|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Adule bez zaplacení jsou na MMB šance mizivé. Já teď členství nemám zaplacené, protože nemám k prodeji skoro nic. Už jsem prodávání věcí vzdala a dávám je na charitu nebo kamarádkám.
Ale ta částka fakt není vysoká. Jestli máš víc věcí, tak se to vyplatí.
Toxikologii snad potřebovat nebudeme. 
Není tady

já si MMB neplatím a prodala jsem většinu co jsem chtěla, takže bych neřekla že jsou šance mizivé 
taky budu mt v květnu 7 let od svatby a v srpnu jsme spolu celkem 12 let 
Upravil(a) Petruša (17. 3. 2010 19:44)
Není tady
petrus, no vidis jaky jsem blb:-)))))))) oboje je neco pres 20 km
adul, diky za seznam, tam toho je, ze vubec nevim co bych objednala:-)
jinak ja clenstvi zaplacene mam a taky myslim ze uz se mi to zaplatilo...
my budem v dubnu s chlapem 9 let a pripada mi to jak vecnost, o deckach ani nemluvim...
Není tady
Já MMB taky neplatím a většinu věcí jsem prodala. Ale oblečení moc neprodávám, nebaví mě se s tím piplat a vydělat na jednom kusu oblečení 30 Kč... ale prodávala jsem minulý měsíc látkové pleny a utržila asi 1000... Předtím jsem prodala šátek na nošení dětí a ještě si proto přijeli až k nám domů 
Na MMB jsem si dávala inzerát na vyhotovení bylinných čajů, ale ten mi zrušili, musela bych si tam platit docela vysoké členství, takže na to kašlu. Kdyby byla bída nejvyšší, tak to zkusím na měsíc, na dva, ale obyčejný ezoterický časopis má inzerci levnější...
Dneska jsem koupila dětem jarní botky a po podepsání Adamových bot jsem zjistila, že boty mají vadu, špatně přišitý šev u achilovky, tlačilo by ho to, takže to musím vrátit... Blbý je, jestli mi je vezmou na měsíc na reklamaci a pak dostanu jiné na výměnu, protože budu muset zítra rovnou koupit jiné 
Není tady
Tak včerejší kafíčko s kámoškou jsem si užila. Z domu jsem odešla před 16hod a vrátila se večer kolem půl deváté. Simča už spala a Miška byla připravená na spánek, takže M. to zvládnul dobře, takže jsem mu řekla, že si takhle vyrazím častěji. Holky, to byl relaaaax!!!!
Jinak já taky prodávám na MMB, ale ty miminkovské věci teda vůbec nejdou. A to už jsem si zaplatila to nejlevnější členství, ale teda nic moc. Prodávám to od 10-50,- a když si ženská napíše o dva overaly za 30,-, tak to poštovné jí výjde teda dráž - a to se vyplatí
Co dobře prodám je moje "větší" obleční. Prostě větší velikosti tam jdou. Těhotenské jsem prodala teda hned!
Není tady

Žanet
Já těhotenské zase neprodala, ale dětské oblečení neprodávám (posílám do DD), takže zkušenosti nemám. Prodala jsem věci jako ohřívačku na lahve,odsávačku na mlíko i na rýmu, kočár a tak
makči tak to ještě jde, to by jste tam přinejhoršim byli za chvilku. Domčovi to dělali na Kladně, cesta tam hodinu
Není tady
adule můžeš inzerovat podemnou, mám tam hvězdy, když jde o jednorázovku, tak není problém.
Makči neboj, tohle by nás rozhodilo každou. Já byla v jičíně na mandlích ve 3tí třídě, detaily ti psát nebudu, protože bych tě vyděsila. Tehdy se trhalo " za živa " Takže jdi do Poruby 
Není tady
Misho, diky moc, nejdriv to zkusim a kdyz nic, tak to vyuziju, diky moc 

Není tady

Karal jen si to užívej 
na ty pidi lidičky
jsou nádherný věci
já nakupuju pořád, jsem úchylná 
Není tady

No Karal, jen nakupuj zvesela
Já si na MMB zakazuju chodit, já už mám plný šatník a Mikuláš taky 

Není tady

Karal jen nakupuj, je to krásný, já bych taky nakupovala jak ďas, čekat holčičku
A že máš pocit že vše není dost dobré se absolutně nedivim 
Není tady
Tak dneska si naši odvezli malou. My jdeme o víkendu na ples - Myslivecký. Jinak nic moc nového. Ve školce se malé moc líbí a pořád mi mluví o škole. Tak jsem zvědavá na příští rok až půjdeme k zápisu.
Není tady
Karal jen si pěkně zanakupuj
Co já tu mám růžové věcičky, tak to jsou většinou trochu větší. Ty nejmenší už jsem stačila dát pryč.
Jak jste si užili dnešní první jarní den? My báječně. Vyjeli jsme na odrážedlech a když jsme se pořádně projezdili, zašli na hřiště. Jsem z toho víc strhaná než děti. 
Není tady

my úžasně,i když K je pořád strašně nastydlej, tak jsme šli ven, perfektně mě to nabilo a je mi krásně
A ještě je mi fajn "na duši" protože, nevím jestli jsem to tupsala, ale Kuba nesnáší změny, má z toho zezačátku hysteráky, takže dneska hysterčil kvůli novým botám, dopoledne dvakrát,odpoledne taky dvakrát, ale pak už je vzal na milost a ještě jsme toho hodně nachodili i neznámýma cestama. Neznámýma pro něj, já s ním mám problémy i s tímhle, třeba když ho chci někde kde to nezná,postavit na zemi, tak se drží jak klíště a nejde, bojí se. Dneska jsem vždycky řekla kde je Domča a on chodil kam on
Není tady
tda Kubík je takový panikář?
dneska to jaro teda bodlo ... já chtěla ještě na hory, ale sluníčko je taky fajn 
Upravil(a) Misha (18. 3. 2010 21:22)
Není tady

jj
Naši tam jedou ve středu, já myslela že pojedu s tou mámu teď v sobotu a nakonec, protože tam jedou v tu středu, musí do Lípy na nějaký úřady. Takže netušim kdy tam pojedu, ale každopádně ti dam vědět předem 
Není tady

jj
Jen si už připadam jak debil, že nejsem schopná tam dojet 
Není tady
No koukám, že co se oteplilo - tady nikdo
Holky tak jsem už na FB - pod jménem Žaneta Balcarová - tak kdo tam jste, tak šupky mezi mé přátelé 
Není tady

SOURIS on sedí, počítá to jen na měsíce a ne na dny, takže zítra tam bude 6 let
Děkujeme za přáníčko. Tašku dostal k Vánocům 
Není tady