|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky,
teda vy jste se rozjeli!!
andri-diky za vyrizeni,my byli u nasich,tak jsem pak uz nic nepsala..a teda holka,jo?to jsou stejne veci,minule jsme tu koumali,copak to ma mezi nozkama a nakonec holcina...no jsem zvedava,jak to tedy nakonec dopadne 
my jdeme v utery..
Gabi-tyhle pocity mivam ted taky,jak to se dvema zvladnu.Kuba je nejakej desne hyperaktivni,chvili neposedi,neposloucha,nic na nej neplati 
my byli dnes u nasich,rano jsem si myslela,ze jsem uz docela ok,ale ted sotva lezu
a to chci jit zitra k tomu detskymu dr pro to potvrzeni do skolky a na vikned mame jet pryc..ale mam chut vikend odpiskat,ze by kluci jeli sami(manza se ale moc netvari
)
jo a ad kila-ja na zacatku tehu diky nevolnostem shodila dve,a ted mam ty dve nazpet...takze jsem na stejne vaze jako pred tehu..
Není tady
andri mám dole asi 7-8 kilo...teď jsem nemocná tak nešlapu ale jinak jo
Není tady
teda Kaci-to jsi dobrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
andri mám dole asi 7-8 kilo...teď jsem nemocná tak nešlapu ale jinak jo
ty vo.e! tak to je paráda! t jsi fakt borec
takže spokojenost? a šlapeš a hlídáš jídlo?
MEGAN, na nule, no super, to si můžu nechat jen zdát. Jak se to dělá přibrat jen 10kg? já minule 23kg a porod o měsíc dřív 
Není tady
Andri-ja ani nevim jak,chvilema si rikam,ze se cpu docela hodne

Není tady
Andrii,ty vadooooo,tak to je dobrá tajenka to tvoje těhu
přááala bych ti mooc holčičku ale kluci jsou taky supeer,vím o čem mluvím,rubou se každej den,nejlepší slovo je ty blbečku a nestačíme dokupovat lego o))
kačí,jsi borka s těma kilama,fakt machr 

Já schazuju poctivě kilo už druhej měsíc 
A co se těhu týče..s každým prevítem jsem přibrala více než 20kg ne vlastní vinou 
Achjooo...děcka ještě nespí,děsný !!! štěpina trénujem bez dudáka,už asi týden,usne..a spí..ale usíná kolem 22h což je na moje nervy ten správnej adrenalin 
Není tady
DObre rano,
u nas noc katastrofa
bych potrebopvala celej vikend spat,aby mi bylo lip...mame jet pryc..manza vcera mluvil s mamou a pry pojedeme uz dneska-to teda ne,to se uz nevyspim vubec,protoze tam Kuba vstava desne brzy-a navic budeme v pokoji se svagrovou,coz znamena,zadny valeni v posteli,ale hned vstavat
chjooo a manza se vubec netvaril,kdyz jsem rekla,at jedou beze me..grrr...
Není tady
Andri-ono mi prave dobre fakt neni
a busem bych tam nejela,protoze bysme se v nedeli vraceli do Prahy..no snad nebude tchyne volat a pocka,az zavolame my ji..
Není tady
Dobe rankoooo,
tak tady je dneska svaty patek, sama kostelni procesi a la ku klux klan, nic pro nas. My pojedeme s Maxikem na plaz domluvili jsme se s kamaradkou, ktera ma stejne starou holcicku a tu Max miluje... v poledne uz snad udelam ty bochanky a odpo se uvidi, co spachame.
Megan lehni s hadrem na hlave a patricne hekej....vsak oni odjedou sami 
Není tady

Upravil(a) mates (2. 4. 2010 9:28)
Není tady
ahojky, jdu vám popřát krásné velikonoce
jsem dočítala asi 4 stránky a je mi z toho nějak ouvej...jak jen je ten svět nespravedlivej....!!!!!
zase nestíhám, mám děsně nabídek na scrap od rodiny, ani jsem se vás tu nezeptala, jestli někdo chcete, jen bych vám mohla na rychlovku udělat jen na poslání meilem, to do zítřka stihnu, takže kdo chcete, posílejte fotky....
kluky mám trochu nastydlý, takže ven nechodíme a je to nazbláznění
Není tady
dobry rano holky...clare joo,ja bych chtela..zkusim ti na mail poslat nejakou fotku,hnedka neco vyblesknu...diiky moc
Není tady
dekuju moc...uz to jdu zmensovat s poslu ti to
Není tady
uz se to odesila..poslal jse tri fotky,snad z toho nejakou primerenou vyberes..dekuju
Není tady
dobre odpoledne, tak my dneska meli fofr, ale uz maly spi a mala se mnoukouka na Mcleaodovky, pak se chystame uklohnit pernicky a pak douklizet
clare, jestli muzu taky otravovat,tak jdu kouknout na nejake fotky a zkusim poslat, kdybys mela chvilku, tak bych taky chtela pranicko:-)
Není tady
Ahojte, holky prosím vás vy jste si tu některá pořizovala minulý rok ty Birkis botky http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=14089876&tab=0 jaký jsou? chtěla bych stejnej dizajn pro sebe i baruš, ale nevím jak jsou pohodlný nebo ne a jestli odpovídají velikosti...díky za info
Není tady
no právě...mám strach aby byly pohodlný a baru to nosila, jinak jakože dát 1200 za boty který nebuide tahat se mi fakt nechce...no asi se na to vybodnu teĎ jsem koukala , že když bych koupila sobě a jí stejný tak mě to vyjde na tři tácky...no a to je fakt moc...to bych je pak musela tahat celý léto aby se to vyplatilo...no nic...valíme na zahradu
Není tady
Kačí, kup sobě a přivez mi je ukázat
Já na tvým místě bych letos koupila jen pro sebe a pro Baruš třeba za rok, to už bude určitě pro ní pantoflení schůdnější. A ocení i ten design.
Není tady
Holky,krásné velikonoce!!!!!! 

18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady