Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 3. 2010 17:37

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Nejdek
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.41

Zdravím novej domeček hjarta
Všem k MDŽ vše nej protože souhlasím s Florankou.Zrušili něco co bylo fajn.Každý rok jsme v práci dostali dáreček a od té doby nic.A jak to bylo fajn když na MDŽ se šlo slavit a clapi doma hlídali.
Gabka slaví svátky dva tak vše nej nej nej pussa
soutěž se mi líbí tummenupp je fajn že si každý může vybrat
ráčci všechny nádherný až přechází zrak ,já vážně nestíhám ráčkovat dumbom já vlastně nestíhám ani svoje co vše bych chtěla zvládnout gloria a pořád mám na mysli jak jste na mě byli hodné když se narodila Anička hjarta jsre holky zlatý pussa

Upravil(a) čarodějka (8. 3. 2010 17:38)

Lepší je užívat života než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Není tady

#27 8. 3. 2010 17:58

svarapaja
♥♥♥♥---
Místo: Jižní Morava
Web

pro Gabku pussa
http://img.mimibazar.cz/foto/6/100308/17/f2735459.jpg

Není tady

#28 8. 3. 2010 18:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Lentil - prosím - hod mi tvůj meilík, ještě tvůj nemám gloria stolt
Debi - já bych taky prosila pozvánku a být tebou , tak to chlapovi ani neříkám, nemusí věechno vědět. stolt
Sillwan - to je prostě úžasný godlikegodlikegodlikegodlike
a ostatní ločka a ráčci taktéž godlike
Holky - jdu s dotazem, jak byste se zachovali.
David přišel ze školy domů (už jsem poznala, že by ode mě něco potřebovat, tvářil se, jak kdyby se něco stalo) Tak jsem vyzvídala známky, (i když k nim mám přístup každý den na stránce školy) ty jsou ok.
A pak z něj vypadlo, jestli by mohla jet ráno zítra za svou holčinou (ta má jarní prázdniny) a bude sama doma, její brácha bude spát u kámoše). No tak jsem mu to dovolila (a musím mu napsat omluvenku do školy). A říkám mu, to ale potřebuješ koupit ochrany ne. A on na to, že nějaký má a že holčina bere antikoncepci, že nemusím mít strach.
Tak jen takový průzkum, jestli by jste mu jeden den ve škole omluvili a napsali - např. teplota. gloria rodna nebo ne.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 8. 3. 2010 18:22

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Duši, je to asi na každé mámě, ale já bych teda asolutně vyzdvihla důvěru mezi váma dvěma, že prostě přišel a na rovinu to řekl, smekám godlikegodlikegodlikegodlike

Není tady

#30 8. 3. 2010 18:23

svarapaja
♥♥♥♥---
Web

dusička napsal(a):

Debi - já bych taky prosila pozvánku a být tebou , tak to chlapovi ani neříkám, nemusí věechno vědět. stolt
David přišel ze školy domů (už jsem poznala, že by ode mě něco potřebovat, tvářil se, jak kdyby se něco stalo) Tak jsem vyzvídala známky, (i když k nim mám přístup každý den na stránce školy) ty jsou ok.
A pak z něj vypadlo, jestli by mohla jet ráno zítra za svou holčinou (ta má jarní prázdniny) a bude sama doma, její brácha bude spát u kámoše). No tak jsem mu to dovolila (a musím mu napsat omluvenku do školy). A říkám mu, to ale potřebuješ koupit ochrany ne. A on na to, že nějaký má a že holčina bere antikoncepci, že nemusím mít strach.
Tak jen takový průzkum, jestli by jste mu jeden den ve škole omluvili a napsali - např. teplota. gloria rodna nebo ne.

Duši máte s Davčou hezký vztah hjartahjartahjarta
Z vlastní zkušenosti vím že se rodičům nic nezatají a u nás rodinné důvody stačili, myslím něco k babičce.? Učitelé se ani moc neptali, prostě je jim prd po rodinných důvodech. Nevim jací jsou u vás učitelédumbom

Není tady

#31 8. 3. 2010 18:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Holky - díky moc pussa
Svajo - třídního maj v pohodě. David zameškal od začátku školního roku jen tři dny, co mu bylo fakt blbě, a stačí omluvenku od rodičů. (Není to u nich jako za nás, že jsme si psali s kámoškama navzájem omluvenky a napodobovali podpisy rodičů). Takže napíšu tu teplotu.

Není tady

#32 8. 3. 2010 18:41

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

Taky spěchám ještě za Gabkou....

Duši....tummenupp

http://img.mimibazar.cz/foto/6/100308/18/f2735558.jpg

Není tady

#33 8. 3. 2010 18:42

svarapaja
♥♥♥♥---
Web

dusička napsal(a):

Holky - díky moc pussa
Svajo - třídního maj v pohodě. David zameškal od začátku školního roku jen tři dny, co mu bylo fakt blbě, a stačí omluvenku od rodičů. (Není to u nich jako za nás, že jsme si psali s kámoškama navzájem omluvenky a napodobovali podpisy rodičů). Takže napíšu tu teplotu.

Jo tak to mají v pohodě, chlap třídní tummenupp A když moc nemeškal, tak to přijme v klidu smile
Nj, my už jsme nějaký ten pátek ze školy glorialol

Upravil(a) svarapaja (8. 3. 2010 18:44)

Není tady

#34 8. 3. 2010 18:52

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Duši, je to asi na každé mámě, ale já bych teda asolutně vyzdvihla důvěru mezi váma dvěma, že prostě přišel a na rovinu to řekl, smekám godlikegodlikegodlikegodlike

souhlasím storstark

Není tady

#35 8. 3. 2010 19:00

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Duši tummenuppgodlike

Není tady

#36 8. 3. 2010 19:13

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Duší, taky klobouk dolů, takovou matku bych chtěla mít...upřímně ale bohužel já za sebe nevím, zda bych se zachovala takhle...asi bych řekla, ať jede, ale až po škole... Nicméně jsi v mých očích fakt frajerka!!!hjarta Já jsme asi hrozně staromódní, chtěla bychs e taky chovat takhle pokrokově, ale ruku do ohně bych za sebe nedala...vždycky mám spoustu ideálů a pak se chovám jak slepice vissla

Není tady

#37 8. 3. 2010 19:17

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

tak přeji taky všem k MDŽ a normálně manža mi donesl narcisky,tak to hledím fakt!!!!!!
Gabuško drahá, přeji ti všechno nejlepší k svátku hodně zdraví,lásky a fantazie...

A já zase nemůžu než napsat jak jste holky šikovný já  dnes otevřela PS ale zavřela,prostě není nálada.
Jinak jsem fotila,zatím mi to přijde takový cizí ale dokonce jsem sama našla i kde se to nastaví na černobílou variantu big_smile big_smile.
Strašně moc se mi líbí všechna dílka,ale to od Štěpánky pro EvuR je bomba!!!!

Není tady

#38 8. 3. 2010 19:17

pacina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Havířov

Duši smekámgodlikegodliketummenupp

Dagi ten pro jirusku je ze snoopy a ten pro gabku je ze sampleru od kimly(projela jsem vrtulčin blog:Dbig_smilebig_smile)

Nebohatneme hmotnými statky,ale bohatneme našimi dětmi!!
http://pacinyblog.blogspot.com/
http://www.tickerclub.com/cache/8c4fc7a4f0.png
http://www.tickerclub.com/cache/9f6a1a3797.png

Není tady

#39 8. 3. 2010 19:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ali - máš ještě dítka malý. (myslím oproti mě) takže za pár let budeš mluvit jinak.
Tady nejde až tak o pokrok (jsem taky staromodní slepice tillfreds) nejradši bych fakt byla ta kvočna a měla dítka pod křídly
Ale zas si říkám, že když za mnou přišel a já bych to nepovolila, třeba by stejně do tý školy nejel a jel za holčinou. Protože se nenajde příležitost, jak být spolu sami dva. (v posteli). Takže by to asi za každou cenu udělal po svým. A pak měl neomluvený hodiny. Tak jsem se tomu snažila předejít. David už jarní prázdniny měl. Vždyt každá škola je má jinak. Tak ono se to opakovat nebude. Je to vyjímečně. A to on ví. Já umím být pes.

Není tady

#40 8. 3. 2010 19:35

Kammy
♥♥-----
Místo: Praha
Web

Dobrý večer..
Ločka moc krásná!
A jestli se mohu vyjádřit  k dotazu Dusičky - myslím , že bych to taky dovolila, poděkovala mu za důvěru, že se zeptal...taky nemusel říct nic a jít rovnou za školu...jen bych přidala komentář , že se to moc často opakovat nemůže... hjarta

Není tady

#41 8. 3. 2010 19:40

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ali - máš ještě dítka malý. (myslím oproti mě) takže za pár let budeš mluvit jinak.
Tady nejde až tak o pokrok (jsem taky staromodní slepice tillfreds) nejradši bych fakt byla ta kvočna a měla dítka pod křídly
Ale zas si říkám, že když za mnou přišel a já bych to nepovolila, třeba by stejně do tý školy nejel a jel za holčinou. Protože se nenajde příležitost, jak být spolu sami dva. (v posteli). Takže by to asi za každou cenu udělal po svým. A pak měl neomluvený hodiny. Tak jsem se tomu snažila předejít. David už jarní prázdniny měl. Vždyt každá škola je má jinak. Tak ono se to opakovat nebude. Je to vyjímečně. A to on ví. Já umím být pes.

Duší, právě to co píšeš já všechno vím...a myslím, že jsi zareagovala nejlépe, jak jsi mohla....Právě tak bych se jednou chtěla zachovat! ale já jsem cholerik  a rapl dumbom - plánuju si vždycky, jak budu liberální a nakonec reaguju úplně jinak... no, mám ještě tak šest sedm let vissla (snad ne míň lollolgloriagloria), abych se to naučila..Verči bude 11 visslavissla retareta

Není tady

#42 8. 3. 2010 19:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ali - k tomu se dopracuješ hjarta
Ale jako nějaký záškoláctví nebo tak - to prostě nee. Třikrát od září zaspal (mohl zůstat doma) ne, on hnal na další autobus a řekl na férovku, že zaspal. Ruku do ohně bych za něho nedala, ale jsem ráda, že tu holku má. Myslím, že se aspon nechytne nějaký party (jako loni o prázdninách) a řešil se doma alkohol. To už je horší téma.

Není tady

#43 8. 3. 2010 19:54

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

Reagovala jsem u dcery v podobných případech stejně....... U syna je to horší...... Celý den "hubu nezavře".... ale v soukromých záležitostech se moc nesvěřuje...

Ali.... myslíš že budeš mít tolik času.... ;-)    No nevím, nevím...... radši bych se připravila dříve.... gloriagloria

Mali.... mooooc díky......rodnapussapussa

Není tady

#44 8. 3. 2010 19:57

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Štěpánka.Š napsal(a):

Reagovala jsem u dcery v podobných případech stejně....... U syna je to horší...... Celý den "hubu nezavře".... ale v soukromých záležitostech se moc nesvěřuje...

Ali.... myslíš že budeš mít tolik času.... ;-)    No nevím, nevím...... radši bych se připravila dříve.... gloriagloria

Mali.... mooooc díky......rodnapussapussa

Jémine nestraš big_smile
Já si žiju stále v těch iluzorních představách, že mám malou dceru vissla , ale vím, že za 5 let si to už může v klidu někde rozdávat s borcama lollollol visslavisslavissla

Není tady

#45 8. 3. 2010 19:59

malinkej
Letňátka 2008
Web

Štěpánko není zač !!! smile
Duši těžko radit,ale mě se tvůj přístup líbí!
Jdu spát holky dobrou noc a krásné sny

Není tady

#46 8. 3. 2010 19:59

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

Kindle - to LO z Corinne je super... krásně barevný, modro-žlutá je příjemná kombinace

EvaR - máš to super, hezky veselý

Spirula - to oranžové je bomba.. krásně poskládané, šikulka

Debi - no teda ty máš starosti.. pošli mi když tak taky přístup, chodím se koukat.. mužovi bych to neříkala, být Tebou... a LO parádní, pro Tvoje mám slabost...

Lentil - krásný ráček pro Gabku, šikulka jsi

Svarapajo - skvělý RAK pro Gabku... no já se už taky musim dokopat a dodělat, co mám pro ni rozdělané... jsem ostuda

Štěpánko- z tvých dílek jsem u vytržení, děsně se mi líbí...

jinak mě dnes Robert překvapil, přichystal mi takovou hostinu s dětma, jak se vrátil z práce... salát, bonboniéra.. to potěšilo...

Není tady

#47 8. 3. 2010 20:05

malinkej
Letňátka 2008
Web

a pravidla jednokitovky jsou super!!!!Jsem zvědavá co vymyslíte, je fakt že ty masky a wa dodají hodně...tak to bude fakt přehlídka!!

Není tady

#48 8. 3. 2010 20:06

dagi
Host

ahoj holčule tongue

koukám, co jste zase stačily vytvořit.. krásně jste zahájily náš nový domeček smile

sonri, achjoo.. proč se začala mstít? já bych to r. asi řekla..

duši.. zírám! to je super, že ti tolik důvěřuje.. a jinak je fakt vzorňák, já bych mu tu omluvenku napsala wink

#49 8. 3. 2010 20:07

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

dusička napsal(a):

Duši, jak všichni píšou, je fajn, že to řekl, to bych taky jednou s dětma chtěla mít... a nejde napsat prostě jen rodinné důvody? Aby to prostě bylo úplně čistý.. smile

Není tady

#50 8. 3. 2010 20:08

dagi
Host

a taky se omlouvám, že jsem s ráčky ve skluzu.. mám toho teď celkem dost hmm. snad to někdy doženu smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí