6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky, blížíme se tisícovce Tak šup do nového, než přetáhnem
Není tady
no ja cely kurz nakukuju na BBN kvuli zprave karal a uz jsem doma a porad nic:-(
no tak............?
Není tady
projela jsem i letňátka kvůli této informaci a dost mě bolelo vidět, v jakém jsou týdnu moje bývalé spolubojovnice, .... a prd z toho! žádné info.
Alex to mě docela překvapilo ten tvůj muž, ale je to blíženec (nebo má určo stejné příznaky blížencovské nemoci rozmiliarděni osobnosti) že jsem zvědavá, co z toho bude
Není tady
alexx, uplne jsem zapomnela poblahoprat za manzu, ted se toho rychle chyt at si to zas nerozmysli... a jestli je tvuj manza blizenec jak pise misha, tak to by ses mela cinit co nejdriv, taky mam jednoho doma a je na facku
Není tady
Misho, ja se do zimnatek ze kterych jsem vypadla tenkrat uz nedokazala podivat, s dalsim tehu to preboli, neboj.. Dneska jsem vas trochu zlobila,aby se tu taky neco delo :-))), ale prekopiruju vam zpravu z letnatek, kterou jsem tam dneska davala..jinak v patek bude velky utz v Gennetu a tam uz by melo byt jasno, bud z utz nebo z plodovky, ve stredu to budou dva tydny a rikali, bud dva nebo tri tydny ze budou vysledky..
Zpravy z dneska z neplanovane navstevy, bo mi vcera tvrdlo bricho, a tak jsem pro jistotu vyrazila nechat to zkontrolovat. Doktorka se me ptala, zda uz vime, co to bude.. ale ze pry kdyz to budu vedet z plodovky ze mi to nerekne :-)) tak jsme chvili kecaly, a ja ji rikam, ze je mi muzsky svet blizsi, a ona na to, nebojte, ona vas holcicka zmeni az se narodi.. a pak dodala: teda jestli se narodi holcicka :-)) A pak mi rikala, v cem jsou holcicky jine :-)) To teda bude sok, az mi v patek v Gennnetu reknou ze je to kluk :-))
Na druhou stranu jsem na kluky zvykla a nekdy si rikam, ze vubec nevim, co bych s holcickou delala :-)))
Není tady
Karal a jinak jsi o.k.? Ty fakt nemůžeš mít chvíli klidu. Určitě to ta holčička bude, to už je nám všem jasné
Alexx ničehož se nelekej a jdi do toho
Len budeme vám moooc držet palce, ať to se školkou vyjde. Kdy to budete vědět?
Není tady
Souris, no uz jsem dneska rikala doktorce, jestli zvladnu alespon jednou kontrolu delsi nez po tydnu..:-))) ze si pripadam jak hypochondr :-)) ona me sice objednava po trech tydnech ale v pulce se nejak vzdycky neco vyteli..Krome tvrdnuti me zlobilo i neskutecne caste courani na wcko, takze jsem chtela zkontrolovat moc kvuli mocaku..podle utz zatim vse ok..jojo, klid budu mit asi az v porodnici :-))
Není tady
já jsem tu zprávu na letňátkách četla Byla jsem zvědavá tak jsem tam šla hledat jstli něco najdu
Není tady
Petruso, me bylo jasne,ze me nekdo vystopuje :-)) Jen jsem mela trochu dovadivou, prece jen jsem po tom divnem vikendu mela obavy, co se zase deje..ja uz se zacinam docela tesit, az nam to reknou natuty, ono se holkam u nas pomerne casto stava, ze jim jednou reknou kluk, pak holka a pak zase kluk :-)) takze ja tomu utz uplne stoprocentne neverim :-))
Není tady
Karal, je fajn, že je vše OK No jsem zvědavá, jestli budeš mít holku
Mně to tvrdili na všech utz a překvápko bylo tenkrát až u porodu
Misho, tak ten můj chlap je sice vodnář, ale mám pocit, že má syndrom rozpolcené osobnosti Jedna osoba v něm je tak úžasná a dokáže se tak rychle proměnit a mám pocit, že ho vůbec neznám
Že bychom to nakonec daly spolu??
Ještě musíme teda vzít do party Klaris!!! Kde jsi, Klaris??? No uvidíme, jestli to stihnu, než se chlap zase rozmyslí...
Není tady
Jéé, Karal, tak já jsem napnutá jak kšandy a čekám, že nám tu holčičku pak už jenom potvrdíš!
Alexx - tééda, to jsou novinky, tak šup šup na to!
Souris - díky, dají nám vědět zhruba do 14dnů, no jsem fakt zvědavá. Strašně moc bych chtěla, aby se Eliška do té jedné školky dostala, protože se mi tam všechno hrozně líbí - přístup, zaměření, spousta aktivit pro děti - no jsem z té školky fakt nadšená, takže pokud to letos zase nevyjde, zklamání bude veliké Ale dneska jsem potkala kominíka, tak hádej, co jsem si hned přála?
Jo a sranda byla ve druhé školce, kde jsme byly u zápisu - já tam jako děcko chodila taky a normálně tam dělá pořád ta stejná paní kuchařka a protože jsme tam přišly zrovna v době, kdy se dětem chystalo jídlo, tak tam byla a ona mě normálně poznala! Po více jak 25letech, chápete to? A dokonce si vzpomněla i na jméno - no já jsem na ni koukala jako blázen!
Není tady
Alex, tak supky dupky na to
Karal, tak tos nam to dneska ani nemela psat, vis, jake jsme zvedavky
Len, drzim palce, ja byla pro prihlasku taky ve skolce, kam jsem chodila, ted tam dela reditelku ta, co mela me (ja ji nesnasela), ale taky me poznala, dokonce mi rekla, ze pokud tam M. prihlasim, tak ho vezme, bere 50 deti. Jenze ta skolka neni nic moc, je nejdal a musim daat prihlasku jako prvni v poradi k ni a pak az do tech skolek kolem nas... fakt nevim, co mam delat, tam bych M. musela vozit autem a kdyz to tak udelam, tak u nas nema sanci vubec.... jenze kdyz to udelam opacne, tak se treba do zadne skolky nakonec nedostane...fakt nevim, co mam delat
Do toho mam jeste starosti s D., mozna jste cetly, ze jsem mu nahmatala uzlinky v trislech, na kazde strane jednu a dneska tu byla mami a tati a rikali, ze Davidek se divne plazi, ze nepouziva pravou nozicku a ze bych s tim mela jit asi k dr., tak jsem z toho cela rozhozena.... ja z tech starosti taky asi nevyjdu
Není tady
Adule přeji ať je vše ok. Ať to je jen nezávadná uzlinka....
Alex, při mém štěstí ti tu budu s plochým břichem za 9 měs. blahopřát k narození potomka nezdá se to, ale min. měsíc jsem si sama namluvila těhu, ale nic
Jako když zaseješ se na mě nevztahuje a měření teploty už taky nepomáhá
ale nemám ani stavy nic, jen občas nějaký ten pocitek, ale jinak vše ok
Není tady
Karal ona to je úřeci bojovnice to víme a nakonec budeš ráda a užiješ si i culíkování
Alexx klidně do toho jdi na mě nečekej
taky byses nemusela dočkat
, možná jo ale tak až půjde Aduš do školy, teď jsem ve stádiu kdy nechci i když
už by se nechal ukecat, je pravda že si toho jedináčka užívám dokuď můžu
Adul neboj, Aduš je taky měla a nakonec se to vstřebalo, dr říkala že do roka a pak se uvidí, měla to zdřejmě tříselnou kýlu
Len přejeme ať to klapne
Není tady
Holky, taky vám tu školku přeju, držím pěsti...
Adul s dilematem neporadím, já šla loni jen u nás (abych měla větší šanci se dostat, aby mě nešoupli do žádné daleké a já si pak vyčítala, že jsem měla jít jen u nás). Byla jsem ve třech v našem okolí a do žádné mě nevzali a tak jsme do všech dali odvolání a na odvolání nás poslali do jiné, nové, kam nabírali deset dětí... ale je to tak, že každý den jezdím autem, ani přímý spoj autobusem tam není, takže najezdím denně dvacet kiláků jen vozením M do školky... Letos jsem k zápisu u nás nešla, Maty je spokojená tam, kde je...
Co uzlinky, už jste byli u dr?
Karal, to by bylo, aby tam ta holka nebyla!!!
My máme dnes náhradní plavání s Žofkou, v takový blbý čas 10:30, tak jsem ji teď dala spinkat a vypadá to, že fakt usnula tak to by i plavání mohlo proběhnout v pohodě
Není tady
Klaris, já právě si taky už zvykla na toho "jedináčka", je už velký, šikovný, samostatný A já se vyspím, dám si i v klidu kafčo atd. Mikuláš donedávna chtěl sourozence a teď mi poslední dobou tvrdí, že žádného nechce, že si chce hrát sám
Tak Martin řekl, že je na čase to napravit.
A já bych i chtěla a zase na druhou stranu si říkám, jestli už se mi do toho chce A pak si zase říkám, že když to bude do třicítky z krku, tak si s tím tělo ještě dobře poradí (snad i s tou váhou
).
Mishi, jsem přesvědčená, že jak do toho půjdu s tebou, tak se musíš chytit
Kdo je ještě na řadě, Tina chtěla třetí, Jituš myslím taky chtěla další, Klaris se hlásí povinně
Není tady
Alexx po víně nebo povinně
Já teď další mimi mám, kocour je mé druhé dítě neuvěřitelný mazel a závisláček na mě
, včera jsme byly poprvé u dr a byl vzornej i dr ho chválil jak je krásnej, bohužel už ne miminko je za 4týdny jednou takovej, holt má vše nej ten se neošidí, v noci nás budí ať si jdem hrát a když neuspěje tak mi alespoň tahá vlasy a líbá mě
tomu se prostě nedá odolat
Není tady
ahoj vespolek
mishi, ono to vyjde jak to nejmin budes cekat a potrebovat, uvidis!
adul, tak co ty uzliny? byli jste u dr.?
s plazenim neporadim, ale ja bych s tim asi taky zasla, treba te poslou na rehabku a vsechno se srovna a hlavne at uz mas konecne klid
no a nejde dat prihlasku do te skolky a pak i do ostatnich? ze by te treba vzali nakonec nekde jinde a tu prvni bys odmitla...
my byli na kontrole na usnim, tak jeste pristi tyden musi dorazit znovu
mala jde dneska na ockovani na zloutenku, sly jsme vcera, ale sestra nas poslala domu, pipina jedna, no nebudu se tu rozepisovat, uvidim jak dopadnem dneska
zitra az do soboty frcime s detma k tchynatum, bez tatinka, tak uz se tesim.-))
Není tady
zdarec,konečně mam dodělano co jsem měla,tak stiham i písnout.
Děcka jsou bohužel nachcípane,tak snad to brzo přejde.
Do školky jdem k zápisu už v dubnu,ale minulý týden jsem mluvila z ředitelkou,prvně se cukala že jsem s druhym doma,ale ja ji řekla že kdybych chtěla dat terku dřiv do školy už od 5 let tak musi byt předškolak,tak mi řekla že ji nejspiš vemou,no jsem zvědavá.
Adule,s lezenim taky neporadim,Kryštof je nato líny a jedine se stavi na nohy,lezt ani omylem,vypadá to že to přeskočime.
Jo a pokud se tady plánuje další vlna miminek,tak schvaluju,jen holky dotoho.
Misho ty budeš jejich velitelka,jsem zvědavá kdo bude z teto počínajíci vlny prvni rodit.
Není tady
ahoj holky,
ADUL držim palce aby vyšla školka, aby ty uzlinkybyly opravdu následek těch neštovic a brzy zmizely a taky na to lezení, aby se to buď upravilo samo, nebo prostě aby vám dali jeden cvik a upravilo se to rychle. Už zasloužíš trochu klidu
KLARIS kocour je super
KATKO u nás taky děti nachcípaný (a my s manželem taky). Tak ať jste brzy fit a ať vezmou Terezku do školky
MAKČI proč jdete znovu nakontrolu?Něco se dr nezdá? A užijte si to u tchýňat
Není tady
Jee, bude dalsi vlna tehuli ja bych chtela tu holcicku
nejdriv rikal
, ze treti ani nahodou, pak ze jo a po nedeli, kdy hlidal sam cele odpo (ja jela za babi do nemocnice a Marta vyjimecne spal), si mam nechat zajit chut
Si myslel, ze si da kaficko a bude cucet na bednu a Davidek bude lezet na dece a pianko
Prej si vubec nesed a furt ho musel odnekud lovit
Na uzlinkach jsem jeste nebyla, mame jit ve ct ci pa na kontrolu s nestovicema, tak se preptam jak na uzlinky, tak na plazeni. Ja ty uzlinky mivala jako mala casto, po kazde nemoci a hodne, ale prijde mi, ze jsem je mela niz.... K tomu plazeni, kdyz jsme byli naposledy na kontrole, tak se Davidek jeste neplazil a dr. rikala, ze je vse OK, tak snad to bude tak i nadale...
Ke skolkam - kdyz dam prave prihlasku do vic najednou, tak oni se sejdou, protoze jsou ty skolky vsechny v jednom obvode a ty, co se nedostanou, tak resi...jenze kdyz tamta reditelka rekne, ja jsem ho vzala, tak je to vyresene...
Makci, uzij si relax
Není tady
jj ADUL už mi to někdo říkal že se to takhle dělá, aby nebylo jedno dítě přijato třeba do tří a pak se nedostalo na další. V tomhle případě jsem ráda že tu máme jen jednu a školu taky, tak takový věci nemusim řešit. Držim palce ať se rozhodneš co nejlíp a hlavně ať to pak vyjde
Není tady