18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja tu jsem,tak co karal....holčička???? U to ví???
ja jsem zvědava jako vechny tady asi.
Jinak my jsme doma a ani nejdem ven,to počasi je hnus.
Není tady
Karal, my toti vechny čekáme, a se konečně vymáčkne
Není tady
Wow!!!! Tak jsem se spletla Gratuluji A snad u to bude do konce jen a jen pohodička
Není tady
Claire, vzhledem k tomu, ze Honzik byl pohodove klidne miminko a ted je z nej relativne hodny kluk, bojim se, ze ted nas ceka poradna ulicnice :-)) Moc dekuju za drzeni palecku (jeste je prosim nepoustejte :-))!!!
Není tady
Karal mooooc gratuluji k holčičce
Vem přeji krásný den
Není tady
No já měla dračici Matyldu, pérovala mě od narození a ofka byla naopak andílek, říkala jsem vdycky miminko za odměnu... to bylo do roka; teď mě prohání, předevčírem vylezla po uplíkách a na kuch.linku, idle doma musím mít obrácené, aby nelezla na stůl, nebo si je třeba nepřistavovala k oknu nebo zrovna k té kuch.lince...vztekat se umí taky dokonale a hrozně ji baví acovat mi doklady,peněenku... samozřejmě vecko roztrhá
Není tady
Claire, vidis, tohle nas Honza nikdy nedelalal, on neni lezec dodnes..ze by na odrazedle zvedl nohy a rozjel se z kopce, to se taky nestane..je to takovy klidas v tomhle..jen je tedy malicko palicaty :-))
Není tady
Karal - SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRR vidí je to přeci velká bojovnice a jsem ráda e jsem si i dobře tipla, budete mít páreček a Honzik ji bude chránit
Není tady
tak jetě nemám dočteno, ale pohlaví jsem zahlídla!!! Já to věděla KARAL straně moc mmoc moc gratuluju
Není tady
Karal, gratulace obrovska Sice jsem to netipovala, ale moooooooooooc preju a malinko zavidim.... pokud bychom se nekdy rozhoupali do tretiho, potrebuju zarucenou radu na holcicku
Jinak ja byla na KO s Davidkem, nestovice dobry, uzlinky v trislech jsou uzlinky k nestovicim a s plazenim mu dava jeste 14 dni, ted posledni 3 dny je to trochu lepsi, ze zacina krcit a pouzivat i pravou nohu, tak snad to bude OK
A Martik mi zitra odjizdi s tchanojc do Egypta........bude mi smutno Jeste tak dlouho beze me nebyl
Není tady
ADULE buď ráda, e si alespoň trochu oddechne, Martínek se bude mít dobře. (já bych z toho byla taky na práky, ale p )
KARAL a kromě pohlaví jste tedy dostali vechny výsledky plodovky a vechno je v pořádku předpokládám
Není tady
Souris, jojo, vsechno tam kde ma byt..jen v Gennetu jsme stravili skoro hodinu, pac slecna se rozhodla ze neukaze nic :-)) Chces videt nozicku? Tudle! Spocitat prstiky? Tudle, ruce v pest :-) Nez se doktorce povedlo zkontrolovat srdce (byla zady), musela jsem nejdriv lezet na boku, pak jit curat, a pak jeste courat po chodbe :-))
Není tady
Karal GRATULACEEEEEEEEEEEE,moc jsem ti holčičku přála a mam za tebe uplně husinu....
Ted u se těím na slohovku,to bude zase vzrůo.
Není tady
Holky jste zlate! Diky!
Jsem se chtela zeptat, tech co maji holcicky, jestli z tech uzasnych vecicek, co na holcicky delaji, je neco jako parada super ale neprakticke (saticky, sukynky, puncochace, atd..), ted myslim na ty uplne malinke, vylihle :-))? Vim, ze treba na Honzu jsem mela hafo kalhot a skoro jsme je nenosili, nejvic mi vyhovovaly overalky a bodycko..diky..
Není tady