29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky.. u nás též krásně..
Andri to jsem se zasmála,tak kontrolky ať vám dobře dopadnou..
Cizí.. pojď už mezi nás..
no my pojedem asi nakoupit a juknou matějovi po té skříni..
Není tady
Ahojky holky, co na to rikate?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … mionu.html ale je to na severu, ale i tak je to maras!!
Není tady
Ahoj holky,
tak nakukuju po dlouhé době zase..
Mám ted období na ...ani raději nebudu psát.
Umřela mi mamča a já to totálně nezvládám..Sice už je po pohřbu,ale to že s ní už nikdy nebudu mluvit,prostě nemůžu pochopit..Navíc to počasí ještě..No zrala na psychinu
Není tady
dobre odpoledne
ewi, je mi to moooc lito, drz se, ja mela stejne pocity po tatkove pohrbu, sice uz to je sest let, ale porad to boli, i kdyz uz min...
andri, tak na vcerejsi reportery jsem taky koukala a uplne mi to asociovalo navazeni se do luluch, ja se u toho tak vztekla, ze jsem pak nemohla usnout, kreteni, jeste tam ukazuji, jak jezdi po vyletech za soc.davky a jak je pro ne Kanada domov atd... a chudinky protelefonuji plno penez a stejne je nikdo nezamestna:-(
cizi, rady te zas vidime, chybis nam tu
andri, meg, hodne stesti na kontrolach
fanda dneska na usnim dopadl dobre, jen pristi tyden jeste dalsi kontrola
no a s malou se chystam odpo na ockovani na zloutenku, vcera me sestra vyfakovala, proste mam prijit jindy a to jsem ji brala kvuli tomu ze skolky po o... jsem taky byla pekne nasr...
stranpi, no to nam nedelej, my se na tebe tesime, musite to nejak udelat a jet!
Není tady
hmmm Eweli, to je hrozný, je mi to moc líto, drž se a upřímnou soustrast....
Není tady
jejda.. Eweli.. je mi to tak líto.. Bude to hodně těžký... drž se beruško..
Stranpo.. ty vadóóó... nekec a dojeďtéééé... chjoo.. tak jsme se na vás těšili..
Cizinko.. ráda Tě zase vidím..
makčo.. aspoň dobrá zpráva o Fandovi..
My přišli z venku.. fakt něco málo přes hodinu a stačí mi to.. .. sice sluníčko , ale kosááááá... 4 stupně.. brrr... už bych brala aspoň 15..
( pořád budu držkovat .. dokud nebude teplo..
)
Není tady
marci tak u nas bylo minus osm, kosa jak z nosa, ted uz je kapku lip, no minus dva.-(
klepu na drevo, mam obe zdrave deticky, ani se mi tomu nechce verit, vcera ucitelka v MS zakazala si vzit deckam ven rukavice, pry ze je teplo, krava jedna, jestli se to jeste bude opakovat, tak tam na ne vlitnu, clovek je rad, ze ma decka zdrave a ta husa takhle:-(
Není tady
Eweeliii.....upřímnou soustrast....nevím co na to říct,pokud to nezvládáš,vyhledej odborníka...určitě je ti manžel oporou,ale i tak děti Tě potřebují a musíš fungovat...je mi to líííto..a přeji hooodně sil
Nooo a Bedřichov,nejak to prokoumu a uvidíme...peku Nescafe řezy,voní to tu..mnáám..ale držím dietu,do léta 5k,to snad dám néééé štěpán na zabití...chtěla jsem si udělat jarní kvetináče ale nemám na to náladu ani čas
Není tady
teda Marci to bych brala tady je -3 a rano -8.
Eweli taky je mi to hrozne lito a drz se.
mala mi nechce spat a to na 3 hodiny musime byt ve fitku ja si dneska dam jen kavicku s kamoskou a mala pujde cvicit za me:) me jeste boli vkrku tak chci jeste tento tyden pockat.
Není tady
Eweli, to je mi moc líto, upřímnou soustrast...drž se beruško a neboj se vyhledat pomoc, je toho na tebe určitě moc
Cizi, moc ráda Tě vidím
Všem díky za palce, na kontr. vše v pořádku, odpovídá, 3.5cm, takovej sněhulák Akorát jsem se měla objednat do konce tohoto týdne (fakt brzo!) na genet. utz. - všude marný, plno až do konce března, nakonec mě v úterý za týden vezmou v Hloubětíně....tak aspoˇn tak
tedy ten Béďov musíte Stranpi nějak vymyslet, ale jak? sakra...
Kety jsem se zasmála, že malá jde cvičit místo tebe a ty na kafe
Upravil(a) Andri (9. 3. 2010 13:05)
Není tady
Eweli, upřímnou soustrast a drž se!
Cizinko ahoooj
Andri, to se teda projedeš! Ale ten Hloubětín prý je fajn, kámoška tam chodila...
Já dneska byla na UTZ, tak mimís je celkem v normě, váží asi 1500g. No, hlavička (teda BDP) je jen 28+4, ale obvod odpovídá 31+1, bříško 31+2... Ale za to stehenní kost je 32+5 Takže to bude basketbalista nebo modelka... s malou hlavou
Jo, dodatečně děkuju za přání k svátku!
Upravil(a) Gabrielle (9. 3. 2010 15:03)
Není tady
tak gratuluji ke KO.
Andri, super , že je vše už na dobré cestě
Gábi to bude čahounek No a vydržela jsi stále nekoukat na pohlaví, jo ?? Já bych na UTZ hledala i sama , co tam má..
my měli k obědu hranole a rybí prsty.. je mi těžko.. úúff.. zítra dám jen zeleninu s bramborem..
o víkendu nevíme co by.. pokud bude pěkně, chceme na výlet , ale pořád je taková zima, že to na dlouhé procházky není.. Tak nás napadlo.. zajedeme do Berouna, projdeme se po náměstí a kolem vody.. a pak do aqaparku, se ohřát
Není tady
by mě zajímalo, co Hofi.. zase tu nebyla jakou dobu.. ani nevím zda chodí na těhule... máte někdo info ?
a co Opi.. už je malé líp ? a jak se daří.. vše Oki ?
tak těhule dejte info, zda je vše vpořádku..
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Márci, doktor se ptal, jestli to víme a já řekla, že bude překvápko, tak tam tou sondou ani nezajížděl.
aháááá.. tak to jo..
Není tady
ty jo.. teď koukám na Vojtíkův metřík... pááni toto poskočilo... už jen kousek a je ve finále na 3 rok..
To bude mazec..
ani nevím, zda si zvyknu chodit na jiný chat.. Předškoláci děti (3 - 6 let) .. docela mě to teď dostalo..
Není tady
Nazdárek ženy!!!!
Márci koukám, že je tu po mě sháňka. No teď sem nechodím, jen občas nakouknu, protože máme stále rozbité PC.
Máme se fajn, zítra jdu na KO. Dnes ráno jsem poprvé cítila pohyby, teda snad to bylo ono....pořád jsem vzpomínala, jak to bylo při Ondrovi a asi to bylo ono.
A co vy tady. Nevíte co Megan, jak se má?
Není tady
Holky,dík
Ono je to fakt děs..Snad odbornou pomoc nebudu muset hledat , myslím,že bych to měla zvládnout. Navíc,když se starám o ty dva raubíře,tak není tolik času truchlit. Spíš až usnou,tak to je na palici. Manža pomáhá moc,kdybych ho neměla tak nevím.. Víte,on člověk vždycky počítá s tím,že lidi odcházejí,je to normální,že...Jen u mojí mamky to bylo nečekané,hlavně ve 45letech..prostě mladá ženská...a já jsem s ní měla tolik plánů...ted kvůli malým nebyl tak čas,moc věcí jsem odsouvala a nakonec k tomu ani nedošlo...no vyčítám si všechno
Není tady
ahojky
Eweli taky ode mě upřímnou soustrast, vím co prožíváš, já už nemám rodiče ani jednoho a že po mamky smrti je 10 let, tak se s tím nemůžu vyrovnat, ale všechno trochu srovná čas a prostě chuť žít dál se vrátí...tak se kočko drž....dětičky tě potřebují....
úplně jsem tím zapoměla co jsem chtěla...dneska jsme byli u zubaře, celá rodinka, tak kluci Jindra bez kazů, ale má zakázanýho dudla, s mu křiví přední zuby, Vojta má narušenou sklovinu na předních jedničkách, nenechá si je pořádně vyčistit lump jeden, tak tam budeme teď jezdit na mazání nějakým gelem proti kazu....čico, Matěj bez kazu a Kuba měl jeden
jinak já mám nejspíš zánět hlasivek, nebo hrtanu, já nevím, všechno mě tam bolí, kašlu jako blázen, ale k dr. se mi nechce, uvidím do pátku, jestli se mi to nezlepší...
no a s tím jak tu všichni depkujete, absolutně chápu, zima je úděsná, dětičky zlobí, mě to můžete říkat 2krát, já už si dost dobře dost často nevím rady, jsem myslela, že víc vztekat se nejde, ale Vojta mi dokazuje, že jde...
tolik bych všem chtěla říct, ale nějak to najednou nejde...
Není tady
ahoj ženy.. no tak gratulace k KO..
Ewelí tak to mě mrzí,určo ti moc pomohou dětičky neni tolik času přemýšlet drž se a naprosto chápu jak ti asi je a byla teda hodně mladá bože.. nespravedlivé co? smím se zeptat co se stalo? fakt věk krásnej uff
my byli na prochajdě bobovat a kluci šli pak s tchánem každé úterý se tu hraje pinčes,já se teda neúčastním šla jsem domu,co tam.. peču kosti k véče bude obíračka z kance..
Není tady