|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téééda holky tak jsem se prokousala zpět abych si početla o Verče, to je nádhera, první jarní miminko už je doma 
a teď už se to rozjede, Katka, Sita....vy už to holky taky budete mít za chvilku za sebou 
no já doufám, že se malá umoudří a stihne se do příštího týdne otočit...ale pole toho jak mě bolí břicho a jak nemůžu spát to zatím nevypadá. taky pořád malinko špiním, tak jsem taková nervózní a bojím se co bude.
Není tady

Díky, trochu jste mě uklidnily. 

Není tady

Katka83 napsal(a):
Tý jo, Any, dneska se rodí o stošest. Naší známé se dnes narodila Maruška
gratuluju
hele, kdyz se tak rodi o stosest, nechces se pridat?

Není tady

A-N-Y 1 napsal(a):
A dneska dopoledne se té mé kolegyňce konečně narodila Nikolka
![]()
v devět jela do porodnice a za necelé dvě hodiny byla malá na světě!Váží 2,70 a měří 50 cm
gratuluju
to je dobre, ze uz to ma za sebou, po tom co jsi psala, jak ty posledni dny tehu snasi. Mela to celkem rychle 

Není tady
Akar,porod byl rychlej,ráno šla na ozvy a hned šupala na sál
,ale ten poslední měsíc si užila pěkně!Už včera jsem psala,že má krvavou hlenovou zátku,ale bolesti neměla,ty začaly až dnes.
Není tady
Blue, mě se malý v břiše mele, že mě každý den kope jinam.... věřím, že se miminka umoudří a nakonc budou tak jak mají!!! A kdy ne, říkám si, asi je k tom u nějaký důvod!!
Není tady

Sluni ja mam pocit, ze to mimco je snad vsude. Nebyt toho, ze Dr. minule rikal, ze je hlavou dole, tak bych to ani neodhadla, at si lehnu na levy, ci pravy bok, vsude me stoucha, kdyz chodim tlaci na mocak (ze to kolikrat uplne bodne) a zebra mam taky pekne ostouchany.
Bych se vubec nedivila, kdyby na dalsi kontrole lezela mala uplne jinak (bych to ani nezaznamenala)
Nevim, bud jsem to v 1.tehu tak necitila, nebo je to tim, ze ted mam bricho mensi (a mimco nema tolik prostoru), jsem koukala, ze jsem ve stejnem tydnu mela o 9cm pres bricho vic, nez mam ted 

Není tady
Akar, já taky toto druhé těhu vnímám jinak...já jsem byla překvapená, že byl hlavou dolů a tak se necháme překvapit jak to bude v příštím týdnu
!! Jak jsem na tom rozměrově nevím, váhu mám +8 kg, a s malým bylo 11. Tak to asi vyjde nějak na stejno.
Není tady
Akar,vidím, že sis vedla pečlivé záznamy o svém minulém těhu
, to je super, že to můžeš teď porovnávat.
Sluni, no prostějováci jsou šikovní....a jaktože bydlíte oba tak daleko až u Ovy? když jste z pv....
Já jsem taky nikdy nepoznala, jeslti je malá hlavou navrch nebo dole. Ted mám pocit jakoby byla pořád ještě hlavou navrch, ale podle min. utz byla zabořená pěkně hlavou v pánvi a dokonce už tlačí na vchod...a mě stejně přijde, že má spíš hlavu nahoře.
Jo holky, začaly se mi zas dělat strije na břichu 
, fakt to nechápu, a to jsem ani zas tak moc nepřibrala a matlu se 2x denně.
Any, tak to měla kolegynka rychlý porod, super, gratuluji.
Já mám taky dobrou zpávičku, kámoška mi dnes psala, že se jim po roce a půl konečně zadařilo přirozeně počít mimíska, tak je moc ráda, už z toho byli na nervy.
Jsem zvědavá, jak dopadne zítra ta moje nejl.kámoška, jestli bude muset na amnio nebo ne 
Není tady
Mahari,taky jsem zvědavá jak dopadne,ale určitě dobře-pak nám napiš!!Moc jí držím palečky 
A další kámoška těhotná-paráda-kolem tebe se točí samé miminka
Já si břicho mažu tak jednou za týden a nemám zatím nikde nic,ale to jsem neměla ani prve,tak snad se mi už nikde žádná neudělá.
Není tady
ahoooj, hlásím se po kontrole s UTZ...
Tak mimís je celkem v normě, váží asi 1500g. No, hlavička (teda BDP) je jen 28+4, ale (HC) odpovídá 31+1, bříško 31+2... Ale za to stehenní kost je 32+5 Takže to bude basketbalista nebo modelka...
Poloha podélná, hlavička dole, CS 0, další KO za tři týdny...
Děkuju za přáníčka k svátku!
Upravil(a) Gabrielle (9. 3. 2010 15:01)
Není tady

Maharishi kamosce gratuluju k tehu a druhe drzim palce (ale stejne si myslim, ze by se triply uz nemely ani nedelat, ze zbytecne stresuji, kdyz je jich tolik falesne pozitivni. Kolegyne z prace byla taky na amniu, zkrs spatne triply a maly je uplne zdrav) 
Gabi gratuluju ke kontrole
jsem zvedava zda se vyklube ta modelka nebo sportovec
(A. mela celou dobu v brisku nohy taky delsi nez ten zbytek
Ted uz ty hodnoty neposloucham, jsem z toho akorat byla vzdy vyplasena, proc ma jednou brisko, po druhe zas hlavicku mensi, jestli neni neco spatne atd. Tak na to ted dlabu, staci, kdyz mi pak napise, ze mala odpovida a je OK
)

Není tady
Gabi - gratuluju ke kontrole, téééda, to bude nějaká gazela :-) já tipuju, že to bude holčička 
jinak holky je fakt že já bych taky nepitovala jak malá leží, protože když se začne mlít tak to cítím úplně všude a hlavně to teda bolí jako čert
Fakt je že oproti minule mám o 6 kilo míň, takže třeba je v tom pupíku fakt těsněji :-)
Už máte holky připravený všechny věci? já ještě potřebuju dožehlit plíny a sundat z patra a připravit kočárek, ale pořád mám nějak pocit že něco nemám, nebo mi chybí - jen nevím co 
Není tady
Gabi, ty hodnoty se prý nemají řešit zvlášť, ale záleží, když se dají dohromady, na který týden pak v celku vycházejí. Já jsem třeba měla rozdíl až měsíc mezi hlavou a délkou stehenní kosti, takže ty to máš úplně ukázkové
. A gratuluji ke kontrole.
Any je fakt, že strašně moc mojich kamošek nebo známých je těhotných...teď už jich během ledna a února porodilo 6, pak jsem na řadě já, pak koncem března sestřenice od mé dobré kámošky, pak v půlce dubna další moje dobrá kamarádka, v létě tady ta, jak jsem vám o ní psala a na podzim ta, co se jim teď zadařilo počít
. Takže jich opravdu je 
Není tady

Blue
ja jeste nezacala (ale ja jsem tri tydny za tebou
)

Není tady

Toso, tak hlavne, ze jsi pripravena 

Není tady