Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#526 25. 3. 2010 12:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Ženatý přítel..a rozchod

Blossom napsal(a):

Krásně jste se všichni chytli oponování myšlence, že VŠ prostředí a vedení firmy je zárukou duchovní úrovně. Ačkoli nic takového já netvrdím, dokonce jsem to v dalším příspěvku upřesnila, že vzdělání žádná záruka  samozřejmě není, jen jsem chtěla říct, že zrovna Tercilla má podle mě k pavlačové a nádražní úrovni hodně daleko.

Ale nikdo jste mi neodpověděl na otázku, co konkrétně na tom jejím příspěvku vidíte pavlačového a nádražního.

Co by psali ? Nic. Protože Tercila jen reprodukovala , nikoliv že by sama vedla obdobné hovory....

Já vidím občas tu 4.cenovou   v jiných příspěvcích. 
Příkladem bylo : Prčá.... Hihihí...   
Silácké řeči a tahání triček-  je to  dobře popsané Agewou.  Tím se baví  "vzdělanci" i plebs .... Nevidím  rozdíl.  Naopak s každou další vypitou sklínkou se může stát z estéta čuník a z  obhroublého  dlaždiče tichý melancholik.....

Není tady

#527 25. 3. 2010 13:15

majkafa
Host

zuzi, za mým hihi, nikdy jinak nepíšu, se skrývá pouze to, že se mi tam v tu chvíli nechce dát tohohle smajlíka big_smile . To je všechno. Jestli ti to přijde jako nějaká cenová, to je tvoje. hihi big_smile

#528 25. 3. 2010 14:07

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majkafa- to nebylo na tebe ... big_smile   " Prčáááá a hihí " tu bylo  - nebudu malovat  staršidýlka na sklo- kromě tebe v jednom  případě daleko zřetelněji  blíže k  výčepu.... Asi tak půl roku zpět. stolt

Není tady

#529 25. 3. 2010 14:25

majkafa
Host

zuzi777a napsal(a):

Majkafa- to nebylo na tebe ... big_smile   " Prčáááá a hihí " tu bylo  - nebudu malovat  staršidýlka na sklo- kromě tebe v jednom  případě daleko zřetelněji  blíže k  výčepu.... Asi tak půl roku zpět. stolt

zuzi, vím, koho myslíš.
Ale chtěla jsem to napsat, neboť mé hihi už tady někdo komentoval. Nevím přesně kdo, nechce se mi to hledat.

#530 25. 3. 2010 14:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Blossom... smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#531 25. 3. 2010 14:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Krásně jste se všichni chytli oponování myšlence, že VŠ prostředí a vedení firmy je zárukou duchovní úrovně. Ačkoli nic takového já netvrdím, dokonce jsem to v dalším příspěvku upřesnila, že vzdělání žádná záruka  samozřejmě není, jen jsem chtěla říct, že zrovna Tercilla má podle mě k pavlačové a nádražní úrovni hodně daleko.

Ale nikdo jste mi neodpověděl na otázku, co konkrétně na tom jejím příspěvku vidíte pavlačového a nádražního.

Na tom jej príspevku vidím mierne pavlačové to, že kolegovi nepovedala sovj názor, ktorý by bol prípadne odlišný, ale s úsmevom sa chopila jeho názoru, prezentovala ho tu a ešte sa tvári neutrálne - akože ona nič, ona muzikant. Tak Terci, buď frajerka a napíš, ako to je: Sotožňuješ sa s jeho názorom a schvaľuješ ho, alebo máš odlišný? Lebo úprimne povedané, názor neznámeho chlapa, bohvie za akých okolností povedaný a bohvieako myslený, ma nejako veľmi neberie. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#532 25. 3. 2010 17:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

"vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske
Ony "vtipné" narážky mají i baby - to bys koukala, co dokáže udělat kolektiv v podstatě slušných mamin s chlapem, který mezi ně zabloudí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Kór, když tu hubu tak proříznutou nemá. No a "uhánění" patří mezi oblíbené pánské hry, ovšem s tím, že není nutno vždy vyhrát = uhnat, ale jen si zažít ten pocit "já bych mohl, kdybych chtěl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ostatně ony ani všechny dámy uhánění se nebránící nehodlají s Pepou rovnou hupnout do duchen http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Všechno je to víceméně krajový folklór...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#533 25. 3. 2010 19:43

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

"vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske
Ony "vtipné" narážky mají i baby - to bys koukala, co dokáže udělat kolektiv v podstatě slušných mamin s chlapem, který mezi ně zabloudí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Kór, když tu hubu tak proříznutou nemá. No a "uhánění" patří mezi oblíbené pánské hry, ovšem s tím, že není nutno vždy vyhrát = uhnat, ale jen si zažít ten pocit "já bych mohl, kdybych chtěl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ostatně ony ani všechny dámy uhánění se nebránící nehodlají s Pepou rovnou hupnout do duchen http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Všechno je to víceméně krajový folklór...

To jsem mela na mysli.
Mela jsem vzdy dojem, ze tem se panove dvorili nejvyrazneji, nehrozilo, ze budou muset dokonat a nejaky adrenalin z lovu mozna vyziskali. Kolikrat staci rict ano a clovek ma hned klid, protoze mu puvodne zhavy pan zacne vyhybat obloukem. V podstate takova neskodna hra.big_smile

O babach nemam pochybnost, ted je nas v praci zhruba 60% bab a obcas je mi ruznych mladych a pohlednych messengeru a podobnych lito, je to jak vlezt do jamy lvove. big_smile

Není tady

#534 15. 4. 2010 20:03

Pavla1982
♥♥-----
Místo: Praha

Hezký večer všem...stolt
Po určité době vám opět píšu, protože můj vztah s přítelem došel do konečné fáze..Dnes jsem si přečetla znova celou nit..a musím chtě nechtě uznat, že jsi měla Zuzzi v pár větách pravdu..můj přítel v dost věcech lhal..a nejhorším na tom je, že i v těch nepodstatných...má 2 letou holčičku s v jiném městě..a nikdo o tom nevěděl..a pravděpodobně ani neví dál..dozvěděla jsem se to náhodou...a opravdu jsem po tom nijak nepátrala...přijel kamarád s fotkami své rodiny, a na jedné byl on a sestra mého kamaráda..s miminkem..prý přítel jeho sestry je hodně pracovně vytížený...mráz mi přeběhl celým tělem..jenže copak mám právo říct, že to tak není?offtopic
Poprosila jsem ho, jestli by mi tu jednu rodinou fotku nevěnoval..trochu divil..ale věnoval..další střípky mozaiky se začaly pomalu skládat sami..asi by to bylo na déle..a rozebírat to už nemá smysl..lhala bych, kdybych tvrdila, že ni z toho není smutno..zítra s ním mám schůzku..a vím, že tohle není člověk, jehož bych chtěla mít dál v životě..ani jako přítele a ni jako kamaráda..jen nemůžu nalézt správná slova, jenž mu mám říct...

Není tady

#535 15. 4. 2010 20:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Choď teraz klamať inú a ničiť život inej - to by som mu povedala ja... wink

Brita

Není tady

#536 15. 4. 2010 20:15

Pavla1982
♥♥-----

Selima napsal(a):

Choď teraz klamať inú a ničiť život inej - to by som mu povedala ja... wink

Díky Selli..pussa

Není tady

#537 15. 4. 2010 20:23

werena30
♥♥♥♥---

Chápu správně,že tobě i manželce uniklo,že má poměr s třetí,se kterou má levobočka?

Není tady

#538 15. 4. 2010 20:39

Pavla1982
♥♥-----

werena30 napsal(a):

Chápu správně,že tobě i manželce uniklo,že má poměr s třetí,se kterou má levobočka?

No wereno...zní to hrozně..ale ano...

Není tady

#539 15. 4. 2010 20:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je síla... Pavlo, možná je to pouhá konspirační teorie, ale nesloužila jsi mu nakonec jako dobrý krytí?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#540 15. 4. 2010 21:00

Blossom
Host

Pavlo, tak máš jednu špatnou životní zkušenost za sebou. Jen buď ráda, žes pravdu o něm zjistila dřív, než bys   měla s ním dítě i ty...to by pak bylo mnohem těžší.
Zopakuju znovu, co jsem psala někde zkraje tohoto vlákna - raděj pryč od takového ženatého machistického týpka, máš přeci na víc.
Věř, že tohle časem přebolí a bude zas líp.

#541 15. 4. 2010 21:21

Pavla1982
♥♥-----

helena napsal(a):

Tak to je síla... Pavlo, možná je to pouhá konspirační teorie, ale nesloužila jsi mu nakonec jako dobrý krytí?

Heli, je to možný..těžko říct, co byla lež a co pravda...já ani nevím kdo on je..

Není tady

#542 15. 4. 2010 21:22

Pavla1982
♥♥-----

Blossom napsal(a):

Pavlo, tak máš jednu špatnou životní zkušenost za sebou. Jen buď ráda, žes pravdu o něm zjistila dřív, než bys   měla s ním dítě i ty...to by pak bylo mnohem těžší.
Zopakuju znovu, co jsem psala někde zkraje tohoto vlákna - raděj pryč od takového ženatého machistického týpka, máš přeci na víc.
Věř, že tohle časem přebolí a bude zas líp.

Bloss...omluva za některé mé reakce..musela jsem si šlápnout do toho ...abych zjistila že tam je..
Děkuju..

Není tady

#543 15. 4. 2010 21:55

Blossom
Host

Netřeba se omlouvat, není myslím proč.
Teď naber sil na to definitivní ukončení vztahu, to je vždycky bolavé, ale pak už se to bude jen hojit, veř. Zvládneš to.
A hodně štěstí do nového života.

#544 18. 4. 2010 20:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pavlo, vracím se k mému prvnímu příspěvku tobě- Máš na víc!! Zaklapni dveře a jdi dál!  Hlavně pryč od toho  *****    Každá zkušenost - byť třeba blbá- je k něčemu dobrá... Tobě teď není asi nic moc- ALE-  poděkuj Pánu Bohu( nebo tomu čemu chceš věřit), že nejsi na místě té  manželky, nebo té druhé milenky.... stolt Drž se!

Není tady

#545 26. 4. 2018 8:27

Elena1978
♥------

V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupi­ny.iplace.cz

Není tady

#546 26. 4. 2018 9:37

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Proc to cpes do vsech stoletych vlaken???

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#547 29. 6. 2018 14:11

kami85
♥------

Uvědom si, že pokud si začneš s chlapem, který podvádí svou ženu, tak i když skončí s tebou, bude to pořád chlap který podvádí svou ženu... a pokud tu svojí současnou ještě i ponižuje, není ti to divné ?

Není tady

#548 29. 6. 2018 18:19

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Mankote, ty seš otravnější než ti sypači čaje, co sem lezou.
To fuckt nevidis, ze lezes do mrtvych vlaken???

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí