Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 18. 3. 2010 20:02

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.41

Leni, jj, pracovala, temer sest let. Mam atestaci z vnitrniho lekarstvi, ale vesmes jsem pracovala jen na kardiologii, takze me ceka kardio atestace. jak ja rikam, lecim zlomena srdce hjarta je to moje druha velka laska, po me rodine.

Není tady

#1002 18. 3. 2010 20:03

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Místo: Nejdek
Web

sillwan napsal(a):

Kdyz to po sobe ctu, tak jsem napsala peknou blbost... Vzhledem k tomu, ze pohlavi ditete urcuje muz, tak to asi v rodine nebude smile Holt, jsem doma uz dlouho a nekdy ze mne vyjde pekny blabol dumbom dumbom dumbom

Zrovna slintam nad jednou pozvankou na konferenci, ale muzu si akorat nechat zajit chut. Stepanko a bacha, je to ve Varech smile Grandhotel Pupp, oooooooo, jaka skoda... grater grater

Jejda.... to je fakt škoda....!! Pozvala bych tě na návštěvu......hjarta

Není tady

#1003 18. 3. 2010 20:04

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Ani nevis, s jakou radosti bych pozvani prijala! hjarta

Není tady

#1004 18. 3. 2010 20:09

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

sillwan napsal(a):

Ani nevis, s jakou radosti bych pozvani prijala! hjarta

My bychom toho probraly....jééééééé..... Určitě bychom se nenudily.....big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#1005 18. 3. 2010 20:11

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

A samo Hanicku a Jirusku smile Je, to by byla babska jizda!!!

Není tady

#1006 18. 3. 2010 20:12

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Silwi to je krásný....zachraňovat srdíčka..... to je opravdu srdeční záležitost co? A ty jsi ze Slovenska? Koukala jsem na blog a ten máš slovensky, ale tady píšeš česky. Mě se slovenština strašně moc líbí.

http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

#1007 18. 3. 2010 20:21

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

sillwan napsal(a):

A samo Hanicku a Jirusku smile Je, to by byla babska jizda!!!

No to by byla taková akce, že víkend by ti na ni nestačil....!! vavabig_smilebig_smilebig_smile
Máš SZ Silvi...hjarta

Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 3. 2010 20:21)

Není tady

#1008 18. 3. 2010 20:55

evajs
Letňátka 2008

Ahoj berušky hjarta
měla jsem dneska návštěvu jedný babinetky od nás z letňátek,přijela za mnou s dětmi až z Český Lípy a byl to moc hezkej sluníčkovej den tummenupp Ani nevím na co všechno jsem chtěla reagovat gloria dumbom
Předně teda musím poděkovat Pacince a Štěpánce za nádherný RAKY va hjarta hjarta hjarta
jste  úžasný,díky moc!Fakt koukám,co jste schopný všechno vytvořit tummenupp tummenupp tummenupp Poprosím na mail,kterej konečně píšu sem roll lol (pro Sváju i Dušičku) :nadazdyova(zav.)seznam.cz,díky moc par hjarta
malí,foťák fakt závidím,myslím,že bychho ale mazal hned vyzkoušet ven...to budou teprve nádhery tummenupp
moc se mi líbí všechny dnešní ločka, spec. musím vyzdvihnout Lo od lentilky hjarta
Ani,soutěžní pro Waterlo je vtipný a krásný tummenupp Ostatní jakbysmet godlike
Jdu přetáhnout nějaký fotky a zkusit něco scrápnout gloria

Upravil(a) evajs (18. 3. 2010 20:56)

http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

#1009 18. 3. 2010 21:10

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

ahoj holky, přeji pěkný večer všem hjarta
Gabko - krásní ráčci, mně se tak líbí tvůj styl tvoření tummenupp

Spirulko - to jarní je boží! ten zlatý déšť je nádhernej, moc se Ti to povedlo tummenupp jsi šikovná

Štěpánko - fotky úžasný... my si to dneska taky venku užili.. Ríša nebyl ve školce, tak jsme šli taky na prochajdu.

Topi - hezká fotka Matýska... už je to chlapák.. a krásný LO.. příjemný, jak je tam jiná fotka

Floranko - děkuji za tvoje slova.. tebe bych si za maminku adoptovala... nemám už ani tchýňku, děti jsou bez babiček úplně... a taky byla skvělá

Dagi -to je bomba... krása, moc příjemné barevně tummenupp

Silwi - já bych taky hrozně ráda třetí... jsem ze tří dětí, mám bráchu a ségru a je to prima... smile ale manžel se zatím cuká, tak třeba později, letos mi je 32, tak to by ještě šlo... dudlik tak to pak dáme spolu, ju? A do Puppu si zajeď, z Nejdku za Tebou přijede naše komando... smile

já chci dodělat jeden rak pro ségru, má dneska narozeniny..jinak ten projekt Week of life mě baví, dnes mám třetí den... až to budu mít celý a nahraju to tam, dám odkaz... jo a taky mě čeká víkend v Praze bez dětí.. v neděli máme ten koncert a já si to takhle prodloužím... ani jsem to nepsala předem, protože mi podobné akce většinou něco překazí-nemocné děti apod.. ale teď to vypadá, že to klapne, dva dny hlídá ségra a v neděli manžel,... jupí, já se tak těšim... storstark

Není tady

#1010 18. 3. 2010 21:25

annave
♥♥♥♥♥♥-

Uf, tak jsem dočetla,

Štěpánko, gratuluju k nominaci a doufám, že dostaneš co nejvíc hlasů pussa
Koukám, co je u vás sněhu. No to by mě zabilo vavava Já jsem si dneska nakoupila macešky, včera mi přivezl P. petrlíče a kochám se tu a kochám.

Evajsku, děkuju za pochvalu "soutěžního", pořád si nejsem jistá, jestli ho mám dát, je takový divně divoký, abych si neuřízla ostudu mezi těma nádherama něžnýma. gloriagloriagloria
O moje ráčky sis teda nepsala, ale já ti je stejně pošlu tonguelol

Kindle, pošly mi tu blikačku na meil, já se podívám v čem je problém stolt (vrankova.anna/zavin/seznam.cz)

Není tady

#1011 18. 3. 2010 21:32

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

Annave - to vůbec neřeš, no jasně, že ho dej do soutěže.. mně se právě taky líbí, je zajímavý a nevšední.. a vůbec nejde o něžnost, každýmu se líbí neco jinýho...

tady jsem vypotila pro ségru, z mojí oblíbené Natali... smile
http://www.digishoptalk.com/gallery/data/500/dst331.jpg

Není tady

#1012 18. 3. 2010 21:49

evajs
Letňátka 2008

Jiruško,krásný tummenupp hjarta
Ani,soutěžní dej,dyť je krásnej a originální tummenupp storstark Navíc jde o losování,tak neřeš,jestli s ním seš spokojená nebo ne, mně připadá kouzelnej storstark
Jo a omlouvám se, tvý ráčky jsem neviděla,je to možný va ??Moc děkuju,jsou překráásný hjarta hjarta hjarta

Není tady

#1013 18. 3. 2010 22:08

annave
♥♥♥♥♥♥-

Jirusko, tak já ho tam teda lupnu visslalol Indiána našeho.

Krásný ločko tummenupp

Duši, tos mě asi přehlídla, já zatím dělám lo z každého kitu. Jen z toho posledního mám zatím rozděláno gloria

Není tady

#1014 18. 3. 2010 22:13

annave
♥♥♥♥♥♥-

evajs napsal(a):

Jiruško,krásný tummenupp hjarta
Ani,soutěžní dej,dyť je krásnej a originální tummenupp storstark Navíc jde o losování,tak neřeš,jestli s ním seš spokojená nebo ne, mně připadá kouzelnej storstark
Jo a omlouvám se, tvý ráčky jsem neviděla,je to možný va ??Moc děkuju,jsou překráásný hjarta hjarta hjarta

No to teda taky nevím, jak se to mohlo stát. valollollol Já sem si už říkala, holt se jí nelíbí, ale je taktní a mlčí gloriavisslatonguelollollollollollollollollollollollol No a v galeriích mi stejně nejvíc chválí ty úžasné fotky a to tam fakt poctivě píšu autorku wink

Není tady

#1015 18. 3. 2010 22:16

evajs
Letňátka 2008

Jůů,tak to je vtipný gloria tummenupp tummenupp Holky,valím na kutě,dobrou noc par

Není tady

#1016 18. 3. 2010 22:18

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Pěkný večer holky,  jdu jen pochválit vaše ločka.
Jsou samo krásné všechny, ale Spirula, Topaz, Annave a Paci dnes vedou tummenupp tummenupp tummenupp tummenupp
Jdu se šťourat ve svém blogu tongue , přes den nebyl pro jinou práci vůbec čas.

Není tady

#1017 18. 3. 2010 22:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Krásný večer všem pussa
Jiruško - posílám pussapussapussapussapussapussa nakukuju k tobě na blog a četla jsem, že je to pět let grater ale nenašla jsem vhodná slova do komentíku ti napsat, aby to nevyznělo jako fráze.
Andrejko - souhlasím se Sillwan - dobře že si vlákno na právním uzavřela. Ani to tu nechci psát, jaký mám pocity z toho gloria tillfreds
Sillwanku tedy fakt obdivuju, jak píše česky i slovensky - a ta slovenština na jejím blogu je tak nádherná. par
A Sillwy - určitě jdi do třetího. A nikdy nemůžeš vědět, co to bude. A i kdyby kluk, já když jsem měla dvě děti, pořád mi připadalo, že nemám naplněný život. A třetím porodem sem vážně cítila, že už mi v životě nechybí nic.
Jo a ločka a  ráčci - nádherný tummenupptummenupptummenupptummenupp
Tak a ted nevím, určo jsem na někoho zapomněla.
Jo Kindle - nic si z toho nedělej, to není žádný problém, že to bylo moc velký. Nikdo se nezlobí par
A Kindle - hele já znám vysokoškolačku (je to manželka našeho starosty) a takovou šmudlu - si viděla snad jen u lidí bez střechy nad hlavou. Takže ono nejde kdo jakou má školu, ale prostě i o image a o já nevím, jak bych to napsala. Prostě vzdělání není všechno. Tím nechci urážet vysokoškolačky tady - ale prostě Kindle - nepodceňuj se pussa
Štěpánko - fotky - vážně jak na horách tummenupp va
U nás taje (už roztál jen místama u lesa ještě je. Ale je tu všude strašný bláto a vody.
Anný - jdu se podívat k Azur, že bych tě vážně přehlídla?
No vlastně já vím - ta nevěsta rodna jsem to ale tupec dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1018 18. 3. 2010 22:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A jdu tedy na restíky a poslat ráčky. Sem strašná rodnarodna

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1019 18. 3. 2010 22:34

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí