29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni, jj, pracovala, temer sest let. Mam atestaci z vnitrniho lekarstvi, ale vesmes jsem pracovala jen na kardiologii, takze me ceka kardio atestace. jak ja rikam, lecim zlomena srdce je to moje druha velka laska, po me rodine.
Není tady
sillwan napsal(a):
Kdyz to po sobe ctu, tak jsem napsala peknou blbost... Vzhledem k tomu, ze pohlavi ditete urcuje muz, tak to asi v rodine nebude
Holt, jsem doma uz dlouho a nekdy ze mne vyjde pekny blabol
![]()
![]()
Zrovna slintam nad jednou pozvankou na konferenci, ale muzu si akorat nechat zajit chut. Stepanko a bacha, je to ve VarechGrandhotel Pupp, oooooooo, jaka skoda...
![]()
Jejda.... to je fakt škoda....!! Pozvala bych tě na návštěvu......
Není tady
Ani nevis, s jakou radosti bych pozvani prijala!
Není tady
sillwan napsal(a):
Ani nevis, s jakou radosti bych pozvani prijala!
My bychom toho probraly....jééééééé..... Určitě bychom se nenudily.....
Není tady
A samo Hanicku a Jirusku Je, to by byla babska jizda!!!
Není tady
Silwi to je krásný....zachraňovat srdíčka..... to je opravdu srdeční záležitost co? A ty jsi ze Slovenska? Koukala jsem na blog a ten máš slovensky, ale tady píšeš česky. Mě se slovenština strašně moc líbí.
Není tady
sillwan napsal(a):
A samo Hanicku a Jirusku
Je, to by byla babska jizda!!!
No to by byla taková akce, že víkend by ti na ni nestačil....!!
Máš SZ Silvi...
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 3. 2010 20:21)
Není tady
Ahoj berušky
měla jsem dneska návštěvu jedný babinetky od nás z letňátek,přijela za mnou s dětmi až z Český Lípy a byl to moc hezkej sluníčkovej den Ani nevím na co všechno jsem chtěla reagovat
Předně teda musím poděkovat Pacince a Štěpánce za nádherný RAKY
jste úžasný,díky moc!Fakt koukám,co jste schopný všechno vytvořit
Poprosím na mail,kterej konečně píšu sem
(pro Sváju i Dušičku) :nadazdyova(zav.)seznam.cz,díky moc
malí,foťák fakt závidím,myslím,že bychho ale mazal hned vyzkoušet ven...to budou teprve nádhery
moc se mi líbí všechny dnešní ločka, spec. musím vyzdvihnout Lo od lentilky
Ani,soutěžní pro Waterlo je vtipný a krásný Ostatní jakbysmet
Jdu přetáhnout nějaký fotky a zkusit něco scrápnout
Upravil(a) evajs (18. 3. 2010 20:56)
Není tady
ahoj holky, přeji pěkný večer všem
Gabko - krásní ráčci, mně se tak líbí tvůj styl tvoření
Spirulko - to jarní je boží! ten zlatý déšť je nádhernej, moc se Ti to povedlo jsi šikovná
Štěpánko - fotky úžasný... my si to dneska taky venku užili.. Ríša nebyl ve školce, tak jsme šli taky na prochajdu.
Topi - hezká fotka Matýska... už je to chlapák.. a krásný LO.. příjemný, jak je tam jiná fotka
Floranko - děkuji za tvoje slova.. tebe bych si za maminku adoptovala... nemám už ani tchýňku, děti jsou bez babiček úplně... a taky byla skvělá
Dagi -to je bomba... krása, moc příjemné barevně
Silwi - já bych taky hrozně ráda třetí... jsem ze tří dětí, mám bráchu a ségru a je to prima... ale manžel se zatím cuká, tak třeba později, letos mi je 32, tak to by ještě šlo...
tak to pak dáme spolu, ju? A do Puppu si zajeď, z Nejdku za Tebou přijede naše komando...
já chci dodělat jeden rak pro ségru, má dneska narozeniny..jinak ten projekt Week of life mě baví, dnes mám třetí den... až to budu mít celý a nahraju to tam, dám odkaz... jo a taky mě čeká víkend v Praze bez dětí.. v neděli máme ten koncert a já si to takhle prodloužím... ani jsem to nepsala předem, protože mi podobné akce většinou něco překazí-nemocné děti apod.. ale teď to vypadá, že to klapne, dva dny hlídá ségra a v neděli manžel,... jupí, já se tak těšim...
Není tady
Uf, tak jsem dočetla,
Štěpánko, gratuluju k nominaci a doufám, že dostaneš co nejvíc hlasů
Koukám, co je u vás sněhu. No to by mě zabilo Já jsem si dneska nakoupila macešky, včera mi přivezl P. petrlíče a kochám se tu a kochám.
Evajsku, děkuju za pochvalu "soutěžního", pořád si nejsem jistá, jestli ho mám dát, je takový divně divoký, abych si neuřízla ostudu mezi těma nádherama něžnýma.
O moje ráčky sis teda nepsala, ale já ti je stejně pošlu
Kindle, pošly mi tu blikačku na meil, já se podívám v čem je problém (vrankova.anna/zavin/seznam.cz)
Není tady
Annave - to vůbec neřeš, no jasně, že ho dej do soutěže.. mně se právě taky líbí, je zajímavý a nevšední.. a vůbec nejde o něžnost, každýmu se líbí neco jinýho...
tady jsem vypotila pro ségru, z mojí oblíbené Natali...
Není tady
Jiruško,krásný
Ani,soutěžní dej,dyť je krásnej a originální
Navíc jde o losování,tak neřeš,jestli s ním seš spokojená nebo ne, mně připadá kouzelnej
Jo a omlouvám se, tvý ráčky jsem neviděla,je to možný ??Moc děkuju,jsou překráásný
Není tady
Jirusko, tak já ho tam teda lupnu Indiána našeho.
Krásný ločko
Duši, tos mě asi přehlídla, já zatím dělám lo z každého kitu. Jen z toho posledního mám zatím rozděláno
Není tady
evajs napsal(a):
Jiruško,krásný
![]()
Ani,soutěžní dej,dyť je krásnej a originální![]()
Navíc jde o losování,tak neřeš,jestli s ním seš spokojená nebo ne, mně připadá kouzelnej
Jo a omlouvám se, tvý ráčky jsem neviděla,je to možný??Moc děkuju,jsou překráásný
![]()
![]()
No to teda taky nevím, jak se to mohlo stát. Já sem si už říkala, holt se jí nelíbí, ale je taktní a mlčí
No a v galeriích mi stejně nejvíc chválí ty úžasné fotky a to tam fakt poctivě píšu autorku
Není tady
Jůů,tak to je vtipný
Holky,valím na kutě,dobrou noc
Není tady
Pěkný večer holky, jdu jen pochválit vaše ločka.
Jsou samo krásné všechny, ale Spirula, Topaz, Annave a Paci dnes vedou
Jdu se šťourat ve svém blogu , přes den nebyl pro jinou práci vůbec čas.
Není tady
Krásný večer všem
Jiruško - posílám nakukuju k tobě na blog a četla jsem, že je to pět let
ale nenašla jsem vhodná slova do komentíku ti napsat, aby to nevyznělo jako fráze.
Andrejko - souhlasím se Sillwan - dobře že si vlákno na právním uzavřela. Ani to tu nechci psát, jaký mám pocity z toho
Sillwanku tedy fakt obdivuju, jak píše česky i slovensky - a ta slovenština na jejím blogu je tak nádherná.
A Sillwy - určitě jdi do třetího. A nikdy nemůžeš vědět, co to bude. A i kdyby kluk, já když jsem měla dvě děti, pořád mi připadalo, že nemám naplněný život. A třetím porodem sem vážně cítila, že už mi v životě nechybí nic.
Jo a ločka a ráčci - nádherný
Tak a ted nevím, určo jsem na někoho zapomněla.
Jo Kindle - nic si z toho nedělej, to není žádný problém, že to bylo moc velký. Nikdo se nezlobí
A Kindle - hele já znám vysokoškolačku (je to manželka našeho starosty) a takovou šmudlu - si viděla snad jen u lidí bez střechy nad hlavou. Takže ono nejde kdo jakou má školu, ale prostě i o image a o já nevím, jak bych to napsala. Prostě vzdělání není všechno. Tím nechci urážet vysokoškolačky tady - ale prostě Kindle - nepodceňuj se
Štěpánko - fotky - vážně jak na horách
U nás taje (už roztál jen místama u lesa ještě je. Ale je tu všude strašný bláto a vody.
Anný - jdu se podívat k Azur, že bych tě vážně přehlídla?
No vlastně já vím - ta nevěsta jsem to ale tupec
Není tady
A jdu tedy na restíky a poslat ráčky. Sem strašná
Není tady
Kuk sem http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 7#p2423657 - tady zavíráme
Není tady