18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klaris napsal(a):
Adul neboj, Adu je taky měla a nakonec se to vstřebalo, dr říkala e do roka a pak se uvidí, měla to zdřejmě tříselnou kýlu
Klaris, a jak prosim te vypada triselna kyla???
Není tady
Zdravím a takhle večer. Nějak jsem vás nemohla najít,ale pak se povedlo.
Malá dneska měla tenis. Byla u mě ségra s malých Matoukem. Chudák nemůe chodit na jednu noičku. Dr jí řekla,e to můe být z rýmy a kale co má. Tak dává něco na zánět a zítra kdy se to nezlepí tak půjdou na ortopedii.
Není tady
ty jo tak to je hustý. O tom jsem jetě neslyela. Snad bude brzy ok
Není tady
Petrua napsal(a):
ty jo tak to je hustý. O tom jsem jetě neslyela. Snad bude brzy ok
Já o tom taky neslyela. Ale ségra mi přes skype psala,e u trochu chodí,ale noičku pořád za sebou tahá.
Není tady
Ahoj holky - vy u máte nový chlívek??? Nestíhám
Jinak vechny zdravím, u nás nic nového, jsem pořád v jednom kole, ale to u jsem tu psala.
Není tady
ahoj kocky
petrus, pry po tom zanetu v uchu musi zmerit sluch, tak snad to bude v poradku
ja se prisla rozloucit, ctyri dny budu bez netu, tak v sobotu papapa
Není tady
makči aha, tak to jo. Já u se lekla e se zase na vás valí nějakej zdravotní problém
Pikut tak snad se mu to upraví samo a brzy. Co ségra?
Není tady
Piskut, a oni dr. se segrou nic nedelaji a jen ji pozorujou, ci co???
Není tady
Ahojda holky
Adul měla takovou jakoby bouličku v třísle a dr mi řekla e do roka s tím nic nedělají e větinou zmizí a nakonec se vytratila
Makči uij si to a odpočin
Alexx tak na Zumbu je tu naprosto plno na minimálně měsíc, ale dostala jsem se na Latino a fakt super, byla jsem mokrá snad vude ale dneska mě příjemně bolí celý tělo a za týden jdu zase, kamarádce nabídli a si udělá kurs či nějaký zkoučky na Zumbu a mohla by tu od září ve fitku rozjet, no bylo by to super nemuseli bysme jezdit přes celý město
Není tady
Dobre ranko i k vam do chlivku..U nas nic noveho a tak jen dotaz: Kolik maji vase deticky normalni telesnou teplotu? Honza ma tak kolem 36, moje mama ma 35,4 cely zivot, tak by me zajimalo, jestli to "podedil", kolik je normalni u deti..
Není tady
Klaris, tak u vás na zumbě taky plno Tady, co chodívám já, tak v sobotu u museli udělat dalí lekci, normálně tam chodívalo tak 40 lidí, co jsem byla před 2 týdny, tak u nás tam bylo tak 60, ne-li víc. To u bylo hustý a z cvičení mi bylo docela blbě (vydýchaný vzduch, málo místa pro pohyb). Ale jinak jsem zumbě naprosto propadla a jsem závislák Chodím pravidelně kadou sobotu, u od vánoc a u i Martin mi řekl, e mě to hezky zpevnilo, prý mám hezčí zadeček (jako bych ho neměla hezký i tak ) a ztratila jsem tu pneumatiku kolem břicha, je pevný Kila dolů ale nejdou jak jsem chtěla. Ztratila jsem od vánoc kilčo, ale nakonec tohle mi nevadí, potřebuju se akorát cítit dobře. To mi asi narostly svaly či co
A navíc, u nás zumbu předcvičuje kluk a ikovnej Je radost na něj koukat - tíhlý, vyrýsované svaly a při tom pohybu je navíc sexy Tak se schválně cpu dopředu, abych měla dobrý výhled
Není tady
Pikůtku já u o zánětech z rýmy slyela. Můe se to vrazit prakticky kamkoliv
Karal mě tedy nenapadlo měřit dětem teplotu, kdy nejsou nemocní Navíc ná uní teploměr neměří nijak přesně, take já ti neřeknu...
Zumba je teď velice v módě, u nás otvírají také nové kurzy, protoe mají plno Alexx kdyby tu cvičil takovej chlap, tak tam chodím taky snad jenom kvůli němu
Dopoledne jsme byli hodinu venku a jsem úplně zmrzlá, já u chci teplo!!!
Není tady
Adule napsal(a):
Piskut, a oni dr. se segrou nic nedelaji a jen ji pozorujou, ci co???
Odebraly jí něco a je to v pořádku. A jde na dalí vyetření. Budou jí to dávat pryč z hlavy,aby to netlačilo,ale musí podstoupit jetě spoustu vyetřeních
Není tady
Karal - nevím, já teploměr skoro nepouívám
Na zumbu jsem se jetě nedostala, tuto zimní sezonu jsem pořád nachlazená, take kdy u se dostanu cvičit, tak jdu na power yogu nebo na kalanetiku a pořád se divím, e to není ádná legrace
Zítra nám přijede tchýně, docela se na ni těím, T. je pořád v práci, na víkend nebyl doma, Adam má antibiotika, ale zítra na kontrole ho doktorka prohlásí snad u za zdravého, já jsem nachlazená, imon nachlazený a rostou mu pičáky, no období na houby
Není tady
GIO koukam má toho teď dost, období nic moc Snad u bude líp, přítí víken u by mělo být o dost tepleji, tak snad u nemoci zmizí. My jsme nachcípaní vichni
Není tady
Petru - u Vás se ty virozy, angíny apod. taky točí pořád dokola, viď? U aby bylo jaro...
Není tady
jj pořád. Angíny jsou natěstí moje a teď jsem přebrala i rýmy, abych se v období mezi angínami nenudila Na rými je zase expert Domča a manel
Není tady
Nazdárek holky, Já jsem dneska bez malé. Můj taka si jí vzal. Zítra tam k naim jedu za ní. V sobotu máme oslavu u tchána má 60 let. Ale zítra jedu na pohřeb. Umřel mi v týdnu kamarád. Vím,e jsem to tady nepsala,ale neměla jsem sílu o tom psát. Vůbec. Jetě teď to je těké. Znala jsem ho od malička. Prostě mi je
Není tady
Piskutku, tak to je mi líto!!! A je brzy lépe.... Poslední dobou se toho na tebe nějak hodně sype!
Jinak vem marůdkům přeji brzké uzdravení.
Jinak Simča se začala vude stavět a ručkuje kolem nábytku. Horí je, e vechno bere, tohle jsem u Miky neznala, ale je fakt, e ta začala se vím mnohem později. V tomto věku se jetě nehla z místa.
Není tady
Pikut to mě mrzí s kamarádem Hodně síly. V J. si to uijte
Není tady