29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky... Kačí já je měla v merku,ale nějak nevyšlo,ale Makča si je koupila tak ti poreferuje..
Gábi my by jsme tě nikdy neukamenovali,myslím,že jsou tyhle pocity úplně normální..
a už nevim co jsem komu zas chtěla..
no my byli na plavču a teď jsme poklízeli,byla tu návštěva.. a jdu se na sedmou zaučit do tý hospody.. a zítra jsem samá doma,manža v práci a malýho chtěj naši.. mám vegáč ségra hodně pomáhá..
Jo Andri mám ségru skoro 19ti letou a ještě chodí do školy a maj prázdniny tak tu je..
jinak přejeme také krásné velikonoce,žádné cpaní
Není tady
cus bus
holky tak ja si dneska udelala hezke odpoledne, po dlouhe dobe :-) odpo jsem s malou pekla pernicky, pak mi zavolala kamoska, s kterou se vzdycky hrozne nasmeju, ze prijede ve ctyri,toz tak jsem dopekla, povysavala a ona prifrcela se synackem, je stary jak Agule a ona rika, ze si ho jednou vezme:-) no a tak jsme sedely, klabosily, ja u toho popijela vino a normalne jsem se regulerne picla, ja se pak tak nasmala jak uz dlouho ne...:-) no ted uz jsem dala deticky do poradku, jsme po veceri, a asi tu flasku dopiju at je veselo....-)
kaci, ja co si ty birkisky koupila, tak krom zimy jsem je nesundala z nohy, teda samozrejme v nich nespim, ale kdyby to slo....:-) takze ja vrele doporucuju, jen male bych je asi jeste neporizovala... ja uz je opet vytahla a asi 14 dnu nosim a predpokladam ze nosit budu az do dalsi zimy, uvazuju ze na leto poridim dalsi...:-) jen to nejsou moc sexy botky, spis takove drevaky barevne, ale jak rikam, pohodlnejsi botky neznam..
Není tady
makci super díky moc, já bych je právě chtěla na tovéto městské lítání k džínám a tak...jinak balerínky...a právě za čas budu mít narozky tak bych si ej mohla přát...
Není tady
Dobré ráno.. tak my teprve snídali.. to je paráda mít tu ségru fakt.. páč spim celou noc,je s ním v pokoji tak mu dá napít atd.. a ráno si pustěj nahoře pohádky a pak si hrajou.. no vegáč a po o si je naši odvezou,tak chci poklidit a tak..
a ty botky závidim já se k tomu nekopala a teď je to pro nás už dost peněz..
Není tady
Hezkou sobotu kocky...
ja vcera byla s kamaradkou v kine na super filmu...doporucuji v originalu se to jmenuje Remember me s Robertem Pattisonem, opravdu se mi to libilo...
No ale v noci mi Maxik horel, horecka jako blazen...vubec jsem se nevyspala. Ted ma taky teplotu, ale nevypada na to...nechapu kde bere tu silu. Tak premyslim, ze s nim zajedu na pohotovost...ale jestli jim tam bude radit jako tady, tak se mi vysmejou
Není tady
Tak jsme zpatky od doktora....byla tam moc sympaticka doktorka...no nic zvlastniho nenasla, takze je to asi virus...nejaka chripajzna no. Pak jsem jeste jela do pekarny pro chleba, Maxikovi jsem koupila kinder vajicko a ted tady kouka na pohadku smudlik jeden. A venku je zrovna taaak hezky, no skoda....musime holt vymyslet nejakej plan, jak to prezit doma
Není tady
chudinky.. tak snad to brzy přejde..
tady je taky krásně.. já uklidila komplet barák i se sklepama,udělala výzdobu,navozila dřevo.. no a naši si odvezli Matěje asi až do pondělí tak hodim nožky nahoru a budu relaxovat..a večer jdu do hospody a zítra pokud teda nebude Matěj doma tak se jdu juknout na místní zábavu velikonoční,to bude pařba
Není tady
Leeni tak jsem vam projela celej barak no a super, to je bydlenicko...na to ze to bylo tak hup cuk rychle...mate baracek jedna radost
Ulozila jsem ted Maxika, zase mel trochu teplotu, tak doufam, ze se nebude opakovat vcerejsi noc...docela bych se uz nekdy vyspala A zitra me ceka romantika s manzou, byla jsem pozvana na obidek
Maxicka ulozim a tchyne pohlida nez se vratime...vic by asi nezvladla...zase mi rikala kolik ma prace
Není tady
Cizi, tak jak je Maxíkovi? Lepší? jestli ej to jen viróza, bude brzo v pohodě. my jsme zavřený doma už víc jak týden a je to na budku, tak vím, jak ti je... Obídek tiše závidím, my nebyli spolu nikde už ani nepamatuju A asi taky dlouho nikam nepůjdem...
Leni, baráček boží! Úžasně to prokouklo. A moc se mi líbí ty veliký prostory, myslím, že náš byt by se vám vešel do obýváku
My včera s Bibi malovaly prstovýma barvama papírový vejce (tak trochu dle návodu Andri) a zabavilo nás to skoro na dvě hodiny. Dítko teda jak indoán a barvy všude, ale aspoň nevřeštěla a něco smysluplného dělala. Teď už má barvy zas vyndané a patlá tam něco Kupodivu nalepování barevných papírů na vejce ji nebavilo, to by mě bylo nenapadlo...
Upravil(a) Gabrielle (4. 4. 2010 9:19)
Není tady
Hezkou nedeli preji
Maxik vypada, ze je na tom lip...spal celou noc ve svy postylce az do pul devaty rano, uuuuzasny! A teplotu uz asi nema....vecer mel malinko. Tak snad virus zazehnan.
Jinak jsem s nim vcera taky delala velikonocni vejce z papiru, lepili jsme na nej ty orezany kousky z pastelek a vybarvovali....ale jeho takovy veci moc nebavi, takze vic jak pul hodiny to nebylo. On by si ted porad stavel domecky a schovaval se...takze jsem mu donesla z garaze kartonovou krabici a on do ni hodinu lezl a vylejzal
Není tady
Dobré ranko..
Gábi to je fakt máte byt jako jsme měli my a to jsme se smáli,že matějovo pokoj 25m2 je jak půlka našeho bytu..
Cizí hezky si užij obídek já jsem taky pozvaná do hospody ten jeden prý bude dělat langoše a prý se pro mě stavěj tak uvidíme
jinak mám super náladu,sama doma a dnes mě čeká jen žehlení a obarvit vejce a naložit masíko na zítra na obídek,takže veget..
Není tady
ahojky
přeju vám všem hezkou neděli
makči ty jsi ani neposlala fotečky, jinak mám teda hotovo, ale včera blázinec největšíz chvlku jedeme ke švagrovce na oslavu narozenin, jen teda doufám, že budeme vevnitř, když jsou kluci nastydlý, i kdyř to jde už k lepšímu....
Leni jak nakládáš maso a co z něj pak děláš?....
Není tady
Clare tak různě.. dneska jsem nakládala na biftečky manžovi k snídani ať se mi rychle neopije a dala jsem jen olej wolčestr,hořtici,česnek a sůl,pepř a pak jsem nakládala špízy a taky jen hořetice česnek,grilovací a trochu pepř..
já mám vegáč.. jsem si po o na 2h dáchla.. teď barvim ty vejce
Není tady
ahoj holky,jdu vás pozdravit´.. hlavně ať to dopo přežijeme bez větších šrámů..
já jedu pro Matýska k našim,v poledne jdu poprvé do práce..tak jsem na to zvědavá..včera jsem byla večer v jiné hospodě a tam hráli country,no docela jsem se pobavila,jen manža pro mě přijel cestou z práce (2.30h) tak nějak bručel no co.. už tu znám dost lidí
Není tady
leenka napsal(a):
..včera jsem byla večer v jiné hospodě a tam hráli country,no docela jsem se pobavila,jen manža pro mě přijel cestou z práce (2.30h) tak nějak bručel
no co.. už tu znám dost lidí
jsi se rychle zabydlela
Není tady
viď se tady přestávám nudit tak já dostala asi 4krát na zadek,ale v hospodě to bude asi horší
úúfff holky to je divný dneska mi končí "flákačka" a nastává pracovní režim divný fakt..
Není tady
Hezke Velikonocky vsem
Tak tady se nemlati, takze je prozivam velmi prijemne... Vcera jsme byli s manzou na tom romantickem obidku a fakt se to povedlo...dobre jsme se nadlabli, vinecko popili...no odchazeli jsme skoro v pet Pak jsme se stavili doma pro Maxicka a jeli jsme na jednu krasnou prochazku.... domu jsme dojeli v devet. Pak vam sem prsknu nejakou fotecku i z dnesniho hledani vajec jo
Není tady
hezke odpoledne
clari, moc diky:-)
my dneska vyrazili do skanzenu do Roznova, ale jelikoz lilo jak z konve, tak jsme to stocili do Koprivnice do muzea aut, bylo to prijemne, deckam se to kupodivu libilo a ani to nebylo na dlouho, doma jsme meli babickou navareno, tak jsme pojedli a zalehli, teda krom Agule, ta nespi, tak uz nemuzu ani ja:-(
vsem hezky den preju
Není tady
Ahojky,
doufam,ze jste si pekne uzili Velikonoce..
zitra jdeme na velky UZ,tak jsem pekne natesena,copak hezkeho se dozvime
jinak me docela dost rpcek tlaci dole proste se sesune dolu a tam tlaci
vikend jsme meli docela narocny,ale dneska to slo,jsme byli u nasich
cizi-moc pekne fotecky!krasna rodinka!
Není tady
Ahoj holky, nakukuju sem k vám, potřebovala bych radu:
Jakou mám koupit prďolce tříkolku (bude mít 2 roky)? Jakou máte vy
a osvědčila se vám? Co říkáte na tříkolku Smile?
Není tady