29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blossom napsal(a):
Krásně jste se všichni chytli oponování myšlence, že VŠ prostředí a vedení firmy je zárukou duchovní úrovně. Ačkoli nic takového já netvrdím, dokonce jsem to v dalším příspěvku upřesnila, že vzdělání žádná záruka samozřejmě není, jen jsem chtěla říct, že zrovna Tercilla má podle mě k pavlačové a nádražní úrovni hodně daleko.
Ale nikdo jste mi neodpověděl na otázku, co konkrétně na tom jejím příspěvku vidíte pavlačového a nádražního.
Co by psali ? Nic. Protože Tercila jen reprodukovala , nikoliv že by sama vedla obdobné hovory....
Já vidím občas tu 4.cenovou v jiných příspěvcích.
Příkladem bylo : Prčá.... Hihihí...
Silácké řeči a tahání triček- je to dobře popsané Agewou. Tím se baví "vzdělanci" i plebs .... Nevidím rozdíl. Naopak s každou další vypitou sklínkou se může stát z estéta čuník a z obhroublého dlaždiče tichý melancholik.....
Není tady
zuzi, za mým hihi, nikdy jinak nepíšu, se skrývá pouze to, že se mi tam v tu chvíli nechce dát tohohle smajlíka . To je všechno. Jestli ti to přijde jako nějaká cenová, to je tvoje. hihi
zuzi777a napsal(a):
Majkafa- to nebylo na tebe ...
" Prčáááá a hihí " tu bylo - nebudu malovat staršidýlka na sklo- kromě tebe v jednom případě daleko zřetelněji blíže k výčepu.... Asi tak půl roku zpět.
zuzi, vím, koho myslíš.
Ale chtěla jsem to napsat, neboť mé hihi už tady někdo komentoval. Nevím přesně kdo, nechce se mi to hledat.
Blossom...
Není tady
Blossom napsal(a):
Krásně jste se všichni chytli oponování myšlence, že VŠ prostředí a vedení firmy je zárukou duchovní úrovně. Ačkoli nic takového já netvrdím, dokonce jsem to v dalším příspěvku upřesnila, že vzdělání žádná záruka samozřejmě není, jen jsem chtěla říct, že zrovna Tercilla má podle mě k pavlačové a nádražní úrovni hodně daleko.
Ale nikdo jste mi neodpověděl na otázku, co konkrétně na tom jejím příspěvku vidíte pavlačového a nádražního.
Na tom jej príspevku vidím mierne pavlačové to, že kolegovi nepovedala sovj názor, ktorý by bol prípadne odlišný, ale s úsmevom sa chopila jeho názoru, prezentovala ho tu a ešte sa tvári neutrálne - akože ona nič, ona muzikant. Tak Terci, buď frajerka a napíš, ako to je: Sotožňuješ sa s jeho názorom a schvaľuješ ho, alebo máš odlišný? Lebo úprimne povedané, názor neznámeho chlapa, bohvie za akých okolností povedaný a bohvieako myslený, ma nejako veľmi neberie.
Není tady
"vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske
Ony "vtipné" narážky mají i baby - to bys koukala, co dokáže udělat kolektiv v podstatě slušných mamin s chlapem, který mezi ně zabloudí Kór, když tu hubu tak proříznutou nemá. No a "uhánění" patří mezi oblíbené pánské hry, ovšem s tím, že není nutno vždy vyhrát = uhnat, ale jen si zažít ten pocit "já bych mohl, kdybych chtěl..."
Ostatně ony ani všechny dámy uhánění se nebránící nehodlají s Pepou rovnou hupnout do duchen
Všechno je to víceméně krajový folklór...
Není tady
helena napsal(a):
"vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske
Ony "vtipné" narážky mají i baby - to bys koukala, co dokáže udělat kolektiv v podstatě slušných mamin s chlapem, který mezi ně zabloudí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Kór, když tu hubu tak proříznutou nemá. No a "uhánění" patří mezi oblíbené pánské hry, ovšem s tím, že není nutno vždy vyhrát = uhnat, ale jen si zažít ten pocit "já bych mohl, kdybych chtěl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ostatně ony ani všechny dámy uhánění se nebránící nehodlají s Pepou rovnou hupnout do duchen http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Všechno je to víceméně krajový folklór...
To jsem mela na mysli.
Mela jsem vzdy dojem, ze tem se panove dvorili nejvyrazneji, nehrozilo, ze budou muset dokonat a nejaky adrenalin z lovu mozna vyziskali. Kolikrat staci rict ano a clovek ma hned klid, protoze mu puvodne zhavy pan zacne vyhybat obloukem. V podstate takova neskodna hra.
O babach nemam pochybnost, ted je nas v praci zhruba 60% bab a obcas je mi ruznych mladych a pohlednych messengeru a podobnych lito, je to jak vlezt do jamy lvove.
Není tady
Hezký večer všem...
Po určité době vám opět píšu, protože můj vztah s přítelem došel do konečné fáze..Dnes jsem si přečetla znova celou nit..a musím chtě nechtě uznat, že jsi měla Zuzzi v pár větách pravdu..můj přítel v dost věcech lhal..a nejhorším na tom je, že i v těch nepodstatných...má 2 letou holčičku s v jiném městě..a nikdo o tom nevěděl..a pravděpodobně ani neví dál..dozvěděla jsem se to náhodou...a opravdu jsem po tom nijak nepátrala...přijel kamarád s fotkami své rodiny, a na jedné byl on a sestra mého kamaráda..s miminkem..prý přítel jeho sestry je hodně pracovně vytížený...mráz mi přeběhl celým tělem..jenže copak mám právo říct, že to tak není?
Poprosila jsem ho, jestli by mi tu jednu rodinou fotku nevěnoval..trochu divil..ale věnoval..další střípky mozaiky se začaly pomalu skládat sami..asi by to bylo na déle..a rozebírat to už nemá smysl..lhala bych, kdybych tvrdila, že ni z toho není smutno..zítra s ním mám schůzku..a vím, že tohle není člověk, jehož bych chtěla mít dál v životě..ani jako přítele a ni jako kamaráda..jen nemůžu nalézt správná slova, jenž mu mám říct...
Není tady
Choď teraz klamať inú a ničiť život inej - to by som mu povedala ja...
Není tady
Selima napsal(a):
Choď teraz klamať inú a ničiť život inej - to by som mu povedala ja...
Díky Selli..
Není tady
Chápu správně,že tobě i manželce uniklo,že má poměr s třetí,se kterou má levobočka?
Není tady
werena30 napsal(a):
Chápu správně,že tobě i manželce uniklo,že má poměr s třetí,se kterou má levobočka?
No wereno...zní to hrozně..ale ano...
Není tady
Tak to je síla... Pavlo, možná je to pouhá konspirační teorie, ale nesloužila jsi mu nakonec jako dobrý krytí?
Není tady
Pavlo, tak máš jednu špatnou životní zkušenost za sebou. Jen buď ráda, žes pravdu o něm zjistila dřív, než bys měla s ním dítě i ty...to by pak bylo mnohem těžší.
Zopakuju znovu, co jsem psala někde zkraje tohoto vlákna - raděj pryč od takového ženatého machistického týpka, máš přeci na víc.
Věř, že tohle časem přebolí a bude zas líp.
helena napsal(a):
Tak to je síla... Pavlo, možná je to pouhá konspirační teorie, ale nesloužila jsi mu nakonec jako dobrý krytí?
Heli, je to možný..těžko říct, co byla lež a co pravda...já ani nevím kdo on je..
Není tady
Blossom napsal(a):
Pavlo, tak máš jednu špatnou životní zkušenost za sebou. Jen buď ráda, žes pravdu o něm zjistila dřív, než bys měla s ním dítě i ty...to by pak bylo mnohem těžší.
Zopakuju znovu, co jsem psala někde zkraje tohoto vlákna - raděj pryč od takového ženatého machistického týpka, máš přeci na víc.
Věř, že tohle časem přebolí a bude zas líp.
Bloss...omluva za některé mé reakce..musela jsem si šlápnout do toho ...abych zjistila že tam je..
Děkuju..
Není tady
Netřeba se omlouvat, není myslím proč.
Teď naber sil na to definitivní ukončení vztahu, to je vždycky bolavé, ale pak už se to bude jen hojit, veř. Zvládneš to.
A hodně štěstí do nového života.
Pavlo, vracím se k mému prvnímu příspěvku tobě- Máš na víc!! Zaklapni dveře a jdi dál! Hlavně pryč od toho ***** Každá zkušenost - byť třeba blbá- je k něčemu dobrá... Tobě teď není asi nic moc- ALE- poděkuj Pánu Bohu( nebo tomu čemu chceš věřit), že nejsi na místě té manželky, nebo té druhé milenky.... Drž se!
Není tady
V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupiny.iplace.cz
Není tady
Proc to cpes do vsech stoletych vlaken???
Není tady
Uvědom si, že pokud si začneš s chlapem, který podvádí svou ženu, tak i když skončí s tebou, bude to pořád chlap který podvádí svou ženu... a pokud tu svojí současnou ještě i ponižuje, není ti to divné ?
Není tady
Mankote, ty seš otravnější než ti sypači čaje, co sem lezou.
To fuckt nevidis, ze lezes do mrtvych vlaken???
Není tady