6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karal nam se ze začátku osvědčili taky overálky a tak,sukýnky a atičky a jak začala terka sedět,ale kadý to ma jinak.
Holky jak je to s netovicema,známe děti je právě chytly,ale chci se zeptat,muu se třeba nakazit od ni kdy pujde do společnosti,nebo nemue byt bacilonosičkou-nevím jak to napsat?????Zítra máme jit na narozky a ona tam chce jit bez děti...tak nevim jestli tam jit taky nebo ne at to nechytnu????Jo ona u v dětství netovice měla.
Upravil(a) Katkad (12. 3. 2010 17:21)
Není tady
Katko pokud tvoje známá u netovice měla, nemělo by ti hrozit ádné nebezpečí.
Karal pro čerstvé miminko je nejlepí to jak píe - bodyčka, dupačky. Ovem protoe bude rodit v červenci a třeba bude vedro, tak se určitě i nějaké miniatičky budou hodit. Punčocháčky pouíváme v zimě, chodí v nich i doma místo tepláčků, odpadají tak problémy se sundaváním ponoek
Není tady
Honza taky nosi puncochace, jen si nepamatuju, jak to bylo kdyz byl malinkej..me se libi takove ty letni kompletky saticky s leginkama, ale nevim, jestli to neni jako u tech kalhot, ze jsme je nakonec nenosili, protoze jsem mela pocit, ze to musi tlacit do briska..ikdyz ty leginy mivaji nahore sirokou gumu..to jsou veci, jeste tomu porad nemuzu uverit, ze je to vazne holka :-) Uz jsem se trikrat divala do papiru z plodovky a fakt to tam je - pohlavi zenske :-)))
Není tady
Karal - moc gratuluju k holčičce
Já jsem dneska po letech navívila praktickou lékařku, teda posledních pět let jsem byla u doktora 2x a to kvůli ekg v těhotenství, tak mám antibiotika, dvoje oblbováky, poukaz na vyetření na kardiologii, urologii, neurologii a na krev, doktorce jsem se po píchnutí dvou injekcí málem sloila ordinaci a nějakou dobu odpočívala na lůku. Celkovu dobu pobytu v ordinaci jsem měla třičtrvtě hodiny
Není tady
Karal moc gratuluji!!!! To jsou krásné zprávy!!! Jinak já taky na začátku uila spíe bodyčka a overálky, obě holky mám jarní, take i v létě jsem nejraději dávala bodyčka. Simča měla prozatím atičky pouze na vítání občánků.
Gio, take koplet vyetření!!! Tak drím palce, a jsou vechny výsledky v pořádku a atb brzy zaberou!
Souris, Kačenka je nádherná, to u ani není pravda, e byla taková malinká co???
Není tady
SOURIS nádherná fotka, moc to Kačce sluelo
GIO tééda, to je hustý. Co ti je e tě honí po tolika vyetřeních?
Není tady
Katkad, nestovicema te kamaradka nemuze nakazit, pokud je mela, ale muze z nestovic chytit pasovy opar a v tom pripade by te nestovicema nakazit mohla...
Souris, nadherna fotecka
Gio, tak at ATB brzy zaberou...ani jsem nezpozorovala, ze bys rikala, ze ti neni dobre...
Není tady
Dobré ráno,
GIO jei, co tě to předpadlo za hnusnýho bacila?? A ti práky brzy zaberou!
ANET říkám si to kadý den, jak to hrozně letí. Včera jsem říkala manelovi, e u se zase těím, a uvidím u Karal čerstvé miminko, tak se mi smál.
Není tady
Gia napsal(a):
Karal - moc gratuluju k holčičce
Já jsem dneska po letech navívila praktickou lékařku, teda posledních pět let jsem byla u doktora 2x a to kvůli ekg v těhotenství, tak mám antibiotika, dvoje oblbováky, poukaz na vyetření na kardiologii, urologii, neurologii a na krev, doktorce jsem se po píchnutí dvou injekcí málem sloila ordinaci a nějakou dobu odpočívala na lůku. Celkovu dobu pobytu v ordinaci jsem měla třičtrvtě hodiny
Gio, tak to je neprijemny zazitek! Co te skolilo? Ja diky tem tehum, chodim co pul roku na EKG, ale i na testy na HIV jsem zrejme rizikova ci co stejne casto i casteji mi sleduji krevni obraz :-))
Souris, jen abys nedostala choutku Jinak satecky suprove, Kacenka je paradnice odmala..
Není tady
taky jsem chtěla napsat e třeba půjde Souris do třetího
Já myslela e kdy má prodlný netovice, tak nemůe chyit ani pásvej opar... e ten větinou chytěj starí lidi co neměli netovice, kdy jsou ve styku s někým s netovicema...
Není tady
Já jsem měla téměř celou zimu nějaké virozy, chřipky apod., ale poslední dvě nachlazení mě začalo bolet v zádech, jakoby od ledvin, akorát e teď u jsem nemohla vstát, chodit, leet nic... Take se bude řeit, proč to takhle mám... Na kardio jdu protoe prý mám elest na srdci (to se asi po 30 samo udělá...)
Ale zase je fakt, e nosím obě děti, imona tahám s kočárkem do kolky asi 15 schodů a T. nijak doma nepomáhá...
Karal - testy na HIV jsou fakt dost dobrý... Asi vypadá, e to potřebuje
Není tady
Ségra dostala pásový opar díky sníené imunitě a natovice absolvovala někdy v dětství...
Není tady
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=75585
znáte to? Výborný nápad...
opraveno
Upravil(a) Gia (13. 3. 2010 23:15)
Není tady
ahoj kocky
tak jsme od tchynat doma
karal, obrovska gratulace!!
gio, tobe rychle uzdraveni
tak nas fanda byl presne 3 dny bez rymy, od patku rymuje jak blazen, mala je taky nakrapla, ale to snad do pondelka prejde
ja jsem rozhozena kvuli praci, sefka me stopro nechce zpatky, se ji ani nedivim, no pokud mi pomuze najit neco v Ove, tak budu rada, jinak je mi z toho ouvej.-(
Není tady
makči proč tě nechce?
Gio tak snad ti ta vyetření dopadnou dobře. Ikdy na druhou stranu, pak by zase nevěděli co s tebou...no tak kdyby ti ATB pořáídně zabraly a měla bys klid. Drím palce
Není tady
Gia napsal(a):
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42177&p=4#p2416552
znáte to? Výborný nápad...
??? se mi tam ukazuje normálně nae debata...
Není tady
Karal já se nad miminkama rozplývám, to jo, ale choutky jsou něco jiného ne realita
Gio a ti nezjistí nic váného! Taky mi ten odkaz nejde otevřít.
Makčo to je blbý s tou prací. Doufám, e něco seene. Mně to čeká přítí rok a ouvej je mi z toho u teď...
Dneska jsme koupili oběma dětem nové helmy, dostanou je k narozeninám. Modrou a růovou, já bych i brala jinou barvu, ale oni jsou neoblomní.
Upravil(a) Souris (13. 3. 2010 19:54)
Není tady
Gio, masinka je nadherna
Makci, a proc te sefka nechce? Mne to ceka za 2 roky a taky je mi z toho nanic...snad se situace trochu zlepsi, ale kterej normalni zamestnavatel bude mit zajem o matku se dvema detma nejlepe na zkraceny uvazek, ze???
Gio, brzy se uzdrav
Petrusko, pasovej opar jsou de facto nestovice, kdyz je chytnes znova, ja se takhel nakazila normalnima nestovicema v 25.letech, tak proto jsem tak chytra
Není tady
dobre ranko
tak mlady se mi v noci pocural do postele a jeste zacal pekne kaslat az se z toho poblil, ja uz se z toho pobliju asi taky:-((
sefka me nechce, protoze bydlim daleko a na dojizdeni to neni, ted se ji nabourala asistentka, ktera bydli kousek a je dost potlucena, tak nechce riskovat se mnou, no a kdyz jsem ji rekla ze nastoupim jen na prechodnou dobu, tak me nechce proto, ze se ji vsechno zkomplikuje, bude muset vyhodit soucasnou, pak ja tam budu na chvili a zas bude muset hledat nekoho dalsiho a zaucovat, coz chapu, ale vzalo me to... ja s tim tak pocitala, ale kdyz jsem to pak slysela, tak mi to bylo lito
no kazdopadne musim do srpna neco najit a tady na ostravsku to bude fakt nadlidsky ukol
Není tady
No s tou prací to bude asi u vech podobné jako u Makči. Já jsem taky zvědavá co pak budu dělat. Moje původní práce je recepční v hotelu, kde se dělají 12h směny a noční sluby. Take tam se vrátit nemůu.....
Makči, no vy se fakt z těch nemocí nevyhrabete. A k tomu venku je tak hnusněěě
Není tady
makči tak to jo. To je bohuel logický Snad něco příhodnýho seene, drim palce
Adul to je "super", to jsem teda ráda, e ten pásák můu taky chytit
a jaktoe vidí mainku a já ne?
Není tady