29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, tentokráte už má pořadové číslo 55. Vítězka minulého kola Gabka to pojala velmi originálně a dává k dispozici dva kity, holčičí a klučičí, každý ať si vybere, co mu je bližší, ale podmínky jsou :
- kity se nesmí kombinovat a musí se použít jen to, co je v tom daném kitu, nic navíc, žádná maska ani wa odjinud.
Stahujte ZDE http://jaelop.blogspot.com/2010/02/kit-sweet-girl.html
a nebo ...
Stahujte ZDE http://jaelop.blogspot.com/2009/02/kit-for-boys.html
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 14.března 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Tak tu je jeden ráček
Upravil(a) Floranka (14. 3. 2010 20:25)
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Upravil(a) spunt (14. 3. 2010 22:14)
Není tady
spirula
Velmi příjemně barevně sladěné, čisté, moc se mi to líbí.
dagi
Wow, velmi zajímavé! Krásný důkaz toho, že méně znamená více! Paráda!
Štěpánka.Š
Parádní! Snad jenom ta fotka stačila jenom jednou, ale i tak se mi to moc líbí!
Lucka 1
Bravo, tleskám! Ty fotky jsou naprosto úžasné! Možná bych je nedával tolik ke kraji, ale to je jenom drobnost.
svarapaja
Škoda že je v té fotce tolik modré, chtělo si to s ní trochu pohrát. Jinak by to totiž nemělo chybu!!
Gabka
Příjemné, čisté... co takhle tu fotku ještě dát na pozadí? I tak se mi to ale líbí!
Tutule
Prostě nádhera! Skvělé barvy především a fotka taky není vůbec k zahození!
annave
Asi bych jinak jásal, ale ta růžová je k tomu moc výrazná... Zpracování je totiž jinak hodně zdařilé...
malinkej
Škoda že fotky nemají stejný rámeček, protože bych tak neměl co kritizovat!
čarodějka
Výborně! Parádní práce! Snad jenom bych tolik neostřil tu fotku... ale i tak je to špičková práce!
pacina1
Jo, to se mi líbí! Jak by to ločko vypadalo s barevnými fotkami?
Floranka
Krásně barevně sladěné, nic tomu nechybí! Líbí se mi to.
Lenka_35
Skvělá práce, tak to má vypadat! A ani mi tolik nevadí ten stín...
evajs
Hooodně zajímavé! To se mi líbí!
Jiruska
Parádní barvy, skvělé fotky! Hodně se mi to líbí!
lentilkayes
Chtělo to ještě něco udělat s těmi fotkami: jako by tam nepatřily... přidat rámečky? neměly by být všechny buď černobílé nebo všechny barevné?
dusička
Skvělá práce, tak má vypadat ločko!
kindle
Ano, tohle beru! Příjemné...
Deborah
Čistá práce! Moc se mi to líbí, především správně vybraná fotka!
spunt
Drobet mi nesedí pozadí... snad ho drobet více rozostřit...?
Není tady
Vítězí Jiruska
Není tady
Moc gratuluji
Jirko díky
Není tady