29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila napsal(a):
Holky nehádejte se
, to je vidět, že neděláte v mužském kolektivu jako já.
Já se od těch našich zlatíček dovídám pěkné věci
.
Zrovna dnes mi kolega sdělil, že i když je doma spokojený a neměnil by a chce se svou paní mít děti, tak stejně s příchodem jakékoliv, samozřejmě pokud možno "hezké nové tváře", která je ochotná se nabídnout!!!, to dobrodružství prostě spáchá. Protože to tak prej chlapi maj. Jednoznačně to vidí tak, že to záleží na té ženě - jestli se ona nabídne. Tak proč by prý nevyužil? A to opravdu zdaleka není jediný. Prostě kdyby prý ty ženy neroztáhly... nebyly by nevěrní.
Tak co chcete dál řešit?
s tím nesouhlasím. stavíš tu chlapy do role chudáků, kteří jsou obětí ženských. ale tak to taky není. já se Tercilo nenabízím a chlapy od sebe musím odhánět. je fuk, jestli svobodný, ženatý, zadaný. z vlastní zkušenosti vím, že na NE neslyší, nebo jen na čas. oni nejsou tak svatí, jak z nich děláš. chápu, že občas nemyslí hlavou, ale něčím jiným, ale nedělala bych z nich zase úplný chudáky, který nějáká megera ulovila. jen si klidně přiznejte, že třeba i ti vaši mohli být z těch, kdo se mínil zbláznit, aby dotyčnou uhnal a ne naopak.
Není tady
Alyssa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Alyssa napsal(a):
Jo, Zuzi, můj případ je takový. Ale mám taky kamarádku, která před x lety ženatého od rodiny "odvedla". Tenkrát tím bohužel oba způsobili ostatním bolest, ale teď, víc jak po deseti letech, jsou všichni zúčastnění spokojení. Oni jsou manželé a bývalá manželka si našla partnera, se kterým je jí dobře a sama říká, že se k sobě hodí víc než s tím původním manželem.
Často spolu lidi v manželství zůstávají i když jsou nespokojení, ale nemají odvahu odejít. Odvaha někdy přijde až s příchodem nového partnera-milence či milenky. Pro druhou stranu je to smutný, ale časem naopak zjistí, že to tak bylo dobře, i když to pro ně bylo bolestivé.zevšeobecňuješ a omlouváš. znám pár holek, kterým chlap odešel za jinou sukní a za řeči, že to bylo dobře, by ti nejspíš jednu vrazily. za takové řeči bych tě nechala žít na čas jejich život, aby ses trochu probrala.
Nezevšeobecňuju a netvrdím, že to tak je vždycky, ale někdy to tak může dopadnout, jako třeba v případě, který jsem popsala. Ty snad znáš jenom takové, které se tím do smrti užíraly? Nikdo neříká, že projít si něčím takovým je procházka růžovým sadem, nezlehčuju jejich trápení, ale není snad dobře, když si nakonec nějaká z těch podváděných manželek může po čase říct, že je vlastně dobře, že to takhle dopadlo? Třeba proto, že pochopily, že jejich manžel je notorický sukničkář a mají ho z krku a můžou být rády, že jsou teď šťastné a spokojené s někým jiným?
samozřejmě, že znám i ty, které si rozvodem pomohly a byly šťastnější a s lepším chlapem než jakýho měly před tím. a tady vůbec nejde o nějáké užírání se drahá ... ono ať to bolí, jak to bolí, dřív nebo později to přebolí všude a do konce života se snad neužírá nikdo. mluvím o faktu, že všechno nekončí happyendem - óóóó jak je fajn, že k rozvodu došlo, žije se mi daleko líp on totiž rozvod není jen záležitostí dospělých, ale týká se mnohem více lidí a halvně - dětí. a jestli si myslíš, že ty ocení, jak je fajn, že tatík odešel bydlet k jiné paní, tak asi moc čteš růžovou knihovnu. ono to totiž nejvíc zasáhne právě ty děti a pokud otec nebyl násilník, opilec nebo bůh ví co, aby fakt, že s nimi nesdílí jednu domácnost považovaly za něco super, tak je to pro ně spíš trápení. a jasně, nemusíš mi povídat, jak přece táta může fungovat i na dálku. tohle je sice hezký, ale bohužel trochu málo. a fakt, že místo obou rodičů má dítě jen jedno, občas - v lepším případě tatínka aspoň na víkendy, v horším s novou rodinou tatík zapomene na tu starou včetně dětí, moc pozitivně nevidím. a když pominu všechny ty stresy, zklamání, trápení, které si sebou nesou, tak ona to ta rozvedená maminka taky nemá zrovna lehký. utáhnout všechno finančně, řešit co s dětma při nemoci, zaměstnavatelé taky dneska neberou ohledy na to, jestli je nějáká ženská samoživitelka, nebo není atd atd. a jasně, časem si může najít třeba někoho jinýho, lepšího, ale ono taky je blbost tvrdit, jak se chlapi, kteří se v téhle době celkově něják extra nemají chuť vázat, se budou rvát zrovna o maminu se dvěma, třema dětma.
a víš, ne každej chlap, co odejde je notorickej sukničkář, aby se jeho exmanželky radovaly, jak ho mají z krku.
ono to vždycky nekončí tak jak to tu popisuješ, konec dobrý, všechno dobré. a dělat, že to ano, je úplná blbost, realita bývá kolikrát úplně někde jinde.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...Pavlo, moje výroky jsou bohužel takové. Je to chvílemi nadsázka, chvílemi údiv a možná i smutek. Kdo nepochopí, ať nepochopí. Nemůžu stejně tak jako ty vysvětlovat každé slovo a počin...
Udelalas to tak sgvjele..., ze Babi a "nevernice", NYNEJSI, BYVALE, i ty ADEPTKY..., by ti mely byt nadosmrti vdecne...
![]()
![]()
, za "zivelnou pohromu", kt. jsi zpusobila mezi "chapajicimi" a temi ostatnimi...
Viktorko,
Myslím, že ty máš co dělat se sebou samotnou..měla by jsi řešit svůj život..
Není tady
Miši napsal(a):
Mám tomu rozumět, že je to vyhrožování??????
Vidíš to moc černobíle
Není tady
Alyssa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Alyssa napsal(a):
Já nemám bohužel tolik času, abych procházela všechny příspěvky jako ty a hledala, jak můžu ostatní chytit za slovo. Na vysvětlenou-těmi "dalšími" jsem myslela tebe, Zuzi nebo Zklamanou, prostě vás, které máte na její vztah jednoznačně negativní názor.
ale ale ale, kdopak to tu do mě šije? Jo ahaááá - nějaké oponentka, co má jinej černobílej názor
Drahá Alysso - věz, že tebe jsem ještě tak nějak nezaznamelala, ale tady ses docela hezky proflákla, že odteď tě budu pozorněji číst...![]()
Ps - neměla bys promáznout nějaké své staré vlákna, či příspěvky? To víš, my fundamentalistky máme plno času na prolejzání Babinetu a najít to slovo, za které tě můžem pěkně chytnout. (ps2 - tím, že sis mě vzala do h**y, nasr*lala sis do bot- mohla jsem tě i nadále přehlížet jak krajinu...ale asi se ti stýská po mých bojovných ztečích
)
A já, že mám jednoznačně na její vztah negativní názor: já ji dokonce tohoto týpka dopřála (najdi si ten příspěvek), jen ať si s ním užije slasti až do konceNestačím zírat, kam to až může dojít..
dtto: vidíš to moc černobíle - sakra, kde je to vaše barevné vidění, různé úhly atd?
Noo, tak se mi zdá, že tady někdo nemá nadhled a není sám, že?
Není tady
Axi napsal(a):
Neměnil by, hezké nové tváře, ochotná nabídnout, dobrodružství, spáchá, prej chlapi maj, jestli ona nabídne, nevyužil, kdyby ženy neroztáhly, nebyli by nevěrní. Milenka odmítla, vrátil k ženě, nic mu nechybělo, časem se ukázalo, prašť jako uhoď, měnit nemusel. Té své, druhou manželku, podvádět nebude, ale kdepak, ale kdepak. Bude chytřejší, do dalšího stěhování se mu nechce. Druhá si myslí, poté co opustil, špatnou, hnusnou, nehezkou, první, druhou. Žádné domněnky, jen jsem práskla.
Zajímalo by mě, jaká je tohle cenová. Dále mi není jasné, jestli tě to pobuřuje nebo vzrušuje. Chvílemi mi přijde, že spíš to druhé.
a že bychom udělali písmenkový výcuc Axiho vět a proslovů? Tak to by tu byla jen vagína, vulva, myslíš přirozením a jiné podobné pikantnosti - tak nevím, asi ho to vzrušuje že? Ps. To je která cenová Axi?
Cokoliv řeknete, může být použito proti vám....to je dobrá věta, co?
Není tady
Pavla1982 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...Pavlo, moje výroky jsou bohužel takové. Je to chvílemi nadsázka, chvílemi údiv a možná i smutek. Kdo nepochopí, ať nepochopí. Nemůžu stejně tak jako ty vysvětlovat každé slovo a počin...
Udelalas to tak sgvjele..., ze Babi a "nevernice", NYNEJSI, BYVALE, i ty ADEPTKY..., by ti mely byt nadosmrti vdecne...
![]()
![]()
, za "zivelnou pohromu", kt. jsi zpusobila mezi "chapajicimi" a temi ostatnimi...
Viktorko,
Myslím, že ty máš co dělat se sebou samotnou..měla by jsi řešit svůj život..
a co ty PaVLO? uŽ SI DOŠLA K NĚJAKÉMU ŘEŠENÍ?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pavla1982 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Udelalas to tak sgvjele..., ze Babi a "nevernice", NYNEJSI, BYVALE, i ty ADEPTKY..., by ti mely byt nadosmrti vdecne...![]()
![]()
Viktorko,
Myslím, že ty máš co dělat se sebou samotnou..měla by jsi řešit svůj život..a co ty PaVLO? uŽ SI DOŠLA K NĚJAKÉMU ŘEŠENÍ?
Tušila jsem, že to přijde..:jojo:Došla jsem k tomu, že si dáme čas...ale v návaznosti na tvou otázku nedovalím si někoho soudit..ať je to v jakkékoliv situaci..proto ten předchozí příspěvek..
Není tady
Nevidis, neslysis - poblouznena "penisem", zcela neznamym predtim... promin, ale Axi je v "cemsi" mi velmi blizky...
Zklamaná Promiň v návaznosti na tento příspěvek..
Není tady
Axi: jestli tě to pobuřuje nebo vzrušuje
A víš, že ani jedno, ani druhé?
Prostě si to při kafi poslechnu a občas si řeknu "bože, ještě že to nemám doma (snad)" . Ale proč bych to nevzala jako informaci o tom, že takhle někdo uvažuje, že jo.
Ale na Tobě mě tady docela udivuje, že máš trpělivost můj poměrně dlouhý text vlastnoručně přeťukávat - opisovat vlastním slohem... To MNĚ by se asi nechtělo.
Z toho mám zase dojem já, jako by Tě to vzrušovalo .
Upravil(a) Tercila (23. 3. 2010 18:52)
Není tady
Ppavlaa: s tím nesouhlasím. stavíš tu chlapy do role chudáků, kteří jsou obětí ženských
Počkej, Pavli, to jsem nebyla moje slova - já jsem přepsala to, co mi říkal kolega.
On doslova řekl, že když je ženská svolná, proč by toho nevyužil, i když je doma spokojen.
Kdybys mě znala, nikdy bys neřekla, že mám chlapy za chudáky, kdepak .
Není tady
Neřekla bych, že někdo je tu zjevný chudák a nebo oběť. Ani chlap, ani ženská.
Podle mě hodně chlapů to za ženské ze svého okolí prostě zkouší. No a když se náhodou trefí a dotyčná se jeví jako svolná, tak si ten chlap řekne - no bezva, jdu do toho, to bych byl přeci blbej to nevyužít...
Když už jsme zabrousily do těch citátů, přidám ještě jeden příznačný k tématu:
Abys byla nejlepší -stačí to jedno jediné,
jinak budu muset ohlídnout se po jiné.....
Tercila napsal(a):
Prostě si to při kafi poslechnu a občas si řeknu "bože, ještě že to nemám doma (snad)". Ale proč bych to nevzala jako informaci o tom, že takhle někdo uvažuje, že jo.
Ale na Tobě mě tady docela udivuje, že máš trpělivost můj poměrně dlouhý text vlastnoručně přeťukávat - opisovat vlastním slohem... To MNĚ by se asi nechtělo.
Z toho mám zase dojem já, jako by Tě to vzrušovalo.
Ne. Pavlače a nádražní restaurace mě nevzrušují. Prý dáma .
Není tady
Axi napsal(a):
Tercila napsal(a):
Prostě si to při kafi poslechnu a občas si řeknu "bože, ještě že to nemám doma (snad)". Ale proč bych to nevzala jako informaci o tom, že takhle někdo uvažuje, že jo.
Ne. Pavlače a nádražní restaurace mě nevzrušují. Prý dáma
.
Axi, tak to jsi tedy netrefil ani náhodou. Jsi úplně mimo.
Nechci mluvit za Tercilu a o jejím životě moc nevím, ale z jejích příspěvků již dřív jsem pochopila, že ona pracuje v takřka výhradně vysokoškolském prostředí v práci a mimo to myslím vede s manželem 2 firmy..
Takže s tou úrovní pavlače a nádražní restaurace jsi opravdu zcela mimo mísu. Ale to nakonec není u tvých příspěvků žádná výjimka....
Blossom napsal(a):
Nechci mluvit za Tercilu a o jejím životě moc nevím, ale z jejích příspěvků již dřív jsem pochopila, že ona pracuje v takřka výhradně vysokoškolském prostředí v práci a mimo to myslím vede s manželem 2 firmy..
Takže s tou úrovní pavlače a nádražní restaurace jsi opravdu zcela mimo mísu. Ale to nakonec není u tvých příspěvků žádná výjimka....
Až doteď jsem nevěděla, že "výhradně vysokoškolské prostředí" je zárukou nepavlačovosti a duchovní úrovně.
Blossom, ono to zase tolik o vzdělání není.
majkafa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Takže s tou úrovní pavlače a nádražní restaurace jsi opravdu zcela mimo mísu. Ale to nakonec není u tvých příspěvků žádná výjimka....Až doteď jsem nevěděla, že "výhradně vysokoškolské prostředí" je zárukou nepavlačovosti a duchovní úrovně.
Blossom, ono to zase tolik o vzdělání není.
Majkafo, víceméně souhlasím, že ZÁRUKA to opravdu není, ovšem chtěla jsem říct, že k nádražní restauraci to má opravdu daleko.
Ale abychom mluvily přímo k věci na kterou Axi reagoval: Tobě se Tercilin příspěvek zdál nějakým způsobem duchovně pavlačový, nádražní? Jak naznačuje Axi? Mě tedy vůbec.
Spíš se mi zdají dost podivné Axiho interpretace a jeho přepis...svědčí to o Axim, ne o Tercile.
Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Takže s tou úrovní pavlače a nádražní restaurace jsi opravdu zcela mimo mísu. Ale to nakonec není u tvých příspěvků žádná výjimka....Až doteď jsem nevěděla, že "výhradně vysokoškolské prostředí" je zárukou nepavlačovosti a duchovní úrovně.
Blossom, ono to zase tolik o vzdělání není.Majkafo, víceméně souhlasím, že ZÁRUKA to opravdu není, ovšem chtěla jsem říct, že k nádražní restauraci to má opravdu daleko.
Ale abychom mluvily přímo k věci na kterou Axi reagoval: Tobě se Tercilin příspěvek zdál nějakým způsobem duchovně pavlačový, nádražní? Jak naznačuje Axi? Mě tedy vůbec.
Spíš se mi zdají dost podivné Axiho interpretace a jeho přepis...svědčí to o Axim, ne o Tercile.
Moje bábinka (1896 narozená) měla jen 4 třídy obecné a můj otec ( dveře polepené tituly před i za jménem) si s ní tak rád povídal ( byla to jeho tchyně) . Nikdy nikomu nedával najevo jak moc je sečtělý, vzácně vzdělaný a prakticky polyglot své doby. Když byl v "krizových letech" vykázán ze svého pracoviště ( pro nepřístojné názory a divné styky se západem) jeho spolupracovníci na práci "lopatické" si svého "Doktora" jak mu přezdívali nemohli vynachválit. Lidskost , znalost , empatičnost nikdy neměřil stohy sečtených knih, ale tím, co si z nich kdo odnesl .Mezi chlapy od lopaty a od volantu byl šťastný stejně jako mezi svými studenty a křivulemi.
Vím, že mezi "vzdělanci jsou taková prasata, že ti všežravci stejného jména by se za ně styděli. To, že Blos vypíchla VŠ prostředí pro mě znamená jen to, že takové názory, které popsala Tercila se naprosto nevyyhýbají "vzdělaným" .
A k Axiho vstupům? Už jsem si mnohokrát všimla, že má klikrát chování slona v porcelánu a názory (některé) zralé na přeshubu. Jindy mě mile překvapí naprosto empatickým vstupem, který má dokonce i hlavu i patu a ne jen útržkovitý sloh zfetovaného vědátora.
Upravil(a) zuzi777a (24. 3. 2010 11:32)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Miši napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Podívejte se na klubko chlapů kolem nového ( ne jejiich )auta - jsou to malí kluci. Tak ráááádi by si pohráli... Zkusili plyn, spojku.... jen kdyby měli klíčky...
A to samé s dobýváním ženských. Jen holt některý zůstane u snění o ferari a jiný to bude donekonečna zkoušet, jestli by ty jeho líčky nepasovaly :.... a někdo na to ferari má... a jeho klíčky pásnou přesně.....
Aby pak zjistil , že má místo ferari zas jen trabanta....
Není tady
Blossom napsal(a):
Axi napsal(a):
Tercila napsal(a):
.
Ale úroveň človeka vysoká škola nerobí... Koľkí mali len nedávno Vysokú školu marxizmu-leninizmu - a urobilo to z nich nóbl ľudí? A ani vedenie firmy neurčuje úroveň - u nás sú všetci mafiáni úžasní biznismeni v oblekoch a s noťasmi pod pazuchou.
A pohybujú sa medzi politikmi
, inými bizinismenmi a najnovšie aj v šoubiznise...
To len tak na okraj týchto argumentov, k Tercile ani Aximu sa vyjadrovať nejdem, oni si to vybavia sami.
P.S. Podľa mňa je celý parlament a valná väčšina "šoubiznisu" obrovská pavlač štrajchnutá staničným bufetom šiestej cenovej. Bez ohľadu na vzdelanie
Upravil(a) Selima (24. 3. 2010 13:19)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Alyssa napsal(a):
Nezevšeobecňuju a netvrdím, že to tak je vždycky, ale někdy to tak může dopadnout, jako třeba v případě, který jsem popsala. Ty snad znáš jenom takové, které se tím do smrti užíraly? Nikdo neříká, že projít si něčím takovým je procházka růžovým sadem, nezlehčuju jejich trápení, ale není snad dobře, když si nakonec nějaká z těch podváděných manželek může po čase říct, že je vlastně dobře, že to takhle dopadlo? Třeba proto, že pochopily, že jejich manžel je notorický sukničkář a mají ho z krku a můžou být rády, že jsou teď šťastné a spokojené s někým jiným?
samozřejmě, že znám i ty, které si rozvodem pomohly a byly šťastnější a s lepším chlapem než jakýho měly před tím. a tady vůbec nejde o nějáké užírání se drahá ... ono ať to bolí, jak to bolí, dřív nebo později to přebolí všude a do konce života se snad neužírá nikdo. mluvím o faktu, že všechno nekončí happyendem - óóóó jak je fajn, že k rozvodu došlo, žije se mi daleko líp
on totiž rozvod není jen záležitostí dospělých, ale týká se mnohem více lidí a halvně - dětí. a jestli si myslíš, že ty ocení, jak je fajn, že tatík odešel bydlet k jiné paní, tak asi moc čteš růžovou knihovnu. ono to totiž nejvíc zasáhne právě ty děti a pokud otec nebyl násilník, opilec nebo bůh ví co, aby fakt, že s nimi nesdílí jednu domácnost považovaly za něco super, tak je to pro ně spíš trápení. a jasně, nemusíš mi povídat, jak přece táta může fungovat i na dálku. tohle je sice hezký, ale bohužel trochu málo. a fakt, že místo obou rodičů má dítě jen jedno, občas - v lepším případě tatínka aspoň na víkendy, v horším s novou rodinou tatík zapomene na tu starou včetně dětí, moc pozitivně nevidím. a když pominu všechny ty stresy, zklamání, trápení, které si sebou nesou, tak ona to ta rozvedená maminka taky nemá zrovna lehký. utáhnout všechno finančně, řešit co s dětma při nemoci, zaměstnavatelé taky dneska neberou ohledy na to, jestli je nějáká ženská samoživitelka, nebo není atd atd. a jasně, časem si může najít třeba někoho jinýho, lepšího, ale ono taky je blbost tvrdit, jak se chlapi, kteří se v téhle době celkově něják extra nemají chuť vázat, se budou rvát zrovna o maminu se dvěma, třema dětma.
a víš, ne každej chlap, co odejde je notorickej sukničkář, aby se jeho exmanželky radovaly, jak ho mají z krku.
ono to vždycky nekončí tak jak to tu popisuješ, konec dobrý, všechno dobré. a dělat, že to ano, je úplná blbost, realita bývá kolikrát úplně někde jinde.
No, Pavli, proste to ber tak, že je to 50:50. Nemusí to byť oslobodenie a krok k lepšiemu - ale môže. Dokonca aj pre tie deti.... Poznám najmenej dvoch dospelých, ktorí tvrdia, že by ich detstvo - a údajne celý život - bolo šťastnejšie, keby sa ich rodiča boli zavčasu a SLUŠNE rozviedli, namiesto aby si až do smrti robili navzájom zo života peklo. Takže netreba zovšeobecňovať ani tak, ani onak.
Upravil(a) Selima (24. 3. 2010 13:17)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Miši napsal(a):
.... a někdo na to ferari má... a jeho klíčky pásnou přesně.....Aby pak zjistil , že má místo ferari zas jen trabanta....
No jo, ale kdyz si nekdo soustavne plete ferrari s trabantem, tak si nic jineho nez trabanta nezaslouzi, at toho, co mel doma nebo ty vsechny dalsi.
Není tady
Kdzy jsem jeste zila v Cechach, obcas jsem premyslela o tom, kolik kancelarskych chlapackych reci je mysleno vazne a kolik z nich je vedeno kvuli tomu, aby chlap zapadl do kolektivu. Nakolik to je vlastne kulturni zalezitost. Stejne tak "vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske. A kolik z mych tehdejsich kolegu by v pripade, ze by slo do tuheho, uhlo.
Není tady
Blossom napsal(a):
Axi napsal(a):
Tercila napsal(a):
.
Tak to je teda fakt něco, pohybovat se takřka výhradně ve vysokoškolském prostředí a vést dvě korporace. V údivu padám na zadek Ale vo to víc mi ty pavlače a čtvrté cenové přijdou divný
Upravil(a) Axi (25. 3. 2010 8:41)
Není tady
Krásně jste se všichni chytli oponování myšlence, že VŠ prostředí a vedení firmy je zárukou duchovní úrovně. Ačkoli nic takového já netvrdím, dokonce jsem to v dalším příspěvku upřesnila, že vzdělání žádná záruka samozřejmě není, jen jsem chtěla říct, že zrovna Tercilla má podle mě k pavlačové a nádražní úrovni hodně daleko.
Ale nikdo jste mi neodpověděl na otázku, co konkrétně na tom jejím příspěvku vidíte pavlačového a nádražního.
elena007 napsal(a):
Kdzy jsem jeste zila v Cechach, obcas jsem premyslela o tom, kolik kancelarskych chlapackych reci je mysleno vazne a kolik z nich je vedeno kvuli tomu, aby chlap zapadl do kolektivu. Nakolik to je vlastne kulturni zalezitost. Stejne tak "vtipne" dvousmyslne narazky se sexualnim podtextem vsude, kde to jde i nejde a uhaneni kazde aspon trochu uchazejici zenske. A kolik z mych tehdejsich kolegu by v pripade, ze by slo do tuheho, uhlo.
já mám pocit, že pokud se sejdou víc jak dva chlapy, tak je to často o tom "tahání trika" jeden před druhým , jen aby si někdo nemyslel, že dotyčný je podpantoflák a nemá na to. když jsem chodila s ex do hospody " na jedno" bylo mi občas směšný, jak se tam jeden před druhým vytahoval......a při tom doma byly naprosto jiní.
Není tady