|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Andri, na chalupu do Orlických hor...
Holky, já jsem asi už vyděšená vším. velká od pondělka tak nějak intenzivně pomrkává, asi jako když vás pálí oči... Ale nemá je červené, ani neslzí, ani řasu tam nemá. Myslíte, že to může být z toho větru, ostrého sluníčka a televize? Jsem z toho nějak vyřízená, bojím se, aby to nebylo něco horšího (jako třeba že by špatně viděla). A navíc teď jedem na týden pryč, tak jsem nervní...
Upravil(a) Gabrielle (10. 2. 2020 11:19)
Není tady
ahojte jj do orlickejch...
gabi já myslím že by to mohlo být tím...ale když by to nepřešlo, zašla bych po horách k mudře pro jistotu...
Lulu jak jde půst?
Není tady
ahoj cizi 
no to je taky fakt...možná bych stačil ophtalmoseptonex, nebo vytírat borovkou nevím no...
Není tady
ahoj holky.. tak my včera měli lítačku na očním jsme byli s matějem,očka má v pořádku tak jsem ráda,ale budou ho kvůli mě rok co rok hlídat.. pak jsme chtěli skříň do pokojíku..vtip nic jsme nevybrali.. a navečer přišel kluk na byt tak nějak ho znám prý se mu to moc líbí tak doufám.. do neděle dá vědět.. uff tak se modlim..
jinak manžu máme na dva dny v práci tak tu budeme vegetit sami.. e tu binec a potřebuju v tom udělat systém nějakej a taky už začít prát.. k obědu? to nevim nic složitého páč jsme sami a podmínky jsou u nás omezené.. no jdu přiložit 
Lulu teda taky tě hltám.. a smekám..

Není tady
AHojky,
gabi-taky se priklanim k nazoru holek,myslim ze borova voda by neuskodila,ale radeji se zeptej v lekarne..
cizi-koukam,ze jsme na tom obdobne,taky se mi nic nechce..budeme muset do kramu 
Není tady
ANdri-tak se pak stav u nas s tema vidlema 
Není tady
no já bych to taky mohla hrnout rovnou do kontejneru...
Jedeme ještě další dvě holky + manželata jak kterej může nebo nemůže...
Není tady
ahojky holky,tak jsem zalozila tema tady na detech, ja uz jsem tak bezradna. Byla jsem s malou u dr dala ji kapky misto sirupu, ale i pres to rve jak tur, a ja uz fakt nevim jak to do ni dat?? Nakonec ji to dam, ale rev nehorazny, a moje hlasivky kdyz me boli v krku otresne!!!
Není tady
Cizinko, ty jo globalni oteplovani a prd!! Doba ledova:) Benatky pod snehem, spanelsko...
Ja teda musim taky uklizet, a to jsme vcera uklizela byli tu se podivat zajemci na byt, ale rano jsem brzo v 7 rano jela k dr, a nemam ani periny uklizene, v kuchyni bordel jak jsem delala snidani, a o obyvaku ani nemluvim, protoze mala si tu hraje na autobus
Není tady
ty jo holky,jak tak ctu letnana 2010 tak uz na me pada nakupovani
nemuzu,jeste neeeee...hrozny...
predevcirem jsme byli v ikee a ja porad premyslela,co koupit
dnes tam pojedeme znova a budu doufat,ze budou mit tu tabuli..
lulu-jak to zvladas?
Není tady
kety a proč jí to nedáš do pití? já když chci něco dostat do baruš, tak jí udělám dobrý pití, který normálně nedostává, nepř.džus ale fakt tak tři čtyři loky do hrníčku nebo skleničky a do toho jí dám tu medicínu a ona to vyzunkne ani neví....kdž jooo dělá kina, tak jí to dám do sklínky na š´topce a děláme nazdraví a to máš vidět jak lemtá...a chce ještě..myslím že takhle malý děti není tak těžký oblbnout...
Není tady
kaci prave kdyz se to zredi s vodou nemato takovy ucinek, a ten sirup uz vubec ne. Dzus nepije, jen vodu a cajiky.
Mala se prave oblbnout neda, ona je az moc chytra, po tatinkovi!!
Není tady
nevím to se mi nezdá...takže to jí dáváš sirup a nic na zapití? to se nedivím že to nechce....
zaplať bůh že baruš se oblbnout dá....
co jí vlsatně dáváš za medicínu?
Není tady
kety a kde si slysela,ze to ma mensi ucinek?to slysim poprve??stejne se to musi zapit,takze se to zredi.Nahoodu kačky napady jsou super..
Kuba driv taky nechtel jedny kapky, a ja mu u toho rikam rikanku a pocitam kapky a v pohode...nebo to muzes zkusit kapat na cukr
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
no já bych to taky mohla hrnout rovnou do kontejneru...
Jedeme ještě další dvě holky + manželata jak kterej může nebo nemůže...
jéé tak to bude paráda, to si to moooc užijte
a na jakou boudu jedete?
jsem si jako motivaci zapla Barrandov - Máte doma uklizeno
?
No teda mám za sebou obávýk, no fuj, ten binec za sedačkou....udělám asi rovnou jarní úklid
pomalu, postupně, páč tohle je fakt síla a neba mě to a jsem hned KO 
Není tady
no snad bude pěkně sluníčko a bobovačka
jedeme semka http://ufouska.aspone.cz/default.aspx?p … c85bea3b54
no já právě taky slyším poprvé že se zředěním pitím účinek snižuje...no každopádně u nás ty skleničky a neobvyklý pití zabírá
Není tady
Kety, já teda nevím, hráli jsme taky dřív divadlo, jak píše Kačka....vždy to nějak dopadlo, když ne po dobrém, tak jsem mu otevřela pusua šoupla mu to, řev neřev....teď bere od září 3x denně kapky a že je to teda humáč hnusnej a dám mu to na lžičku, vysvětlím, aby bacily utekly a dobrovolně polyká.... a chytrý taky je, ale pořád je to dítě že 
a s tím ředěním, že to nemá účinek? to si myslím že je teda blbost
Není tady
a myslis,ze kdybys ji to dala treba do Cappy piti,ze by to nevypila??Kuba tenhle dzus vypije mrknutim oka,proto ho ma jen za odmenu 
Není tady