6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U nás se to taky celkem zklidnilo. Naposledy poslík před dvěma hodinama a předtím po hodině a půl dvakrát. Dokonce se mi povedlo na chvíli usnout.
Katí, třeba se to fakt rozjede a malej se umoudří a císař nebude nutnej.
Mě taky dneska říkal doktor, když se se mnou loučil, kdyby Vám nabízeli císaře, tak ho tak striktně neodmítejte, pro miminko je to bezpečnější ...
Sigi, to je mi líto, že jsi tak dlouho trčela v porodce , já jdu taky zítra na kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá, jak dlouho tam zkejsnu já
Na Gábinky jsem úplně zapoměla, takže se taky dodatečně připojuju ke gratulacím
Není tady
Čau holky,
tak hned po ránu nasisuju, jestli náhodou není nějaký mimi, ale zatím nic
U mě taky ticho po pěšině, už jsem dlouho žádny poslíky neměla...buď se malé v bříšku začalo líbit, nebo je to takové to ticho před bouří
Není tady
Ahooooj holky,
tak se zase po delší pauze hlásíme :-) připravujeme to stěhování a do toho mi není nic moc, tak mám absence
Minulý týden jsem trochu špinila takže včera proběhla kontrola na gyndě. Tak špinění žádnej důvod nemá, CS 0 čípek uzavřený ale bohužel se mi malá nějak blbě hnula takže teď leží napříč :-(
Proto mě pořád i tak bolí břicho a nemůžu spát ani na jednom boku.
takže příští středu jdu do porodnice na kontrolu a nejspíš když se do té doby malá nenatočí hlavou dolů tak bude muset ven dříva císařem :-(
Akorát se bojím aby mi nechtěli dělat Hamiltona :-(
No a co tady nového? už máme nějaké Jarní miminko? nestíhám ani dočítat
Není tady
Ahoj
Hlásím stále 2v1.
Noc byla klidná, tři poslíčci, takže jsem se krásně vyspala a nabrala síly.
Blue, tak to musí být pěkně nepříjemné, mít malou napříč břichem, třeba se ještě umoudří a přestane se jí to takhle líbit Jarňátko máme - Verča má Natálku.
A když se zmiňuju o Verče, už by mohly být holky doma, že?
Není tady
Holky, tak já taky hlásím že jsme zatím 2v1
Jen na rozdíl od Katky jsem poslovala celou noc, takže jsem naspala 0 , ráno už byly stahy celkem pravidelný co 6 - 8 minut, tak jsem volala kolegyňce na porodní, tak nám řekla, ať radši vezmeme na kontrolu i tašky. Na monitoru se taky natočili tři kontrakce , pak jsem byla v poradně, byl tam primář, tak mě vyšetřil ... a koontrolu máme v pátek, jetli dočkáme. Výška čípku 1 cm, otevřená na 2 cm, malej naléha na branku, takže nález vypadal slibně. No třeba to do pátku doklepeme
Jinak se snažím spát po těch 10 minutách mezi poslama
Není tady
Ahoj holky, jsem se vrátila teďka od pediatra, byla jsem se zeptat jestli mi tam vezmou malou a taky s Niki na preventivní prohlídce ve 3 letech. Chtěla jsem to mít už zasebou, abych nemusela po porodu ještě letět k doktorovi s Niky. Naštěstí nás hned vzal, když viděl můj stav, tak jsme nemuseli dlouho čekat
Situš, tak to už bude brzo! Myslím že tak do zítřka
Blue, no držím pěstičky, aby se malá zase otočila normálně..nechápu, jak se může napříč ještě vlézt! Snad nebude císař nutný. A hamiltona ti nemusí dělat, když nebudeš chtít, ne?
Upravil(a) Maharishi (9. 3. 2010 11:58)
Není tady
hezke poledne
Blue drzim palce at se mala natoci, jak ma
Sito ja bych to videla na driv nez na patek, ale kdo vi Snaz se spat a odpocivat, co to jen jde, kdyby to prislo driv, tak at mas hodne sil (taky me prekvapilo, ze jdes na kontrolu "az" v patek, ja co se prehoupla pres 40tt, jsem musela obden na monitory)
Maharishi tak to je fajn, ze vam triletou prohlidku udelali (ja jdu jeste zacatkem dubna s malou na prohlidku k zubni a na ockovani)
Není tady
No Mahari, jestli takhle vypadají nebolestivý poslíky, tak jsme zvědavá jak budou bolet bolestivý kontrakce ...
Normalně mě to regulůerně vzbudí a nedá spát. A sprcha to rozhodně nerozehnala, takže už do ní ani nepolezu.
Já myslím že mám klasický kontrakce, ale doktor říkal že to jsou poslíky.
Blue, tak ať se malá ještě umoudří a otočí se zpátky
Já jdu dál dřímat, ať něco naspím.
Není tady
Blue,tak držím palečky,ať se malá stihne otočit ještě máš čas,tak snad to zvládne!
Situ,taky myslím,že to bude dřív než v pátek bude to pak rychlovka,stejně tak i u Katky!
A dneska dopoledne se té mé kolegyňce konečně narodila Nikolka v devět jela do porodnice a za necelé dvě hodiny byla malá na světě!Váží 2,70 a měří 50 cm
Není tady
Tý jo, Any, dneska se rodí o stošest. Naší známé se dnes narodila Maruška
Situš, taky to vidím tak, že máš malého do zítřka u sebe. Super je, že se otvíráš. Já jsem zamčená na dva západy
Jdeme s malým chrupkat, mějte se a Situš...držím
Není tady
Ahoj holky,
jdu k vám pro radu. Trochu mě od včerejška bolí podbřišek, žádné ostré bolesti, nic takovýho, spíš jako před MS.
Jsem 27 tt, doktor říkal, že teď mimino roste jak o závod. Mám to přičítat rychle se roztahující děloze? Měly jste občas taky takové bolístky?
Není tady
Ahoj Mihule, mě taky hodně často pobolíval podbřišek, ale spíš vždy jen na jedné nebo druhé straně, od toho jak se napínala děloha..ale myslím si, že to může každý pociťovat jinak. Určo to brzo přejde a pokud nekrvácíš nebo nešpiníš, je to ok a kdyby ti to nedalo, můžeš kdykoliv zajít pro jistotu ukázat se k doktorovi.
Není tady
Teď mi volal manža, prý mi zařídil porodnici ! Představte si, že mi domluvil porodnici Ostrava-Vítkovice, o které jsem uvažovala, avšak nedoufala. Je to soukromá nemocnice, kde už normálně do května mají plno! Mazec.... Tak mi tam domluvil jakousi VIP kartu a nadstandard a primáře u porodu atd...Normálně, prý kdybych přijela či přišla na registraci teď od své dr. , či rovnou rodit, že už mě nevezmou, jak mají plno...a já myslela, že není třeba se předem někde registrovat...
Není tady