29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eweli tohle je normální, mojí mamce bylo 50 let, když umřela, taky docela nečekaně, vzalo nás to všechny, opravdu to chce čas a nic si nevyčítat.....tím už nic nezměníš....
Není tady
Leni tak fajn, já potřebuju přebrat všechny naše skříně, už mě to deptá, ale nejdřív musím dodělat účto, letos jsem pěkně pozadu, většinou už mám touhle dobou dávno hotovo
Není tady
kdyby tě ti chlapi chvíli nechali viď je to natošup.. no my snad zítra koupíme i matějovi skříň a příští týden budu mít kuchň tak už to bude nějak trochu vypadat.. ale už to tu je jako v bytě trochu,obývák je ložnice téměř tak dobrý.. dneska tady bylo krááásně sluníčko no paráda.. jsem obličej nastavovala sluníčku a úplně čerpala energii a nálada je hnedka lepší,že by to večer pocítil i manža?
Není tady
no právě, nemám chvíli klidu...
já potřebuju koupit novou skříň Kubovi, se mu nějak sype, a k sobě nějakou skříňku na papíry, dolů něco na boty a hadry kluků, abych vykradla banku a to bych si letos chtěla taky koupit něco na sebe....
sluníčko je bezvadný, taky nasávám energii jak to jde, jen kdyby bylo trochu tepleji, tohle už mi leze na mozek....
manžu by jsi teda zanedbávat neměla....to taky dodává energii...
Není tady
Nazdárek bábofky!
Eweli,moc mě to mrzí s tvojí mamkou,upřímnou soustrast drž se!
Holky,taky mám v plánu si letos něco koupit na sebe a neštřit,ale já se znám ,šetřim především na sobě,musim koupit vždycky něco nejvýhodnějšího a universálního ,ale dneska jsem si zrovna koupila ve sportu mikču ,byla zlevněná ze 700,- na 400,- no nekupte to
a ještě brejličky,to máme aspon 10t.
,ale tatka mi to odkejval.
STRANPA!!!!Celý svět pláče
čéče,zapoj všechny závity a něco vymysli!!!účast je povinná
co třeba kdybys jela sama s prckem a manža to doma ošéfoval se starším,nebo co jet s Hofi,nemáte to tak daleko od sebe,že by vás tam manža ho´dil.To jsem ti to pěkně vymyslela ,vid
U nás bylo ráno -10 a přes den furt pod nulou,ale na sluníčku bylo krásně,my byli v bazárku udat nějaké hadříky po dětech a pak hurá do cukrárny.Večír jedeme do kina na toho Trošku a před tím lehce
,no hlavně že ten film není 3D
Není tady
Hofi,došla ti SZ???
Není tady
Leeni,no jo,mladá byla..právě proto s tím člověk nepočítal..Ona teda byla silná diabetička,ale umřela na zánět osrdečnice a celkové selhání ledvin.. My to taky nevěděli,až po pitvě.. Ono ji ty ledviny musely bolet,ale ona neřekla.. Navíc já jsem tam nebyla snad 14dní,všechno jsem se dozvěděla od segry. Ona má trochu starší děti,takže za ní často jezdila a pak mi referovala co a jak.
Není tady
Eweli to je mi moc líto. upřímnou soustrast beruško.
Kačko držím to jen z očistných důvodů, protože mám v poslední době plet jako puberták a neustále mykozy atd... tak tohle chci vyzkoušet. spojím to i s tím vyplachováním střev, každej to ted chválí tak uvidíme....
Není tady
lulu,taky bych to potřebovala a jaký půst budete držet doslova?
Není tady
je to podla nějakýho dr. mlčocha, našla jsem to na internetu. máš jeden přípravný den, jíš ráno banán, pak jablko, pak misku rejže, pak hrst oříšku a k večeři zase misku rejže. to jím dneska. od zítra už nejím nic a dalších osm dní ani nebudu. k tomu bys měla podstoupit ten výplach střev, 3krát za tu dobu hladovky. pak si během tří dnů postupně přidáváš jídlo až do normálu. ale je spoustu druhů půstů, někdo k tomu pije zel. štávy. já piju jen vodu a byliné čaje.
Není tady
tak to držim palce,jak to jde?Na mě je to moc silná káva,to bych nedala,snad to ve zdraví přežiješ.kde se to dělá ,to vyplachování a musíš mít na to nějaké doporučení od mudra?
Není tady
Eweli, to je hrozný, s tímto člověk ani nemůže počítat nějak nevím, co napsat k povzbuuení, vše mi přijde hloupé, snad jen, že čas to trošku zalepí a děti pomohou
Ježíš Lulu, to zní hrozně, 8 dní nejíst a jen vodu a bylinky ? to jsem teda zvědavá, jak dlouho vydržíš - máte prázdnou lednici a špajz co? nikde nic na očích
no držím palce, ale asi to není extra zdravé....
Není tady
Mates, vyplachování neboli klistýr si můžeš asi za stovku koupit ve zdravotních potřebách. Jako ozdrav. kúra má být snad 1 za 14dní, pak za týden, 3x týdně, ob den a nakonec denně, asi 2 dny. Ale opravdu opatrně
Není tady
AHojky,
eweli-moc mě to mrzí!!!Upřímnou soustrast,kočko a drž se!!!
cizi-rada te vidim po dlouhe dobe,jak se máš??
lulu-teda,tak to jsem zvedava,ja bych to asi fakt nevydrzela..i kdyz jsem zkousela jednu dobu mlecnou dietu a slo to
andri a gabii-gratuluji ke kontrolam!!! gabi-Kubik mel porad o 14dni vetsi hlavicku a je naprosto soumernej..oni ty UZ nejsou 100%..
Hofi-ahojky,na zitra drzim palce!!ja sjem ok..
a uz nevim,co jsem chtela..
ja byla dnes na KO,skvele si s dr pokecala,dal mi dalsi zelezo a i megnesko..pak i masticku na spodek a delam mi UZ
mimco se krasne mlelo..i zajel na ono misto...no uvidime,zda to tipnul dobre
ale sam rekl,ze by za to ruku do ohne zatim nedal...
pak jsme byli s Kubou u nasich a pak jeli jeste s manzou do Ikey,dali si tam veceri,mnam,pekne lososa...a tu tabuli,pro kterou jsme jeli stejne nemeli naskladnenou tak tam pojedeme ve ctvrtek...
Není tady
Ewelí chápu jak je to teď hrozné.. moc je mi líto co prožíváte.. a těch 14dní si asi vyčítáš viď.. nebuj bude lépe i když nic ti mamku nevynahradí
Lulu no ty jsi blázínek,ale budeš nám vyprávět podrobnosti to mě fakt zajímá a pak zas přejít na jídlo bude asi těžké co? no tak já tě nebudu popichovat čím se právě cpu
Stranpo no bájo hele Mates to vymyslela jedna báseň,mě by hooodně mrzelo kdyby jsi nejela účast prostě suprová jen ta clare.. ta mě mrzí ale třeba se něco změní času dost..
Není tady
Andri naopak že je to právě zdravý a pro tělo prospěšný dát mu jednou za čas pauzu. mělo by se to dělat na jaře a na podzim. no mám hlad jako kráva, tak uvidíme. mělo by to třetí den odeznít a pak nastoupit pocit čistoty a vnitřního klidu . už se na to těším. já vás budu informovat.
Není tady
Gabi ještě ne. ale právě jsem si udělala takovej menší domácí klystýr tak už se na to pomalu připravuju.
Není tady
Tak to já si s klistýrem počkám až do porodnice
A je fakt, že mám známé, co tyhle očistné kúry podstupojí pravidelně vč. půstu. Ovšem nevím, jestli taky tak dlouhý...
Není tady
ahoj vespolek
ewi, tak to je fakt des, kdyz se neco takoveho stane tak mlademu cloveku, posilame hodne sily, jsme tu pro tebe!
stranpi, mates je proste organizator, takze doufam ze se uvidime:-) no a s clare ja pocitam, ani me vubec nenapadlo, ze bys nejela...:-)
ja se s vama loucim na 4 dny, zitra jedem k tchynatum a tam neni net, tak se tu opatrujte, hlavne at jste bez nemoci a zadne negativni zpravy at v sobotu nectu:-)
Není tady
no prý že na to vyčištění musí být min. pět dní. ale tak zase když už to tělo si na to zvykne a necítíš se už tak zle, tak proč to nevydržet rovnou těch 10? no včera když jsem to plánovali s plným žaludkem tak to bylo snažší. ale jsem rozhodnutá to vydržet a hlavně ten můj taky tak se budeme tak trochu i hecovat, to je dobře.
Není tady
Makčo tak to si tam trošku oddychneš od dětí, ne? 4 dni budou viset na krku babičce a dědečkovi.... tak si to užijte.
Není tady