|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Toši tak to je fajn. Já ještě dnes porodit nemůžu, protože zítra mám ještě barvení řas a obočí (abych nevypadala při porodu jako debil
) a pak pedikůru - přece nemůžu jít rodit s takovýma hnusnýma nohama, se kterýma už nemůžu několik týdnů nic udělat 
Není tady
Holky,vy budete v porodnici krásný
já se taky ještě chystám k holičce,potřebuji to trošku zastřihnout,jen se mi tam nechce jít-ale snad tam půjdu příští týden 
Gabu,nechceš mě přijet osříhat?

Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky,vy budete v porodnici krásný
já se taky ještě chystám k holičce,potřebuji to trošku zastřihnout,jen se mi tam nechce jít-ale snad tam půjdu příští týden
Gabu,nechceš mě přijet osříhat?![]()
Taky bych brala, kdyby mě někdo přijel ostříhat a obarvit až domů 
To by byl luxus.
Není tady

Ahoj babuchy
tak se hlásím též stále 2v1. Už se nám to taky krátí...podle utz už jen 6 dní do termínu
Noa le u nás to zatím na porod rozhodně nevypadá..... žadný poslíci nic..ticho po pěšině 
Jé taky bych brala kdyby mě někdo přišel ostříhat domů...i když já byla u kadeřnice minulý týden...ale já bych tam mohla chodit snad každý den ...si tam vždycky krásně odpočinu 
Není tady
Holky jsem si dnes koupila mlíko z toho automatu, sice jsem ho převařila, ale stejně mi vrtá hlavou, jestli ho vůbec můžu pít v těhu...nechtěla bych dostat listeriozu...jakej na to máte názor?
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky jsem si dnes koupila mlíko z toho automatu, sice jsem ho převařila, ale stejně mi vrtá hlavou, jestli ho vůbec můžu pít v těhu...nechtěla bych dostat listeriozu...jakej na to máte názor?
Mahari,já bych to nepila ani netěhu
moje neteř je ing.chemie se zaměřením na mléko a nechtěj vědet jak to odsuzuje-takže za sebe říkám ne!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Mahari,já bych to nepila ani netěhu
moje neteř je ing.chemie se zaměřením na mléko a nechtěj vědet jak to odsuzuje-takže za sebe říkám ne!
Vyzkouším to dneska na malé
, ta mlíko miluje. Alergická už není - byli jsme na těch testech,tak je to fajn.
A to nepiješ ani normální krabicový mlíko?
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Ještě mám jeden dotaz-holky mám si zamluvit nadstandartni pokoj už teď jak půjdu na ozvy -nebo kdy?A nevíte náhodou kolik stojí jeden den?Chci to hlavně kvůli neomezeným návštěvám.
Any, tak to bohužel nefunguje (zkoušela jsem si ho zamluvit už při niki), nedá se to rezervovat předem. Ono se to většinou řeší těsně před porodem, když vypisuješ papíry, tak musíš říct že máš zájem o nadstandart...a buď bude volnej nebo ne. Ale klidně se pro jistotu zeptej ještě i sester nebo doktora až tam třeba půjdeš na ozvy, třeba se to změnilo. Já ho pak budu chtít taky.
Minule to dopadlo tak, že jsem o něho měla zájem, ale nebyl volnej a až se uvolnil (na druhej den), tak mi přišli říct, jestli se už chci stěhovat. Ale já jsem byla tak hotová, že poslední věc, na co jsem měla náladu byla se ještě znovu balit a přestěhovávat se. Ale teď bych moc ráda měla sama pokoj pro sebe..no uvidíme, jak to bude.
A na den je to 500kč. A myslím ,že se nepočítá první a poslední den - ale to si nejsem jistá
Není tady
Mahari,díky-já si myslela,že to tak nějak bude-no zkusím si ho zamluvit,jenže je fakt,že je to nejistý-snad budeme mít štěstí a bude volnej,když budeme rodit.Mě je to celkem jedno kde budu ležet,jen mě štvou ty návštěvy 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,díky-já si myslela,že to tak nějak bude-no zkusím si ho zamluvit,jenže je fakt,že je to nejistý-snad budeme mít štěstí a bude volnej,když budeme rodit.Mě je to celkem jedno kde budu ležet,jen mě štvou ty návštěvy
To mě taky, manža dělá vesměs do 5, tak aby nemusel končit dřív v práci. Ale na druhou stranu, když bude vše ok, tak za 4 dny je člověk doma a to už je pak o něčem jiným.
Není tady
Ahoj Holky,
jdu jen krátce pozdravit - stále pendluji mezi porodnicí a domovem
Buď tam vždy pár dnů ležím, nebo si vyškemrám propustku a pak tam denně chodím na monitory, kontrolu čípku, kapačku či transfuzi a třikrát týdně odběry. Je to docela náročné, ale už se nám to chýlí. Bohužel tlak, i přes intenzivní léčbu, mám stále nad 160/100, moje devět měsíců nonstop krvácivé hemororidy způsobují těžkou anémii, takže se krevní obraz nelepší, břicho už mám tvrdé nonstop asi tři týdny, takže se mi uleví jen tak naa dvě, tři hodinky po kapačkách, ale malá se má dobře a to je to nejhlavněší. je veselá (nejvíc na monitorech
) a asi bude cvalda
.
Pokud se nic zásadního nesemele (což nikdo neví a v mém případě vše závisí jen na mírném zhoršení výsledků), tak bych měla rodit 19.3. - tatínek by malou dostal k svátku
Tak si moc přeju, abychom to do toho příští pátku ve zdraví vydržely pospolu 
Jinak všem držím palce na kontroly a finiše, které se různě blíží nám všem!!!
Mějte se 

Není tady
Dobre ranko, jsem vas u snidane rychle docetla a na odpoved mam jen par min. Musim pak letet na bus.
Holky, koukam, ze stale 2v1.
Ale verim, ze dneska se doctu (snad to zvladnu), ze Situska uz ma mimco u sebe 
Ja porad zaucuju, vcera jsem si byla nahrazovat jednu hodinu na rehu kurzu a dneska mam svou normalni hodinu, tak to zase vidim, ze vas doctu bud vecer nebo opet zitra rano. Ale o romany z kurzu neprijdete, nebojte 
Tak ja frcim a vsem preju pekny den. A prip. porody, at jsou rychle a bezbolestne.
Heliorik, drzim palecky, aby se to uz nezhorsilo a zustali 2v1 do toho 19. 
Není tady
Hezké ránko,tak dnes jsem opět nemohla spát
,malej celou noc řádil,až mě to zase bolelo
takovej drobeček a jakou má sílu 
Heli,tak držím palečky,ať to ještě pár dní vydrží 
Kdo má dneska kontroly,tak ať vám to dopadne 
Není tady

dobre rano
pripadnym kontrolam drzim palce a porodum - rychly prubeh 
Heli ten tvuj tlak teda nic moc, ale je dobre, ze jsi hlidana a male se dari dobre
tak at do patku vydrzite

Není tady
Mahari, my jsme šli za nabídkou lepší práce!
Heliorik - držím palce ať to do plánovaného datumu ještě v pohodě vydržíte, věřím, musí to být náročné!!!!!!!! 
A už by to chtělo nějaké další mimi!!!
ať se nám to tu rozjede!
Není tady
Dobre rano... nebo spis uz dopoledne
tak ja jsem od dvou vzhuru... v noci uz se nejak neda spat, bud se mi nechce a kdyz se mi zacne chtit, tak me zacne bolet bricho a uz to nejde
ale co, uz jen dva tydny 
Copak asi ta nase Sita... uz jsem moooooooc zvedava 
Není tady
Dobré ránko vespolek :-)
Heliorik - tak držíme všechny palce ať to jde všechno jak má a v pohodě vydržíte do toho příštího pátku 
a co Sita? pořád ještě 2v1?.......čekám kdy se ozve že jedou do porodnice :-)
ANY - taky jsem se zase nevyspala, malá vyváděla jako čert, někdy mám pocit že se hodlá prokopat ven středem 
Jinak co se týká toho nadstandartu, tak já byla s Kájou na dvojáku, a hlásila jsme to až při příjezdu do porodnice a taky to bylo na náhodě jestli bude volno. a platí se 750,- za noc a když chceš jednolůžák tak 1000,-
A s těma návštěvama to bylo stejně blbý, protože jsou sice neomezené ale se souhlasem druhé maminky na pokoji takže jsme stejně většinou seděli na chodbě :-)
Není tady
Ahoj holky,
tak jsem si urvala chvilku od zaucovani a vlitla k sefovi na PC
.
Jak to tam ctu, tak vsem se dnes ty nase mimca pekne krouti
. Ja se dneska kroutim s mym Drobkem, parkrat me nakopl tak, az jsem se musel postavit a pochodovat. A uz to zacina dost bolet. Takze pro me momentalne novinka, protoze doted to tak nebolelo. Tak doufam, ze v noci to bude andilek (jsem naivka, co?
)
Není tady