizuje
bez tmy se nic nemnoží....ale to platí pro život pozemský, nevím, jestli je to univezrální duchovní zákon
Světlo si myslí, že je nejrychlejší v celém vesmíru, jenže tma je ještě rychlejší...vždycky, když někam dorazí světlo, tma už tam na něj čeká
Svetlo a tma jdou ruku v ruce, jdou spolu, protoze tma je svetlem a svetlo je tmou. Den je noci a noc je dnem.
Není tady
PavlaH napsal(a):
krásné myšlenky... a s láskou psané, ty já mám nejraději
To jsem rada, ze sis vsimla jak pisu - s laskou

Není tady
Tak taky zabreptej
N e s t i h a m , na rozdil od vas... 
Není tady

Viktorko, neřvi. Ono se určo mezitím nevymyslelo jak být osvícený během jednoho dne
Tak jsme zase o tolik nepřišly.... já jsem to taky vzdala a místo toho jsem se podívala na zajímavý rozhovor s panem Savčenkem
Vřele doporučuji.
Není tady
pomněnka napsal(a):
A taky bez tmy by jsme nepoznali světlo
Ale houby z voctem kočko. Ono je to jednak naopak, ale hlavně tma je taky světlo! I fyzikálně má úplně stejnou hodnotu jako to co říkáme, že je světlo.
Není tady

Tma = světlo s menší dodanou energií?

Upravil(a) DaiTerr (11. 3. 2010 11:13)
Není tady
Světlo sterilizuje
Ano, aby o to víc to světlo zviditelnila 
Když je tma, jsou vidět i hvězdy, když se rozední a tama zmizí, světlo splyne se světlem a po tmě není ani památky.
Světlo potře tmu, tma světlo jen ještě víc zviditelní.
Světlo existuje i bez tmy, tma je jen nedostatek světla.
Není tady
Lupi, z čeho konkretně čerpáš ? (sterilizuje, ..nemnoží.. apod.) to by mě v životě nenapadlo...
unglaublich !
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Myslíš jako, že světlo je vlastně předimenzovaná tma? Bo tma je poddimenzované světlo? 
No..vlastně když zapnu doma "stmívač" - tak to přímo vidím...
Není tady

Wiki napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Myslíš jako, že světlo je vlastně předimenzovaná tma? Bo tma je poddimenzované světlo?
No..vlastně když zapnu doma "stmívač" - tak to přímo vidím...
Z jistého pohledu i tak to lze říci.
Ale tak, jak všechno "jeden Celek je", tak i tma/světlo jedno jsou, jen každé o určité výši energie. Nebo tak nějak bych to chtěl popsat. 
Není tady
DaiTerr napsal(a):
no až tak nikoli příteli, ale pro zdejší husopasky
to úplně vyhovuje.
Není tady