|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No já jen doufám, že Blue na apríla neporodí kluka.. 

halvně, ať jí ten porod jde líp než s Kájou.. to si taky užila chuděra... 
Andri.. četla jsem o tom Tvým porodu.. teda masakr.. hlavně, že vše dobře dopadlo.. a strašně držím palce na tenhle, ať jde vše jen lépe.. 
Kety jasně.. nech tchyni trochu vycukat , ať si uvědomí, že přestřelila.. ale zas to nehroť, kvůli malé... ať tam nevzniknou nějaké zbytečné spory.. 
Leeni, tak to bude super , že už budeš zase vyvařovat a v novém.. těším se , až přijedeme .. na exkurzi. 
Mates.. ty jsi normálně číslo... a ne mimozemšťan.. 

Není tady
Gábi, Bibi je mi vážně líto .. posíláme
Jo a v ten pátek jsi měla zatroubit
šli jsme na jedno.. 

Jinak Vojta už pár dní spí po o bez plíny.. ( teda když se uráčí spát ) tak mám radost , zase pokrok... strašně se rozkecal.. opakuje a dává už pomalu slova k sobě.. takže konečně "roste" 

Není tady
dneska venku super.. teplo a sluníčko.. ráno to vypadalo strašně.. mlha a zima. Ale Velikonoce maj propršet.. škoda. 
tak já valim... manža dojel... jedeme ke tchyni tak zatím páááá
Není tady
Blue má naplánovanýho císaře, tak to bude jistě všechno v pohodě a rychlý...
Márci, já nemohla troubit, seděla jsem vzadu 
Andri, to je výstavní pupíííček 
Já dnes byla zas v těhu poradně (to byla akce - ráno jsem před sedmou frčela busem z PB do Kladna přes Prahu, v deset ta poradna, pak jupí na sociálku zastavit rodičák a zase zpátky do PB)...
Takže v poradně CS stále 0, celkem přibráno 9,5kg... Jsem docela spokojená 
Není tady
Andri no krása.. pupík fakt hezkej..
Gábi taky by jsi mohla dodat nová fota pupíku.. a kila no fakt krása.. hubeňoure..
my byli na hřišti a příště okusíme to druhé je to tu vcelku hezký ty hřiště.. a pak u tchána na čajdě a v hospodě na limče
no a jsme doma fakt bylo hezky a zítra se to má zkazit 

Není tady
Teda Andri-ty mas krasnej pupicek
to jsme na tom tak nejak stejne..
Holky,zitra budeme mit konecne skrin ke Kubikovi do pokoje,uz se nemuzu dockat!!!
Není tady
Leni, když já žádnou aktuální fotku nemám...
teda musím vám říct, že dostat do Bibi ten ATB sirup je neskutečný boj. nechce už pozřít nic, co by se mohlo podobat lékům...
Není tady
Tak a na nas taky neco leze. Na hristi Maxik prestal mluvit...uplne chraptel...ted mi odmitl veceri, coz se u nej nestava a zda se mi, ze ma teplotu. No klasicky od ctvrtka svatky a my budeme honit doktory, aaaach jo
Ale zase je fakt, ze nebyl nemocnej celou zimu...tak to nekdy musi prijit 
Není tady
bry ranko holky...tak zejtra mam posledni chemku
..pak 22.4.mam operaci..jsem se teda dobrovolne rozhodla,si je obe nechat uriznout
..pokud mi to zejtra nejak nerozmluvi 
Není tady
Dobre ranko,
Luluch zrovna vcera jsem na tebe myslela, ze ti musim pisnout, ze jsem te tady dlouho nevidela. Tak zitra posledni....no hura a na operaci pujdeme urcite vsechny v duchu s tebou, budu drzet pesti jak o zivot. Ja teda nevim, ale ono uz je to asi jedno ufiknout jednu nebo obe a radeji bych asi volila jako ty, at je to pryc ode me..uriznout obe. A pak modelaci obou dvou stejnych krasnych novych prsou
Jses holka statecna, uzasna a silna, ty to zvladnes
Maxik kupodivu spal docela dobre....teda v jedenact jsem mu dala cipek a presunul se k nam. Ale ja aspon byla klidnejsi a nemusela jsem spat jen tak napul jestli kasle nebo ne... Dneska supajdi do skolky, kdyz tak odpo skocim k nasi dr, at si ho poslechne...hlavne spis kdyz jsou ty svatky, abych byla v klidu.
Není tady
dekuju cizi..to jo,to je urco fuk,jestli jedno nebo dve,ale neni fuk jestli nechat nebo uriznout.... myslim,ze se mi to budou snazit rozmluvit..noo,uvidime,jsem si ale na 99% jista,ze je chci pryc...ale na druhou stranu si myslim,ze to bude ten nejhorsi cas z cele nemoci..cele leto,cely rok bez prsou..ja vim,ze ja to zvladnu..ale o vztah mam celkem obavy..nee,ze by to nemel vydrzet,ale ten muj je takovej cita..mam strach,abych se mu nejak nezhnusila..vim,ze by se mnou zustal z lasky a abych pro nej jeste vubec byla atraktivni??..noo,dilema..taky rekl nechat uriznout..ale cert vi,co se v ty muzsky hlave potom honi..vim,jak to bylo po porodu,pac prisel v tom nejlepsim,uz pri rozjetym porodu a sotva oteveel dvere tak videl hlavicku ditete v "macose" a pak jsme asi pul roku byli jak bratr se sestrou..noo des
Není tady
Ahoj luluch k tomu bych ti měla spoustu co napsat...ale myslím že jsi se rozhodla správně...jen tak mimo, mě teď dělali nějaký další genet. vyšetření a vyšlo pozitivní a z mudry vypadlo, že by možná bylo dobrý v rámci prevence odstranit i tu zatím zdravou kozenu...to jen v kostce, jestli hcceš můžu ti spsat celou slohovku o tom co tě čeká a tvýho nejspíš taky... je to těžký ale zdraví je přednější...
Není tady
jeezis..kaci no tos me trochu sokovala..to je mi teda fakt lito...muzes samozrejme..budu jedine rada...bud do sz nebo ti muzu napsat mail..
Není tady
no luluch už to vím asi tři neděle tak jsem se s tím stčila nějak sžít...ale když mi to řekli tak jsem byla celekm v pr...dokonce minapsali i lexaurin na uklidnění...neznamená to že jsem nemocná, není to diagnosa, ale vysvětluje proč jsem onemocněla tak brzo a že jsem jakoby k tomuto náchylnější...,takže mě čeká speciální dispenzární program...prostě mě budou mnohem víc hlídat...nevím jestli ty jsi si nechávala ělat genetický testy, ale pokud ne tak si myslím že to je dobrá věc...podle mě je lepší vědět a nechat se hlídat než pak bejt překvapená...tu story ti písnu do sz někdy během dne nebo večer...
Není tady
ok,tak pak napis...noo,jeste ne..ale az nebudeme mit takovou honicku,tak si je necham,uz jsem o tom mluvila s dr...
Není tady
.presne tohle si myslim,ze by me popr.cekalo tak treba za tri,ctyri roky..proto chci obe pryc..a snad to bude mensi riziko..rikali mi,ze prsama mam 10%sanci na znovuonemocneni..a to je prej mala snace ;-)
Není tady
luluch a ty jsi to měla v obou nebo ne?
Není tady
Dobré ráno.. tady je hnusně a pán na byt nepřijde kdyžtak o víkend
tak si myslím,že z toho ani nic nebude..
Luluch budeme na tebe moc myslet a je fakt,že teď přijde to horší asi naučit se s tím žít..
ale rok uteče jako voda a pak ti budem závidět,tak se drž 
Kačí no neke..to je jako jenom,že máš něco v sobě co by to mohlo zas vyvolat? to mě mrzí,ale budeš klidnější když tě budou hlídat.. 

Není tady
No lení tak nějak, mám prostě gen. vadu na nějakým protienu, ketrej má funkci zabít nebo opravit špatné buňky, ten můj to moc neumí a proto jsem jakoby náchylnější...
tak to je tak vše co bych o tom napsala...když se nebudete zlobit nechci to pitvat, jsem ráda, že jsem se z toho psychicky dostala a nechci do toho zase spadnout, to je taky důvod proč jsem moc nepsala, nebyla vůbec nálada...
Není tady
AHojky,
tady je ale pekne hnusne
Kuba spal v noci s nama,tak jsem pokopana a je mi desne zle 
dnes meli privezt tu skrin a neprivezou,tata predevcirem upadl a jede k dr...a taky volala tchyne,ze v tom cervnu nepojedeme do frantovek,ale na Šumavu,, 
luluch-moc drzim palecky,ses strasne statecna!!!
kaci-to me mrzi
ale hlavne,ze na to prisli a budou te ted vic hlidat 
Není tady
Kaci no ja na tebe taky myslela, ze nejak nepises....
No co napsat, je to blby, nespravedlivy a smutny.... jenze zit se s tim nejak musi ze jo...takze hlavne drzim palce, aby jsi se po psychicky strance co nejmin nahlodala....a aby ty kontroly byly fakt efektivni a ty jsi nikdy nemusela uz podstoupit to peklo z minuleho roku
Luluch a ty, no chapu tve obavy o vztah, chlapi takovyhle veci nesou jinak....snazi se co nejvic se zaneprazdnit, aby na chmury nemysleli.... a navenek nedaji nic znat. Kaci nam tu v prubehu roku neco nastinila, jak to u nich probihalo...ale sama ti asi nejlip napise do detailu, jak to u nich bylo. Poradit v tomhle opravdu nemuzu, bych se i citila trapne...vzdyt jsem nic takovyho nezazila, co muzu radit
Ale urcite ver, ver tomu, ze se uzdravis, ver tomu, ze vas vztah tohle vsechno prekona a posili ho to, ver ze je na svete krasne a stoji za to bojovat! Drz se!!!! 
Není tady
Ahooooj holky,
tak se jdu zahlásit naposledy ještě 2v1
Máme toho moc, tak když se ukážu tak spíš na jarňatech 2010 ....
KAždopádně nastupuju zítra ráno na císaře k Apolináři, tak doufám, že všechno proběhne v klidu a Kačenka nám neudělá nějaký aprílový překvapení 
Luluch + KAčí - budu držet všechny palce aby jste byly obě co nejdřív v pořádku a všechno dobře dopadlo
svět je někdy hrozně nespravedlivej...:-(
Není tady