29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jiruš, gratulujůůů a dík za komentíky...
Není tady
Jani.... velké blahopřání......!! Zasloužila sis to....!!
Málo platné..... jak říká Hanička..... Nejdek jede......!!
Jiří....díky...!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (14. 3. 2010 23:17)
Není tady
no holky, to jsem z toho úplně paf... moc díky, já si tak nevěřila, furt jsem o tomhle nebyla tak přesvědčená, jak už to bylo moje druhé LO z tohohle kitu, tak mi přišlo, že už jsem to nejlepší vyčerpala...
Jirko - moc děkuji, hodně mě to potěšilo
Není tady
Jiruško velikááááá gratulace a Jirkovi moc díky za komentář
Není tady
Jirko dík, že se nám věnuješ.
Jiruško moc, moc , gratuluji a jsem zvědavá, co na nás vymyslíš.
Není tady
Vééélká gratulace Nejdku a hlavně Jirušce A Jirkovi díky za komentáře
Není tady
Gratuluji Jirušce
a díky Jirkovi za komentář (ale vrtá mi hlavou ten stín, netuším co mám zlepšit )
Není tady
obr GRATULACE Jirušce, zaslouží si ji a právem
Jirko dík za komentáře
Není tady
Moc gratuluji vítězce!!!
Jirko díky za komentář
Není tady
jiruško, gratuluju .
a jirkovi díky za komentář .
Jiruško gratulace k Tobě letí
Jirko díky za komentář, potěšil mě
Není tady
Jiruško, moc ti gratuluji .
Není tady
Jiruško, moc moc gratuluji, dílko opravdu parádní. Jsi nováček, tak nevím, jestli znáš postup tady, jaký máme, ale během dneška musíš vybrat frebíčko nebo téma, nebo co Tě napadne, a mi ho poslat do SZ, ať můžu zadat další kolo
Floranko, díky moc za ráčka, jsi zlatíčko
Jinak toto kolo bylo opravdu vydařené, vaše ločka jsou nádherná. Ráno jsem mluvila s Jirkou a taky říkal, že hodně dobré kolo, že jste šikuly Tímto mu teda děkuji za komentáře a že to vzal celé za mě.
Já se omlouvám, že jsem včera nebyla, ale byla jsem víc mrtvá než živá
Není tady
holky, ještě jednou moc děkuju, jsem úplně dojatá z vašich gratulací... Andrejce jsem to právě poslala, tak snad se vám to bude líbit...
Není tady
Jani,taky moc gratuluju a těším se na zadání
Jirko,děkuju
Není tady