6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak dneska jsem byla s malou v akvaparku. Moc se jí to líbilo ani nechtěla domů. A to jsem jí ještě slíbila,že pojedem do prahy do Čestlic do akvaparku. Holky byly jste tam některá. Jaké to tam je?
Není tady
Piškůtku my tam ještě nebyli.
Já jsem na Aukru prodávala normálně zadarmo, ale už je to delší dobu, ale nezdá se mi, že by to zpoplatnili....
věci dávám na MMB nebo na Sbazar.
Žanet krásně si užij dnešní kafíčko bez dětí
Není tady
jj je to možný že už se to neplatí, vim jen že tenkrát manžel něco platil
Piškut nevim
Není tady
Piškut - v Čestlicích jsme taky nebyli... Šmoulové jsou hitovka, co? Ale o CD nevím.
Žanet - užij si kafčo
Já prodávám přes MMB, nebo přes zdejší kamenný bazar. Oblečení po dětech jsme udali nedávno, celé za 2000, to jsem moc ráda, já už myslela, že to vyhodím do popelnice.... A dokonce to vypadá, že T. prodal hluboký kočár, teda, jestli si to ti kamarádi ještě nerozmyslí...
Tak jsem si vzpomněla, že musím zítra do toho bazárku, měla jsem si vyzvednout peníze z prodeje před 2 týdny...
Není tady
Piskut, posli mi v SZ mailovou adresu, poslu ti kontakt na jednu pani z MMB, ja jsem ted pres ni kupovala Anglictinu pro nejmensi (jak bezi na CT2) za 25 Kc a ta toho ma spoustu. Kdybyste chtel jeste nekdo jinej, poslu vam kontakt a seznam CD a DVD
Není tady
Ahojda holky
Makči to je trápení, já bych ho nechala šmiknout jeden den to udělají a druhej deš domů a ani nic nevíš, já byla jako malá a pohoda, teď to zrovna řeší kamarádka s dr a půjdou taky protože malej chytí i prdy a jsou pořád doma , kámoška byla před týdne s holkou 9 a zaplatila si postel a já tenkrát taky platila, ale samotná by tam nebyla.
Včera jsem se byla vlnit na latinu, kámošku jsem vzala sebou a natlemily jsme se dneska jsem jak když mě někdo přetáhnul holí
Co vím tak na aukru je to zpoplatněné a posílají pak složenku na zaplacení nějaké % částky z prodaných věcí, jinak mě šli těhu hadry pryč hned o to byl zájem na MMB
Alexx no vidíš a mě se ta kabelka taky líbila a nakonec i najdeš cos nehledala, taky se mi to stává
Není tady
adul, ja chci taky kontakt, prosiiiim...
klaris, ja uz vcera v noci nemohla usnout, kdyz jsem si predstavila, ze mi maleho nekde operuji a ja cekam na vysledek....:-(
Není tady
Klaris, no podezřívám tě, že jsi mi tu kabelku uhranula A já ji teď nemůžu najít Já jsem ji fakt včera nenašla, já jsem snad d.e.b.i.l ! Už jsem udeřila i na Martina (v legraci), jestli tam neměl nějakou milenku, které se ta kabelka líbila
Na Aukro jsme dávali jen jednou, ale nic moc. A peníze chtěli zaplatit. Myslím, že na MMB jsou cenově lepší a i úspěšnost snad vyšší. Já jsem zrovna včera nabalila balík věcí na mimi ségře - těhuli, ještě tam mám další pytel, tak ho prohrábnu a bude asi další balík Nechala jsem si pár základních věcí, kdyby náhodou
Piškůt, v Čestlicích to vyjde docela draho, chtěli jsme tam jít taky. Cena za dospělého 160,- / hod., dítě 110,- / hod. No koukni na ceník http://www.aquapalace.cz/aquapark-cenik .
Gio, do kterého bazárku nosíš kabely s hadrama Taky bych tam došla
Není tady
Alex - chodím do Krtka, Štenberkova ulice, ale berou oblečení jen v 100% stavu a podle sezony. Ale třeba neberou sametové miminkovské oblečení, prý to vůbec nejde na odbyt...
Není tady
ahoj holky,
ono je to jak kde s tou mandlí, my v nemocnici přes noc vůbec nebyli. V 10 dopo nástup, ve 13 operace, v 17 domů. Ale kamarádka co byla loni s klukem (jsou z Přerova, nevím jestli byli na operaci tam), tak tam nastoupili jeden den, druhý šel na operací, třetí tam ještě byl a až další den ráno šli domů
Není tady
petrus, ja se praveze dozvedela ze u nas je to taky na vyber, v Jicine jsi tri dny, jak to pises a v Porube te poslou domu jeste tyz den, ale pry kdyz to zacne krvacet, tak rychle zpatky, ze hrozi vykrvaceni, tak si rikam, ze kdyby nahodou musel, tak radsi at je tam dyl pod kontrolou
holky sledujete jaky jsem plasan? jeste neni nic jisteho a uz nespim kvuli nemocnici...:-))) co se tyka decek, jsem uplne prastena, ja nejsem schopna je nechat nikde ani pres noc, proste kvocna co je musi mit porad pod kridly, nevim co bude az zacnou sami chodit do skoly, to asi nerozdycham:-)))
alexx a co ti na milenku rekl?:-)))
Není tady
makči ono pokud krvácí víc než by měl, tak nechají v nem. do rána. Máte tod aleko do tý Poruby?
Není tady
Makči, on už mě bere s rezervou a klidem, protože ví, že občas ráda vyšiluju, když se jedná o ženské Teda spíš ty kokrétní Ale já to hodila jen tak v legraci (i když jako možnost se to vylučovat nemusí, že ) Mikuláš mi řekl, že mi ji schoval skřítek "Zašupšák", kterého mají ve školce.
Jinak držím palec s těmi mandlemi u Fanouška
Není tady
tina napsal(a):
Souris, no - jo, ledaže bys neměla náhradní - páč by ti mohly venku popraskat rtíky
No tak to mám problém.
Právě koukáme s dětmi na video z plavání, na kterém je Filípkovi asi 8 měsíců. Udivuje mě nejen to, že už je tak velkej, ale i to, že už jsem tolik let máma, ale přitom se cítím pořád stejně nedospěle jako dřív.
Není tady
makči dobrý, ale já nevim jak to máte daleko... Jak dlouho by vám trvalo tam jet zpět kdybynastalo nějaký to krvácení?
jj Souris, to mi povídej, Dominikovi bude v neděli 6 ...
Není tady
Jiříkovi za 4 měsíce, já budu v květnu 7 let vdaná... to je děs - přitom je zajímavý, že mi přijde, že kluky mám jenom chvilku, že to hrozně letí, ale moje současné příjmení už mi úplně přirostlo a to staré se mi zdá divné takové jako cizí...
Není tady
Souris, nechces poslat cislo na toxikologii??? Ja ho mam uz ulozene v mobilu, driv polykal veci Marta, ted David
Jinak u nas prima den - byla jsem na zapisech do skolek, do 3 a v kazde povida reditelka: jo, oni mu uz budou 4 , to je dobry, pak cte dal.... aha, tak vy jste na MD, tak to je horsi Takze se na to
Holky, vy si vsechny MMB platite? To mne se nemuze vyplatit, kdyz si vezmu, kolik veci chci prodat, tak to je elpsi je dat nekomu zadara... takze bez zaplaceni nemam vubec sanci neco prodat, ze??
Není tady
tina napsal(a):
Jiříkovi za 4 měsíce, já budu v květnu 7 let vdaná... to je děs - přitom je zajímavý, že mi přijde, že kluky mám jenom chvilku, že to hrozně letí, ale moje současné příjmení už mi úplně přirostlo a to staré se mi zdá divné takové jako cizí...
leti to strasne, to mne zas prijde to soucasne prijmeni nejake cizi a to jsem vdana v lete uz 7 let
Není tady
Adul, myslím, že lze inzerovat na MMB i zdarma, ale jen nějak omezeně. Já si občas zaplatím 160,- na tři měsíce, což není taková hrůza a podaří se mi i něco prodat Takže se mi to vlastně vrátí. To aukro je myslím dražší.
Není tady