|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
leeni tchan je teda fakt kolik, si nedovedu predstavit ze by ten muj mel na kline stripterku, to by musela byt cela ze slivovice:-)
jo a hlavu vzhuru mi dat moc nejde, nejak to ve me hloda a uz od prosince jsem na nervy ze budu nezamestnana...:-(
andri, vysledky budou priste, ale pry to mame vsichni, ono to nakonec byla hromadna akce:-)
gabi, tak snad uz to ted bude dobre, ATB zabiraji rychle, prejem at uz mala vic netrpi, ver ze vim co jsi prozivala, protoze ja byla ted v zime pichat usi s obema detma a Fanda mi utekl z ordinace, ted chodi jeste porad na kontroly a uz v cekarne rve ze chce jit domu, nemluve o tom, jak pak vlezem dovnitr a to mu uz trikrat nic nedelal a porad hruza... ve ctvrtek jdem zas, tak uz ted se toho hrozim...
Není tady
Makčo, no já na tebe myslela, vždyť vy vymetáte doktory pořád...
mně je jasný, že řev se bude opakovat ještě dlouho, protože teď Bibi řičí i když vidí jen u lékárně laborantku v plášti...
Upravil(a) Gabrielle (10. 2. 2020 14:42)
Není tady
Andri to by bylo super.. hele a myslím,že fakt nemá cenu se teď nějak namahat a pokud to jde je príma mít pomocnici..
no holky je.. bych vám mohla vyprávět,ale byl takovej celej život..třeba když si bral tchýni tak na svatbě otentočkoval svědkyni :-) no a dneska pokud je mladá a jde s ním tak jí i koupí kredit.. to by jste se z něj poto.. přijdu k nim,robertek leží na gauči.. no kolík fakt.. a jak tam byla ta striptérka tak jsme se mu smáli,že pak nemohl vstát 

Není tady
hele holky nejdete do kina spolu,že 
já vám závidim taky bych někam vypadla,nejraději někam s nějakou kamarádkou a pařit až do rána..no kdyby náhodou ten pán řekl,že si vezme ten byt tak se fakt opiju:lol:
Mates je má i děti a žárlivého manžu ten až na to přijde tak jí zbije,al teda je děsná nemá zub v předu a taková divná.. tak jí po sms zval do šatny,že tam nikdo neni 
a ten tchán neumí zapírat,ho budu muset asi zasvětit do taje zapírat
LENI,PŘIJED!!!!!TAKY CHCI PAŘIT AŽ DO RÁÁÁNAAA BÍÍLÉÉÉHOOOOO!!!!!!!!!!
FILM SUPER,POSEZENÍ TAKY-DO JEDNÉ NOŽIČKY,DO DRUHÉ NOŽIČKY.... 
Není tady
LEENI,TY BUDEŠ ZASVĚCOVAT TCHÁNA JOOO?TO BYCH CHTĚLA BÝT U TOHO
,A PROPOS ...MÁ NA TEBE JEDNU OTÁZEČKU,ALE AŽ NĚKDY PŘI SKLENIČCE 
Není tady
tak zas budu bez skleničky,si budu muset najít jinou příležitost 
Není tady
včera poslední, dneska první 
Jak jsem vám napsala, že Tobík spí celou noc, to jsem neměla dělat!!!
Murphyho zákony fungují, včera řev po půlnoci, že ho bolí nožičky, tže hodinu a u něj. Dneska v 5h mlel ze spaní, já vzhůru, jsem šla rovnou k němu, v 6.30 řev, že chce mlíko, to má ale už smůlu a v 7.30 budíček. Já vždycky než usnula znovu, byl zase vzhůru. Tak jsem jako praštěná....
tak hezký den, papa
Není tady
dobré ráno..
Andri to byla otázka i na den
no hele asi jsi to zakřikla.. Matěj taky vstával ve 4h že se počůral chjo..tak budu povlíkat.. dneska je hezky tak budeme pro změnu uklízet a odpo na prochajdu půjdeme..

Není tady
Nazdárek bábofky!
Andri,já myslela,že už všechny chrníte
ale je fakt,že už jsme to tu dlouho nerozjely,docela mi chybí
Ondráš dneska spal naštěstí celou noc a bez nehody.já už nevim co s manžou,on má hlavě jen to jedno a že to tak musí být u každého,takže já jsem podle něj asi mimozemštan,páš tam nemám to co on
se na to vyprdnu,nejdřív mám manžela bez zájmu o mne a ted zas tohle
My mažeme dnes na poštu(jsem prodala plavky)do knihovny a nakoupit úklidové prostředky,ještě chci uklízet barák,Mates naštěstí spí ve školce,tak tam nemusim letět hned po O.Tatka ten se dneska má,jde totiž se svýma plavčit,bych šla taky,ale zase dvouma autama
Zítra jdeme vybrat nové barvičky prckům do pokoje a o víkendu to začne,do toho musim pozvat tatkovi rodiče-tchýna má narozky a my k nim nechceme,maj v bytě vlčáka,já jsem alergik a děti se ho bojej,lítá tam jako pometlo
hubu v talíři,takže já u nich nevezmu soustu do huby
stejně o nic nepřijdu-tchýna je kuchařinka k pohledání,ale jim to chutná a když jim člověk dá něco opravdu dobrého,tak jim to nejede.
Není tady
Cusky...
tak hlasim, ze u nas uz asfaltujou. Jsem si ted prosla kolem toho horkyho smradlavyho asfaltu, no div sem se tam neslozila
A jak za tim jede ten valec, tak mi drnci skla v oknech
a to nejsme hned u silnice, jsme az v druhy linii baraku.
Chtela jsem si jit zabehat, ale vzala jsem to zkratkou rovnou na trh, je takovej vichr, ze se to neda...musela jsem si drzet i cepku na hlave. Na trhu jsem si koupila cerstve ryby, tak se jdu podivat na nejakej recept, co s nima spacham.
No a pak me ceka uklid loznici, rostou mi tam zampiony 
Není tady
Mates to máš radost co?.. no zas to chvilku s tchýňatama přežiješ..
Cizí hele dobrý,tý vady.. a ty nákupy na trhu ti fakt závidim..
já douklidila celej barák a jdu spáchat oběd a pak půjdeme na procházku je krásně.. hrabat zahradu se mi teda fakt nechce 

Není tady
Ahojky holky, tak ja byla vcera s malou na baraku uklizeli jsme tam hlinu, mala si zasla za sousedkou sama a byla tam tak hodku:) Dneska jsem jela k babicce, deda ma tyden narozene kozliky:) tak si mala snema hrala. Dneska nas po dlouhe dobe ceka cviceni ja teda jen budu sedet na kavicce, protoze jsem si to stopla do 19 dubna. Mrska mi neche chrapat ani vcera nevim jestli ji mam nutit?
Marci tchyne vcera volala, mluvila s malou, ale ja jsem to nechtela, chtela jsem at si uvedomi, ze Sam je mala a ona neni pubertacka, chtela dneska prijit, ale nemame cas.
Není tady
Jezisi to tak uteklo, tak Blue uz zbyvaji dny, mozna hodiny.... no urcite je rada, posledni mesic je fuska a kdyz je k tomu druhej prcek, je to o to horsi. Tak Blue, jestli to budes cist, drzim palce, at je to fofr porod bez komplikaci... a Karolinka at nezarli
Mates tak to mas dobry tchyne slavi a ty pripravujes doma oslavu 
Tady je takovej vichr, ze vubec nevim, co budu delat s Maxikem cely odpoledne venku se to neda...a to za oknem je tak krasne....
Není tady
Cizi,ona by nás ,,pohostila",ale já tam k nim fakt nechci.Už jsme je zvali 2x,pokaždé nějaká výmluva,naposled byli u nás snad před rokem a pak v létě na chajdě asi jednou-dvax,tot vše,já je viděla naposled na vánoce,Ondráš taky.
Není tady
Mates, ty máš taky tchýni
holky si řikám, že bych asi měla mít i tu holčičku, až se kluci ožení, pak nebudu mít "svoje vnoučata" a snacha mě bude takhle probírat na netu a já budu kritizovat, co dělá
Tobík spí od 13h!!! už 2.5h, to bude do noci točo. Když já ale vím, že mu to chybí z noci a je mi proti strsti ho probrat po hodině, no jsem ale sama proti sobě.....
A zrovna je tam tak krásně! Jdeme ke švagrový na zahrádku na kafčo, děti si (snad) pohrajou a my pokecáme...teda až milostpána proberu, už nebude svítit 
Není tady
ahóóóój
tak v rychlosti, než se pinďa probudí
Andri.. sakraš.. Ty už máš vážně pupendo 

sluší Ti to... moc.. 
Cizi... šmankote nestraš, že to bude tak strašný 
my to budeme mít akorát před barákem... tyjo.. to bude masakr.. 
Není tady
teda andri, ty jsi krom briska vubec nepribrala, co? moc ti to slusi!
blue taky drzime palce, fakt to uteklo jak voda, clovek zahlasi dve carky a najednou budem cist slohovku:-)
ja ted sedim venku na terase, decka tu litaji, ale uz neni tak hezky, v noci mel fanda zas havarku, takze mam vyprane cichy a susim matraci, ale uz konecne strcim pod prosteradlo ten chranic matrace, tak snad ji nakonec nebudem muset vyhodit, kdyz uz stala tolik...
chystam se strihat jablone, jen cekam na maminu az prijede z obchodu rozdavat pokyny, sama si na to netroufam, protoze mam pocit, ze co udelam je blbe, tak at tam nakonec jsou aspon nejaka jabka
mates, tchyni mas ukazkovou,ale s tim coklem to bylo u tchynat taky tak, mam pocit, ze jim bylo jedno kdo z hrnce ji, jestli decka nebo pes....-(
Není tady