29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky díky moc
Ono právě když bychom napsali rodinný důvody, tak co si vymyslet? Třeba že musel hlídat holku a já šla k zubaři? A to ted nekecám, tam fakt zítra jdu.
Odkládám si jednoho ráčka.
Hostuju tenhle měsíc u Bohemian Art
Kredit bude na blogu
Není tady
duši, no vidíš, hnedle máš důvod .
a ráček je super .
tak ještě jeden pro Gabku.. uff, jsem to stihla, já pomalík největší... dělám to tu od rána, produktivita jak za komunistů... musím prostě makat...
Není tady
holčinky, musím se opakovat, moc moc děkuji za ráčky vy mě dneska tak rozmazlujete
prosím o zaslání v původní velikosti na email - vegab (zavináč) seznam.cz
Duši, bezva přístup, omluvenku bych mu napsala úplně jsem si vzpoměla, když jsem s Radekm začínala chodit, jak jsem mamce říkala že pojedeme s R.na hory a já si jdu nechat napsat antiko
Není tady
tak já než to dopíšu a odešlu tak je tady další ráček Jirusko
Není tady
Duší ,jirusko úúúžasný.
Duši a já se s tím kitem od BA tak trápím nejde mi pod ruku a nejde:(
Není tady
Holky to je nááááááádhera tady, hotový kráááááásy
Duši souhlasím s holkama, já bych to taky dovolila, ale ne často, jen v ojedinělých případech a opravdu máte krásný vztah a ráček nádhernej, jde Ti to
Jiruško ráček , toje ten kit od Natali nebo ne? Já si ho snad koupím, pokud to nejde přes Pay pal - ten nemám
No holky prostě všechny jste supr a máte to všechny moc pěkný
Není tady
Dušičko můj mejlík: lenka.nechvatalova@seznam.cz
a Jiruško naprosto bombastický ráček, nádhera. Jinak chválím všechny obrázky
Není tady
kindle napsal(a):
Holky to je nááááááádhera tady, hotový kráááááásy
Duši souhlasím s holkama, já bych to taky dovolila, ale ne často, jen v ojedinělých případecha opravdu máte krásný vztah a ráček nádhernej, jde Ti to
Jiruško ráček, toje ten kit od Natali nebo ne? Já si ho snad koupím, pokud to nejde přes Pay pal - ten nemám
No holky prostě všechny jste supr a máte to všechny moc pěkný
Leni, díky za pochvalu, to je novej od Natali... a nemusíš paypal, ona je češka, pošle normálně číslo účtu a ty jen převedeš...
Není tady
Ahojte holky,
teda Gábi, ty se máš , RAKY jsou super!!!
Duší jsi super máma fakt, já bych taky asi svolila, i když těžko říct teď, když jsou Kice sotva 2, ale když kluk přišel a řekl to na rovinu, na to se nedá než říct, díky za důveru a tak teda běž!!!
Není tady
TEDA JANI JIRUŠ......!!! To je úžasný RAK.....!!!!!! Jsi čím dál lepší....!!! Moc se ti povedl... nemám slov....!!
Ali.... moje dcera naštěstí až tolik nespěchala......
Duši... taky paráda....... Vydrrrrž........ už jdu vložit ráčka pro tebe.....
Není tady
Není tady
Holky plosim plosim, asi to sem nepatří, ale nechala jsem se vyhecovat k založení blogu. Zaregistrovala jsem se, mám blog, ale nevim co dál...na co tam je příspěvek, rozložení...?
Není tady
jiruško, to je fakt nádhera.. doopravdy, čím dál tím lepší
a tady ode mě jeden šuplíčkový rak pro kamarádku a jejího ondrulu.. kredit u mě na blogu
Štěpánko - děkuju moc, moje malá tanečnice, nádherný, moc se mi to líbí,
Jirusko - fakt holka - krásný
Dagi - supr - v jednoduchosti je krása, prostě tvůj styl - ty víš, že se mi to líbí
Holky - díky za odpovědi na dotaz, jak se zachovat
Není tady
Dagi.... souhlas s Dušičkou..........
Není tady
Štěpánko,ty jsi prostě neskutečná nádhera.
Dagi krásné asi se budu opakovat,ale jednoduché,čisťounké prostě parádní.
Holky to je dneska zase přehlídka to mi úplně zvedá náladu A četli jste ten návod na MMb http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=3503 jsem se válela smíchy,ale až do doby než jsem si uvědomila,že jsem závislák,ale krásnej.
Není tady
Paci, já to četla a válela jsem se smíchy taky, dokud mi nedošlo, že je to můj životopis Jinak hezky se naháníme na DST na Happy place
Všechny ločka naprosto úžasná, fakt přehlídka
A na závěr zprávy z domova, Katka má opět ATB, o Tomčovi ani nemluvím, kašle až hrůza - Alííííí, kde jsi? Jeduuuuuuuuuuuuu
Není tady
holky děkuju, to mě moc těší . i když kolikrát bych zase chtěla vykouzlit něco, co děláte vy a ono to prostě nejde a nejde
.
andrejko, to už snad ani není možné .
holky, vy jste tak hodný... moc děkuju za ty pochvaly, já se tu mořim s účetnictvím, tak tohle mi zvedlo náladu... jinak ale na vás zdaleka nemám...
Štěpánko - já obdivuju tvojí rychlost tvorby... to já za den víc jak jedno LO nevypotim... super, moje barvička...
Dagi - tebe jsem si všimla na MMB už dávno, než jsem tady o vás věděla... a právě se mi to moc líbí je to prostě tvoje a pěkný...
Andreo - drž se vím, jak tohle je úmorný... my včera ATB dobrali a jsem šťastná, že jí už nemusim budit a za řevu to do ní rvát.. to mi trhalo srdce...
Není tady
Pěknej večír.
Duši - Já myslím, že si udělala jak nejlépe šlo až mu závidím
krásných chvil v životě nění nikdy dost!
Já jen pár portrétovek
A tady jedna alá Merilin M.
Upravil(a) Leda (8. 3. 2010 22:17)
Není tady
Duši jsi bezva matka.Pamatuju se jak si Hanka šikovně sháněla omluvenky od doktora to bylo když byla ve druháku a já ležela v nemocnici.Řekla mi to hned jak jsem se vrátila se slovama"ty nechodíš do práce tak na co bych chodila do školy".Tenkrát jsem jí chtěla zabít
A jinak mám z vás deprese tvořím tady celej večer a zase se ni to nelíbí vaše se mi líbí víc.Poslední dobou mám pocit že jsem bez nápadu
Není tady
Hani - ty a bez nápadu. To je možná jen tvůj vnitřní pocit (to znám) ale jak s něčím vyjdeš, je to pecka.
Ledo - i když na mě moc odvážné (tedy ta první)
Není tady
tak jsem ted přečetla návod - Jak se nestát závislákem a tlemím se ještě ted
nejvíc mě dostal chleba s máslem v dvdýčku
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
U nás zatím svítí sluníčko, ale pořádně mrzne. Včera u nás byla velká sněhová vánice, během chvilky napadlo asi tak 15 čísel nového sněhu
.
Není tady