|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zdravicko vespolek
teda to je zpravicka, Blue moooc gratulujeme, vaha a mira primo tabulkove:-))
Andri, takze hokejistka?:-)
meg, to jsi dobra,ze v pulce tehu nemas ani kilo navic,to ja nabrala nejvic na zacatku...
taky potrebuju Fandu ostrihat, vypada jak zalesak, ale to zas bude revu
rano jsem mu sla do mesta kouknout na bundu, ale musela jsem letet na urad na WC a jak jsem vjela s kocarem na zachod, tak maly zacal rvat, ze nechce k doktorovi pichat, on jak videl to okachlickovane, tak se polekal:-)
no kazdopadne jsme meli zas kontrolu, rval uz pri nasedani do auta, pak celou dobu v cekarne a u doktora ani nemluvim, takze musi do spitalu trhat nosni mandli, jenze to nas tatinek odmitl, ze pry ho nenecha trapit, takze pojedem jeste k jinemu doktorovi co nam rekne... fakt toho mam malo:-( no nic, takze my tak pokracujem a jeste ke vsemu jsem si vcera opet nasla vsi a hruzu hnid, to jen tak aby jsme se nenudili...
jinak vsem preju hezky den:-)
Není tady
Makčo hezky si stěžování zakončila to jsem se zasmála "jinak hezký den"
hele a tu mandli trhaj pod narkozou přeci né?.. chjo si užíváte..
Blue ooooobrrrr gratulace úplně mám husí kůži.. se těšim na fotky
Andri a co? radost? já bych měla obr.. jinak já taky platila kilo za pohlaví to jsme se to u doma taky smáli..
my porazili další obr strom tak mám zahradu plnou větviček a pilin.. no něco jsem shrabala a mám mozoly
no nic mám tu ségru do soboty asi takže se jdu okupať a jdeme s mažou do víru velkoměsta na pívo 

Není tady
Jéé Makči, teda vy jedete, teď zase mandle....nezávidím 
Leni, a ségra bude hlídat nebo kdo? Kolik jí je? jsem neušila, že máš sourozence, jsi se nějak nezmínila.
No čoveče, já fakt počítala s klukem, chtěla jsem ho. Když řekl holka, začala jsem se smát, mě to pobavilo...mě pak tak hezky vnitřně hezky hřálo, měla jsem strašně dobrou náladu...asi by to bylo nakonec fajn mít páreček a pak do třetice "jen" miminko, nezáleží na pohlaví.... Si vždycky vzpomenu na Clare, do třetice holčičku a bum, dva kluci
A sranda ta reakce doma - fáákt? nekecej apod. My už s tím piňďasem počítáme....
bych teď mohla všem napsat APRÍÍÍÍLLL
to by se divili, ale ne 
vyvedl vás někdo dneska? my na to nějak nehrajeme, ale dneska jsem utratila za Velikonoce asi 500Kč 
Jo a Gábi, ty to budeš vědět - už se BLue přestěhovala do baráčku, stihli to?
Není tady
Gábi a nemáš možnost (až se uzdraví) dát ji někam třeba 2x týdně na dopolko do školičky? ulevilo by ti to, když nemáš jiné hlídání...a manža hlídá ten týden, co je doma? jestli tedy má ještě ty střídavé týdny?
Hele a co zítra dopo vytřihnout veliké vejce, vemte noviny a papíry, ať si to natrhá a postupně nalepí. To Tobíka baví, 100% mám hodinu klid, sic u něj musím sedět
Není tady
Andri, školička by byla, ale je to 80Kč/hodinu a to si teď tak nějak nemůžu moc dovolit... Spíš až bude třeba nutno, když pofrčím na monitory a budu sama doma.
Upravil(a) Gabrielle (10. 2. 2020 14:47)
Není tady
Gab, vždyť se nic neděje
já jen, jestli to nepsala tam, ale to je jedno
ty jo, tobě to fakt nějak rychle uteklo. Už se těšíš? a co tušíš? a jména?
Neva holky, že se ptám tady a né na těhulích
???
Není tady
třeba když to bude tvořit - patlat sama, chvilku jí to bude bavit, může se zmazat a hlavně to trhání je baví, jak můžou demolovat
jen tip 
neboj, školka ji srovná, oni si troufají doma, venku pak moc né - na cizí. Nebo to dělá i vašim, když tam nejsi? Co mě Tobiáš teď předvádí, děsný! Když jsem doma, Dan, máma, táta...nikdo nemá šanci, řev, palice dubová, jen maminka....tže jsme zpět u mého ukládání do postele, nočního vstávání a já nevím, co s tím. Když jsem byla v nemocnici, spal celou noc, usnul s babi i tátou v poho, nevztekal se tolik.....taky už jsem chytla včera k ránu depku, jestli jsme neměli s tím druhým očkat, že to nezvládnu.....ale ono se to nějak srovná
musíííí!!! ale chápu tě 
Není tady
Andri, ani nevím, jestli to můžu napsat veřejně, ale netěším se. Mám jen strašný strach, jak to zvládnu
Doufám, že mě tu za to neukamenujete...
Jména jsou stále jen s otazníkem, rozhodnuto není nic. Musíme se o tom doma už nějak pobavit... A co se tušení týká, netuším nic
Asi mi chybí to vnitřní oko
Většina v okolí tipuje kluka.
Není tady
a ty finance, to je blbý
u nás je Rozmarýnek a myslím, že 20kč/hodinu....taky budu muset někdy vyzkoušet, ale mám to z ruky...a ještě píšeš do časopisu nebo už ne? vím, žes tam měla nějaké trable...
Není tady
no pokud máš teď problémy s Bibi, tak jasný, že převažujou obavy nad těšením se...a doma už lepší s
? nikdo tě tu kamenivat nebude...a snad se to zlomí hned po porodu, až toho mrňouska uvidíš a zahrne tě vlna mateřský lásky 
Není tady
Ještě píšu, tak aspoň ěnjaká kačka přibude, ale kvůli té krizi jsem o dost práce přišla. Ale co, lepší než nic 
Co ty, jak se těšíš?
Upravil(a) Gabrielle (10. 2. 2020 14:48)
Není tady
Andri,Blue ještě bydlí v bytě,chtějí se snad stěhovat za měsíc,nebo tak nějak...někde to tu psala.
Není tady
ale puso, jen to vypusť 
Není tady
no jo šak proto jsem přilezla abych tě trošku poveselila
hele už jen pár týdnů a máš nás na krku a to bude zase tóčo...
Moje maminka, ne moje 
Není tady
no ale zase mažu, našla jsem recepis na perník tak jdui pekat ať máme k snídani
mamča je doma po operaci kolene, tak se musím starat 
Není tady