6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.Vrátili jsme se ze umavy a já jsem tak líná.Celý den nedělám nic jiného ne peru,uklízím a vařím.Fuj.Chci zas dovolenou.
Karal u se těím na Barunku,to je zaková krása,jsem zas naměkko.
Matynce přejeme ve nejlepí k svátku a si to pěkně uijete jestli slavíte
Alex super,tak hurá dokud si to Martin zas nerozmyslí.Kdyby tu byl ten správný smailík,hodím ho sem.
Makči ajajaj,jen a to není zas něco na doktorku.
Petru,já mainku taky vidím.
Gio brzy se uzdrav.Tý jo,pěkně tě to skolilo.
Není tady
no jasně,u jí taky vidím, vimla jsem si e tam Gia dala "opraveno " Je super
MATYNCE PŘEJU TAKY VE NEJ K SVÁTKU
Není tady
Tak jsem po pohřbu i po oslavě narozenin tchána. Pohřeb nic moc. Nějak se mi to ani nechce rozepisovat. Ale oslava byla fajn. Sice jsem se bavila,ale bylo nebylo mi fakt na slavení.
Není tady
matynce vsechno nejlepsi! claire si uziva na chajde, tak snad si to pak precte:-)
o jake masince to porad mluvite?
Není tady
Dobré ráno holky, tak dneska zdravím z domova Mikulá v noci trochu zvracel a ráno průjem. Nevím, jestli je to ta třídenní viroza (zvracení a průjmy) nebo to má z toho, e včera vesele pil vodu z vany Take jsem ho nechala doma. Jetěe máme v práci nárok zůstat 3 dni doma na léčení a jsou placené.
Není tady
Matyldě dodatečně ve nej
ALexx tak a to brzy přejde
Já myslela e mě ráno trefí, zase sníh já u nechcíííí snad jim ta předpověď vyjde a o víkendu bude u krásně a pořádně jarně
Není tady
Díky Klaris Já to hlavně přeju Makči a ostatním, mé dítě je uk uk uk relativně zdravé Jitu, no já doufám, e si to zase rychle nerozmyslí
Včera tu byla večer normálně bouřka, teda trvala jen asi deset minut, ale k tomu sněhová vánice
No ta mainka je absolutně luxusní Někdy taky něco takového zkusím, na co ty lidi nepřijdou
Není tady
ahoj holky,
tady taky byla bouřka a pak jsem koukla a souvislá vstva sněhu Dneska fučí jak blázen, hnus
ALEXX a je Mikuláek brzy fit
KLARIS jestli fakt bude o víkendu hezky,t ak jen na víkend, pak má být zase v týdnu 8 stupňů (resp. na začátku týdne, dál ta předpověď nebyla)
Není tady
Petru mě na ohřátí stačí i víkend, těím se na grilovačku
Není tady
cau holky
diky za prani, ja dneska na alergo sondovala jak to s tim mym Fanousem muze byt a doktorka rikala ze si na 99% mysli ze bude mit nosni mandli, proto se mu porad vraceji ty rymy a zanety, zitra jdem na kontrolu na usni, tak se zkusim zeptat doktora, protoze tohle fakt neni normalni aby mel rymu od prosince s tridennimi prestavkami a to i v dobe kdy bere ATB... na druhou stranu nevim jak bych to resila, do spitalu se mi s nim moc nechce:-(
alexx, vam taky prejem uzdraveni
jinak snih tu mame po ranu taky, uz je to na poradnou depku a zas snezi:-(
Není tady
makči větina doktorů před třetímr okem mandli nechce trhat. No na nosní zajdi a uvidí. Je fakt e D to měl při mandli stejně jako popisuje u Fandy
Není tady
Alex: A je brzy lépe. A jsi zase fit.
Dneska jsem neměla kdo by mi vyzvedl malou. Jetě e můj taka jel k ségře do lbc tak si malou po spaní vzal a před chvilkou mi jí z lbc dovezl. Byla jsem ráda,jinak fakt nevím jak bych to udělala. Jetě e ten děda je. Malá teď kouká na večerdu a skládá u toho puzzle. Zítra s ní půjdu do akvaparku. U teď se těí.
Není tady
Ahoj babeny, kde jste kdo?? Tak dneska jsem jetě doma s Miklíkem. Ráno měl průjem, ale jinak je oproti včerejku pěkně ivý Zítra u se těím do práce
Dneska hledám od rána jednu kabelku, kterou nabízím na MMB a jedna paní chce míry. U jsem prohledala kdeco a kabelka nikde Já mám takové okno, vůbec nevím, jestli u jsem ji náhodou neprodala nebo někomu nevěnovala Ale jak jsem prohledávala věci i kabelky na patře, nala jsem spousty poztrácených věcí - sluchátka k mobilu, slevové kupony do Tesca v hodnotě 500,-, moji oblíbenou rtěnku...
Není tady
Já jsem tady Ale jaksi nevím o čem psát....
Holky, já jdu dneska poprvé od porodu na kafe s kámokou. Prostě budu na chvíli bez toho mojeho závisláčka!!!! Jsem zvědavá jak to tady s ní vydrí taulda. Ale já si to prostě uiju - u se moooc těím!
Alex, to tak bývá... Ale aspoň jsi nala dávno zapomenuté věci
Není tady
cau vespolek
s fandou na usnim to byl dneska horor, rval uz v cekarne, ze chce jit domu a ze boji doktora, ze bude pichat, no bylo tam plno lidi, ti byli hotovi, no a v ordinaci ani nemluvim, nakonec to vypada ze je to ta nosni mandle, dostal dalsi 3 sirupy vcetne pamykonu do nosu a za 14 dnu dalsi kontrola... pak by se to zaclo resit, no do spitalu se mi moc nechce:-(
alexx, neni na skodu nekdy prohlidnout barak, clovek se pak divi co vsechno ztratil a ani o tom nevedel:-)
zanet, ty si to dneska uzij, uz si to taky zaslouzis:-)
Není tady
Makci díky!!!
Jinak s těmi nemoci to je hrůza. Moc přeji, a je brzy lépe!!!!
Není tady
ALEXX
MAKČI chudák, ani se munedivim e řve, kdy je furt někde po dr. Snad u bude hezčí počasí a u to bude lepí. Ta mandle - to mě mrzí jestli budete muset jít do nemocnice. Zase na druhous tranu, snad by pak na tom byl líp
ANET uij si to
Není tady
Zanet, uzij si to, taky premyslim, ze bych nekam sla...chtela jsem ve stredu, kamaradka se vratila z Kuby a udelala vystavu fotek, ale ma judo, takze mam smulu
Alex, zacni hledat neco jinyho a pri tom najdes tu kabelku
Makci, chudak Fanda Ale na druhou stranu nevim, jak u vas, ale kamaradka ted byla s malym na vyndavani mandli a je mu 3 roky a kousek a uz tam s nim nemohla byt pres noc, protoze byl na oddeleni 3-6 let, kde uz to neni s rodici, takze pokud to mate taky tak, bylo by lepsi to zvladnout co nejdriv, aby tam nebyl chudacek sam
Ja jsem nejaka vycuckla, jak tu neni Martik, Davidek se neda nicim zamestnat
Není tady
ty jo adul, tak to me ani nenapadlo ze bych tam s nim nebyla...a jelikoz fanous je pekny zavislak, tak ten by mel asi trauma kdyby mel byt nekde sam... no uvidim co mi rekne nosni za dva tydny
adul, jojo marta doma, nervy navic, kdyz neni doma, tak vam chybi....:-))
Není tady
má do esti let nárok tam být s ním. Musí ti to umonit i za cenu e bys celou noc seděla na idli
Není tady
Holky, chci se zeptat, potrebuju se zbavit par veci, tehotenske obleceni, odsavacka mleka,... je lepsi to prodat pres MMB ci Aukro? Mate s Aukro zkusenosti?
Není tady
Petrua napsal(a):
má do esti let nárok tam být s ním. Musí ti to umonit i za cenu e bys celou noc seděla na idli
jo, to oni ti umozni, ale kamaradka prave rikala, ze mu dali takovou tu malou postylku se zabranama a ji na zidli a v noci ji nabidli ubytovani v jinem patre na ubytovne nebo mohla jet domu, stejne tam s nim nemohla byt pres noc, do 3 let je narok u nas ve FN na postel vedle detske postylky
na oddeleni 3-6 let je to pouze na nadstandartu a ty jsou dva a porad plne
Není tady
jo to jo, my takhle s D čekali tři měsíce na BUlovku, měli tam pořadník na pokoje při plánovaných operacích
Na Aukru (pokud to nezměnili) to platí tu inzerci
Není tady